Man mår som man förtjänar

Idag mår man verkligen som man förtjänar. Gårdagen var minst sagt galen. Full som en kastrull var man också, så jag har en hel del minnesluckor och har ingen aning om vad eller till vilka jag har skickat sms eller vad jag har sagt till folket man träffat, vilket inte känns helt okej. Känner mig fortfarande full (ni skulle bara veta hur lång tid det här inlägget har tagit att skriva) och skulle verkligen behöva duscha, men jag orkar inte göra nånting, har så jävla ont överallt. Har förövrigt en hel del bilder att slänga upp, både från Backyard Babies och gårdagen men jag är som ni kanske förstår sjukt trött och bakis så det får nog vänta tills imorgon.

Hemkommen från Nässjö

Är nu hemkommen från Nässjö eller kom faktiskt hem klockan 3 inatt, men nu är jag vaken igen i alla fall. Backyard Babies var awesome. Idag mår min fot inte så bra, svullen och härlig men jag ska nog klara av kvällens bravader ändå :) Bilder från spelningen kommer så småningom.

Nässjö nästa!



Nu jävlar bär det av mot Nässjö för lite Backyard Babies, men först en tur till Mc Donalds. Morgondagen kommer nog bli minst lika bra som denna, då det vankas kulturnatt. Hoppas ni får en jävligt trevlig kväll/helg för det kommer jag ha.

Avant Garde



Är precis hemkommen efter en runda på stan med Emma. Fick med mig en hel del grejer hem, dock inte skorna :( Men förhoppningsvis finns de när jag ska till Göteborg i mars och då har jag troligtvis råd att köpa dem. De här linnena, armband, jeansväst (som kostade 350 kr förut, 87kr nu), trosor och skrivblock fick istället följa med mig hem och jag är sjukt nöjd. Det enda som saknas är ju som sagt skorna, men jag håller tummarna för att de finns kvar om två månader. Nu ska jag hoppa in i duschen, raka benen, slänga i lite inpackning i håret, noppa ögonbrynen, måla naglarna osv. Imorgon är det Backyard Babies och jag är sjukt taggad.

Krossat hjärta eller resa till värmen?

Jag har världens beslutsångest och kan verkligen inte bestämma mig angående skorna. Skulle jag inte köpa dem skulle jag gå och vara ledsen över de ett bra tag framöver, det skulle ungefär vara som att få hjärtat krossat och jag skulle ha jävligt svårt att komma över det, men samtidigt så kanske det vore bra att spara pengarna till i sommar precis som min mor och syster säger så jag har ännu störra chans att åka utomlands. Ni hör ju själva.. Ett krossat hjärta eller en resa till värmen? Svårt det där.

Förälskad



Efter skolan idag drog jag ner en snabbis på stan för att titta om H&M hade fått in jeansskjortan jag vill ha, men den fanns så klart inte så jag gick bort mot Monki istället men hamnade istället inne på Scorett där jag hittade de här fina. Älskar de och måste ha dem nu! Kanske får följa med mig hem imorgon, fast egentligen har jag ju inte råd men det finns ju något som heter sparpengar (som egentligen inte ska röras, men vad gör man inte för ett par skor man har förälskat sig i). Skorna ser förövrigt sjukt mycket snyggare ut på.

Helvetes dag

Idag har inte varit min bästa dag om man säger så. Vaknade först upp med nackspärr (som försvann efter ett tag), var sjukt trött, höll på att frysa ihjäl i väntan på bussen (16 minusgrader) som aldrig kom, fick istället skjuts till skolan efter 20 minuters väntan på bussen av pappa där jag bara hade en lektion, men en lång sådan. Frisörteknik, som gick åt helvete och förstörde hela min dag. Nästan i alla fall. Om det inte hade varit för Emma som fixade min utväxt, tack gode gud för det för den var fan inte fin. Nu ska jag äta makawoooonew och falukooooow. Fy fan va gott. Imorgon kanske jag ska klippa mig, sen ska jag sitta barnvakt på friskis och efter det tar jag mitt pick och pack och drar hem till Emmii och myser. Ser alltså ut som att min morgondag kommer bli snäppet bättre än denna. Tackar jag också gud för, som jag inte tror ett piss på men ändå.

e.l.f



Jag är med och tävlar om detta "starter kit" hos ingen mindre än Citty. Tävlingen hittar ni här.

