Tangentbord någon?




Så här kul har jag när Fångarna på fortet har reklam. Fan vad jag hatar Anna Book och Pernilla Wahlgren. Hoppas ni antecknar det. Har sån jävla beslutsångest just nu, som vanligt kan man väl säga. Men värre än vanligt denna gången. Alltid för samma saker dock. Men nu orkar jag inte sitta här och skriva en massa strunt. Fortet har ju börjat.

Imorgon blir jag av med tangentbordet och musen till denna datorn. Det suger. Måste hitta ett nytt. Har ett som mamma tog med hem från jobbet men det vill inte samarbeta, så har ni nått som ni inte behöver kan ni ge det till mig ;)

Släppa taget

För första gången så kände jag inget när jag träffade honom. det skrämde skiten ur mig. och gör det fortfarande. jag borde ha släppt taget för länge sen. men har varit så jävla rädd. tyckt om honom nästan för mycket. men nu känns det som att han försvinner längre och längre bort. äntligen kanske man skulle säga. mer än ett år senare. men nu har jag ett nytt problem. att låta andra komma mig nära. svårt det där.

Lite smått förälskad


Tror precis jag gick och blev lite smått förälskad i den
här fransjackan från H&M som kommer i September. Får jag inte den så vet jag inte riktigt vad jag gör.

Höstväder i augusti känns inte helt okej

Idag är en sån dag när man bara vill mysa ner sig under ett gosigt duntäcke, tända en massa ljus och titta på någon film. Gärna med sällskap. Det är så förbannat kallt både inne och ute. Någon bra film eller sällskap har jag dock inte, så det lär väl inte bli något med det, men hoppas kan man ju alltid göra.

Klantarsel


Jag har varit helt förstörd idag. Tänker lite för mycket som vanligt. Och klantar till mig. Jag är verkligen ett riktigt klantarsel, det ska ni veta. Inte bara på grund av det jag pratar om utan även för att jag alltid lyckas skada mig. Mitt redan skadade knä fick sig en rejäl smäll för några timmar sen. Det dunkar och värker som fan, så nu blir det förmodligen inte någon cykeltur till skolan imorgon som jag hade planerat, men sovmorgon blir det i alla fall. Varje måndag till kl 11. Och frisörlektion till 14. Sjukt gött om ni frågar mig.


Ångest

Jag har sån jävla ångest just nu. Över lite saker som hände igår. Jag vet inte riktigt hur jag ska hantera det, så jag återkommer när jag känner mig okej igen.

Sjukt trött


Är så sjukt trött idag. Sov mellan 4 och halv 1, åt frukost och sen gick vi och la oss igen. Kom väl upp ur sängen för två timmar sen. Hade gärna varit på Säljeryd ikväll och kollat på Johanna & Caroline/Pikkadolls men det finns det inga pengar till, så det blir nog till att ta det lugnt ikväll.

Ge mig skorna. Så jävla snygga. Dör lite. Från Topshop.

Favorit i repris

Har precis varit med om en favorit i repris från Sonisphere.. lera över hela mig. jävligt mysigt kan jag lova. eller inte. tror det är dags att slänga mina älskade converse nu med hål överallt som all lera gärna kryper in i. Emma har hicka, jag sitter med Johannes tröja och fryser som ett as och snart ska vi gå och lägga oss, men trots all lera så har jag haft det gött. förutom att jag knappt kan dricka längre utan att bli illamående. i och för sig kan det bero på redbull/vodkan jag drack. dmaken är helt underbar men min kropp verkar inte gilla det. nu orkar jag inte skriva mer. Godnatt.

Säljeryd nästa



Nu drar jag mig snart till Säljeryd för att checka in lite band och bli full, höhö. Först ska jag bara fixa till mitt smink som ser förjävligt ut. Hoppas ni har en go kväll för det tänker jag ha.

Inga fingrar kvar

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning för att sen kunna dra till Säljeryd. Idag har ungefär halva klassen klippt sig i fingrarna. Jag var en av de. Emma också. Fast jag lyckades att inte klippa mig speciellt mycket. Värre var det dock när jag skulle stoppa ner saxen och skar mig på skiten. Blod i hela vasken, plåster som inte hjälpte ett skit och en skolsköterska som inte var där, trodde för en stund att jag skulle förblöda, haha. Nej sån mes är jag inte. Fick trycka på en miljon plåster bara sen var det lugnt. Men nu har jag inte tid att sitta och skriva en massa strunt. Duschen väntar.

