Fest i logen

Har spenderat helgen ute i Dädesjö där det har varit fest i logen. Jag har haft så jävla roligt och försökt att inte tänka på allt tråkigt som hänt vilket jag delvis lyckades med i alla fall. Nu vill jag bara ha Muskelrock men först är det tre dagar kvar på praktiken, så nu ska jag sova så jag är utvilad imorgon.

Vila i frid

Igår gick en gammal klasskamrat bort, så det värker i hjärtat idag. Jag är så ledsen men hoppas att han har det bra var han än är.

Ledighet

Imorgon har jag lite välbehövlig ledighet som kommer spenderas med läkarbesök och en tripp till Kalmar för att se mitt kära AIK.

Gårdagen

Igår var det tänkt att vi skulle haft någon typ av utflyttningsfest hos Emma men riktigt så blev det inte. Istället var vi bara där och fixade oss lite och tog ett glas vin innan vi drog vidare till Norr där det bland annat sjöngs sing star, lagades asgod fyllemat och var allmänt trevligt. Enda bilden som togs från min sida ser ni ovan. Idag mår jag förjävligt men det är det värt.

Inte mycket uppdatering

Det blir ju inte så mycket till uppdatering här just nu eftersom jag är helt slut när jag kommer hem om dagarna. Idag har jag min första kund på salongen och i eftermiddag kommer pappa och ska klippa sig så idag kommer jag äntligen få jobba lite praktiskt på kunderna. Jag har i och för sig fått schamponera lite men nu vill jag ta fram saxen och börja arbeta vilket jag som sagt får idag.

Nu har jag inte tid att sitta här mer, måste gå till bussen.

Slut efter två dagar

Efter två dagars praktik är jag helt slut, förstår inte hur jag ska klara tre dagar till innan jag får lite ledigt. Det märks att man inte är van vid 9-18 jobb, men det är väl bara att börja vänja sig. Om ni skulle vara sugna på att bli klippta eller färgade så är det bara att säga till. Jag vill gärna ha så mycket som möjligt att göra på salongen och eftersom jag är elev blir det billigare så komsi komsi.

Igår efter praktiken hade jag dessutom fotbollsmatch vilket gjorde att jag var helt död när jag kom hem, men vi vann med 3-1 i alla fall.

Water for elephants

Har spenderat kvällen med att gå på bio med min kvinna. Vi såg Water for elephants och om ni inte har sett den bör ni göra det, jag älskade den. Nu tänkte jag hoppa in i duschen och sen är det nog dags att sova. Imorgon väntar första dagen på praktiken och på kvällen har jag match. Håll tummarna för att allt går bra för mig. Jag är lite smått nervös just nu men det ska man väl vara?

Topshop & MAC


Fint och nödvändigt från Topshop och MAC, som jag önskar mig i födelsedagspresent. Ett presentkort från Make Up Store och det jag har lagt upp tidigare hade också suttit fint, bara så ni vet.

Nu ska jag äta kycklingfilé, potatisgratäng och whiskeysås, kommer sitta fint det med. Idag har jag avklarat terminens sista kundpass, vilket känns hur gött som helst.

Sommarskor

Nu kommer ni säkert tro att jag bryter mot mitt skostopp men icke. Jag måste bara ha ett par sommarskor och eftersom jag fyller år snart så borde man kanske önska sig ett par. Enda problemet är att jag aldrig hittar några snygga. De här är de enda som har sett okej ut men jag är fortfarande lite osäker, kan inte riktigt bestämma mig om jag gillar dem eller inte. Vad tycker ni? Skorna kommer från Topshop för er som undrar.

Idag har min mage gjort kaos med mig, igen får man väl säga så nu måste jag verkligen gå till en läkare och kolla vad som är fel med den.

Brännbollsturnering

Idag har vi haft brännbollsturnering på Campus med alla tvåorna, i det stekheta vädret och jag hade som vanligt helt fel kläder på mig. Jag får ju för mig att det fortfarande är kallt ute även om solen lyser men så fort jag kom hem drog jag i alla fall på mig en klänning innan jag åkte till skolan för att göra slutprovet i matte b. Det känns så jävla gött att ha det avklarat. Nu är det bara tre dagar kvar i skolan innan jag drar ut på praktik i tre veckor och sen tar jag i stort sätt sommarlov eftersom jag åker på Sweden Rock, och när jag kommer hem igen är det bara några dagar kvar men då lär vi ändå bara ta det lugnt. Det känns ungefär lika gött som den avklarade matten.

Fyra från Malmö

Platon har fått en kompis, Olle 14 bast.

Glassätande på balkongen
Fler bilder (om det finns några) från helgen kanske dyker upp senare. Förhoppningsvis kommer en bild på mig, Emma och våra adoptivföräldrar.

I fredags efter kundpasset åkte vi i alla fall direkt ner till Malmö där det gjordes pizza innan det var dags för sängen. I lördags åkte vi in till stan och mötte upp Camilla och Eva för en fika, och det var nog den godaste fikan jag har ätit på länge. Efter fikan tog vi en shoppingrunda innan det var dags att bege sig tillbaka till lägenheten för mat och dusch. På kvällen var jag och Emma på födelsedagskalas som var lika trevligt som förra gången (det jag minns i alla fall). Någon gång under kvällen blev jag och Emma adopterade, vilket så klart var jättetrevligt, hehe.

Nu ska jag sova. Imorgon väntar brännboll och slutprov i Matte B. Jag är förövrigt sjukt myssugen idag.

Update: Vi såg även Maja Ivarsson från The sounds stå och vänta på bussen. Kändisar åker alltså också kollektivt.

Hemma

Nu är jag hemma igen efter en sjukt bra helg i Malmö. De få bilderna som har tagits lär dyka upp imorgon för nu ska jag sova.

Piss på golvet

Älskar att jag precis när jag blivit klar med min permanentmodell får ett sms från Emma (som jag skickade på barnpassningen ensam idag) där det står att ungen har pissat på golvet. Tyckte det var så kul så jag höll på att dö av skratt.

Kan inte tänka på annat

Jag kan inte annat än tänka på lördag just nu. På fredag beger jag mig nämligen ner till skånelandet med Emma för att på lördag gå på födelsedagskalas, och förmodligen blir det minst lika gött som förra årets kalas. Dessutom ska vi på någon fotogrej på förmiddagen vilket antingen kommer bli världens pinsammaste eller roligaste grej.

Nu ska jag plugga lite matte sen väntar sängen. Idag har jag bara suttit och degat i en frisörstol och fått håret lockat när GHD har varit på besök i skolan, samt varit på Östermatch. Ganska skön dag med andra ord.

Önskelista & gårdagen

Bara så ni vet så fyller jag år om en och en halv månad och de här hade varit perfekta på min kropp i sommar, hehe.

Gårdagen var förövrigt jävligt trevlig. Alkohol, livemusik och gött folk, kan inte bli så mycket bättre. Kanske dyker upp lite bilder om Sanga tog några med sin Iphone. Nu ska jag gå upp och hoppa ur min morgonrock och ta på mig lite kläder sen ska det lagas tacos.

RSS 2.0