Ge mig ett sommarjobb!

Blev ju helt till mig när min syster berättade att de ska till Egypten så nu sitter jag och kollar resa till Aiya Napa i augusti och det är fan inte dyrt alltså. Med all inclusive 5000 kr. Måste hitta ett sommarjobb, blir fan galen annars. Jag, Emma & Emmii i Aiya Napa, hur fint låter inte det? Jävligt fint enligt mig i alla fall.

Avundsjuk





Hit ska min syster och hennes pojkvän åka om lite mindre än en månad och jag är så jävla avundsjuk. Hade gjort vad som helst (nästan i alla fall) för att få åka bort till värmen och bort från det här hemmet som är helt åt helvete just nu, men utan pengar kommer man fan inte långt, så nu ska jag skriva cv och försöka hitta mig ett sommarjobb så jag åtminstone kommer iväg i höst.

Grymt bra

Sitter för tillfället och äter popcorn, dricker cider och tänker på allt som händer de närmsta månaderna. Det kommer bli grymt. Backyard Babies, kulturnatten, releasefest, Airbourne, Rock the people, Kiss, Muskelrock och Sonisphere är bara några av alla saker. Sen fyller ju världens bästa Emmii år snart, så då lär de väl bli kalas så det smäller om det ;) Nu ska jag nog gå upp och lägga mig i sängen och läsa lite, är så jävla uttråkad.

6 dagar kvar



Idag är det 6 dagar kvar. 6 dagar tills man äntligen ska få se Backyard Babies. Som man har längtat. Nu ska jag hoppa in i duschen, sen drar jag hem till Emma och myser.

Upp & Ner

Dagen har varit väldigt upp och ner, vilket har resulterat i både skratt & tårar. Nu ska jag sova.

Leopard & Göteborg



Jag har gått och förälskat mig i ännu ett par skor. Måste ha de här leopardklackarna. Så jävla snygga. Från Weekday. Och nu pratas det om en tripp till Göteborg på påsklovet för lite shopping, så jag hoppas verkligen att klackarna finns då så de kan få följa med mig hem till Växjö.

Bild lånad härifrån.

Långhårsuppsättning





Så här blev resultatet av dagens långhårsuppsättning. Det ser lite konstigt ut från sidan, tycker jag i alla fall, men det var tydligen så det skulle vara så de är väl bara att le och vara nöjd, typ. Fick sluta en halvtimme tidigare eftersom jag blev klar ganska snabbt så tog med mig Emma och hoppade på bussen, gick till ica där hon impulsköpte chokladglass, sen var det dags för nästa impulsköp när jag kände doften av subway mat, sen drog vi och hälsade på vår underbara gamla lärare Fredrik. Han kan känna sig saknad. Kom hem och däckade ganska snabbt i sängen efter en välbehövlig dusch och vaknade sen av att mamma kom hem med ett paket från H&M med mina bikinis och armband. Nöjd tjej. Imorgon är det fredag och en vecka kvar till Backyard Babies. Awesome.

AC/DC



AC/DC kommer till Stockholm, den 3 Juni och jag vill dit, men varför ska alla bra band komma samma år så man inte har råd? Sen är ju muskelrock dagen efter också så om jag nu skulle ha råd skulle de bli jävligt stressigt. Jaja, vi får se. Nu ska jag fortsätta kolla på Room Service, en grymt snygg kille är med. Mums.

Barnvärd@Friskis&Svettis

Är precis hemkommen efter en runda på Friskis & Svettis där jag och Emma kommer vara varje Onsdag 16.45-18.15 som barnvärdar. Som gengäld får vi ett träningskort så nu jävlar ska det börjas tränas inför sommaren. Jävligt gött att de har en vibrationsplatta också, där ni antagligen kommer hitta mig ganska ofta.

