Look a like

Här har ni mig som Kissie och Frida som Lady Gaga i hennes nya video Born this way. Jag vet knappt om jag vågar lägga upp bilden på Emma, om någon skulle ta illa upp. Hon blev nämligen sminkad till Hitler.

Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag sova så jag är utvilad till kundpasset imorgon.

Virkat

Jag har precis som alla andra fastnat för det där med virkat. H&M släpper snart lite olika plagg som är virkade och ovan är en klänning och bikini från Emma O Clothing som jag mer än gärna skulle strosa runt i i sommar.

Idag har vi haft look a like tema på stylingen. Jag sminkade Frida som Lady Gaga i Born this way och jag själv fick se ut som Kissie för en stund. Bilder på mig, Emma & Frida dyker upp lite senare, de andra i klassen glömde jag ta kort på

Inte så mycket att skriva

Jag har egentligen inte så mycket att skriva just nu. Igår spelade jag fotbollsmatch och idag har jag bara färgat Emmas utväxt och sminkat henne, samt varit i skolan som vanligt.

Nu ska jag gå och lägga mig, försöka komma fram till lite saker och drömma mig bort till Göteborg, jag längtar så sjukt mycket men nu är det bara lite mer än 2 veckor kvar.

Tillbaka i Växjö











Nu är jag hemkommen från Malmö, och ovan är några bilder från helgen som jag snodde av Sanga eftersom jag glömde ta med mig min kamera. Jag blir bara mer sugen på att flytta till Malmö för varje gång jag är där. Nästa tur ner blir förhoppningsvis på påsklovet, om jag har pengar kvar efter Göteborgsresan.

Nu ska jag äta lite sen ska jag försöka ta igen alla Big Brother avsnitt jag har missat när jag har varit borta.

Cheap Monday

Idag har jag köpt de höga jeansen från Cheap Monday jag la upp bild på för ett tag sen och jag är världens lyckligaste, älskar dem. En sväng på Ikea blev det också men där fick bara ett kuddfodral följa med hem (i alla fall för min del). Nu väntar jag på att Sanga ska bli klar med maten, som jag inte får veta vad det är och sen blir det bara att ta det lugnt (i alla fall för mig som inte kommer in på krogen men nu är det bara 3 månader kvar).

Septum eller inte?




Kände för att vara lite ego häromdagen och tog en miljon bilder i photobooth, var tvungen att passa på för idag åker datorn ner till Malmö och kommer stanna kvar där. Jag kommer dock bara stanna kvar i Malmö tills på söndag.

Förresten, ska jag pierca septum eller låta bli? Är lite sugen men velar som vanligt.

Fantasi


Idag stod fantasi sminkningar på schemat, sminkningarna skulle antingen vara avsedda till en modevisning eller plåtning. Så här blev Emmas resultat på mig. Bild på hur Emma såg ut och en bättre bild på mitt smink kommer kanske dyka upp inom en snart framtid.

Nu ska jag gå ner och ta något att äta sen måste jag nog städa mitt rum innan mammas hår ska färgas.

Världens energi


Tror ni att jag var trött när jag kom hem eller? Svar nej. Jag har världens energi, sitter och taggar till Hardcore Superstar den 15 april och kissar snart på mig av lycka. Ännu mer lycka hade det kunnat bli om skorna ovan plus Lita-skorna hade varit mina. Ett par av dem ska jag nog fan lyckas köpa (om de inte tar slut) men det får bli efter Göteborg.

Snart börjar Grey's anatomy sen ska jag förmodligen lyckas somna. Ikväll hade det varit fint med en man. I och för sig är det alltid fint med manligt sällskap men ikväll skulle det vara extra fint.

Färgmodell


Före

Efter förpigmenteringen

Det färdiga resultatet efter några dagar.

Så här såg det ut i fredags när vi hade färgmodell i skolan, efterbilden togs igår eftersom jag glömde bort att ta den i fredags.

