Gott nytt år!

Om ett dygn och en kvart står jag förhoppningsvis vid sjön och kysser någon fin liten pojk och firar in det nya året som jag tror kommer blir grymt bra. Kommer ju fira in det med världens finaste brudar också så det kan väl inte bli annat än bra. Har dock lite problem med hur jag ska ha sminket men det löser väl sig imorgon. Nu ska jag i alla fall sova, måste upp tidigt och fixa allt som ska göras.. Duscha, raka benen, fixa mitt hår, fixa mammas hår, sminka mig, klä på mig, laga mat och ja.. allt möjligt som sagt. Hinner nog inte skriva imorgon så önskar alla ett gott nytt år nu istället. Hoppas ni får en awesome nyårsafton och nytt år.

Sammanfattning av 2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja, man gör ju nya saker hela tiden.
2. Höll du några av dina nyårslöften? hade inga
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? nej
4. Dog någon som stod dig nära? Jag tror det var i år i alla fall, så ja.
5. Vilka länder besökte du? - Danmark
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? Mer pengar och lite mer värme.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 27 februari, 21 mars, 10 juni, 12-13 juni, 7-8 Augusti
8. Din största framgång 2009? Har väl inte gjort någon större framgång i år. 
9. Största misstaget? Öööh..
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Hade hosta i över tre månader i början av året, vilket resulterade i sönderhostade revben, men annars har jag varit ganska frisk.
11. Bästa köpet? Systemkamera, muskelrockbiljett & Mötley Crüebiljett.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Alkohol, kläder, buss & konserter.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ohja, väldigt mycket faktiskt.

14. Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2009? Poker face – Lady Gaga
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Lite ledsnare tror jag faktiskt.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Rest
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Velat fram och tillbaka så jävla mycket.
18. Hur tillbringade du julen? Hemma med familj och kusiner.
19. Var du kär i år? Olyckligt kär eller kär i kärleken. Nått sånt kanske.

20. Favoritprogram på TV? Gossip Girl.
21. Bästa boken du läste i år? Nikki sixx bok.
22. Största musikaliska upptäckten? Vet inte.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Kommer knappt ihåg min födelsedag, men underkläderna var ju fina tills de blev för små.
25. Något du önskade dig men inte fick? Minns som sagt inte.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Fick paket och fikade. Emmorna kom inslagna i fina små paket.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Ganska lik föregående år.
29. Vad fick dig att må bra? Emma & Emmii.  
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Tommy Lee & Vic Zino om han nu räknas som en kändis.
31. Vem saknade du? -
32. Den bästa nya personen du träffade? Den var svår.. men datumen säger ganska mycket, så det är väl bara att försöka lista ut själva.


Taggad

Har spenderat kvällen liggandes i soffan och kollat på "When a man loves a woman" och är för tillfället sjukt trött. Min mage har inte varit på min sida ikväll, men det känns som det börjar bli bättre nu. Man vill ju inte precis gå och bli sjuk till nyår för det har jag längtat efter hela året och nu är jag sjukt taggad, så nu ska jag sova så det blir imorgon lite snabbare så man kan göra lite tjejiga saker inför nyårsafton och tagga ännu mer.

Julafton i bilder



Det kollades på kalle Anka, bror sov och pratade mest i sömnen. Och sjöng med lite.



Evelina kom och var lika glad som vanligt. Ny väska hade hon också, som hon var sjukt stolt över.




Tog mig en sväng om med henne.



Sen såg vi mest ut som spöken



Tomten kom och Evelina var väldigt rädd.. i alla fall i början.




Men sen upptäckte hon att tomten var snäll..



Och tog allas paket, till och med de som låg under granen som tomten inte hade läst upp än
.



Evelina pyntade Elin lite



och sig själv



Casper var nybadad och fin, såg dock lite ledsen ut




Elin får avsluta årets julfirande, som som sagt var awesome :)


Upptagen

Har varit lite upptagen och därav inga bilder från julafton. Lördagen spenderade jag hemma hos Emma. Igår var jag hos farmor och farfar sen drog jag hem till Emmas andra hem och har sovit här. Nu ska jag hem och hämta lite saker sen drar jag vidare till Emmii. En sväng ner på stan lite snabbt blir det också. Bilderna kommer imorgon. Det kan jag lova.

Julklappar



Här är lite av sakerna jag fick i julklapp. Är som sagt nöjd med allt och idag fyndade jag ett par leopardgummistövlar och solglasögon för 159 kr. Gummistövlarna kostade egentligen 400 kr så det var ett jävligt bra köp enligt mig.

