31 oktober

Så här skön stil har Noomi när hon sover.

Äntligen är de här, som jag har längtat!

Nu ska jag gå upp och hjälpa mamma med att få i ordning på rummen. Igår köpte vi nämligen hem en bäddsoffa, så nu ska den monteras upp och allt ska ställas i ordning.

Söndag

Idag har jag bara varit hemma och tagit hand om lilla Noomi, som det går väldigt bra med. Casper beter sig som vanligt som en liten tjurgubbe men förhoppningsvis kan han börja leka lite mer med henne om ett tag. Det känns som att han vill leka men inte riktigt vet hur han ska bete sig.

Nu har jag precis kletat in håret med ricinolja och kokosolja (gillar dock inte kokosdoften) och ska strax gå ner och gosa med hundarna. Noomi hade tydligen försökt gå upp för trappan när jag smet upp förut, så det är väl lika bra att försöka hålla sig nere så mycket som möjligt så hon inte börjar gå i trappan för tidigt och gör sig illa.

Och på tal om något helt annat. Jag är så sjukt festsugen. Längtar något jävulskt tills på fredag då jag och Emma beger oss ner till Malmö för Hardcore Superstar och lite alkohol. Men innan dess ska jag hinna jobba, träffa brudarna och fortsätta uppfostra Noomi.

Noomi och Casper

Fortfarande på hemmaplan i Karlskrona
Äntligen i Växjö!

Casper, eller Bullis som han så fint har döpts om till.
Här ligger de på varsin matta med varsitt ben. Noomi smälter dock in i den röda mattan så man ser knappt henne på bilden.
Nu har vi äntligen fått hem vår lilla Noomi, närmare bestämt igårkväll. Jag spelade in första mötet med Casper, så den filmen lär dyka upp lite senare idag.

Gratis är gott


Idag har jag haft världens sämsta dag. Men jag fick i alla fall hem lite produkter från Grazette, som säljaren gav mig efter produktgenomgången vilket alltid är lika trevligt. Gratis är gott. Imorgon jobbar jag bara till två sen åker vi till Karlskrona och hämtar hem Noomi. Jag längtar något jävulskt.

Nu ska jag titta på Robinson sen väntar sängen.

Bra dag

Idag har jag haft en riktigt bra dag, allting har bara flytit på. Dessutom har jag äntligen blivit av med min utväxt och klippt mig, vilket jag inte har gjort sen i juni så det var på tiden. Vi beställda även hem ricinolja och kokosolja så nu ska jag försöka få mitt hår att växa lite fortare.

Imorgon är det dags för praktik igen. På fredag slutar jag tidigare för att kunna åka och hämta hem lilla Noomi och sen är det äntligen höstlov.

Äntligen

Äntligen är skorna beställda!

Sneakpeak

Här kommer en liten sneakpeak på Sanga's begäran. Mitt rum är i stort sätt klart, måste bara rensa ut lite grejer och så ska några bord in i det andra rummet. I mammas och pappas rum ska bland annat sängborden ställas på plats och så ska det upp lite tyg på väggen.

12 timmar

Vi höll på med rummen i 12 timmar igår, jag och mamma, så idag har jag varit helt slutkörd. Men det känns skönt att alla sängar står i rätt rum nu i alla fall, så nu är det mest en massa småplock kvar och så måste vi köpa en bäddsoffa och tvbord innan vi kan få i ordning helt.

Ikea

Idag har jag spenderat i stort sätt hela dagen i Älmhult på Ikea och hemma hos farmor och farfar. Nu ikväll har jag börjat måla mammas och pappas sängbord och sängben, och imorgon är det tänkt att jag ska fortsätta så att vi kan börja byta rum snart. Jag vill bara få i ordning på allt. Nu är jag dock alldeles för trött för att fortsätta så jag ska nog gå och lägga mig snart.

Noomi med syskon

Igår var vi och tittade på valparna igen, och bestämde vilken som ska få komma hem hit nästa fredag. Och det blir lilla Noomi, damen med vit prick på huvudet som bland annat är med på tredje bilden. Nu vill jag bara att tiden ska gå fort så man kan få gosa lite.