Nu ska jag iväg och passa barn sen ska jag hem och sova, är så sjukt trött idag.

Inte så jävla intressant

Idag har jag varit hos sjukgymnasten och fått massage, och nu ska jag tydligen försöka unna mig det någon gång då och då. I skolan hade vi först färglära sen var RFSL på besök och nu ikväll har jag varit på fotbollsträning, intressantare än så har inte min dag varit.

Jag håller förövrigt på att bli galen av min ständiga beslutsångest.

Gårdagen


Jag har lagt upp trailern förut enda skillnaden är att jag har sett filmen nu, och helvete vad bra den var. Vi hyrde den igår, käkade glass och hade det allmänt mysigt. Om ni inte redan har sett filmen så se den.

Idag har jag ingen aning om vad jag ska hitta på, men jag funderar på att gå ut och gå i det fina vädret i alla fall.

Tidig lördagmorgon

Jag förstår inte riktigt vad jag gör uppe så här tidigt när jag hade kunnat sova i någon timme till, kan dock inte somna om. Igår upptäckte jag att mina älskade skor, som bara väntar på att få komma hem till mig har kommit in i min storlek igen. Jag hoppas de finns kvar ett tag till och att jag kan ha råd med dem någon gång för jag dör lite varje gång jag ser dem.

Nu ska jag äta frukost sen väntar träning och därefter ska jag träffa Emma, Johanna och Ellen.

Fredag & färgmodell


Jag håller på att dö av hunger, är sjukt trött och sällskapssjuk. Idag har vi haft färgmodeller i skolan, bilder på min modell kommer. Jag glömde ju ta efterbild. Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, det blir lugnt i alla fall.

Nu väntar tydligen maten på mig där nere, fy fan vad jag ska njuta av den.

Svenskarbete

Jag sitter för tillfället, och har gjort de senaste timmarna och försöker få ihop mitt svenskarbete som ska vara inlämnat imorgon. När det väl är inlämnat har jag förhoppningsvis inte något mer plugg på ett bra tag, allting har nämligen varit de senaste två veckorna så kommer det mer blir jag förbannad (hoppas ni antecknar).

Ikväll, om en kvart börjar äntligen Grey's anatomy, som jag har längtat. Därefter ska jag om arbetet är klart sova, men jag lär väl få sitta uppe halva natten om jag känner mig själv rätt.

Extra stark


Idag blev jag ägare till en extra stark muskelrock biljett, så nu ska jag bara beställa en SRF biljett också sen är jag nöjd. Frågan är bara vilken dag man ska köpa till? Camping blir det så klart under hela festivalen.

Nu ska jag fortsätta med allt plugg som måste göras. Idag har jag äntligen hittat ett linne med urringning vid sidan/ryggen. Jag har letat som en tok efter det perfekta i över ett år och nu har jag alltså hittat det (kanske inte riktigt det perfekta men det får duga i alla fall), så fick bli både ett vitt och svart.

Home sweet home

Nu har jag flyttat hem igen och åtminstone fått ordning på mitt rum. Jag är helt slut efter att ha storstädat och packat upp det mesta, så nu ska jag strax hoppa in i duschen sen blir det mys framför melodifestivalen.

Göteborg

Nu är tågbiljetterna till Götet bokade, vandrarhem är fixat och Hardcore Superstar-biljetten köptes för någon månad sen. Jag är så sjukt taggad, som jag har längtat och längtar! Och det var i stort sätt bara det jag vill säga. Nu beger jag mig hem till Emma för fredagsmys.

Torsdag


Idag har det kommit ännu mer härliga nyheter. Bland annat att Angel Witch kommer till Srf, så nu håller jag tummarna för att de kommer spela på torsdagen.


Något mer som har hänt idag är att vi har haft Glitter & Glamour tema på styling, så jag har glittrat en massa (kanske inte syns jättetydligt på bilden). Det är väl inget jag skulle gå runt med i vanliga fall men det är ju alltid kul att testa något nytt.

