Petronella

Förresten, idag har jag namnsdag så jag förväntar mig en massa grattis, hehe.

Nedräkningen är i full gång



Nu jävlar är nedräkningen i full gång. 3 dagar kvar och jag är sjukt taggad. Och det är väl i stort sätt allt jag har att skriva just nu eftersom att det inte har hänt något speciellt idag.

De där jävla drogerna

I fredags blev jag erbjuden och det var inte första gången, men jag har alltid tackat nej och det är jag glad över, för nu har ännu en försvunnit ur livet pga drogerna. Jag kände inte dig, men vila i frid Jens.

Förbannad

Jag är så jävla förbannad just nu. Jag beställde black book t-shirten "Blurry everything is" som såldes på H&M och har gått och väntat på att den ska komma, först var det sagt v.19 och sen v.21. Så i fredags förra veckan var jag inne på mina sidor och kollade om de hade börjat packa den och javisst hade de det, men något sms om att den hade kommit till statoil kom aldrig i veckan, så jag gick in på mina sidor igen och där stod det att den hade returnerats innan jag ens hade fått den och när jag ringde till H&M nyss så sa de att det var något fel leveransföretaget hade gjort så nu har t-shirten skickats till någon annan jävel och jag kommer förmodligen aldrig se den igen. Röv säger jag bara. Ville verkligen ha den. Men ett presentkort får jag i alla fall, som jag inte ens vill ha. Kanske borde fatta att man vill ha det man beställer och inte något annat skit.

Allting är jävligt gött nu



Ni får fortsätta stå ut med lite photo booth bilder, orkar inte ta några andra just nu. Och till något helt annat, jag har bara en skoluppgift kvar att göra, sen är jag klar med skolan för denna terminen vilket känns jävligt gött. Något mer som är sjukt gött är att jag bara går i skolan 2 dagar denna veckan, inga långa dagar och de kommer i stort sätt bara bestå av betygssamtal, permanentprov och en redovisning. Och på torsdag är det som sagt Muskelrock. Fint som fan.

Myssugen

Kan knappt hålla ögonen öppna, så jag funderar på att slänga mig i sängen och sova. Hade ju dock varit härligt med lite sällskap, är galet myssugen. Längtar förövrigt sjukt mycket till muskelrock som drar igång på torsdag. Kommer bli gött som fan. Men nog pratat eller skrivet, sängen väntar.

Hästpojken



Har precis tittat klart på hästpojken som Sanga tipsade mig om. Och man kan nog inte annat än gilla den. Pojken var bland det sötaste jag har sett och allting var så jävla fint. Ni borde se den.

Gårdagen var förövrigt jävligt bra. Härlig musik och trevligt folk. Och kanske det bästa av allt, jag mår askalas idag.

Fyllehicka

Hemma igen. Fyllehicka som aldrig tycks ge sig. Nu ska jag sova. Godnatt gott folk.

Jag och min mojito



Snart kommer Emma hit, sen blir det Näsby, men just nu är det bara jag och min mojito. Och så lite härlig musik så klart.

Beslutsångest

Har precis upplevt den onödigaste skoldagen någonsin. Kom till skolan och hade matte i en minut, fick bara tillbaka de nationella proven, sen hade jag tänkt dra till teckenspråket men gick bara dit och lämnade böckerna eftersom det var sista gången för min del, as gött. Så nu sitter jag här hemma och degar, sjukt hungrig och funderar jag på om jag ska till Näsby och supa ikväll eller om jag ska stanna i Växjö och festa. Hatar att jag alltid har sån beslutsångest.

Sovmorgon

Fick precis reda på att jag har sovmorgon till 11 imorgon, välbehövligt kan jag lova. Sitter här och håller på att somna hela tiden, men känner att klockan är lite för lite för att gå och lägga sig, så istället ska jag nog gå ner och baka något eftersom det inte är något bra på tv ikväll och jag måste ha något att göra innan jag blir galen.

Ny frippa



Satt och läste lite i Extra när en bild på Gwen Stefani och hennes nya frisyr dök upp. Blev lite smått förälskad i den, så nu är jag jävligt sugen på att klippa av en bra bit av mitt eget hår. Bilden ovan är dock inte bilden som var med i tidningen, men den längden ungefär och en slarvig lugg till det. Har suttit och sökt runt efter den exakta bilden, men det verkar omöjligt att hitta den så ni får försöka föreställa er frisyren i huvudet istället. Vad tycker ni, behålla längden på mitt hår eller klippa av det en bra bit? Jag är sjukt sugen på förändring, men lyckas alltid fega ur i sista sekund.