Kan ju rabbla upp det jag fick för er som är nyfikna.

- Babyliss locktång, en tjock sådan.
- Christina Aguilera parfym
- Fiberwig mascara (som jag slapp betala, jultomten hade tydligen tagit hand om den)
- Lösögonfransar
- Kamera, som tar sjukt charmiga bilder
- Röd fejk skinnjacka
- Svart ulljacka
- Paljettlinne
- Kavaj
- T-shirt
- Presentkort på make up store
- Presentkort på H&M
- Pengar

Tror det var allt. Nu ska jag pallra mig bort till Emma där Emmi redan är, sen ska vi bara mysa hela kvällen. Bilderna från julafton kommer imorgon, orkar inte lägga in de idag.

Världens bästa julafton

Hade världens bästa julafton igår, med god mat, trevligt folk och grymt fina julklappar. Är nöjd med varenda en. Bilder från dagen och allt jag fick kommer antingen senare idag eller imorgon. Nu ska jag städa lite, sen måste jag ta en dusch. Känner mig sjukt ofräsch, och om man ska ha främmat ikväll vill man ju vara fräsch.

God Jul



Tänkte bara önska alla en God Jul innan jag går och lägger mig, för imorgon lär det inte finnas någon tid till att sitta vid datorn, då ska det ju busas med Elin och Evelina samt öppnas en massa paket, som jag är sjukt nyfiken på vad de innehåller. Skulle kunna slänga mig över granen och slita upp allihop just nu, men det får vänta tills imorgon :) Kvällen har förövrigt spenderats med lite traditonell uppesittarkväll, men som vanligt utan vinst. Bror har även kommit hem, men han drog nästan lika snabbt som han kom.. på kaffe hos en kompis, kl 11 på kvällen. Inte fullt normalt kanske, men men.. nog pratat. Godnatt.

Ps. Emmii, hoppas du blir glad över julklappen imorgon ;)

Fiberwig



Köpte "Fiberwig" mascaran idag, egentligen är den lite för dyr för min plånbok men fick i alla fall 20% rabatt, så nu hoppas jag verkligen att den är lika bra som det sägs. Lösögonfransar har också införskaffats, samt några kedjor som jag ska ha till min nyårsoutfit, som jag äntligen har bestämt mig för att jag ska ha.

Nära döden upplevelse

Fick precis reda på att min farbror, hans fru och deras två små gullegrisar Evelina och Elin kommer hit imorgon. Bättre blir det inte. Julafton ska firas med en massa småbarn, annars blir det inte samma härliga känsla :)

Har förövrigt spenderat dagen på stan med mamma och åkt runt på lite olika ställen och hjälpt henne med de sista julklapparna och när vi skulle köra hem från sista stället trodde jag för en stund att jag skulle dö då bilen började lukta bränt, men jag överlevde och tackar gud för det. Nu ska det städas.

Julstämning

Julstämningen är på topp. Anna Ankas jul (som jag upptäckte igår) är på i bakgrunden medan jag själv står och gör julgodis. Imorgon ska jag ner på stan och shoppa lite julklappar till mig själv, sen blir det bara en massa mys här hemma. För första gången på några år mår jag bra vid den här tiden, brukar i vanliga fall hata julen, men nu har jag gått och längtat och hoppats på att det ska bli så bra som man vill ha det och än så länge känns det förvånansvärt bra. Nästan lite för bra.

Dan före dan före dopparedan









Här kommer lite fler bilder från helgen. Mer hittar ni som vanligt på bdb.

Idag skulle jag egentligen dragit ut till Ingelstad med Emma till Emmii och sen vidare på fest, men det verkar som att Emma har gått och blivit lite sjuk så det blir inget med det. Hoppas istället på lite mys ikväll, men vi får väl se hur det blir med det. Kanske skulle ta och baka lite julgodis, hade ju varit jävligt gött.


1 2 3 4 5 6

Måste bara göra en liten kom ihåg lista för annars kommer jag aldrig komma ihåg vad jag behöver köpa, så ni som läser behöver ju egentligen inte bry er.

