26 juli

Och för en liten stund sen gick Casper in under trappan och började nosa. Det var som att han också visste vad det var för dag idag. Plexus, du fattas oss. 

Ett år

Idag är det ett år sen vår fina Plexus hastigt lämnade oss. Jag kan inte fatta det. Ett år. Men jag minns fortfarande kvällen så väl. Hur allt bara stannade upp. Hur jag stod på mina kusiners garageuppfart och bara skrek av förtvivlan. När jag ringde min syster och berättade att han hade somnat in. Hur han låg framför trappan när vi kom hem. Och hur min treåriga kusin sa till oss att han var i himlen nu. Det var jobbigt att höra henne säga de orden. Men samtidigt så fint, att hon förstod. Och jag saknar honom. Vår fina Plexus. 

Sommar & sol

Igår var typ första riktiga sommardagen och idag har det varit ännu bättre väder. Solen har lyst hela dagen, det har inte varit ett enda moln på himlen så jag har varit på Evedal med Emma och våra mammor och solat och badat några timmar. Nu ikväll har jag varit på promenix med mor och hundarna och så fick Noomi bada lite i sjön. Jag kan ju inte säga att jag är lika avundsjuk på gubben längre, jag har ju trots allt fått sol ändå. Och tydligen ska det fortsätta tills han kommer hem, sen blir det skit igen så han har onekligen valt helt fel vecka att åka på. Men förhoppningvis blir det väl fint nån gång igen så att man kanske kan ta en tripp till havet, är så sugen. 

Jobb, flytta hemifrån, inreda..

Jag är så frustrerad just nu. Det går trögt på jobbfronten och jag börjar få panik över de kommande månaderna, hur jag ska klara mig utan pengar. Dessutom vill jag inget hellre än att flytta hemifrån just nu. Jag vill inreda. Och jag vill ha soffborden ovan. Men jag får fortsätta drömma ett tag till, tills jag har fått jobb. Och förhoppningvis har jag väl ett snart, vi får hålla tummarna för det i alla fall. 

Igår

Igår var vi alltså på födelsedags/inflyttningfest. Tydligen så var det 50/60-tals tema men det hade dem missat att säga till mig och Emma, så vi kände oss lite felplacerade. När vi kände oss klara på festen tog vi i alla fall bussen in till stan igen där det blev en sväng till Deluxe innan vi skiljdes åt.

Nu kör vi!

Hovmantorp, nu kör vi! Jag är helt övertaggad, så nu ska jag bara blanda och svepa en grogg innan jag tar bussen till Hovmantorp där inflyttnings/födelsedagsfesten är. 

De närmsta dagarna

Idag lämnade min gubbe mig för en vecka i solen och det känns redan tomt. Dessutom är jag ganska så avundsjuk, vill också ha sol och värme.
Ikväll ska jag ut på en väldigt försenad födelsedagsmiddag med mor & far och imorgon ska jag på inflyttnings/20-årsfest, så jag har lite att sysselsätta mig med det närmsta dagarna i alla fall. Men tomt lär det kännas ändå. 

Malmö & Bakken

Eftersom vädret är som det är och man nästintill blir tokig av att bara vara inne hela dagarna, så bestämde vi oss ganska spontant för att lämna Växjö igår. Från början var det tänkt att det skulle bli en tur till Göteborg & Liseberg men vi insåg ganska snabbt att det var en dålig idé med tanke på att det är Gothia Cup där nu. Så istället blev det en tripp till Malmö samt Bakken i Danmark. En mycket trevlig dag med karusellåkande, god mat & dryck, gött häng på kvällen och bastande på hotellet. Idag gick vi en runda på stan och fikade hos Sanga och Jens innan vi tog tåget hem. Det ska bli så skönt att sova inatt, har knappt sovit på två dygn. 

Lägesrapport

Jag har fullt upp med livet för tillfället, så det blir inte så mycket rolig uppdatering här. Den senaste veckan har varit jävligt jobbig men jag har haft ett par riktigt bra stunder också. Så en liten lägesrapport har ni nedan.
 
