Slut på semestern

Så var mina två veckors semester över. Det har gått alldeles för fort, förmodligen för att de har varit så bra. De bästa på länge om jag ska vara ärlig. Ser verkligen inte fram emot att börja jobba om en timme men som tur är behöver jag ju bara stå ut en månad innan vi åker till Barcelona i en vecka.


Gårdagen

Igår hängde vi på Staglaberget ett tag, grillade korv och spelade kubb innan vi gick hem till oss. Vi gick även till Deluxe en runda men jag tycker fan inte det är speciellt kul att gå ut längre.

Idag ska jag jobba i kiosken för första gången på evigheter, men jag är så seg. Skulle bara vilja ligga i sängen hela dagen.


Göteborg

Sitter på tåget på väg hem från Göteborg nu. Är helt förstörd i mina fötter efter att först ha gått runt på Liseberg hela dagen igår och stan idag. Vi drog en liten runda till Rockbaren igår också, var väl inget direkt drag där men trevligt ändå. Hela resan har varit väldigt trevlig men det ska bli så skönt att komma hem. 
 
Imorgon ska jag försöka ta tag i det där med att städa hemmet, sen blir det troligtvis utgång på kvällen. Men innan det ska jag sova. Håller tummarna för att jag kan sova länge imorgon, känner mig helt väck i huvudet just nu.

Kräftskiva

 
Alltså herrejisses vilken bra dag vi hade igår, bästa på hela sommaren, så här långt i alla fall. Strax efter 3 rullade bilarna mot Rottne och världens mysigaste stuga med sjötomt. Så fort vi kom fram var det bara att byta om till bikini för sol och bad. Framåt kvällen käkades det kräftor, roddes ut med båten, grillades korv osv. Livet när det är som bäst. 
Imorgon klockan 6 går tåget mot Göteborg för förhoppningsvis ytterligare en bra dag. Liseberg, en liten utgång och shopping dagen efter står på schemat så det bådar ju gott.

Ullared

Dagen har alltså spenderats på Ullared. Trodde att allt folk skulle ligga på stranden idag men icke, alla skulle ju tydligen till Ullared på årets kanske finaste dag. Vi åkte dessutom i en bil med en icke fungerande ac så man höll ju på att smälla av ibland men men, vi hade det lika trevligt ändå. Stannade och badade på vägen hem också. Eller killarna gjorde, vi tjejer doppade bara fötterna men skönt det också.

Inne på Ullared var det tv-inspelning, som vi försökte undvika så mycket som möjligt men några gånger kändes det som man hade kameran i nacken. Måste varit när de zoomade in våra snygga rövar, haha. Skämt å sido. Nu ska jag sova för att återigen gå upp i hyfsad tid (känns som jag aldrig kommer få nån sovmorgon under semestern, sov till halv 2 en dag men sen har jag vaknat som vanligt vid runt 9 varje dag. Imorgon vankas det i alla fall kräftskiva ute i en stuga i Rottne. Fan så gött det kommer bli!

Sol och bad

Har legat ute på Evedal och solat och badat även idag. Tror jag bränt mig lite för det kliar som satan på ryggen. När vi kom hem tog jag tag i badrummet och körde en riktig storstädning med både avloppsrensning, skurande och dammsugande. Resten av lägenheten får dock vänta någon dag till.

Imorgon bitti rullar bilen mot Ullared så nu ska jag gå och lägga mig. Snart gått en vecka av semestern, bara en vecka kvar. Ångrar att jag inte tog tre men men, jobbar ju bara en månad innan det blir Barcelona i en vecka så det lär ju inte bli så farligt att komma tillbaka till jobbet.


Badväder

Det blev badväder ändå så nu åker vi ut till Evedal en runda. Får skjuta upp städningen lite till, så länge ingen ska komma hem hit får det vara. Men det är fan inte fräscht nånstans. Ska försöka ta tag i det när jag kommer hem. Hann börja plocka i ordning lite innan vi bestämde oss för bad i alla fall.


Kolmården

Igår åkte vi till Kolmården. Det var exakt 10 år sen jag var där senast. Så mysigt med alla djur. Delfinshowen var jättefin men hade önskat att den varit lite längre. Åkte även linbanan i safarit där man körde bil sist jag var där, så häftigt med höjden och alla djur. Finns så mycket fina djur men även fula, haha.
Köpte med oss en liten souvenir i form av ett tidningsställ så nu har vi vårt egna lilla zoo i vardagsrummet. 


