Full rulle

Kommer förhoppningsvis sova lika gott inatt som igår då jag har haft en likadan dag som igår. Full rulle fram tills nu. Jobb, fix med husvagnen, matlagning, klipp och färgning av Sangas hår och lite sånt.

Nu ska jag strax hoppa in i duschen för det har jag inte heller hunnit med, sen ska jag sova så jag orkar med hela helgen. Fan vad gött det ska bli med festival och fint väder som dom har lovat. Uppdaterar förmodligen inte mer förrän på söndag. Då lär det bli en massa bilder i alla fall.


Ny hårfärg

Satt knappt ner en sekund igår, var i farten till kl 10 och då hade jag knappt ätit nått på hela dagen så var bara att ställa sig och laga mat. Sov SÅ gott inatt. Nu är det snart dags för lite jobb i några timmar sen åker vi och ställer upp husvagnen, åker hem och färgar Sangas hår för att sen åka iväg till festivalen imorgon igen.

Igår färgade vi mitt hår, har alltid haft Lanza förut men fanns inte så körde på Loreal istället. Botten blev bra men deras rödaste var inte alls så röd som jag tänkt så mina toppar färgades bort, så nu är håret ungefär som på bilden till vänster. Har haft sån beslutsångest över om jag ska låta det va eller bleka upp topparna igen så att det blir som på den högra men de flesta jag frågat tycker att jag ska låta det va så under muskelrock får det va i alla fall så får jag se hur jag gör sen. Surt när det inte blir som man tänkt sig men men.


Provjobba

Trodde jag bara skulle jobbat som igår denna veckan men både idag och imorgon ska jag provjobba på ett café i stan, så håll tummarna för mig. Kommer dock bli sjukt stressigt både idag och imorgon då det även ska hinnas med att färga håret på mig, Johanna och Sanga. Måste även hinna handla mitt i allt kaos, packa, ställa upp husvagnen, laga mat, pussa på min man osv. Men det ska man väl förhoppningsvis hinna med.

Nu ska jag duscha och slänga i mig lite frukost innan jag beger mig bort till jobbet.


Malmö

Spelade som sagt korpenmatch i torsdags. Direkt efter tog vi tåget ner till Malmö. I fredags hann vi med både en tur på Emporia och Ikea innan vi var ute en runda med Brutus. På kvällen var vi ute och åt med Jonathans syster och lite kompisar. 

I lördags var det tatueringsdags för gubben så jag gick lite på stan innan jag gick bort och kollade på. På kvällen var det release för Vidunder på Häng bar. Därefter tog vi oss till Debaser för ännu mer småländskt. Debaser måste ha Sveriges godaste daiquiris.

Idag har vi bara åkt tåg och varit hemma hos mor och far en runda och ätit.

Nu är min tatuering äntligen färdigläkt.

Köpte ny tvålpump och nya tandborstar i guld och silver som vi pimpade badrummet med när vi kom hem.

Långledigt

Idag jobbade jag sista dagen för denna veckan sen jobbar jag som sagt bara måndag nästa vecka och är därefter ledig till tisdagen efter. Så skönt! Lär ju dock hinna va både svinfull och bakfull några dagar med tanke på Muskelrock men det ska bli så kul, är sjukt taggad. Hoppas min mage tycker att jag ska få ha lite kul också så att den inte ger upp mitt i allt. 


Imorgon ska jag först luncha med mamma och fixa lite inför sommaren innan det är dags för ännu en korpenmatch. Därefter tar vi tåget till Malmö. Håller tummarna för att jag slipper stressa som en idiot till tåget och att vi hittar en massa inredningsprylar vi är ute efter. Glömde bort det i Sthlm så hoppas på bättre lycka nere i Malmö.


21 maj

 I söndags var det äntligen dags för mina två bästa att mötas. Öster-AIK. Mycket trevlig match som vanns av AIK. Öster var dock värda minst en poäng men men.. 


Igår var det jobb i några timmar och så även idag och imorgon sen har jag långledigt fram tills måndag. Troligtvis följer jag med min man till Malmö i helgen, men har inte riktigt bestämt mig än.

Nästa vecka jobbar jag bara måndag sen är det äntligen dags för Muskelrock. Hoppas verkligen på fint väder så det inte blir som förra året, att man nästan bara satt inne i husvagnen för att man inte ville vistas ute.


