31 oktober

Ikväll blir det födelsedagsfirande av Ellen med mat på Sangria och en sväng till Deluxe. Det blir förhoppningvis en relativt lugn kväll för min del eftersom jag ska jobba imorgon, som tur är börjar jag inte förrän kl 12, så då känns det ju lite bättre i alla fall. Det känns dock inte lika bra att jag hade bestämt mig för att knappt gå ut denna månaden för att spara pengar till Sthlm när det troligtvis kommer bli utgång tre gånger bara denna veckan. Men men, lite roligt måste man ju få ha ibland. 
 
I måndags provjobbade jag förövrigt på en frisörsalong här i stan. Jag får troligtvis besked denna veckan om det blir fortsatt arbete eller inte. 

Iphone 5

 
Min Iphone borde komma i veckan och jag känner att jag nog måste införskaffa mig ett skal så snabbt som möjligt eftersom jag alltid tycks ha otur med mina telefoner på ett eller annat sätt. Frågan är bara vilket skal jag ska ha? Hjälp mig! Jag tror jag är mest sugen på 1, 5 eller 8, men 3an är ju förjävla söt. 
 
Från Society6.

Träningspeppen

Jag har nog aldrig känt mig så pluffsig som jag gör nu. Och som jag skrev häromdagen så är jag så jävla pepp på att börja träna. Petra tipsade om bästa peppen, så jag tänkte sprida vidare. Gå in här! Man kan inte bli annat än motiverad. 
 
Så fort pengarna kommer ska jag som sagt köpa träningskort. Att ge sig ut och springa nu är tyvärr inget alternativ för mig då mina öron inte riktigt klarar av kylan. 

19 oktober

Igår var alltså första riktiga jobbdagen på McDonalds, vilket känns jävligt gött. Idag är det återigen dags för jobb, men i kiosken på fotbollen istället, så nu ska jag strax möta upp min man för lite mat innan vi beger oss dit.
 
Så fort jag får pengar ska jag nog införskaffa ett träningskort, har aldrig varit så pepp på att träna som jag är nu. Och så pepp på att jobba, är rätt trött på att vara rastlös och fattig.
 
Om en månad är jag förövrigt i Sthlm med gubben, ska bli så skönt att få komma ifrån Växjö lite och förhoppningvis få shoppa loss lite också. 

18 oktober

Igår var jag och gubben och hämtade sängen, så jävla skön så det finns inte. Idag beställde jag en Iphone 5, tyckte jag var värd en ny liten bebis. Nu ska jag hoppa in i duschen och ta något att äta innan det är dags för jobb 17-20. Känns som ett lagom första pass utan handledare. 

Tre från i fredags

Så här såg det ut i fredags innan det spårade ur för vissa (speciellt för en viss Emma), som inte ens kunde gå själv när vi skulle gå ner mot stan. Själv trillade jag och pajade armbågen efter en stund på deluxe, men för en gång skull så var det inte alkoholens fel. Jävla klant är vad jag är bara. 
 
I lördags var det dags för ännu mer födelsedagsfirande/inflyttningsfest, men det blev en relativt lugn kväll som slutade redan kl 12 för min del. Skönt! Mådde som en prinsessa igår, med undantag för armbågen då. 
 
Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag beger mig bort till gubben. 

Dag 1 av 2

Idag har jag avklarat dag 1 av 2 på min jobbutbildning. McDonalds är det som gäller för er som inte redan vet. Imorgon fortsätter utbildningen. Efter den ska jag äntligen göra mig av med min utväxt och fräscha upp längderna innan det är födelsedagsfirande och utgång på schemat. Ska bli så jävla gött att träffa brudarna, känns som evigheter sen. Och så är det evigheter sen jag var ute i Växjö.
 
Nu ska jag cykla bort till Willys och möta upp min man för lite matshopping. 

Besatt av lampor

Jag förstår inte hur man kan bli besatt av lampor, men det är det enda jag har suttit och kollat på de senaste dagarna. Ovan ser ni tre av fyra favoriter. Den fjärde gjorde sig inte riktigt på bild, men den kommer nog att inhandlas inom den närmsta tiden. Så fort jag har råd kommer nog någon av de ovan också att hamna i min ägo, men just nu har jag inte 5000-10000kr att slänga ut på lampor. 
 
Tom Dixon, Flos & Kartell, ni kommer göra mig fattigare än vad jag redan är.

Äntligen!

Jag har äntligen fått ett jobb. Imorgon är det introduktion och då får jag reda på när jag ska börja och hur mycket timmar det blir, så jag återkommer med mer info när jag vet. Men jag är så glad. Och jag har världens finaste kille. Igår när jag kom hem efter några timmar på salongen (fixade Idas hår) så stod han med en bukett rosor till mig, just för att jag fick jobbet. Det är inget frisörjobb jag har fått, men just nu så spelar det ingen större roll. Jag är bara så glad för ett jobb. Och jag har så mycket planer, som jag kanske äntligen kan genomföra när pengarna börjar rulla in. Jag har som mål att ha körkort senast till sommaren. Jag vill flytta hemifrån. Och inreda. De senaste timmarna har jag bara suttit och tittat på massa inredning. Alltså fy fan vad gött det här känns. Även om det inte var det stället jag i första hand hade tänkt mig själv på. Men det blir nog bra det här. 

Mamma 50 år!

 
Vilken helg det har varit! Tyvärr glömde jag nästan bort kameran helt, men så här såg det ut i lördags innan mamma kom hem och blev överraskad. Vi skickade alltså iväg henne till Ikea ovetandes om att Alexandra, Jens, Kenny & Vera hade kommit till Växjö dagen innan. Så när mamma var ute ur lägenheten börjades förberedelserna för kvällen. Tre-rätters, ballonger, dukning osv. Kl 18 dök gästerna upp. En halvtimme senare klev mamma innanför dörren och då såg det ut så här: 
 

Det senaste

Och så var det återigen dags för en update, sådär tio år senare. Det har hunnits med en del sen sist. Bland annat en tripp till Malmö tors-sön med min karl, där jag spenderade 6 timmar på stan, firade hans syster och blev alldeles för full (som vanligt när jag är i Malmö typ). Jag har dessutom varit på arbetsintervju, så nu är det bara att hålla tummarna om att det är positiva besked dem kommer med nån gång under veckan. 
Min mor har även hunnit fylla 50 mitt i allt detta. Igår närmare bestämt. Så gårdagen spenderades med att fira henne lite smått. Mer firande blir det framöver. 
 
Nu ska jag gå och se om det finns någon ledig tvättid, har ett stort lass med kläder sen Malmö som måste tvättas.  Kul. 

RSS 2.0