Saknar



Idag är en sån dag när man saknar sommaren, Emmas balkong, festivaler och att kunna gå ut i hur lite kläder man vill utan att frysa muttan av sig. Fryser ju halvt ihjäl inne, så hur fan ska man kunna vistas utomhus? Nu får fan snön och vintern ta och försvinna. Jag vill ha sommar nu!

Haiti

Skänkte precis 10kr till offrena i Haiti och kände mig på en gång som en bättre människa. Hade jag haft mer pengar hade jag självklart skänkt mer men om alla skänker 10kr blir det ju en hel del pengar, så jag tycker att alla ni andra där ute också borde göra det.

Här är hur ni kan stödja Rädda barnens arbete i Haiti genom att smsa "10katastrof" för att skänka 10 kr eller "katastrof" för att skänka 50 kr - till 72950.


Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på P3 Guld-gala och hoppas att Mats Rubarth är lika snygg som jag minns honom :)

Myssugen

Jag är galet myssugen. Ge mig en man och då menar jag nu på en gång! Blir fan galen snart.

Sugen på onyttigheter

Jag är så jävla sugen på onyttigheter så efter lite tjat på mamma har jag äntligen fått henne att följa med till affären och handla. Fick förresten mejl från friskis igår och de ville träffa mig och Emma på onsdag, så det ser ljust ut. Håll tummarna för oss.

Fredagen i bilder



Fix hemma hos Emma



Sen börjades det drickas




Och äpplena åkte fram



Emma




Emmii & Jag




Kusin Ida och hennes kompis Jane inne på toaletten i Hovmantorp



Emmii & Fredrik

Nu: The hills och mat.


563



Sitter för tillfället svettig och bakis efter gårdagens bravader och dagens fotbollsträning. En dusch hade inte suttit fel men jag orkar inte ta mig upp för trappan. Inte än i alla fall.

Gårdagen var förövrigt en utav de bättre på länge, allt hände verkligen. 350 pers va de sagt att det skulle komma, men den summan ökade ganska snabbt till 563. Galet säger jag bara. Kvällen avslutades hemma hos Gorm med jävligt onda fötter. Idag ska vi på det igen, tror jag. En runda till Bg's blir det nog i alla fall.

Mer bilder kommer troligtvis upp på bdb. Kanske här också.


Kämpa!



Tänkte bara visa den här videon som jag hittade på Gynnings blogg. Vilken jävla kämpe. Och på tal om att kämpa så kan jag berätta att jag har kämpat som ett as på ett core-pass idag. Var jävligt gött och jag kommer troligtvis att börja sitta barnvakt någon gång i veckan på friskis & svettis och därefter få ett gymkort så nu jävlar ska de bli fart på mig igen. Mina fina Lisbeth Salander inspirerade övningar här hemma kommer jag givetvis fortsätta med. För en gång skull är jag taggad på att börja träna. På lördag börjar ju fotbollsträningen igen också. Ätit bra har jag också gjort. Och det här är inget för att gå ner en massa i vikt, utan för att träna upp min rygg och mina axlar, samt få tillbaka min vältränade kropp jag hade en gång i tiden. Var dock lite för smal då, så det såg mest bara sjukt. Kommer kanske dela med mig av en bild från den tiden någon gång men inte idag. Kanske imorgon om jag hinner slänga in nått innan vi drar till hovmantorp och slår klackarna i taket. Vilken jävla kväll det kommer bli, hoppas jag i alla fall. Får väl ta och ursäkta det röriga inlägget också innan jag sätter punkt. Nu: Duschen.

Irriterande

Fan va irriterande det är att komma hem till ett tomt kylskåp när man inte har ätit något riktigt sen frukost och håller på att dö av hunger. Nu tycker jag mamma borde komma hem med lite ica-kassar så jag kan få göra min efterlängtade sjömansbajs.