Nytt

Nya ringen som inhandlades i Sthlm har fått pryda ena fingret idag. Blir bara mer och mer sugen på att tatuera fingret nu, det kommer dock bli på högerhanden.

Är väldigt sugen på Sthlm hela tiden också. Tyvärr så lär jag väl aldrig få med mig min karl upp. Önskar att min bror hade åkt till Paris i juli istället för i juni så vi kunde haft hans lägenhet på semestern, hade varit så gött att få njuta lite till av Sthlm men nu passar det ju sig inte eftersom det är fel månad. Så himla typiskt.


Varmt

Jävlar vad varmt det var ute idag och så ska man vara inne och jobba hela dagen. Jobbar nämligen 10-19 idag, så jag cyklade hit idag då bussarna går väldigt dåligt de tiderna. Men jag trodde fan jag skulle dö, var så korkad så jag hade både munkjacka och skinnjacka på mig. Gick bra halva biten sen var jag tvungen att slänga av mig. Svettigt! Hade velat gjort som Bruce i lördags och stoppat massa is innanför tröjan eller åkt och badat! Sjukt sugen på det idag, funderar på om man skulle ta sig ett premiärdopp i helgen, om vädret håller i sig. Vi får väl se hur det blir med den saken.

Nu måste jag börja jobba i alla fall.


På plats i lägenheten nu i alla fall

Skivan ligger dock lite skevt just nu men ska ju flyttas snart ändå.


Äntligen!

Ikväll ska vi äntligen åka och hämta betongskivan. Innan den kan användas måste vi dock behandla den några gånger men att veta att den kommer vara helt klar snart gör mig så glad. Förhoppningsvis har vi en ny skohylla snart också! Tog ju hem massa lastpallar från Jonathans jobb som vi ska använda oss utav. Nu är det bara jobbet som ska göras men det får vi med största sannolikhet hjälp med. Skönt!

Nu ska jag slänga i mig lite yoghurt och jordgubbar innan jag ska ta fram saxen och klippa lite.

Är det någon som vill ha detta soffbordet så är det bara att hojta till.


Ett stort skämt

Sitter för tillfället på Miroi och undrar vad fan jag gör här. Det har inte kommit upp ett enda jobb att söka idag, så från kvart i nio har jag suttit och bara glott vilket jag lika gärna hade kunnat gjort hemma. Nu är det bara sista 20 minuterna kvar sen ska jag inte hit på några veckor igen, är så glad att jag oftast jobbar de dagar jag ska vara här.

Ett stort skämt är vad det här är. Sen jag började har alla coacher slutat och nya börjat, undra hur länge de nya står ut.


Sthlm & Bruce Springsteen


I fredags kväll åkte vi tåg upp till Sthlm, väl framme var det i stort sätt bara att gå och lägga sig. 

I lördags började vi med frukost hemma hos Veras mamma, vilken utsikt de hade från balkong och torn alltså. Så fint. Därefter gick vi lite på stan innan vi åkte tillbaka till lägenheten en snabbis innan vi tog pendeln till Friends Arena. Satan vad folk det var alltså. Och Bruce var riktigt bra! Dock var det första och med största sannolikhet sista gången jag satt ner på en konsert.

I söndags spenderade vi hela dagen på stan innan tåget hem gick kl 19. 

Idag har det först varit jobb på McDonalds i några timmar och snart ska jag vidare till arenan för lite jobb i kiosken. Vill egentligen bara stanna hemma och sova, är riktigt trött efter dålig sömn hela helgen. Får väl försöka ta igen det på onsdag.


Uppe med tuppen

Har varit uppe med tuppen idag då jag inte visste om det var jobbsökarkurs eller inte. Har ju jobbat alla dagar jag ska va där så har ju inte fått någon info. Så jag gick upp, försökte ringa och kolla men fick inget svar så jag cyklade ner och det visade sig ju så klart att vi var lediga därifrån idag. Blir irriterad på att det sitter folk där dock som inte svarar när man ringer men men.. Sjukt drygt i alla fall, lär ju aldrig kunna somna om igen efter att ha varit ute och cyklat. Och jag som var så trött när klockan ringde. Får väl försöka se det positiva i det, får några extra timmar i det fina vädret innan tåget går kl 17, fast vi måste tyvärr sitta och vänta i Alvesta i en timme men sen så..