1. Lösögonfransar
2. Mascara
3. Jacka?
4. Skor?
5. Parfym
6. Zebra solglasögon

Kolla bilden och ni ser världens finaste brudar



Här är ännu en bild från helgen. Fy fan vilken kväll alltså. Och gårdagen ska vi inte tala om, har aldrig mått så dåligt pga alkohol, men man får väl skylla sig själv när man blandar vitt, rött, vodka och allt vad jag nu drack. Ikväll blir det filmmys med världens bästa brudar och grabbar hemma hos Emma. Välbehövligt efter helgens bravader. Och på tal om ingenting, så saknar jag en viss man sjukt mycket, så jag hoppas verkligen att man kan få gosa lite med honom snart, hehe :)

Grymt bra kväll



Gårdagen var helt sjuk. Började först med lite ölspel hemma hos mig med popcorn och annat gott, sen drog vi vidare till stället vi är på på bilden, där vi dock bara var en kort stund eftersom man inte kunda röra sig. Sen drog vi vidare till Öster men vi blev utslängda så hoppade över till nästa lägenhet och ännu en lägenhet efter det. Full som en kastrull var man också. Blåmärkena lär nog titta fram så småningom, vet inte hur många gånger jag halkade och trillade pladask på rumpan. En utav gångerna flög jag upp i luften och det var inte så skönt kan jag säga. Höll även på att missa bussen hem eftersom min klocka av någon konstig anledning hade ändrats och börjat gå en timme för sakta.

Idag är jag sjukt bakis, så det blir väl till att spendera kvällen i sängen med lite One tree hill och Gossip girl. Lite god thaimat har jag i alla fall lyckats få i mig. Mer bilder från kvällen kommer när jag orkar lägga in dom på datorn.

Lördag

Är precis klar med håret, som jag för en gång skull blev nöjd med och ska nog börja sminka mig snart eftersom brudarna är på väg hit.. Förfest och sen drar vi vidare, kameran kommer i alla fall vara med hemma hos mig sen får jag se om jag orkar ta med någon till nästa ställe. Idag skulle jag egentligen haft lite manligt besök men vi får väl se hur det blir med det.

Jullov

Har äntligen jullov, men har så klart gått och blivit dunderförkyld, men så länge jag slipper vara sjuk på nyår så är det lugnt. Har förövrigt köpt klart alla julklappar, samt slagit in de idag och till min stora förvåning har jag pengar kvar plus att lönen kommer på tisdag. Awesome. Nu ska jag klä granen med mamma sen blir det wokat och lite bonde söker fru, haha.

Ett eller två?





Nu har jag en liten fråga som jag hoppas att alla som läser kan svara på. Ni kan ju vara anonyma om ni är fegisar.. Men i alla fall, ska jag ha håret som på bild ett eller två på nyår? Det är ju i stort sätt samma frisyr bara luggen som är annorlunda, kan verkligen inte bestämma mig.

Lägenhet@Göteborg









Hade jag varit rik nu hade jag inte tvekat en sekund på att köpa den här lägenheten i Göteborg. Hur fin är den inte? Och med perfekt läge. Kärlek vid första ögonkastet. Åh jag vill ha den nu. Man kanske skulle ta och köpa sig en trisslott och hoppas att turen är på ens sida eller vinna de där 167 miljonerna drömvinsten är uppe i, men man kan väl bara fortsätta drömma.

Vuxenpoäng

Vuxenpoäng till mig för tvättningen. Kanske inte lika mycket vuxenpoäng när man går och lägger sig halv 9 som jag gjorde igår, men fy fan va skönt det var att få sova ut. Är förövrigt sjukt sugen på scones men vet inte om jag orkar ställa mig och baka, de går ju i och för sig jävligt snabbt att göra, så vi får väl se hur det blir med det. Tycker egentligen min syster (som jag antar läser) borde ta och göra det eftersom jag tvättar hennes kläder.

Utanför sovrumsfönstret



Så här såg det ut utanför mitt fönster igår när jag kom hem från skolan. Och jag klagar inte, så länge bussen kommer i tid så man slipper stå och frysa ihjäl i en halvtimme. Men snart lär jag väl bli portad från bussarna, så som jag har skällt ut chaufförerna de senaste veckorna och då lär jag ju frysa ihjäl ännu mer eftersom jag skulle få gå till skolan, så man kanske bara skulle ta och hålla käft. Eller så kanske bussarna borde vara i tid nån jävla gång. Men nog pratat om bussar. Hade redovisning i skolan idag (sista som görs innan lovet) och det gick sjukt bra. Nu har jag dock världens huvudvärk som håller på att ta död på mig, och in i tvättstugan ska man också. Har varken ork eller lust men vad gör man inte för lite rena kläder.