Huvudvärk

Filmen igår var sjukt bra och man kan ju inte annat än älska Lisbeth Salander. Fick lite inspiration av henne igår, så så fort jag kom hem efter filmen när det egentligen var sängdags började jag träna som en galning och var verkligen helt död efteråt. Nu ska jag bara försöka göra detta varje dag också så man kanske kan få en lite snyggare kropp.

Idag hade jag egentligen sovmorgon, men vaknade först kl 6 av att jag frös och huvudet värkte lite men jag lyckades somna om, i en timme i alla fall. Sen vaknade jag igen och trodde att mitt huvud skulle sprängas i små bitar. Har inte haft sådan huvudvärk sen mitt första migränanfall som var något av det värsta jag har varit med om och det här var nästan på gränsen till värre. Tryckte i mig tre alvedon och två migrän tabletter i omgångar men inget hjälpte. Till slut låg jag och lipade för att de gjorde så jävla ont. Lyckades dock somna om (efter att ha sjukanmält mig) en stund, men vaknade sen efter en hel del mardrömmar, gick upp och försökta få i mig lite mat och sen tvingade jag mig själv till skolan och lyckades ta mig igenom alla lektioner förutom den jag missade på morgonen. För tillfället är huvudvärken lite bättre, men den kommer och går lite, så det är väl bara att hålla tummarna på att den inte kommer tillbaka igen.

Lördagen i bilder













Lite bilder från igår när jag, mamma & Emma var ute och gick. Jag trodde seriöst jag skulle frysa ihjäl, det var verkligen plågsamt, men ganska mysigt ändå. Ungefär lika mysigt som kvällen var med film & hockeyspel hemma hos Jonny med Emma & Emmii. Första lugna helgen på sjukt länge, vilket var grymt skönt. Nu ska jag lägga mig i sängen och vila lite eftersom min mage aldrig verkar va på min sida (världens magknip). Ikväll blir det troligtvis bio med mor & far, luftslottet som sprängdes och imorgon är det skola igen. Det är tur att man har sovmorgon, annars skulle jag nog aldrig orka gå upp på morgonen.

idag mår jag inte bra

idag är en sån dag när man saknar honom lite extra mycket och det är inte ofta det händer nu för tiden. eller inte lika ofta som förut i alla fall. men idag. skulle jag vilja ha honom i min säng och bara ligga i hans famn hela dagen och bli ompysslad. för jag mår inte bra idag. inte alls bra. faktiskt. ont i halsen, magen och illamående. inte så trevligt.

Modekungen och H&M







Jag önskar verkligen att jag hade en jävla massa pengar just nu. Skorna längst upp, de svarta & röda med kilklack och jeansskjortan står längst upp på min önskelista just nu. Linnet & de andra skorna hade ju inte heller varit fel. Eller de kläderna jag la upp för några dagar sen. Ska försöka flörta lite med mamma så jag kanske kan få nått av de :)

Bild 1 & 2: Modekungen.se
Bild 3: H&M

Awesome

Just nu sitter jag och kollar upp allt som kan vara bra att veta om man som jag ska på en miljard (nästan i alla fall) konserter, alltså boende, tåg osv. Tänkte dra mig hem till Emma sen också, så vi kan bestämma allt. Berlinresan kommer troligtvis bli i höst eftersom vi har fullt upp i vår/sommar. Jag är sjukt taggad och tror verkligen att det här året kommer bli awesome.

Blont, rött eller brunt?



Just nu vill jag verkligen göra något nytt med mitt hår, är så trött på det. Har ju varit jävligt sugen på rött ett tag, men jag är så feg så man kanske bara skulle klippa lugg till att börja med tills jag är helt säker på det där med hårfärgen, eller vad säger ni? Blont med lugg eller rött eller varför inte brunt? Eller som jag har det nu? Som ni märker har jag världens beslutsångest, som vanligt.