Två från instagram, som vanligt

Jag tror jag typ måste ha de här skorna, från Jeffrey Campbell så klart. Fyller ju 20 om en dryg månad så nu vet ni vad ni kan köpa till mig ;) 

Idag har jag jobbat skönaste passet 11.30-14, dock var det sjukt stressigt och varmt så höll ju på att dö lite. När jag kom hem satte jag mig i köket en stund och helt plötsligt blev det väldigt mörkt där inne, kollade ut och möttes av den här himlen. Rätt ballt tyckte jag men vill ju ha sol! Hoppas att Stockholm bjuder på fint väder i helgen då vi åker dit imorgon. På lördag är det äntligen dags för Bruce Springsteen.

Ikea

Har äntligen hittat en tv-bänk jag vill ha i lägenheten och väldigt otippat finns den på Ikea. Är inte så förtjust i Ikeas möbler men ibland hittar man undantag som den här, från deras nya serie Stockholm. Nu återstår det bara att hitta en soffa, lite hyllor och tavlor. Vi har hittat några grejer som ska köpas och ramas in men måste hitta lite till för att det ska bli som jag vill. Och så måste det ju så klart finnas pengar till allt, men så småningom ska vi väl ha råd med allt. Först ut är betongskivan, som äntligen är klar. Nu måste vi bara vänta på att tillverkaren ska komma hem från Barcelona så att vi kan åka och hämta den.


Dödstrött

Det där med att jobba stängning för att direkt när man kommer hem gå och lägga sig och sova 5h för att gå upp och jobba 8h igen är inget jag rekommenderar. Har inte känt mig så trött när jag väl har jobbat men så fort jag kom hem var det som om någon gav mig en fet käftsmäll, är så tung i huvudet. Men nu ska jag äntligen få sova (hoppas jag i alla fall), som jag har längtat. Imorgon hoppas jag på lika fint väder som idag så man kan ta sig en runda runt sjön, måste nog ta tag i lägenheten och städa lite också. Samma sak med tvätten, men men sånt är livet.


Helt färdig

Blev inringd så att jag jobbade min första stängning igår, 16-01 med andra ord. Idag jobbar jag 10-19 men är helt jävla färdig. Fattar inte hur jag ska orka. Tur att jag är ledig imorgon i alla fall, fan vad jag ska sova då.


Helgen

I fredags efter jobbet tog jag och Jonathan först en promenad runt sjön sen tog vi det bara lugnt och tittade på film. 

Igår började vi dagen med frukost på Condeco och en runda på stan, västen var på 50% så den fick följa med hem. På kvällen var vi hos Jonathans kusin och grillade, drack lite och spelade spel. Mycket trevlig kväll. 

Idag började vi med frukost på Askelyckan istället och nu är vi hemma hos mamma och pappa där det ska fixas hår, kollas på fotboll och grillas.


Korpen

Hade vår första korpenmatch igår, idag är träningsvärken brutal. Har ont i i stort sätt varenda kroppsdel. Men man får ju vara nöjd med 1-1 i alla fall.

Nu är det dags för jobb i 5 timmar sen äntligen helg igen.


Svullen

Har äntligen tagit bort plasten och fått tvätta av tatueringen lite. Sist jag gjorde rosor på armen så råkade ett blodkärl gå sönder så det har sett ut som ett blåmärke i ena hörnet. Denna gången tatuerade vi in en ros över det plus fyra knoppar. Fingret glömdes bort lite men jag bokade ny tid för underarmen 1 oktober så det får göras då istället. Nu är hela överarmen klar i alla fall. 

Ni skulle sett min arm med plasten på, det var som en jävla fotboll vid blodkärlet när den svullnade upp. Nu har det lagt sig lite där i alla fall men högerarmen är ju ungefär dubbelt så stor som den vänstra. Ser mycket roligt ut.

Bättre bild på hela armen kommer när den har läkt. Jag är väldigt nöjd i alla fall. Hatar läkningsprocessen bara, så drygt.


Tatueringsdags

Sitter för tillfället i tatueringsstudion i Karlskrona och väntar på att ritningen ska bli klar, sen är det dags att börja plågas. Skönt att jag är först i alla fall, stackars Johanna får sitta och vänta på både mig och Matilda innan det är dags för henne.

Igår körde vi för en gång skull på ett lugnt Valborg med lite käk hemma hos Emma. Inatt sov jag för första gången på evigheter utan min man.

Jag vill ha en likadan bil som Rille! Ett körkort hade ju också varit najs.


RSS 2.0