Skor, jeans & klippning


Här är skorna jag har tjatat om. Nu står de fint inne i mitt rum. Ni anar inte hur glad jag är. Inte bara för skorna utan för att jag hittade ett par svarta Cheap Monday i min storlek för 100kr.

Idag fick vi äntligen börja klippa i skolan. Vi hann inte med så mycket men det lilla vi gjorde var awesome och imorgon ska vi fortsätta (efter fotograferingen som jag hatar lika mycket varje år). Har längtat som ett as efter att få börja använda saxen.

Nya jeans



Jag måste köpa nya jeans, men har som sagt inte världens bästa ekonomi så finns det någon jävel där ute med mycket pengar är det bara att gå och köpa detta till mig ;) Skorna som är ihop med de första jeansen hade inte heller varit helt fel. Nu ska jag titta på Fångarna på fortet. Hoppas det kommer ett paket med allt det här i till mig någon dag :)

Min bästa vän


Photo Booth är nog min bästa vän nu för tiden, men har man inget bättre för sig så är det ju gött. Tycker förövrigt det borde bli helg nu, jag behöver sömn. Imorgon ska jag förhoppningsvis köpa skorna (om de finns kvar i min storlek) och kanske allt annat jag vill ha beroende på ekonomin, annars får det vänta till nästa månad. Ni anar inte hur shoppingsugen jag är. Och myssugen. Man kan ju inte bli annat i det här vädret. Nu ska jag krypa ner i sängen med lite varm oboy och sätta på tvn.

Underbara Onsdag

jag vet knappt vad jag ska skriva här längre. eller vågar skriva kanske är rätt ord. så för mitt eget bästa borde jag nog för en gång skull inte skriva om det. honom. och det väljer jag att inte göra. så mycket mer än att jag har honom i tanken får ni inte veta denna gången. att jag inte vågar skriva är för att jag inte vet vilka som läser. så nu vet ni det. hade varit trevligt att veta vilka som läser, men det vågar ni förstås inte säga. bara vissa av er. som jag redan vet läser.

har sjukt ont i huvudet just nu. fryser som ett as. och ska strax klä på mig en massa kläder så jag kan gå ut och gå med hunden. slog precis i huvudet i sängen också. vilken underbar Onsdag.

Fyllebilder


Halmstad och Bullet's releasefest 2008

Firmafesten 2009 och nyår 2008/2009

Oktober 2008 och nyår 2008/2009

Förfest innan Löske 2009 och nyår 2008/2009

På Emmas älskade balkong 2009 och firmafesten 2009

Sitter trött och jävlig och tittar igenom en massa gamla härliga fyllebilder. Vilka tider, haha. Är så sugen på en riktig härlig fylla just nu så det är ju nästan bud på att slå på stort i helgen. Och mer än så har jag egentligen inte att säga. För er som undrar så har jag fortfarande inte klippt luggen. Kanske att det händer imorgon annars väntar jag nog till efter helgen.

Idioter

jag är trött. och orkar inte skriva. Emma blev av med sin väska idag. jävla idioter. annars var skolan okej. men jag är trött. och har varit hela dagen. nu ska jag äta. återkommer när jag har vaknat till liv igen.

Sista sommarlovsdagen för i år


Nu börjar jag äntligen piggna till, men istället sitter jag bara och nyser hela tiden. Tror förövrigt jag ska be mamma klippa hellugg på mig sen när hon kommer hem från jobbet för det vågar jag nog inte göra själv, sen är jag fortfarande inte helt hundra på om jag ska göra det så vi får väl se hur håret ser ut ikväll. Nu ska jag nog klä på mig lite och gå ut och gå. Ikväll börjar äntligen Fångarna på fortet igen, som jag har saknat det :)

Zombie

Jag är så sjukt trött idag. Gick och la mig vid halv 3 inatt eftersom jag hade besök hela kvällen och gick upp vid 11 (ovanligt tidigt för mig, men alarmet hjälpte mig). Det låter som att jag trots allt har fått sova mycket inatt men icke. Har vaknat en miljon gånger av mina förbannade myggbett och haft svårt att somna om. Jag undrar hur det kommer gå imorgon när jag ska upp vid 7. I och för sig ska jag försöka komma i säng ett antal timmar tidigare än inatt, men man vet ju aldrig. Lär väl komma som en zombie till skolan imorgon.

Skinnjacka



Nu är jag hemma igen utan nya strumpbyxor, men som tur är så finns det på Topshop. Hittade för övrigt mina efterlängtade skor på stan idag som jag tänkte köpa så fort jag får pengar i veckan. Tänkte även så fort jag får råd köpa någon av de här jackorna också. Den översta är från H&M och den andra är från Lindex, men har än så länge bara provat den från Lindex eftersom den andra inte har kommit in än, så vi får helt enkelt se vilken det blir (om det blir någon).