Utväxt

Sitter för tillfället med blonderingsmedel i huvudet, utväxten och resterna av mina gamla slingor ska äntligen bort :) Ullared, som jag i vanliga fall aldrig brukar titta på är i gång i bakgrunden och fy fan va sköna tanterna är. Och bögis. En sån kompis skulle man ha, haha. Tänkte även berätta att jag fick en biljett till sonisphere och är nu världens lyckligaste.

5 dagar kvar

Det finns nog inget skönare än att veta att man inte har några prov att plugga till och bara kunna göra vad som helst förutom det. Och det är precis vad jag har gjort idag, legat i sängen och kollat på film och sluppit bry mig om skolan. Nu är det bara 5 dagar kvar sen kan jag ligga i sängen hur mycket jag vill i tre veckor. Fast det kommer jag nog inte göra, ska verkligen försöka ta vara på ledigheten och göra sånt som man annars inte hinner med lika mycket som man egentligen vill, som att träffa alla vänner och umgås med familjen.

Blivande man

Idag såg jag min blivande man på stan (hoppas kan man ju alltid göra) och han är verkligen sjukt fin. och då menar jag så klart mannen från i lördags. honom skulle man ha här hemma nu. och i all evighet, haha. fast lite ombyte kan ju vara fint det med. har ju rätt lätt för att tröttna, hehe. och när vi ändå är inne på de här med ombyte, så kommer jag nog vara lite otrogen och byta ut min blivande man (förlåt) nästa helg och några helger framöver då Växjö får främmat. och på tal om ingenting så är det här nog ett av det onödigaste inläggen genom tiderna men i brist på annat att göra kan man ju skriva av sig lite. fast nu har jag inte så mycket mer att skriva. och det är väl tur det, för de allra flesta har nog slutat läsa vid det här laget.

nu blir det sängen och kanske någon film. lite sällskap hade ju som sagt inte varit fel.

Klänning



Den här klänningen fick följa med mig hem idag. 199 kr från Gina Tricot, så nu har jag ett till alternativ på nyår. Kan verkligen inte bestämma mig. Hittade även ett par sjukt snygg zebra solglasögon på Lindex, som jag inte hann köpa men jag måste ha dem. Nu ska jag äta beanässås som jag inte har ätit på sjukt länge, kommer bli sjukt gott. Ikväll ska jag bara ligga hemma och glo. Har verkligen ingenting att göra, men det kan väl vara skönt det också ibland.

Sängen

Är så jävla trött just nu. Kan knappt stå på mina ben och ögonen vill inte hålla sig öppna, så nu blir det sängen. Imorgon ska jag upp tidigt och ta en sväng om på stan med mamma, sen blir det fotbollsträning, men egentligen orkar jag inte. Vill bara sova. Eller i alla fall bara ligga i sängen och slappa.

Lycka!



Det här kan vara något av det bästa som har hänt. 2010 kommer nog bli ett grymt år. Man missar ju dock karloskardagarna, haha men vem fan skulle stanna hemma och gå på det istället för det här? Inte jag i alla fall. 880 kr för en biljett och det är nästan vad min mamma betalade för min kissbiljett. Sjukt. Nu ska jag fira med bullar, skumtomtar och julmust, hehe :)

50 kilo tyngre

Vill för tillfället bara ha en man att mysa med och vara några kilo lättare. Hatar att man alltid känner sig 50 kg tyngre på vintern. Skabbig är man också. Kan det bli julafton och nyår nu så man kan få lite vår och sommar snart? Känns som att de senaste veckorna har gått sjukt sakta. Nu är det i alla fall bara permanentprov och redovisning kvar i skolan (hoppas jag), annars tar jag nog livet av mig (för att vara lite mer dramatisk än vad jag var i helgen).

Aussie



Den här lilla saken låg och väntade på mig i ett paket när jag kom hem från skolan för ett tag sen. Efterlängtad. Lyckades vara en av 100 i utlottning Citty hade. Har ju redan provat den andra inpackningen Aussie har och den är underbar. Alla borde ha deras produkter i sitt hem. Ett stort plus är ju att allt doftar så sjukt gott.

Nu ska jag göra lite handel & serviceuppgifter, sen ska jag minsann prova inpackningen :)

Utomlandsresa





Satt precis och kollade massa bilder från Cobrasnake och blev sjukt sugen på en utomlandsresa. Klarblått vatten, och himmel kan vara det bästa som finns. Och så lite karuseller på det, hehe. Nu jävlar ska det sparas pengar. Ska verkligen försöka att inte köpa en massa dyra skor, hoppas ju på att få de i julklapp istället :) (Sanga, ta dig ett snack med Kenny, nu på en gång).