Internet och photo booth



Datorn är på plats och internet funkar. Hur gött som helst. Och jag kunde inte låta bli att ta lite photo booth bilder, hehe. Nu ska jag strax ta mig en liten powernap innan jag sticker iväg och passar barn, måste ju vara utvilad. Ikväll blir det till att göra klart säljpärmen som ska vara inlämnad imorgon, sen blir det Greys Anatomy i vanlig ordning.


Hardcore Superstar



Jag är jävligt sugen på kulturkalaset i Göteborg den 11 Augusti när favoritgrabbarna spelar, måste bara försöka få med mig Emma x2. Om ni läser, är ni på? Tåget är billigt och konserten är gratis. Mycket bättre blir det inte. Nu har jag i vilket fall som helst inte tid att sitta här, måste försöka få klart alla sista skolarbeten som ska vara inlämnade i veckan.

Framtidsplaner

Jag vill tatuera mig nu, har galet många idéer. Jag vill att det ska bli nästa helg nu, muskelrock väntar. Veckan efter det är det Kiss och sommarlov. Och jag längtar som ett as. Jag skulle bara vilja spola fram tiden, orkar inte det sista i skolan, orkar inte min huvudvärk jag har efter ännu en sömnlös natt tack vare hostan som alltid lyckas komma på kvällarna/nätterna. Men man ska väl inte klaga, jag har det rätt bra ändå. En dator på rummet har jag också fått, hur länge den stannar vet jag dock inte. Nu ska jag bara försöka få internet till den också. Slipper man sitta här nere med hörlurar på så fort man ska lyssna på musik för att pappa vill höra tv:n.

Och på tal om något helt annat. Jag ska försöka fota lite mer, känner att det bara blir en massa text hela tiden. Tråkigt som fan, men jag har ingen inspiration just nu.

Helgen

Planerna för gårdagen ändrades helt. Hade bestämt dejt med Emma, en lugn sådan utan alkohol, men runt 6 fick jag sms om att vi borde ta oss till Öster istället och så fick det bli, efter att ha tittat på inspelningen av vår konfirmation för några år sen. Så kvällen spenderades med häng på Antons balkong med lite trevligt folk. Tog det lugnt med alkoholen, men en drink fick det bli. Man måste ju passa på när det är varmt och solen tittar fram. 18 grader kl 1 när jag drog hem. Trodde jag skulle dö ett tag, men gött som fan ändå, mer sånt tack.

Dagen har jag spenderat med att åka till Älmhult och kika på Sondre, mitt kusinbarn från Norge. Söt liten pojk det där. Nu ska jag nog göra lite mannagrynsgröt och sen blir det plugg och tv-häng.

Rip, Rap og Rup



Haha, hur skön är inte denna? Dör av skratt. Rip, Rap og Rup, det roligaste jag hört på länge. Hur kan man inte tycka om danska? Skönaste språket som finns ju, på delad plats med norska. Men nog pratat om Rip, Rap og Rup, haha. Nu ska jag lägga mig i sängen och glo på tv.

Ebay & seriösa problem



De här tröjorna hade jag inte tackat nej till, speciellt inte den nedersta. Älskar det trycket. Alla finns på Ebay. Och på tal om något helt annat. Jag har seriösa problem med hur jag ska göra med vissa saker, velar fram och tillbaka hela tiden, som jag alltid lyckas göra. Ena stunden vill jag så himla gärna, men sen så ändrar jag mig och känner att det nog bara skulle bli helt fel. Men för en gångs skull kanske man skulle lyssna på hjärtat och inte överanalysera allting, men jag får nog ta mig en riktigt funderare innan jag bestämmer mig för något trots allt. Det första alternativet lockar mest just nu i alla fall. Och jag vet knappt själv vad jag skriver just nu, men det är skit samma. Jag får skylla på att jag är lite nervös. Emma vet varför. Ni andra lär aldrig få veta.

Var är solen?



För exakt ett år sen, eller ett år sen om en vecka såg jag ut så här. Jag hade precis kommit hem från Berlin och var sjukt glad över det fina vädret och allt annat, förutom att jag var lite ledsen över mina små kärleksproblem jag hade. Men annars så lekte livet och det gör det fortfarande med vissa undantag, men det där vädret undrar jag var det har tagit vägen. Överallt förutom i Växjö verkar det var sol och värme, här har vi bara värmen just nu och jag börjar bli jävligt trött på det. Jag vill ha sol och kunna gå i shorts, slippa ha skinnpajen (på dagarna iaf), sitta på stan och glassa, grilla, mysa och ja, allt sånt där som erbjuds när solen tittar fram, men ska man tro smhi's väderprognos så lär man få vänta minst en vecka till med allt det där. Röv säger jag bara. Ge mig en utomlandsresa nu! Och lite sommarlov.