I måndags åkte vi ut till Rottne och badade med hundarna. Det var premiärdopp för Noomi, som till en början var väldigt feg men sen tyckte hon det var lika roligt som Brutus tycker. Casper var uppe på land och tittade på som vanligt. Efter badet åkte jag och tränade, vilket var mer än välbehövligt.
 
Tisdagen var till en början ingen bra dag. Jag låg vaken halva natten av olika anledningar och mådde sämre än sämst på morgonen. Men efter att ha legat i sängen några timmar tröttnade jag och åkte bland annat till Kosta Outlet (premiär).
 
Idag har jag varit ute och sprungit för första gången på väldigt väldigt länge. Jag trodde aldrig jag skulle orka hela rundan men jag lyckades, så nu ska jag bara försöka fortsätta springandet och bli lite bättre och utöka rundan pö om pö som min mor skulle sagt. 

Fullspäckad dag

Vilken fullspäckad dag det var igår. Det började med att jag klippte två av grannarna innan jag fortsatte med att slinga Emmas hår innan vi satte fingrarna i Sangas hår. En ombre senare (bilden) var det mat och tremanna förfest här hemma med Sanga och Johanna som gällde innan vi drog till Deluxe. Därefter drog vi på efterfest och framåt småtimmarna spårade allt ur. Men det var en trevlig kväll i alla fall. 

Studenten, part two

Idag fick jag hem porträttet och gruppbilden från studenten, vilket fick mig att komma på att jag glömt bort att lägga upp fler bilder här från den dagen, för er som inte har sett dem på fejjan. Det är så jävla mycket bilder så det fick bara bli ett litet urval. 

Inte klok på mig själv

Jag blir fan inte klok på mig själv. Igår var en av de jobbigaste dagarna på länge. Men nu har jag en sak mindre att tänka på i alla fall. Och min mage verkar gilla läget lite bättre nu.
 
Idag har jag varit på informationsmöte på arbetsförmedligen och fått ut vadå? Inte ett piss. Och så har jag suttit på Make Up Store och blivit sminkad och dessutom fått med mig en massa nytt smink hem. Nu ska jag klippa Tania innan jag tänker lägga mig i sängen och stanna där resten av kvällen, om inget annat skulle dyka upp på schemat. 

Säljeryd

Gårkvällen spenderades alltså i Säljeryd. Kameran glömdes nästan bort, så det blev inte så många bilder men jag hade en trevlig kväll i alla fall och Scams var lika bra som alltid. 

Nya håret

Jag är så jävla nöjd med håret. Tack Ida! Nu ska jag äta lite jordgubbar innan jag beger mig mot Säljeryd. Troligtvis hänger nya kameran med så i så fall kan det hända att det dyker upp bilder från kvällen imorgon. 

Dagen efter ångest

Jag har brutal dagen efter ångest, fast nu är jag inne på tredje dagen. Jag är sjukt stressad. Och ikväll ska jag på Säljerydfestivalen, men just nu vill jag bara gå och dra ett täcke över huvudet och komma tillbaka när det känns lite bättre. Förhoppningvis kommer jag hem lite lyckligare efter frisörbesöket i alla fall. Bild på håret lär väl dyka upp då, om det blir bra vill säga. 

Färg

Imorgon har jag en tid inbokad för färg och jag tror närmare bestämt att det blir något liknande som på bilden. Jag kommer köra på samma färg som jag har nu (möjligtvis lite lite mörkare) och knallröda toppar, om vi lyckas vill säga. Det bästa är ju att det bara går att färga över när jag tröttnat. 

Kamera, Öster & Deluxe

Igår gick jag och blev med en ny digitalkamera. Jag har dock inte hunnit prova den än för jag måste fixa ett minneskort först (hade hoppats att de jag hade hemma skulle passa men icke). Efter kameraköpet blev det Östermatch och därefter förfest på Öster (mycket Öster denna dag) innan vi drog oss till Deluxe där jag blev alldeles för full. Men gratis är ju tydligen gott. Däremot inte så gott idag, har mått piss hela dagen och gör fortfarande. Men det var en trevlig kväll i alla fall. 

RSS 2.0