Strumpbyxor


Så här såg jag ut igår + mina långrandiga strumpbyxor som jag för en gång skull vågade ta på mig, men vad händer? Mamma tar sönder dom. Bäst för henne att de finns kvar på Lindex för ni anar inte hur länge jag hade letat efter ett par innan jag hittade de. Nu ska jag i alla fall äta frukost, sen städa på EFG och därefter vidare till Lindex. Ni får en update om hur det gick med strumpbyxorna sen.

Kiss & Lady Gaga



Tror inte det kan bli så mycket bättre än så här. Kiss & Lady Gaga på ett och samma ställe. Men det var egentligen inte det jag skulle skriva, men jag minns inte riktigt vad jag skulle skriva heller för den delen. Är så jävla trött och vimsig idag. Vill bara lägga mig under täcket och kolla på film, men funderar på att kanske följa med la familia in till grannarna och käka kräftor. Vi får helt enkelt se hur det blir, nu ska jag ta en liten powernap i alla fall.

Snabba Cash


Nu är jag hemma igen efter en natt hemma hos Emma. Innan jag drog hem till henne igår tog jag fram saxen och klippte bort det slitna på håret, men någon lugg blev det inte. Jag kände att jag behövde lite mer betänketid, men nu är jag nästan helt säker på att det är hellugg jag vill ha. Tittade förövrigt på Snabba Cash igår. Mums säger jag bara. Matias Padin Varela som spelar Jorge var sjukt snygg i filmen. Även Joel Kinnaman men det visste man ju redan.

Svårt att bestämma mig


Just nu är jag sjukt sugen på att göra något nytt med mitt hår. Helst skulle jag vilja prova någon annan färg, men eftersom jag inte har pengar så får det vänta (vet inte om jag vågar heller för den delen), men funderar på att kanske klippa lugg så länge. Har dock jävligt svårt att bestämma mig som vanligt, så nu behöver jag hjälp. Snelugg eller hellugg?

Jag hade tydligen inget bättre för mig förra året än att stå i badrummet och posa i spegeln med ena armen i magen, haha.


Väderbilden


Ni som har Smålandsposten hemma har kanske redan sett bilden, men jag slänger upp den ändå. Den togs när vi var och fiskade för några veckor sen och idag var den alltså med i Smålandsposten (väderbilden) så nu är det på väg en biobiljett hem till mig. Gött som fan. Fast på söndag ska jag tydligen bli bjuden så då lär den inte behövas.

Idag går alla tankar till min brors halvsyskon som förlorat sin mamma, vars begravning precis har börjat.

Glad tjej

Ni anar inte hur glad jag är just nu. Imorgon ska jag få träffa min gullegris Emma, på lördag ska jag antingen bosätta mig hos henne eller äta kräftor (kanske både och) och på söndag ska jag äntligen gå på bio, vilken film vet jag dock inte än. Och just nu ser jag faktiskt fram emot skolan lite, men bara lite. Schemat är ganska gött, i alla fall nu på hösten men det är då jag behöver det som mest så att det blir värre till våren gör inget, sen kommer det bli gött att komma in i alla dagliga rutiner igen och att äntligen få lära sig att klippa, färga och allt sånt där trevligt. Smink ska vi också börja med. Som jag har längtat. Men nog pratat om det, nu ska jag sova och jag tänker somna med ett leende på läpparna, haha. Godnatt gott folk.

Plexus är kåt


Här har ni den, videon jag pratade om förut. Så här höll alltså Plexus på häromdagen. Samma sak förra året vid den här tiden. Det är någon tik som löper och plexus blir helt till sig. Han springer och försöker pöka med Casper, kladdar ner trappan med sin snopp där han även sitter och ylar. Jag fick dock inte med när han lät som roligast.

Städtant

Är i full gång med att städa mitt rum, men tar en liten paus just nu. Tänkte slänga upp en liten video sen. Ingen videoblogg om ni tror det, sånt trams håller inte jag på med. Har även bokat dejt med Emma imorgon och tvättat håret, så lite effektiv har jag trots allt varit idag.