Bild: http://ilovewildfox.com/

Helnöjd

Jag lyckades trots allt komma hem med lite nya saker och då hann jag bara vara inne i 3 butiker (kom ner lite sent och dom stängde tydligen tidigare idag) men det som fick följa med hem är jag helnöjd med. En väska, skor, linne & smycken. Precis vad jag behövde. Nu måste jag dock spara alla pengar jag har kvar så jag har råd med allt som ska göras i år.

Nyår i bilder













Bättre sent än aldrig säger jag och ger er mitt nyår i bilder, några av de i alla fall. Jag hade som sagt en okej nyårsafton, jag hade förväntat mig lite mer men det blir ju nästan aldrig som man har tänkt sig så förvånad? Nej det är jag inte. Men jag fick ju i alla fall fira in det med mina favoritbrudar så jag ska väl inte klaga. Nu ska jag sova, imorgon tänkte jag gå upp någorlunda tidigt för att sedan bege mig ut på stan med Emma och förhoppningsvis komma hem med lite nya grejer, tror dock inte det kommer hända eftersom det aldrig kommer in några nya kläder i butikerna och ingenting av det som finns där nu faller mig i smaken, men en chans kan man ju alltid ge det.

Låter förövrigt bilderna tala för sig själva, förutom sista bilden. Jag har inte däckat, blev bara lite trött och tog en tupplur i en minut sen var jag uppe på fötterna igen.

Egopix







Det är ju inte jätteofta jag slänger upp egopix, men här får ni några från helgen. Och det där med att puta med läpparna har ju gått och blivit lite av min grej. Nu ska jag lägga mig i sängen och glo på "drag me to hell" sen får vi se vart dagen tar en, men en dejt med Emma blir det i alla fall.





Bröllopsklänning



Nu har jag äntligen lyckats lägga in bilderna från nyår på datorn, men orkar inte lägga upp de på bloggen (tar sån tid) just nu, så istället får ni en bild från igår där jag fick prova värdinnans bröllopsklänning. Kvällen var lite upp och ner för alla, det slutade med tårar för vissa, skratt för andra och en kall hemfärd, som har resulterat i köldutslag idag och att jag bara har legat och skakat även om jag har haft massa kläder och filtar på mig. Nu är jag sjukt trött och imorgon kanske jag måste upp tidigt om jag ska hinna säga hejdå och lite sånt där till en viss person så de är väl lika bra att gå och lägga sig. Så godnatt gott folk.

Inte helt okej


Det här från H&M's vårkollektion och lite värme hade gjort mig till världens lyckligast just nu. Eller kanske inte riktigt men glad hade jag blivit i alla fall, så tycker någon snäll liten själ där ute kan köpa detta till mig (a)
För just nu mår jag inte helt okej. Skulle bara vilja krypa ner i någon mysig famn och ligga där hela kvällen, tycka synd om sig själv och lipa lite, men det blir inget med det. Nu ska jag äta. Lägger nog inte bilderna från nyårsafton och gårdagen lite senare.

Lindsay Lohan



För er som inte har sett, kolla! Jag dör, så jävla snygg.
Behöver jag säga mer? Tror inte det.

Nyårsafton

Min nyårsafton blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, men jag hade det trevligt ändå. Började hemma hos Emma med mat och lite kortspel, sen drog vi vidare till hovshaga där vi festade med föräldrarna till mannen som höll i någon typ av fest (sjukt segt) eftersom de var mer drag uppe hos dem. Efter det drog vi ner till sjön och kollade på fyrverkerierna där Emma & Emmii fick ta emot min nyårkyss. Träffade lite folk där och följde med dem till någon annan fest och sen vidare till horan & tigern där kvällen avslutades kl 4 då taxin kom och hämtade oss. Idag mår jag inte allt för bra och ändå drack jag inte så jättemycket igår. Bilder kommer så fort jag orkar lägga in. Tog även lite kort med den nya kameran och de bilderna kommer väl upp så småningom (när jag har framkallat de).

RSS 2.0