Gott nytt år!

Om en liten stund går tåget mot Malmö där det ska firas nyår. På måndag åker jag vidare till Karlskrona då det är tatueringsdags igen. Gott nytt år folks!

Torsdag

Det blev en liten beställning av västen igår. Idag har jag varit på stan med mor, fixat min nagel och köpt en ny telefon. Dock verkar jag fortsätta ha otur, för så fort jag kom hem slog jag i handen så att nagel bredvid den nya flög av, så nu får jag ändå gå med en ful nagel på nyår (om ingen salong i Malmö har tid för mig imorgon). Jag hoppas verkligen att det tar slut nu, så jag kan få inleda det nya året på ett bra sätt.

Jeansväst

Den här påminner jävligt mycket om min jeansjacka, men hur gött hade det inte varit med denna också? Tänk i sommar. Frågan är bara om man ska beställa den nu eller vänta tills på måndag när jag vet hur mycket jag har över efter tatueringen? Eftersom det bara finns tre kvar känns det lite riskabelt att vänta, så jag tror att det blir en beställning. Men innan jag bestämmer mig måste jag nog tänka över det en eller två gånger till.
Från romwe.

Stan & bio

Ska strax bege mig ner på stan med Emma. Jag måste köpa lim till mina lösögonfransar och se vad det kostar att sätta dit en ny nagel, jag tappade nämligen en idag och jag hade ju hoppats på att få ha kvar alla till nyår men icke. När vi är klara med det ska vi och se The girl with the dragon tattoo och därefter ska jag klippa Kenny, så idag lär jag ha att göra i alla fall.

Rastlös

I brist på andra bilder får det bli en från studentfesten, som jag snodde av Ellen.

Idag har jag i stort sätt inte gjort ett skit och nu börjar jag bli riktigt rastlös. Frågan är bara vad man ska göra? Förmodligen kommer jag bli kvar här hemma hela kvällen och fortsätta med att inte göra någonting. Jag får se till att göra något vettigt imorgon istället. Jag har åtminstone pratat med försäkringsbolaget idag och de löser så att jag får pengar till en ny mobil. Så på torsdag eller fredag borde jag ha pengarna så att jag kan köpa den och tur är väl det, för jag står inte ut med telefonen jag har nu.

Jag tog förövrigt inga bilder på juldagen och tur är väl det. Jag vill bara glömma den dagen. Vi kan väl sammanfatta det hela med att jag är ett as, haha.

Ångest

Dagen efter ångest och jag vill bara gå i ide.

Min julafton

Min julafton blev väl inte helt lyckad, det var trevligt och så men Noomi lyckades få tag på min mobil och tuggade sönder den. Idag lyckades jag i alla fall få tag på en mobil tills vidare, så jag slipper känna mig helt handikappad. På tisdag ska vi ringa försäkringsbolagen och kan inte de hjälpa mig på något sätt får jag helt enkelt köpa en ny telefon. Jag fattar inte varför jag ska ha sån otur med mina telefoner.

Nu ska jag strax gå ut med hundarna, sen är det utgång som gäller. Tyvärr hann biljetterna till Deluxe ta slut innan jag fick tag på någon så det blir Palladium istället.

Julafton

God Jul gott folk. I år får Noomi pryda julkortet.

Cupcakes

Jag har inte känt mig det minsta bakis idag, men ikväll är jag helt slut i kroppen. Mina ben vill knappt bära mig och jag känner mig yr. Jag har dock trotsat detta och varit och städat på jobbet och nu håller jag på att göra cupcakesen på bilden några inlägg ner, som för tillfället är inne i ugnen. Fan vad jag längtar tills på lördag när de ska ätas. Jag hoppas bara de är lika goda som de ser ut. Nu ringer klockan så jag måste fixa det sista med dem. Om en stund kommer äntligen Sanga hem, så imorgon ska vi till salongen och färga hennes hår.

Studentfest, jultema

Igår var det årets sista studentfest med jultema. Vi började med förfest här hemma innan vi tog oss till Grace där det var kaos i kön. Efter en timme lyckades vi komma in, alla utom Emma som hade glömt sitt studentleg hemma (som tur är kunde hennes mamma komma med det, så det löste sig).

Jag har insett att studentfester inte är något för mig, så nu blir det nog inga fler innan pubrundan om ett halvår. Idag har jag i alla fall mått förvånansvärt bra och hunnit köpa den sista julklappen.

Lösögonfransar


Lösögonfransar har varit det enda jag har saknat till nyår, men nu är de här påväg hem till mig. Style by tyra som i vanliga fall är billiga med lösögonfransar säljer de ännu billigare idag. Ynka 19kr, så jag kunde inte motstå. Jag har dock ingen aning om hur de är, så det återstår att se men med make up store's lim ska det nog funka bra. Jag håller tummarna för det i alla fall. Nu får jag verkligen inte köpa något mer innan nyår, förutom lim till fransarna.

Lugn helg

Denna helgen har varit väldigt lugn. Jag har bara tagit det lugnt, myst med Emma, klätt julgranen, slått in julklapparna och bakat. Men som varje lugn helg så kommer festsuget på söndagkvällen, det är likadant varje gång. Jag är alltid så sjukt uttråkad på söndagkvällarna, så det är ju förmodligen därför. Som tur är ska vi festa till det med studentfest på onsdag så jag behöver ju inte vänta så länge i alla fall. Dock är jag väldigt tveksam till de där studentfesterna, men jag ger det ett försök till (har ju bara varit på den första).

Baka



Jag har fortfarande inte kommit ur mina sovkläder idag, men nu ska jag i alla fall baka kolasnittarna på nedersta bilden så jag får något vettigt gjort idag. Blev dock väldigt sugen på att baka cupcakesen på första bilden men det får bli en annan dag. Ikväll blir det myskväll med Emma.