Torsdag


Som ni kanske förstår så hade jag sjukt tråkigt i lördags innan jag drog hem till Emma därav alla bilder, men det här är faktiskt den sista jag tänker lägga upp. Hade som sagt tänkt göra något vettigt de sista dagarna innan skolan börjar, men har lite smått mensvärk just nu och är illamående så känner mig inte allt för pepp. Imorgon ska dock inget stoppa mig för då har jag bestämt att jag ska leka med Emma, fast det vet hon inte om än. Nu ska jag nog tvätta håret och städa mitt rum för det hann/orkade jag aldrig göra igår. Är förövrigt sjukt shoppingsugen och längtar efter pengarna som kommer nästa vecka.

Cirkus Maximum

Nu är jag hemma igen. Cirkusen var sjukt bra. Jag hade tänkt ta med mig kameran men glömde den så klart hemma och kom på det när jag hade satt mig i bilen och självklart var det tillåtet att fotografera, men inte filma. Men men, vet man det till nästa gång och till nästa gången ska jag försöka att inte glömma den heller.

Trött & cirkus


Ännu en bild från i lördags i brist på annat. Är så sjukt trött idag, ska försöka vakna till liv snart och hoppa in i duschen. Sen ska jag plocka ihop min tvätt och kanske städa mitt rum om jag hinner innan jag ska iväg på cirkusen. Det kommer bli så kul, har inte varit på cirkus sen jag var liten. Man får dock inte filma där inne (antar att det är förbjudet att fota också) vilket suger lite.

Galen


Jag håller på att bli galen här hemma. De två senaste dagarna har jag bara suttit inne och inte gjort någonting. Eller jo jag har varit ute och gått, men inte mer än så. Just nu är jag sjukt uttråkad så ska nog gå ut och gå en runda och köpa lite mjölk och oboy, men från och med imorgon har jag lovat mig själv att inte bara sitta inne och glo. Måste njuta av de sista dagarna på lovet ju. Förhoppningsvis blir det Ljungbydagarna och Scams på lördag. Och förhoppningsvis hinner inte denna tröjan från Topshop ta slut i min storlek innan jag får pengar. Vill verkligen ha den.

I brist på annat

Du heter: Petronella
Smeknamn: Nella

Låt som när du är ledsen sörjer till: Just nu Christina Perri - Jar of hearts och

Fisher - I will love you

Beroende av: Emma, min mobil och oboy.

Vad tror folk om dig? Det vet jag inte, men vet att vissa tror att jag är en bitch.

Stämmer det? Det beror helt och hållet på hur man är mot mig.

Vad får du oftast komplimanger för? Mina ögon och läppar tror jag.

Hur imponerar man på dig? Man ser bra ut, hehe. Nej men vet inte om man imponerar på mig på något speciellt sätt. Luktar du gott är det är stort plus i alla fall.
Brukar du skratta för dig själv? Det gör väl alla?

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Ja" Förväntande ni er säkert något smaskigt, men de finns längre ner.

Var bor du? Växjö

Trivs du där? Nja. Vill bort så fort som möjligt faktiskt, men ibland finns det bra dagar här också.

Hur svarar du i mobilen? "Hej det är Petronella" eller "Hallå".

Vem ringde du senast? Mamma.

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Att jag skulle ringa till boplats om det inte funkade.
Antal timmar sömn inatt: 11.

Sov du ensam: Ja.

Brukar du komma i tid: Ja, oftast i alla fall. 
Hur känner du dig nu: Slemmig i halsen, hungrig och lite depp. 

Vanligaste färg på dina kläder: Svart

Vad tycker du om fötter: Äckligt.

Vad saknar du: En man och pengar.

Hade du en bra kväll igår: Helt okej.

Favorit dryck på morgonen: Oboy.
När brukar du oftast gå och lägga dig: Beror på vad jag ska göra dagen efter.

Är du blyg? Kanske inte blyg, men ganska reserverad.
Sysslar du med någon idrott: Fotboll, men är fortfarande skadad. Friskis & Svettis ibland också och promenader.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Tror inte man kan bli kär vid första ögonkastet, men man kan helt klart bli attraherad.

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Ha sex och be någon slå mig på kuken och se om det verkligen gör så ont som dom säger.

Är du nöjd med ditt liv: Hade kunnat vara jävligt mycket bättre, men det duger.

Är du bortskämd: Nej.
Vad gör du i morgon: På dagen vet jag inte, men på kvällen ska jag på cirkus.

Vad är det värsta du vet? Svek

Har du bra vänner och äkta vänskap? Yes!

Vad är det finaste du fått? Kan inte komma på något just nu.
En speciell dag du minns: 21 mars 2009.

Du samlar på: Skor.

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Jag ringer oftast inte någon. Möjligtvis att jag skickar iväg ett sms till Emma.
När grät du senast: Igår när jag tittade på Celebrity Rehab. Jag har blivit så himla känslig på sista tiden.