Nu ska jag sova. Har sjukt ont i huvudet och kan knappt hålla ögonen öppna. Jävligt gött att det bara är en och en halv vecka kvar till jullovet nu och nästa vecka kommer det vara sjukt slappt i skolan, så den räknas ju knappt.

Förälskad



I brist på bilder får det bli en gammal från i våras. och åh vad jag saknar våren och sommaren. fast lite jul och nyår är ju inte heller helt fel. och på tal om ingenting så gick jag och blev lite förälskad i lördags och han är i stort sätt det enda jag tänker på just nu. lite så där smått tramsigt men va fan. han var ju så jävla fin. nästan för fin. och jag ville bara pussa på honom men jag tyckte jag var tillräckligt dramatisk som slängde mig ner från balkongen för att hälsa på honom. ungefär så gick det till i alla fall. fast jag rusade ner från trapporna istället. så att jag i stort sätt bara slängde mig på honom så fort jag hade kommit ner för trapporna tyckte jag räckte gott och väl för stunden, men inte nu längre. nu vill jag ha honom i min säng. och då menar jag nu på en gång.


Gårdagen

Har inte så mycket att skriva om just nu. Igår kväll var det väl lite blandade känslor. Det började bra, men sen träffade jag någon och alla känslor bara vällde fram, vilket resulterade i floder av tårar. Kvällen avslutades i alla fall hemma hos Kristian med lite Shrek. Välbehövligt.

Fredagsmys

Kvällen spenderades hemma hos Emma med hemmalagad pizza, pepparkakor, frukt och idol. Min arm gör fortfarande lika ont, men förhoppningsvis släpper det tills ikväll för då jävlar är det fest. Hoppas på en lika bra kväll som det blev förra helgen.

Fågelskit

Idag har jag tagit svinis, stylat Ellen, gått på stan och fått fågelskit i huvudet och nu har jag sjukt ont i huvudet, armen och frossa. Blev lite smått sur men förälskad idag på stan. Skorna som jag visade här finns nu i butik och det är ju lite retligt när jag precis har gått och köpt nya skor. Jag som hade planerat allt så bra, att köpa de jag köpte igår detta året och de från din sko nästa år eftersom jag trodde dem skulle komma in då och inte nu. Så nu måste jag fjäska som satan för någon trevlig karl eller mina syskon så jag kan få dem ändå :)

Plugg & Grey's anatomy

Har för tillfället lite ångest efter skoköpet. Jag fullkomligt älskar dem, men det är ju det där med ekonomin. Är ju i och för sig ingen mening att jag grubblar över det, kan ändå inte lämna tillbaka dem. Nu ska det pluggas, sen blir det mys framför tv:n och Grey's anatomy. Imorgon ska jag ta svinis och direkt efter ska jag styla en modell på skolan. Är lite nervös över hur det kommer gå i och med att de flesta har fått jävligt ont i armen efter sprutan.

Shoes



De här skorna, som jag har tittat på i flera månader kostade tidigare 899kr, men idag upptäckte jag att det var halva priset på dem. Ekonomin tillåter ju egentligen inte mig att köpa dem, men när Emma och Moa också tyckte att jag skulle slå till kunde jag inte låta bli, så nu är de mina! Från Scorett för er som undrar.

...

just nu är det bra. med det mesta. och jag sitter och drömmer mig bort. nästan hela tiden. både hemma och i skolan. kommer på mig själv med att sitta och le. och hoppas att ingen har sett mig. Emma och Emmii, jag hoppas ni läser detta. det är ni som får mig att må så jävla bra. längtar förövrigt sjukt mycket till helgen. och hoppas att den blir lika bra som denna. åh. puss.

idag fick jag ta min första bit ur chokladkalendern och det var så jävla gott.

Söndagen i bilder







Så här såg det ut här hemma i söndags. Gullegrisarna var på besök och jag blir bara mer och mer sugen på att skaffa barn så fort jag träffar dom, men det blir inte än på ett tag kan jag lova.

Bild 1: Elin, 6 månader på lördag!
Bild 2: Kungen.
Bild 3: Evelina.

Nu ska jag plugga, har engelskaprov på torsdag. Imorgon har vi sovmorgon för typ första gången, vilket känns jävligt gött. Mer bilder från helgen finns på min bilddagbok för er som inte redan har sett dom.

RSS 2.0