Goodiebag



Jag är med och tävlar om den här goodiebagen som Citty delar ut. Nu drar jag och passar lite barn. Återkommer nog ikväll med ett blogginlägg.

Paparazzi och förkylning



Har egentligen inte så mycket att skriva just nu, men så länge kan ni ju ta er en titt på denna videon. Och just det, min förkylning blir bara värre och värre, får springa och snyta mig hela jävla tiden. Ont i halsen har jag också.

Börjar bli sjuk

Tror jag börjar bli sjuk. Förkyld som ett as, ont i huvudet och halsen samt världens jobbigaste hosta. Känns inte helt okej. Återkommer med lite bättre inlägg när jag känner för det. Godnatt.

Fest

Har inget vettigt att skriva, så tänkte bara säga att jag hoppar in i duschen strax och sen drar jag till Emma för att festa lite med henne, Johanna, Ellen och lite mer folk. Gött som fan.

01:00

Jag vill ha sommar, en man att mysa med och en ny garderob. Nu ska jag sova. Godnatt.

Sidney




Åh jag blir ju helt tårögd, så jävla söta. Speciellt Sidney som ni ser längst upp och till höger. Vilken liten gullegris. Hon står högst upp på min önskelista, för jag fyller ju faktiskt år om lite mer än en månad så nu vet ni. Och om ni vill veta vad jag gör ikväll, så gör jag inte speciellt mycket, tittar lite på The hills bara vilket gör mig jävligt frustrerad, skulle vilja slänga nått hårt i huvudet på Spencer. Och just det, Sidney och hennes syskon hittar ni här.

Godnatt

Har spenderat kvällen framför Fjorton Suger (i brist på annat) tillsammans med Emma. Nu ska jag sova innan jag somnar framför datorn, så godnatt gott folk.

8 år



Idag fyller den här lilla filuren hela 8 år. Han börjar bli gammal, men det märks inte ett skit, han beter sig fortfarande som om han vore valp. Födelsedagen ska firas med riktigt god mat, i alla fall för min del. Spritsat potatismos i ugnen med fläskfilé och världens godaste sås och då menar jag verkligen världens godaste. Gött som fan. Något mer som har varit jävligt gött idag är ridturen med min bror och syster som jag precis kom hem ifrån. Finns nog inget som är så avslappnande som att sitta på en hästrygg ute i skogen. Det behövde jag kan jag lova. Men nog pratat, nu ska jag gå och skölja ur inpackningen som sitter i håret och sen blir det mat :) och en dejt med Emma.

Ingen rubrik

Skrev nationellt prov i matte, slutade kvart över 9, åkte hem, sov och nu ska jag till Friskis & Svettis för rehabilitering och barnpassning. Sjukt skönt med långledigt, jag behöver verkligen det.

Världens finaste

Jag har gått och förälskat mig lite smått. i kanske världens finaste ögon. på en fin man. och jag skrattar bara jag tänker på det. det som ni förmodligen aldrig kommer få reda på. men kul är det. och han är fin. men jag hatar fortfarande. att jag faller så lätt. och alltid för fel killar. men för första gången på länge. väldigt länge. känns det inte fel. bara lite. men inte lika fel som med de andra. och han är fin. och har de mjukaste läpparna. men det finns självklart. ett litet problem. inget ni bör veta. men det finns där. och jag hatar det. för han är så jävla fin. med de finaste ögonen. och mjukaste läpparna. och nu ska jag äta chips. för det får man göra. när det dyker upp problem.

Måndag och snart långledigt

Nu är det bara 2 dagar kvar tills man får långledigt, fast egentligen skulle man kunna säga att det är en dag kvar för på Onsdag har jag bara nationellt prov i matte på morgonen sen slutar jag. Jävligt gött. Vad som händer under långledigheten vet jag dock inte än, men blir antingen till att ta det lugnt, titta på film och mysa eller fest, får helt enkelt se vad helgen har att erbjuda. Nu ska jag strax gå upp och lägga mig i sängen och titta på Top model, sen blir det nog till att sova, är galet trött.

Sleezys annual 23 birthday


Josagrogg, Emma, Sleezy och jag.

Emma och jag. Och jag har ingen aning om vad som händer här, men kul ser de ju ut iaf.