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Resa jorden runt eller köpa lägenhet. Möjligtvis ge lite till mina föräldrar.

Vill du gifta dig: Kanske.
Vill du ha barn: Jag tror det.

Är du musikalisk? Inte det minsta.

Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten eller Juice.

Bor dina föräldrar tillsammans: Ja.

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja.

Biter du på naglarna: Ibland.


Önsketänkande

Ibland önskar jag att jag hade gått frisörlinjen i Göteborg, haft egen lägenhet och bara kunnat leva livet. Idag är en sån dag. Jag vill verkligen till Göteborg just nu. Om så bara för en dag. Ett litet sug efter Malmö har jag också. Kanske att det blir en tur dit i slutet av Augusti. Vi får se vad ekonomin tillåter. Men så fort jag får studiebidrag i September kan ni räkna med att jag tänker boka tågbiljetter till Göteborg.

Kräftskiva part three








Här är de sista bilderna från kräftskivan. Om ni undrar vad vi höll på med med alla klädnypor så provade vi bara att sätta dom på lite olika ställen. Ni anar inte hur ont det gjorde i bröstvårtan, haha.

Ont i magen & huvudvärk


Har precis varit ute och gått med hundarna, Kenny och min huvudvärk samt slängt i mig lite käk. Fick dock jävligt ont i magen så nu ligger/sitter jag i sängen och är uttråkad som fan. Ska försöka ta tag i garderoben, men just nu orkar jag inte så det får bli senare i så fall. Ikväll blir det till att se Alice i underlandet i alla fall.

Bitch Slap

Det blev aldrig att vi såg Alice i underlandet igår, filmen strulade så istället kollade vi på den dåliga filmen Bitch Slap. Den var så dålig att man bara satt och skrattade åt den eller i alla fall jag. Kenny satt mest och sov.

Idag mår jag inte allt för bra. Vaknade med huvudvärk, en slemmig hals och var sjukt trött. Nu har jag även fått ont i ryggen och det suger. Hade tänkt gjort något vettigt av dagen, men ser inte ut att bli så nu. Funderar i och för sig på att kanske rensa garderoben lite. Får ju inte plats med sakerna längre, utan det ligger i små skokartonger och trängs istället.

Kräftskiva part two














Här är lite fler bilder från Kräftskivan i lördags. Jag var lika duktig som vanligt när jag och Emma skulle posa och riktade kameran helt fel. Älskar att Emma är lika seriös som vanligt medan jag bara fnissar lite och försöka pussa henne.

Söndag

Har precis kommit hem efter en välbehövlig promenad med Kenny, så nu har jag fått prata av mig lite om saker som egentligen ingen annan jag brukar prata med riktigt förstår. Skönt som fan vill jag lova. Nu ska jag gå ner och ta ett iskallt glas med vatten, sen ska jag titta på Alice i underlandet med samma man.

Kräftskiva part one
















Det togs en hel del bilder igår så de lär komma upp lite då och då. Här är i alla fall första delen. Det är så förbaskat gott med kräftor och räkor så jag skulle kunna äta det nästan varje dag.

Kräftätande & alkohol


Nu ska jag bara sätta på mig ett par byxor sen beger jag mig hem till Emma för lite kräftätande och alkohol. Älskar att min arm ser helt galen ut på första bilden. Och på tal om något helt annat. Äpplecider är rätt gott trots allt, hade fått för mig att det smakade skit (anteckna).

Bostadskö

Har precis varit duktig och ställt mig i bostadskö i Göteborg, så nu står jag både där och i Växjö vilket känns jävligt gött. Hade gärna ställt mig i kö i Malmö och Sthlm också, men där kostar det pengar så det får vänta tills jag har råd.

14 Augusti


Drog tydligen en pose i photo booth häromdagen efter att jag hade varit på stan med Emma, svettig och härlig var man minsann. Ikväll blir det kräftskiva med Emma, Johanna, Ellen och Jesper. Gött som fan. Nu ska jag klä på mig och gå ut och gå en sväng innan det är dags att börja fixa i ordning sig.

Inget vettigt


Hur jävla skön är inte denna? Haha. Blev mys med mig själv till slut. Eller mys skulle jag väl kanske inte kalla det. Har egentligen bara duschat och tvättat håret, samt suttit och stirrat på dataskärmen. Är dock galet myssugen och sugen på kräftor, men det blir det imorgon. Kräftor alltså. Och jag kom precis på att jag gjorde dipp igår, som jag inte åt upp så nu ska det ätas gurkor och dipp. Gött som fan. En man på det och allt hade varit toppen.