15 oktober

Mina fina brudar (grisar) från igår. Jag hade det sjukt trevligt på deluxe men fick lite för mycket av det goda så idag har jag som sagt inte mått så bra. Jag börjar sakta men säkert komma tillbaka, jag har till och med varit ute och åkt rutschkana och gungat med Evelina och Elin som är här på besök. Nu vill jag däremot bara gå och lägga mig, är så galet trött.

13 år

Idag fyller min lilla bulle bullis 13 år. Och jag är så jävla bakis.

8 månader

Om 8 månader tar jag studenten. 8 månader som känns väldigt långt bort men som jag vet kommer gå jävligt fort. Jag har ångest över vad jag vill göra, både nu och efteråt. Jag har ingen aning om jag vill jobba som frisör, men jag vet heller inte vad jag vill göra om jag inte skulle jobba som frisör. Dessutom vet jag inte hur jag ska göra med allt annat som är runt omkring mig just nu. Det är som att ena halvan av kroppen drar åt ett håll medan den andra drar åt ett annat och det är jävligt frustrerande. Hjärnan vill en sak, hjärtat en annan.

Imorgon ska jag i vilket fall som helst ut, som jag har längtat. Känns som att jag inte har varit ute i Växjö på flera månader. Och som pricken över i:et så har jag bara praktik till kl 14.

Casper

Ikväll är Casper på riktigt bushumör, jag har aldrig sett honom så här sen Plexus gick bort men det är så himla roligt att se. Jag spelade in en liten video, speciellt till Sanga men ljuset var så dåligt så den blev ganska mörk men den kanske dyker upp ändå.

Nu ska jag titta på fotbollen och fira att samhällsprovet är borta. Jag har haft sån ångest över detta provet så det är en otroligt lättnad att det är över, för denna gången i alla fall.

Överraskning

Jag kom hem till världens bästa överraskning idag, dock kan jag inte säga något om vad det är men jag kan ju sprida vidare min glädje lite, hehe.

Nu måste jag plugga till samhällsprovet imorgon, vilket jag borde ha börjat med för länge sen.

Tips från coachen

Nu är jag hemma från Malmö igen. Jag har haft en underbar helg med en hel del häng på stan och mysiga hemmakvällar. Jag har äntligen hittat ett läppstift som sitter i mer än 5 min på mina läppar och så har jag även fått med mig hem en tröja från monki. Så ett tips om ni har haft samma problem som mig, köp MAC's pro longwear läppstift om ni vill ha ett läppstift som sitter en hel dag. Jag kunde både äta och dricka utan att det försvann en massa, det har jag aldrig kunnat göra förut. Dock hade jag även läppennan från samma märke på mig när jag provade det igår så nu återstår det att se om det sitter lika bra utan läppenna, eller i alla fall med en läppenna från ett billigare märke. Min plånbok hade nämligen inte råd med både läppenna och läppstift denna gången.

Åker till Malmö, igen

Nu beger jag mig bort mot praktiken, ikväll sätter jag mig på tåget mot Malmö, igen och spenderar helgen där. Känns underbart med studiedag imorgon så det blir lite långledigt.

Tre från Malmö

Solen var så otroligt häftig när vi körde från Karlskrona till Malmö, tyvärr var det svårt att fånga på bild men den var verkligen blodröd.
Sanga, mor och far. Jens står bakom kameran och jag ligger och sover, hehe.
Min älskade lille Bullis, som kommer se ut som en helt ny hund imorgon då det är dags för frisörbesök.

Valparna

Här är några av alla bilder som togs på valparna i lördags. De var så himla underbara, men samtidigt var det väldigt jobbigt att se dem. Det kändes som att det var igår vi hämtade Plexus när han var så där liten.

Om ca två veckor åker vi i alla fall tillbaka för att välja vilken liten dam som ska få följa med hem på höstlovet. Jag längtar något jävulskt.

RSS 2.0