Idag står städning på schemat då det är lite för molnigt och blåsigt för att åka och bada. Hoppas på bättre väder imorgon.


Hund

Så sugen som jag/vi är på en liten valp nu har jag nog aldrig varit. När man har haft hund hela livet känns det väldigt tomt utan. Vi har varit inne på mops, fransk bulldog, boston terrier eller dvärgpinscher och idag hittade vi de här två pluttarna, Bosse och Bibbi. Hade gärna hämtat hem Bosse nästa vecka men tyvärr är det ju inte riktigt rätt tid för hund nu, är så mycket som ska klaffa. Dessutom vill man ju inte lämna bort den en vecka det första man gör (när vi ska till Barcelona). Men om ett år kanske, när man hunnit planera det lite bättre och kollat ut en kennel ordentligt då kanske det kan få komma hem en liten plutt.


13 juli

Fan vad jag längtar tills på måndag, ska sova som aldrig förr. Har inte riktigt återhämtat mig från de få timmarnas sömn jag fick häromdagen. Att man jobbat öppning 3 dagar i rad och har ytterligare en som väntar gör ju inte saken bättre. Det jobbiga är ju egentligen bara att gå upp och komma till jobbet, när man väl är på plats så flyter ju allting på rätt så bra. Men semestern alltså, så efterlängtad.

Nu ska jag återgå till jobb.


På plats


Gårdagen

 
Det är helt sjukt vad trött jag har varit idag. Kom i säng halv 3 inatt och var uppe halv 7 idag. Men det var det värt. Iron Maiden var riktigt bra igår. Och jobbpasset idag gick hyfsat fort. 


Hittade dessutom en kohud igår så nu kommer vi äntligen kunna ställa betongbordet på plats. Köpte även lite ljus till kandelabern jag fick i födelsedagspresent, är så nöjd. Bättre bilder på vardagsrummet kommer så småningom, när det börjar bli färdigt. Nästa grej på inköpslistan får nog bli en soffa eller tv-bänk. 


Behov av semester

Är verkligen i behov av lite semester nu, få sova ut, umgås med folk, sola, bada osv. Har jobbat kväll både igår och idag. Imorgon är jag ledig då det blir en roadtrip till Malmö för att gå på Iron Maiden. Sen är det jobb tors-sön innan jag äntligen är ledig i två veckor (med undantag för en dag då det blir jobb på arenan). Fan så skönt det ska bli.

Imorgon hoppas jag även på att hitta en kohud så att vi kan få ordning på lägenheten och slippa ha två bord ståendes i vardagsrummet. Fick för övrigt en SÅ efterlängtad present av min faster, hennes gubbe, min farbror och kusinerna. Bild kommer, ska bara få lite ordning i lägenheten först.

Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon bitti.


Äntligen!

Höll på att bli av med mina nya Ray ban igår. Hoppade av bussen, skulle plocka upp cigg och insåg snabbt att det var något som saknades. Hade sån jävla tur så jag hann springa ifatt och stoppa bussen och turligt nog så låg de där. Hade blivit så arg på mig själv om de hade försvunnit. Ska aldrig mer ha med mig solbrillor på fyllan, det är en sak som är säker.

Avslöjade ju äntligen vår hemlighet igår. Den 30 augusti går flyget till Barcelona. Med hjälp av släktingar och vänner har vi i nästan ett års tid sparat ihop till en resa för mor och far som de ska få göra tillsammans med oss barn och våra respektive. Hur svårt har det inte varit att försöka hålla tyst om det här? Känns skönt att kunna prata om det nu. Det blir 4 dagar för de andra men jag och Jonathan har valt att stanna lite längre, så vi stannar i 8 dagar istället. Detta blir vår första men förhoppningsvis inte sista utlandsresa tillsammans. Håller tummarna för att vi kan komma iväg till Mexico alt USA nån gång nästa år.


Vila i frid


Säljeryd

För några timmar sen såg jag ut så här innan jag skulle gå hemifrån. Nu byter jag jeansjackan mot skinnpajen och drar ut till Säljeryd en runda. Med en fot som mår betydligt mycket bättre idag, kan stödja på hela foten nu. Hurra! Kanske den hinner bli bra till helgen då :)


RSS 2.0