Fredag

Är för tillfället helt död efter att ha hjälpt bror min med att rensa uppe på hans vind. Har sprungit upp och ner för en massa trappor i kanske världens äckligaste värme, så svetten bara rann. Till slut pajade mitt knä också. Awesome. Har förövrigt sjukt svårt att bestämma vad jag vill göra med kvällen. Antingen mys med pojk, mys med Emma eller mys med mig själv. Svårt det där. Nu ska jag i vilket fall som helst äta. Eller i alla fall komma på vad jag ska äta.

Here comes that sick bitch again


Det är helt sjukt vad jag längtar till skivsläppet i Januari. Den här låten blir bara bättre och bättre för varje gång man lyssnar på den. Och jag ångrar lite att jag inte åkte till Göteborg igår, men vad fan det kommer fler gånger, men för er som inte vet.. Jag och Hardcore Superstar, det är något speciellt mellan oss, hehe. Nu ska jag nog sova. Lyssna och njut. Godnatt.

vill. kan inte.

Jag vill skriva och berätta hur jag känner, men jag kan inte. det kommer inte fram något. stopp. och en klump i magen. som vanligt vet jag inte vad jag vill. ena stund en sak. andra en annan sak. men denna gången överväger "rätt" sak. och jag borde nog för en gång skull gå efter magkänslan. istället för att tänka för mycket. det är jag expert på att göra. men hur ska man göra. om man alltid fegar ur i sista stund. och inte går efter magkänslan trots allt. fan vad jag hatar det här. och att jag har så svårt att lita på folk.

det är inte till er jag vill skriva och berätta bara så ni vet, ni som är lite korkade ;)

Nytt från H&M


Det här är två av alla saker jag glömde köpa i Shtlm, men idag fick det följa med hem. Igår fick jag även hem min klänning, skjorta och leggingsen jag beställde från H&M för ett tag sen. Skulle dock behöva beställa några till saker som inte finns i butik som jag också glömde köpa i Sthlm, men vi får väl se hur det blir med det och jag hoppas verkligen ni antecknar för det här är ju så intressant det bara kan bli. Och ni anar inte hur skönt det var att få komma ut idag.

Tommy Lee

Hade världens mysigaste dröm med Tommy Lee inatt, behöver väl inte säga så mycket mer om det. Nu ska jag nog tvätta håret och försöka ta mig ner till stan för lite shopping, för sitta hemma och glo har jag tröttnat på och jag mår faktiskt lite bättre idag så det ska nog kunna gå.

Sonisphere




Här är de enda bilderna som blev någorlunda okej från Sonisphere. I och för sig så tog jag bara kort när Mötley Crüe spelade och inte så speciellt många heller för den delen så kanske inte så konstigt. Jag stod långt bak i alla fall. Och det hade precis slutat regna. Tack gode gud för det. När Iron Maiden spelade var det också uppehåll, men sen brakade helvete loss igen, men jag & Emma hade tur och lyckades ta oss till tunnelbanan innan vi blev dyngsura igen (vi hade ju precis börjat torka lite smått). Och ni ser ju på sista bilden (som jag lånade härifrån) hur jävla lerigt det var till slut (när vi kom dit var det grönt gräs överallt, men man såg inget av det sen), man bara sjönk och hade lera över hela sig. Jag är glad att jag inte trillade som vissa andra gjorde.

Crashdiet@Kungsan










Inte världens bästa bilder, men det gör ju det hela lite charmigare. Det irriterar mig dock fortfarande att ljudet på Simon's mikrofon var kasst, men annars är jag nöjd.

Inget Göteborg

Det blev inget med Göteborg idag. Jag mår skit, näsan rinner, halsen bränner och ögonen värker. Istället blir det till att se Hardcore Superstar när de har släppt nya skivan i Januari och börjar turnéra med den. Låter inte helt fel det heller. Är förövrigt sjukt rastlös och vill gå på stan, men så länge jag mår så här och det regnar så lär ni inte se mig ute, jag har fått nog av allt regn sen Sonisphere.

Bullet@Kungsan












Här har ni bilderna från när Bullet spelade i Kungsträdgården i fredags. Bilderna från när Crashdiet spelade kommer så småningom.

.

Tror jag har snytit ut allt innehåll i hjärnan idag. Nu ska jag sova. Godnatt.

Vill bli frisk

Jag vill bli frisk, men det tycks bara bli värre. Har så fruktansvärt ont i halsen idag. Och på tal om ingenting så har det som inte får hända hänt, haha. Jag tänker inte gå in på några detaljer, men man anade ju att det skulle hända förr eller senare.

