Sysselsätta mig

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva här längre, allt känns så oviktigt. Men jag försöker i alla fall sysselsätta mig så mycket som möjligt nu för att slippa tänka för mycket, på att han är borta. I onsdags var bara en stor sorgdag. Igår tröstshoppade jag lite, bland annat fick väskan följa med hem och sen på kvällen var jag och mannen på Baksmällan 2. Idag firar vi att pappa fyller 48 år, och så måste jag packa och städa för imorgon beger jag mig ner till Halmstad med Johanna för att möta upp Emma och åka till hennes stugor. Så den kommande veckan kommer jag befinna mig i Halmstad, Steninge och Frösakull. Imorgon blir det utgång och sen lär det bli afterbeach någon dag också, så sysselsatt kommer jag ju förhoppningsvis vara. Kameran följer givetvis med så bilder från allt dyker upp när jag är hemma igen.

Min älskade hund har lämnat mig

Igår kväll somnade vår älskade hund in. Det värker något jävulskt i hjärtat, och att veta att man inte kommer bli utskälld så fort man kommer hem känns konstigt. Han var så fin, vår barnsliga lilla knähund, Plexus. Han lämnar ett stort tomrum efter sig. Det var så oerhört svårt att lämna honom på djursjukhuset idag, men nu slipper han i alla fall ha ont. Och så fick han ju somna in på sin favoritplats, under trappan här hemma.

Jag trodde verkligen att han skulle få leva några år till. I 9 år fick vi ha honom, 9 år som gick alldeles för fort och en hund som aldrig växte upp, utan betedde sig som en valp in i det sista.

Det här har varit det jobbigaste dygnet i hela mitt liv. Jag gråter så fort jag tänker på honom, min lilla älskling. Jag saknar honom något fruktansvärt och jag hatar att jag inte kommer få se honom något mer. Förhoppningsvis träffas vi i Nangijala om många många år.

Vila i frid.

Jag hoppas du blir avelskung där du är nu.

Det senaste

Det har väl egentligen inte hänt så mycket intressant i mitt liv sen sist. Jag har gått och köpt mig ett par nya boots och lite annat smått och gott, och så har jag haft manligt besök vilket alltid är lika trevligt.

Idag kommer mina kusiner hit och firar att jag har fyllt 18, men jag är ju till och med 18 år och en hel månad nu, hehe.

Väska

Nu beger jag mig ner på stan med Emma för att förhoppningsvis komma hem med lite nytt. Väskan ovan hade jag mer än gärna ägt, så nu håller jag tummarna för att den finns på Lindex och är lika snygg i verkligheten som på bild.

Födelsedagsfirande

Här är några bilder från fredagens födelsedagsfirande av mig och Emma. Först var vi hemma hos Emma och åt kräftor, räkor och kladdkaka sen drog vi till Emmas mammas pojkvän en stund innan det bar av mot Deluxe.

Mobilväska

Jag har letat som en galning efter en snygg mobilväska och när h&m's bruna variant tog slut så satte jag mamma i arbete, och här är resultatet. Jag är supernöjd.

Bilder från gårdagen kommer antingen ikväll eller imorgon.

Ikväll

Ikväll ska det firas att jag och Emma har fyllt år, inget storslaget direkt men det blir i alla fall kräftor, kladdkaka och alkohol, så nu tänkte jag ställa mig och baka lite sen måste jag duscha och allt sånt där. Dessutom måste jag försöka komma fram till vad jag ska ha på mig, har världens beslutsångest just nu.

Tatueringen

Här är bild på tatueringen för er som har efterfrågat det. Dock är den inte helt färdigläkt än, men på god väg. Nu vill jag bara göra mer.

Älskade hund

Min älskade hund har gått och blivit sjukt, och det värker något jävulskt i hjärtat att se honom så här. Just nu vet vi inte vad det är men vi anar att det kan vara en fästing som är orsaken. Förhoppningsvis får vi reda på det senare idag.

Helgen

Har tyvärr inga bilder från helgen, men den har varit mycket trevlig. I fredags var vi först hemma hos Emma och drack lite, sen drog vi vidare till Deluxe, Napoli och därefter hem till Emma igen för efterfest. Jag hade dock migrän i början av kvällen så det blev ganska lugnt med alkoholen. Igår fick jag nog av min mobil som levt sitt egna lilla liv den senaste tiden, så jag åkte och köpte en ny sen hade jag myskväll med Emma och mamma här hemma och idag har jag bara tagit det lugnt och städat lite.

Det känns så jävla skönt att man inte ska upp och jobba imorgon.

Sommarlov!

Har nu avklarat sista jobbdagen och kan därför äntligen säga att jag har sommarlov, känns så jävla gött. Tänkte fira det med utgång.

Grattis säger vi även till Tania som blir 18 idag!

Bildbomb från Malmö

Världens snyggaste smålänningar i Malmö, hehe.
Har haft en sjukt trevlig helg innehållandes shopping, lite alkohol, magont (inte så trevligt), åska, god mat och fika  i Malmö alltså. Bilderna ovan är från lördagskvällen.

Tatuering, Topshop och jobb

Igår var jag i Karlskrona och tatuerade mig. Jag är sjukt nöjd men eftersom det tar lite tid för den att läka så kommer nog inte bild förrän den har läkt klart. Men jag kan väl meddela att det inte gjorde så ont som jag trodde att det skulle göra, men vissa ställen var riktigt smärtsamma (revbenen) om man jämför med hur de andra ställena kändes. När jag kom hem på kvällen hade även mina grejer från Topshop kommit, satt som en smäck och jag är lika nöjd med det som med tatueringen.

Idag har tatuering varit väldigt öm så jag har fått ta det lite lugnare på jobbet, men nu är det i alla fall bara tre dagar kvar att jobba sen får jag äntligen lov. Jag ska verkligen njuta, detta blir ju förmodligen mitt sista sommarlov.

I Malmö

Befinner mig just nu i Malmö. Imorgon tar jag mig vidare till Karlskrona där det är tatueringsdags, jag är så jävla pepp nu. Bilder från helgen och på tatueringen lär dyka upp så småningom.

RSS 2.0