Recepten finns på recept.nu, via leilas bästa julgodis.

Fjäder

Kunde inte låta bli att klicka hem det här, när det var 50% på valfri produkt idag. Nu måste jag dock sätta köpstopp åtminstone året ut, men det känns ju gött att det bara är 15 dagar kvar. Och i stort sätt allt är fixat till jul och nyår, vilket också känns jävligt gött. Nu ska jag gå och lägga mig innan jag däckar framför datorn.

Från jfr.se

Kluven

Jag är så kluven till allting just nu, vet inte hur jag ska göra med någonting. Det är så mycket med allt. Och allt kommer på en och samma gång. Det blir liksom lite mycket för huvudet. På ett eller annat sätt så löser det ju sig så klart, jag måste helt enkelt bara bestämma mig. Fast enkelt lär det inte bli. Min starka sida är ju inte direkt att kunna bestämma mig.

Hund update - en dag i skogen

I måndags efter skolan tog jag med mig hundarna och kameran ut i skogen. Det var kallt som fan, men härligt med lite frisk luft och en promenad.

Skit

Min älskade ring är spårlöst försvunnen. Jag saknar mannen idag. Faktum är att jag gör det väldigt ofta. Och allt känns skit. Nästan allt. Och bion var inte heller bra.

Göteborg & Motörhead

I fredags drog jag och Emma som sagt till Göteborg. Tåget gick tidigt som fan på fredagmorgonen (06.06) så jag var uppe med tuppen och att sen gå på stan i flera timmar i spöregn och storm för att sen gå på konsert är väl kanske inte det ultimata, jag var helt slut när konserten väl skulle börja så jag orkade varken ta mig speciellt långt fram (vilket jag alltid lyckas göra i vanliga fall) eller ta några bilder. Jag tog två varav denna är den enda som blev okej, det är nämligen lite svårt att ta kort med ett stort flintskalligt huvud framför sig.

I lördags käkade vi hotellfrukosten som vi hade längtat efter hela fredagen och natten till lördagen, sen var det bara att ge sig ut i skitvädret igen för ytterligare en massa timmar på stan (regnet kom i och för sig inte förrän vi skulle gå tillbaka till vandrarhemmet och hämta våra väskor men vi var dygnsura efteråt). Sen var det bara att gå mot tåget för att bege sig hem till Växjö igen.

Konserten var förövrigt jävligt bra. Jag vill gifta mig med Mickey Dee, eller åtminstone lära mig att spela trummor lika bra som honom.

Utväxt, Göteborg & Motörhead

Idag har jag äntligen blivit av med min fula utväxt, som jag nästan har gått och skämts över. Slängde även i lite färg i längderna för helvete vad de hade tappat färg denna gången. Nu ska jag packa för imorgon ska jag och min kvinna till Göteborg för MOTÖRHEAD och lite shopping. Eller förhoppningsvis en jävla massa shopping. Jag hoppas bara att det inte blir något strul med tåget för det ska ju tydligen bli storm och snökaos och allt vad de nu pratar om. Ska försöka komma ihåg att ta med kameran också, så att det kan komma upp lite bilder på annat än bara hundarna.

På Sangas begäran

Här kommer lite bilder på hundarna, på Sanga's begäran.

Baksmälla

Jag var så glad för att jag hade lyckats slippa baksmällan igår, men tydligen var kroppen tvungen att säga ifrån idag istället. Jag har sovit jättedåligt, haft ont i huvudet hela dagen och min hals är helt svullen. Jag hoppas verkligen inte jag blir sjuk tills på fredag, för då åker ju jag och Emma till Göteborg.

Nu måste jag i vilket fall som helst plugga, imorgon har vi slutprov i färglära. Känns gött att vi har en kort dag i skolan imorgon i alla fall, om jag nu skulle bli sämre tills imorgon men det hoppas vi ju inte.

What's goin on..

Jag blir så rörd när jag ser sånt här. Hur fan kan man behandla någon så illa att det ska behöva gå så här långt. Men han är så modig. Och jag beundrar honom för att han vågar lägga upp det här, så att hela världen kan se det. Jag läser kommentarerna till videon och blir så jävla förbannad när jag ser hur vissa fortsätter att trycka ner honom med kommentarer som "Your a cunt" och "Go die". Men så finns de ju dem som verkligen bryr sig och gör något, som killen nedan. Så fint. 

Gårdagen


Igår fick vi vara med backstage på musikalen Oklahoma som går i Växjö just nu, för att få tips till vårt projektarbete. Vi fick hjälpa till med lite smink och hår innan vi fick sätta oss och titta på musikalen, gratis. Därefter drog jag och Emma hem till henne och lagade lyxmiddag och efter lite alkoholförtäring tog vi oss till deluxe där det var asgött. Trevligt folk och skön musik. Idag har jag mått förvånansvärt bra och pluggat lite. Nu ska jag skala räkor så jag kan få i mig lite mat. Självklart lyckades jag glömma kameran hemma så det blev inga bilder från kvällen, mer än på vår fina middag då.

Lördag

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska vi jobba lite med vårt projektarbete och därefter är det utgång som gäller. Jag är så jävla pepp.

V. 48

Det känns som att jag inte har suttit still en sekund denna veckan, men jag gillar det. Jag har bland annat varit på dejt (hatar ordet), haft färgmodell i skolan (som gick väldigt bra), haft praktik och tränat. Imorgon är det praktik igen och sen ska vi fira min kusin. På lördag ska jag äntligen ut, var ett tag sen och senaste gången blev ju inte så lyckad med min mage och allt annat som strulade den kvällen, så jag håller tummarna för att lördagen blir askalas.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen måste jag sova så jag orkar med helgen.

RSS 2.0