Röda skinnbyxor


Jag orkar inte lägga upp resten av bilderna från Sthlm just nu. Trots all sömn inatt så har jag varit helt död idag så nu tänkte jag gå och lägga mig innan jag somnar framför datorn. Och nu undrar ni säkert vad bilden har med det att göra, men den har egentligen ingenting med saken att göra utan jag tänkte mest bara nämna hur jävla snyggt det är med röda skinnbyxor, hade jag gärna haft i min garderob just nu. Den där kavajen hade inte heller varit helt fel.

Sthlm i bilder


I väntan på tåget till Sthlm i Alvesta gick solen upp

Vi åt frukost, frös och blev jagade av en massa getingar

Efter en hel dag med shopping var det dags för mat. Emma var svettig och ville inte vara med på bild.

Min mat.. Ingen LCHF i helgen alltså.

Världens skönaste säng, har nog aldrig sovit så gott som jag gjorde i fredags.

Fint.

Emma & josagroggen

Emma & hennes fina drinkpinne.. en tops

Posa lite inne på toaletten

Och lite till.

Bilderna från när Crashdiet & Bullet spelade i fredags samt de enstaka som togs på Sonisphere kommer nog upp senare idag.

Sjuk & Göteborg

Ena stunden rinner näsan och det går inte att få stopp på det, andra stunden är den täppt och jag nyser som fan, halsen bränner och inatt sov jag i 14 timmar. Det var välbehövligt kan jag lova eftersom jag bara fick 2-3 timmars sömn natten till i fredags, var uppe i nästan ett dygn, sov några timmar och sen upp tidigt igen för att dra på Sonisphere (som har gjort mig sjuk) och igår var det upp tidigt igen för att hinna med tåget hem. Så jag tog helt enkelt bara igen den sömn jag inte har fått i helgen. Och på tal om något helt annat, så är jag sjukt sugen på att dra till Göteborg på Onsdag. Hardcore Superstar spelar och sen kanske man kan köpa allt det man inte fick med sig hem från Sthlm, men man vill ju helst vara frisk om man ska åka dit, så vi får väl helt enkelt se hur det blir med det.

Shopping från Sthlm


Här är det enda som fick följa med mig hem från Sthlm. Jag var jävligt korkad och glömde köpa i stort sett allt jag skulle köpa (förutom detta så klart), men jag får väl helt enkelt beställa det jag skulle köpt på nätet, om det finns vill säga. Nu ska jag trotsa min värk i kroppen och gå ut en sväng med hundarna.

Tillbaka i Växjö

Nu är jag tillbaka i Växjö igen, sjuk och jävlig men fy fan vilken underbar helg det har varit. Det togs inte så mycket bilder (regnet hade förmodligen förstört kameran) men de som togs kommer upp så fort jag har orkat lägga in de. Kan väl sammanfatta gårdagen med regn, kyla, lera och grymma band. I fredags när Crashdiet & Bullet spelade var det däremot jävligt mycket bättre väder än igår, så därifrån finns lite mer bilder.

Mycket som ska göras på kort tid


Jag är i full gång med att packa. Jag har inpackning i huvudet som snart ska sköljas ur och efter det måste jag noppa ögonbrynen och måla naglarna, vet dock inte om jag ska ha svart (som jag har nu men måste bättras på lite) eller om jag ska ha mitt nya blåa som jag köpte idag, svårt det där alltså. Kom precis på att jag måste duscha också för det lär jag ju inte orka imorgon på morgonen. Raka benen måste jag fan också göra. Och allt detta måste hinnas med på så kort tid som möjligt, måste ju gå och lägga mig snart om jag ska orka upp sen.

Det här blir förmodligen sista inlägget innan jag och min favoritbrud drar till Sthlm. Jag är tillbaka på söndag förhoppningsvis med en massa nyinköpt och bilder i mängder. Ha det gött gott folk för det tänkte minsann jag ha.

Väntar och kikar runt på alla snygga kläder

Jag har inte kommit så långt. Eller jag är i stort sett klar, men mamma springer runt och pysslar med en massa annat och det är ju med henne jag ska ner till stan med, så jag får snällt sitta och vänta och medan jag väntar sitter jag och kikar in lite snygga grejer från H&M och Nelly jag skulle vilja ha. Jag blir fan galen på alla snygga kläder som kommer till hösten.