Malmö




Det här är de enda bilderna som togs igår. Eller i alla fall de enda med min otroligt grymma mobilkamera. Första bilden står Emma i garderoben på Sleezy's fest och hänger och på den andra ser ni (förhoppningsvis) mig, basisten i Crazy Lixx och Emma när vi posar järnet i mörkret på Bodoni. Som sagt var kvällen grym. Först Sleezy's fest där man blev full som en kastrull, spydde lite, pussades lite, sen vidare till 90's men vi var för fulla för att komma in (egentligen hade Emma bara råkat göra världens fall precis utanför och fy fan va jag skrattade), så vi drog vidare till Powerhouse/Bodoni där vi betalade 40kr för att få vara i 20 min, men det var det värt det, träffade grymt härliga människor och jag vill tillbaka till Malmö nu. Malmö klättrar högre och högre upp på min favoritstadslista, haha. Göteborg får passa sig alltså. Men nog pratat om Malmö, nu ska jag nog försöka få i mig lite käk.

Hemma

Nu är jag hemma från Eslöv och Malmö, mer död än levande men en grym kväll var det i alla fall. Orkar dock inte berätta om den nu, så det får bli lite senare eller nått.

7:e Maj



Så här fin var himlen igår och jag förstår verkligen inte varför det ska vara skitväder på dagen och fint på kvällen. Blir galen. Och jag blir galen om inte Emma kommer hit snart, känns som att jag inte får någonting gjort. Badat har jag gjort, men packningen har jag fortfarande inte börjat med och utväxten är det ju Emma som ska fixa. Så nu tycker jag hon får ta och komma. Lite mat hade ju inte heller varit fel, är sjukt hungrig och illamående.

Dear John



Hur fin verkar inte denna filmen vara? Jag vill verkligen se den så fort den kommer ut på bio, om ungefär en månad. Och hur fina är inte Amanda Seyfried's ögon, kan vara något av det finaste jag har sett i alla fall.

Och det där med att det kändes rätt gött med friluftsdag tar jag tillbaka. Det var något av det värsta jag har varit med om. Långt att gå (inte skönt med ett skadat knä), kallt som fan och blåsigt, så mina händer var helt stelfrusna till slut. Nu är jag i alla fall äntligen hemma och tänkte lägga mig i ett bad innan jag börjar packa och fixar min utväxt. Imorgon bär det av till Malmö. Partey!

Två dagar kvar



Har precis färgat klart mammas hår och tänkte strax packa och duscha. Idag är det bara två dagar kvar tills jag och världens bästa brud drar till Malmö och går på födelsedagsfest. Jag känner på mig att det kommer bli galet bra. Kan ju inte bli annat när man är i en av de bästa städerna med den bästa bruden. Och i brist på annat så langar jag bilden från sist vi var där, i Mars närmare bestämt.

Helvetesdagen är över

Helvetesdagen är över och provet gick nog ganska bra trots lite plugg. Imorgon har vi friluftsdag i skolan vilket faktiskt känns rätt gött. Nu ska jag slänga mig i sängen och sova lite, är galet trött.

Plugg

Det har inte blivit mycket plugg ikväll. Läste igenom det en gång sen tröttnade jag. Men nu ska jag försöka läsa igenom det några gånger innan Grey's anatomy börjar. Måste hinna duscha också för det har jag inte orkat göra än. Och till något helt annat. Det är bara 2 dagar kvar nu och jag längtar som ett as.

Lite smått förälskad



Gillar inte riktigt bilden, men i brist på annat så får den duga. Min skjorta kom i dag och man kan väl säga att jag är lite smått förälskad. Jag kan dock inte bestämma om jag ska ha svart eller röd bustier under den på lördag, svårt det där. Men alla andra kläder är i alla fall bestämda och det känns gött, slipper man stressa med det på fredag för då ska jag fixa min utväxt, packa och lite sånt där. Och nu ska jag strax springa till bussen för att ta mig till Friskis & Svettis där det vankas rehabilitering och sen barnpassning, men förhoppningsvis är det inga barn där idag. Jag har verkligen ingen kraft att springa runt och leka och det är ganska konstigt för jag hade sovmorgon till kvart i 10 idag och slutade vid 12 så egentligen borde jag ha en massa energi, men icke.

Imorgon har jag ett helvetesprov så min kväll kommer bestå av en massa plugg. Och Grey's anatomy. Så det är tur att man har lördagen att se fram emot annars hade jag förmodligen tagit livet av mig.

Galen



Jag blir galen på alla snygga skor som finns, vill ha alla. och jag blir galen på min pappa. när man vill något så himla mycket, så ska han alltid. och då menar jag verkligen alltid. komma och förstöra. och jag tappar förtroendet. mer och mer. för honom. ikväll bör han håll sig borta. från mig. för jag kokar. av ilska. och det var nog allt. jag hade att säga. just nu.