Nu ska jag äta soppa, sen tänkte jag trycka i mig en semla eftersom jag inte åt någon i tisdags. Nästa vecka ska jag börja träna ordentligt, och äta bättre och nyttigare.

Imperial State Electric till muskelrock


Idag är jag glad! Riktigt jävla glad. Biljetterna till muskelrock släpptes idag, jag tänkte köpa min imorgon men det bästa av allt är nog att jag upptäckte att Imperial State Electric kommer att spela. Jag missade ju dem på Sonisphere men denna gången ska jag inte missa ett skit.

Nu ska jag ta en powernap, därefter tänkte jag slänga i mig lite käk innan det är dags för barnpassning.

Rastlös och ensam

Jag är rastlös och känner mig ensam. Jag vill gå på bio och ha någon att mysa med. Imorgon hade jag tänkt försöka ta tag i mitt liv, söka jobb och träna så jag kan bli snygg till sommaren. Jag måste göra klart de sista skolarbeterna också sen är jag förmodligen nöjd. Vädret går det ju i alla fall inte att klaga på.

Rosa hår

Jag brukar inte vara något fan av rosa hår men det här är så sjukt snygg, så snyggt att man själv blir sugen men jag tror faktiskt jag håller mig till mitt röda hår. Funderar dock på att göra det lite lite rödare än vad det är nu, men jag är så rädd att det kommer bli för rött så jag ska nog fundera ett litet tag till innan jag gör något med det.


Idag måste jag göra en massa skolarbeten som ska vara inlämnade denna veckan, känns inte så lockande just nu. Vill egentligen bara lägga mig i sängen och se någon film eller gå ut i det fina vädret men det får jag väl ta senare.


Värsta dagen

Jag har varit bakis hela dagen idag, och har i stort sätt bara gjort allt för att inte spy mer än jag gjorde igår och imorse. Jag fattar inte riktigt hur jag lyckades för jag drack inte speciellt mycket, men nu ska jag i alla fall hålla mig borta från alkoholen ett tag, blir bara äcklad av tanken. Trots avslutet på natten så hade jag åtminstone en bra kväll.

Helg!


Ni anar inte hur glad jag är över att det är helg, känns så jävla gött. Ikväll kanske jag ska supa mig full eller så blir det en lugn hemmakväll, jag har inte riktigt bestämt mig än. Nu ska jag i vilket fall som helst titta på Big Brother och därefter tänkte jag käka fläskfilé.

Ingen kraft eller ork

Jag var relativt utvilad efter lovet, men den här veckan (och det har bara gått 3 dagar än så länge) har gjort att jag har tappat all kraft och ork. Det har varit fullt upp hela tiden och jag har inte kunnat koppla av i mer än några minuter innan det har varit dags för nästa grej. Jag har även haft en del privata saker (inga större saker egentligen) att tänka på vilket har gjort det hela dubbelt så jobbigt. Imorgon har jag i alla fall två inställda lektioner vilket betyder att jag bara har en lektion men det är veckans tråkigaste lektion och den håller på i tre timmar, men efter den ska jag träffa mannen som jag inte har träffat på evigheter sen är det fredag och kundpass och därefter helg. Så jag får helt enkelt försöka stå ut de sista dagarna, trots att min mage gör uppror ikväll och värker.

Nu ska jag byta om för att sen bege mig iväg på fotbollsträning. Egentligen orkar jag inte träna eftersom min mage inte mår så bra men försöka kan man ju alltid göra.

Slingor & klippning


Så här ser håret ut efter att ha lagt i lite slingor (bilden visar inte riktigt hur det ser ut i verkligheten), så nu får det vara ett tag sen kanske det slängs i mer slingor någon gång i framtiden. Ida som vi har gjort det på verkade nöjd i alla fall. Jag har även klippt pappa idag och blivit lite rikare så nu är jag helt slut och ska sova, fast först måste jag läsa på en läxa vi har tills imorgon (jag hatar ordet läxa, så jävla fult).

RSS 2.0