Underbart


Jag kan inte riktigt fatta att jag äntligen ska få se Mötley Crüe och min älskade Tommy Lee igen. Och fy fan vad jag har längtat efter att få se Iron Maiden.
Det kommer bli så jävla underbart. Nu ska jag dock inte sitta här och göra er avundsjuka, hehe, utan istället klä på mig lite och gå ner till stan och fixa lite på banken. När jag kommer hem måste jag börja packa.

Packning osv

Igår packade jag upp mina saker från helgens äventyr, men nu måste jag börja om från början och börja packa igen. Det är nog något av det värsta jag vet, det slutar alltid med att jag har med halva garderoben/en miljon väskor att bära på medan de andra jag reser med knappt har något med sig, så den här gången ska jag försöka lyckas lite bättre. Håll tummarna gott folk. Längtar förövrigt som ett as till på fredag. Jag ser dock inte framemot att mitt & Emmas tåg går 05:20 från Växjö och att vi måste vänta i Alvesta i en timme innan tåget till Sthlm går, men det kan nog bli gött ändå. Picknick i Alvesta kl 05:30 är väl inte helt fel, hehe? Det är tur att det är något gott som väntar när man kommer fram till Sthlm. Shopping (som jag har längtat), Crashdiet & Bullet samt Sonisphere på lördag. Det kan inte bli så mycket bättre. Men nog pratat, nu ska jag ut och gå en runda med mamma Mia.

Lick it up & Come out and play



Har spenderat dagen på Ör's lantcafé med mamma, Sanga och hennes barndomskompis samt med hennes mamma och lillasyster. Jag syndade lite och tog en ostfralla, men annars så funkar LCHF finfint. Idag får jag min efterlängtade räkcocktail, så satans gott är det. Var även inne på en liten loppis och fynade de här två lp-skivorna. 65kr för båda två, gött som fan.

LCHF

Nu ska jag ut och gå. Tänkte först åkt på första fotbollsträningen efter uppehållet, men jag känner att mitt knä fortfarande inte är tillräckligt bra så det får bli en massa rehabilitering igen (när jag har tid & lust att ta mig upp till Friskis & Svettis) och promenader i mängder samt träning som går att göra hemma utan att knät pajar. Igår började jag & mamma med LCHF lite smått också, än så länge har det gått bra så vi får väl se om det ger något resultat.

Mustasch i bilder

















Här är bilderna från när Mustasch spelade i lördags. Inte världens bästa men de duger. Bilden på Ralf utan huvud är ju så klart när han tittar in i kameran, men smart som jag är hade jag glömt zooma ut. Nu ska jag äta.

Frösakull i bilder








Här är bilderna som togs i Frösakull innan vi tog oss in till Halmstad för att titta på Mustasch (förutom de två första som är tagna i Eslöv). Bilderna från konserten kommer upp lite senare idag. Nu ska jag kolla på So you think you can dance som jag missade förra veckan. Älskar förövrigt min fula min på sista bilden, ser ut som att jag har världens längsta haka.

Illamående

Jag har mått så jävla konstig idag. Vaknade först av att min mage gjorde sjukt ont, sen kom huvudvärken och nu i några timmar har jag varit illamående, förstår inte vad det är med mig. Fisketuren var förövrigt sjukt härlig, så jävla avkopplande förutom när fiskjävlarna kommer upp i världens fart, då får jag panik och börjar skrika rakt ut. Lite kul är det i och för sig men de är ju så jävla slemmiga och snabba.
Nu ska jag sova. Imorgon lär bilderna från Halmstad/Mustasch dyka upp.

Malmö i bilder






















Jag låter bilderna tala för sig själva. De två sista bilderna är tagna med Johannas mobil som vi precis hann föra över till min mobil innan den hamnade i toaletten. Den längst ner älskar jag. Nu ska jag åka och fiska.

Vanity Fair



Den här bilden kan vara den snyggaste jag har sett på Lady Gaga. Jag brukar inte gilla när hår är så där gråaktiga men det här var sjukt snyggt, nästan så man själv blir sugen. Nu har jag inte tid att sitta här mer, ska ut och gå med mamma sen kanske det blir till att åka och fiska lite.

Söndag

Malmö och Halmstad var underbart. Jag älskar att komma ifrån Växjö. Något jag däremot inte älskar just nu är min kropp. Jag måste seriöst gå ner minst 5 kilo innan jag bryter ihop totalt, så här kan jag fan inte se ut längre. Helst av allt skulle jag vilja gå ner 10 kilo men det lär man ju inte lyckas med, men nu ska jag i vilket fall som helst träna lite. Bilder från helger lär dyka upp så småningom

RSS 2.0