Lite smått irriterad

Skulle egentligen åkt upp till idrottskliniken nu och börjat med rehabiliteringen av mitt knä, men eftersom jag har världens segaste pappa så är maten inte klar än och min mage är inte riktigt på g idag heller så jag får ta det imorgon istället. Jävligt irriterande dock när man har planerat det i flera dagar.

Skjortan är min!

Jag gick in på Nelly.se och vad hittade jag inte om skjortan, så jag beställde den där. Fick 10% rabatt och fri frakt också så det var perfekt. Förhoppningsvis är den här hemma innan fredag så jag kan ha den på lördag. Awesome. Och på tal om något helt annat. Jag är så jävla sugen på pizza. Har inte ätit det på evigheter, men på lördag då jävlar tänkte jag smälla i mig en, men helst av allt skulle jag vilja ha den framför mig nu. Istället sitter jag med en tandborste i munnen. Tänkte försöka lägga mig någorlunda tidigt idag, blev inte mycket sömn inatt eftersom att det hela tiden var olika saker som störde mig.

Pungdask



Jag tackar den här bruden för inspirationen man alltid får på hennes blogg. Sen att hon är en av Sveriges snyggaste brudar gör ju henne ännu bättre. Jag har nämligen letat efter en snygg svart transparent skjorta sjukt länge men inte hittat någon och så är det ungefär det första man ser när man klickar sig in hos henne, så imorgon blir det till att dra sig till Vila och förhoppningsvis få med sig den hem. Jag hoppas verkligen den finns kvar. Åh det här gjorde min dag. Puss på pungdask.

Måndag & jag vill ha helg



Här är en av två bilder från förra lördagen. Suddigt och fint men vad mer kan man begära när man är full som en kastrull och inte ens minns hur man kommit från lägenheten till stan. Rätt lyckat måste jag säga.

Dagen har förövrigt inte erbjudit speciellt mycket. Skola, en runda på stan, tillbaka till skolan där jag skulle göra redovisningen jag äntligen hade förberett mig mentalt för, men då blir jag så klart avbruten av en lärare som kommer in och babblar en massa så jag hann inte ens börja redovisningen innan lektionen var slut. Lite surt, men jag får väl försöka göra den på onsdag istället, dock med lite fler som publik (ogilla). Något mer som ogillas är att min t-shirt jag beställde från H&M som skulle kommit denna veckan kommer nästa vecka istället, så nu har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig på lördag. Får väl bli ännu en runda på stan imorgon och se om man hittar något.

Söndag & en bra sådan



Drog en pose och såg bekymrad ut, men det är jag inte. Allting är faktiskt jävligt bra just nu. Förutom att vi har en hel del i skolan just nu som jag måste ta itu med, men jag har ingen ork. Gött som fan att det är sommarlov om en månad i alla fall och att man har en massa saker att se fram emot. Men nu ska jag nog försöka få lite plugg gjort, men bara försöka.


Crashdiet & Bullet



Hur grymt är inte detta? Crashdiet och Bullet på turné tillsammans. Och jag och Emma ska nästan helt säkert till Malmö den 30 juli och se dom. Förhoppningsvis får vi med Emmii också. Mamma skojade nyss och sa att de mer låter som att det är vi som ska på turné. Malmö på lördag, Muskelrock på Tyrolen, Kiss i Malmö, Halmstad, Crashdiet och Bullet i Malmö och Sonisphere i Sthlm. Ungefär så kommer vår sommar se ut och man kan inte annat än älska det.

Grymt kul kväll

Jag ångrar inte en sekund att jag drog ut igår. Hade grymt kul. Började först med lite god mat här hemma och en drink, sen drog jag och Emma till Anton och nån timme efter dök Emmii också upp. Sen drog vi in till stan och vidare till teleborg och campus där vi avslutade kvällen. Det enda jag ångrar från gårdagen är att jag tog klackarskor, idag mår mitt knä inte alls bra. Inte min fot heller eftersom jag lyckades vricka foten ett antal gånger. Trött som ett as är jag också.

Och det här extremt roliga mejlet hade jag fått kl 6 imorse på facebook: hej,jag är full nu, men nu ska jag säga att jag saknar dig, även när jag är nyktre" fast då vet jag jag att jag inte ska säga det, men det vet jag inte nu, så puss på dig, din underbara varelse
.

Och ett antal roliga sms också för den delen. Men dom får ni inte läsa. Nu ska jag föna håret och sen drar jag till Maido med mamma, pappa och Alexandra för lite god mat.


RSS 2.0