Shut up and squat

 

Nu jävlar ska röven tajtas till och lyftas en meter, haha. Squats verkar ju vara det bästa så tills jag får råd att gå och köpa det där förbannat dyra träningskortet får det bli en övning att köra hemma.


Boots

Vill så gärna ha ett par nya boots. Har varit inne på det mittersta paret ett tag men idag hade de andra två kommit in vilket gjorde mig lite osäker på vilka jag ska ha. Det kommer nog tyvärr dröja en månad eller två innan några överhuvudtaget kan bli mina. Jag har nämligen en karl och en syster som fyller år om en månad plus att jag har en tatuering som ska betalas den 1 maj så skor är väl inte riktigt prio ett just nu.


Personalfest

Igår hade vi personalfest, vilket slutade i dans och allsång innan det stängde och var dags att vandra hem. Frågan är bara hur korkad man måste vara för att tro att det skulle vara bättre att gå barfota i grus och snö istället för att stå ut sista biten med ett litet skavsår. När jag kom hem kastade jag mig i säng utan att ha sminkat av mig (händer typ aldrig). Väl i säng fick stackars Jonathan lyssna på mitt tjat om något? Mycket oklart om vad jag pratade om. Hans öron blev söndertjatade i alla fall.

Nu ska jag cykla bort till salongen och få håret färgat innan det blir en liten roadtrip till Karlskrona.


Inspiration

Har haft en tanke på hur jag vill göra om hallen men haft svårt att föra den vidare till Jonathan, tills jag såg den här bilden idag. Perfekt som inspiration för det är nått liknande jag har tänkt mig. När operation göra om startar vet jag dock inte än.


Fyra från i lördags

Från när vi överraskade Johanna med födelsedagsfirande. Taxichauffören hade allsång med oss i bilen. Så jävla skön.


Uppe med tuppen

Har varit uppe med tuppen båda igår och idag för att gå på den där underbara jobbsökarkursen som jag tycker så mycket om, eller gör jag? Idag ska vi på något studiebesök. Jag tänkte dock försöka smita lite tidigare men just för att söka jobb. Jävlar vad personliga brev jag har utskrivna nu, måste hitta ett till jobb eller något på heltid så fort som möjligt.
Nu måste jag göra mig i ordning så jag inte blir sen till vuxendagiset.


Snart helg

Äntligen fredag! Jobbar 11.45-17 idag sen ska jag äntligen få ha en lugn helg. Har varit så mycket resande till och från Malmö den senaste tiden så ska bli riktigt skönt att bara få vara hemma och mysa och framförallt slippa sitta på ett tåg (i söndags fick jag sitta på golvet i stort sätt hela resan).

Nästa vecka är jag ledig rätt mycket, dock måste jag ju tyvärr gå på jobbsökarkursen de dagarna, men ska i alla fall försöka komma ut och köra lite nån dag och lämna personligt brev på lite tänkbara ställen. Är så nära på att hoppa av jobbgarantin just nu. Men det tar emot när man inte har ett jobb där man är garanterad fler timmar än jag är på McDonalds. Har börjat fundera på det där med att börja plugga igen, men till en början blir det nog bara någon enstaka kurs i så fall.


Högst upp på önskelistan just nu

- Nya boots
- Gymkort och nya träningskläder
- Inredningsprylar, speciellt till vardagsrummet.
- Vår/sommar
- Ett heltidsjobb
- Resa till Mexico
- En i stort sätt ny garderob


RSS 2.0