Mustasch, Bullet, Electric boys & Hardcore Superstar

Den 11 mars spelar Mustasch, Bullet och Electric boys i Lisebergshallen. Den 15 april spelar Hardcore Superstar i Lisebergshallen och jag måste fan dit båda datumen. Det har varit jävligt lugnt med konserter hela hösten så nu är jag redo för en massa igen. Det här gjorde min söndag.

Glöggkväll!















Fin kväll igår med glöggen. Nästa helg ska jag ta det lugnt och skippa alkoholen, det är en sak som är säker. Nu ska jag äta och därefter bege mig ner till stan för julskyltning.

Gårkvällen i bilder







Vi var bara hemma hos Emma hela kvällen och drack. Jävligt mysigt om ni frågar mig som blev askalas. Ikväll ska vi på det igen. Glöggkväll hemma hos Lollo och sen drar vi oss nog vidare nånstans.

Sjukt taggad

Jag är så sjukt taggad inför kvällen. Just nu sitter jag och lyssnar på låten nedan och fixar mina naglar. När jag är klar med naglarna ska jag ta en powernap så jag orkar med festandet ikväll sen är det dusch och annat som gäller.

Split your lip


Jag var lite i obalans igår. Skrev ett inlägg men det sparades som utkast så vi får väl se om det publiceras någon gång i framtiden. Idag känns allt lite bättre men eftersom jag knappt fick någon sömn inatt är jag som en zombie. Det är dock inget som stoppar mig för det har varit fullt ös hela dagen och nu ikväll har jag varit och käkat pizza på Lanterna med Manne. Imorgon släpps förövrigt Hardcore Superstar's nya album Split your lip och det är så jävla efterlängtat så hela morgondagen/kvällen kommer gå åt till att fira detta, haha.

Julklappar

Sitter för tillfället och letar runt efter julklappar på nätet eller förslag på julklappar rättare sagt. Jag brukar alltid veta långt före vad jag ska köpa men i år har jag ingen aning om vad jag ska köpa till någon, blir fan galen om jag inte kommer på något snart så har ni några bra förslag är det bara att slänga in en kommentar ;)

Hämnden


Den här filmen måste jag fan se, den kan ju inte annat än vara bra. Nu måste jag bara hitta någon som vill gå med mig. Någon som är sugen?

Inatt har jag sovit dåligt och haft en konstig men jävligt realistisk dröm som gjorde att jag vaknade gråtandes. Idag har jag klippt Ida och både hon och läraren verkade tycka det blev bra så det är ju gött. Nu ska jag slänga mig i sängen och läsa lite innan Top Model börjar sen ska jag sova, är så sjukt trött.

Sällskapssjuk




Tre bilder från igår då jag posade lite inne på toaletten som vanligt, bäst ljus där. Idag har jag storhandlat med pappa i en miljon mataffärer. Det känns skönt att veta att man i alla fall har gjort något vettigt under dagen. Och jag tror jag ska städa mitt rum nu så jag kan känna mig ännu vettigare. När jag har städat klart ska jag krypa ner i sängen och försöka göra lite skolarbeten. Och jag hade mer än gärna haft statistiken (som vi så fint kallar honom) här ikväll. Jag är sällskapssjuk och behöver en man. Men nog om det. Nu ska jag städa.

En lugn kväll blev till en icke lugn kväll som ändå blev en lugn kväll



Vi ångrade oss och tänkte att vi inte alls skulle ta det lugnt igår, så Ellen & Emma kom hit en stund innan vi drog oss vidare till världens tråkigaste fest. Jag tröttnade jävligt snabbt och var hemma lite efter 12. Mamma och pappa blev en aning chockade när jag kom hem så tidigt. I vanliga fall brukar jag ju trilla in runt 6 på morgonen, men jag kan säga att jag mår sjukt bra idag vilket känns gött som fan.

Beslutsångest och dåligt samvete

Ikväll blir det nog en lugn kväll, men inget är säkert än. Jag har beslutsångest som vanligt, över en jävla massa saker den här gången. Dåligt samvete har jag också men det finns inte så mycket att göra åt det, så det är bara att acceptera att det är som det är.

Nu ska jag hoppa in i duschen och försöka göra något vettigt av den här dagen.

Hörlurar & tacos


Mina lovely hörlurar gick precis åt helvete. Plasten som är när man ska göra dom större brast, men vi (mamma) har i alla fall lyckats limma ihop det nu så nu återstår det bara att se om de kommer hålla. Jag orkar inte gå och köpa nya hörlurar (de här använder jag i och för sig bara hemma) så kanske skulle satsa på ett par mindre lite billigare denna gången om allt ändå bara ska gå sönder.

Nu drar jag hem till Ida och äter tacos :)

Komiskt

Jag förstår inte hur desperat man kan vara? Det är så jävla komiskt alltihop. Nu tänker jag dock inte berätta några detaljer eftersom jag inte vet vilka som läser här och för att jag inte vill smutskasta någon, men om ni bara visste skulle ni skratta lika mycket som jag har gjort åt det. Han är nog så patetisk man bara kan bli.

Något mer som är ganska komiskt är min dag. Alla saker jag har varit i närheten av har flygit åt alla håll och kanter. Som tur väl är har det bara varit saker som inte är så ömtåliga, men det skulle inte förvåna mig om jag råkar ta sönder något här hemma ikväll.

Imorgon ska jag förövrigt äntligen få min efterlängtade tacos. Jag har varit så sugen på det i flera veckor nu och har till och med drömt om det och imorgon är det alltså dags, tack vare Ida som vi ska fira.

Nyfärgade ögonbryn & ögonfransar


Dagen har bestått av skola där det har tittats på film och färgats ögonbryn och ögonfransar. Direkt efter skolan tog jag mig till Friskis & Svettis för barnpassning och träning. Nu ska jag strax hoppa in i duschen och glo på Grey's anatomy.

Den här tröjan måste jag förövrigt ha, så jävla snygg. Bilden är lånad härifrån.

Ledig

Idag är jag ledig. Min vagel i ögat irriterar som fan och jag tycker den borde försvinna snart. Inatt hade jag en väldigt mysig dröm. I lördags hade jag en väldigt mysig kväll. Och idag skulle jag träffat en viss man men det blir tyvärr inget med det. Nu ska jag slänga mig i sängen och läsa en stund sen får vi se vad jag gör med dagen.

Lördag & Söndag



Så här såg jag ut igår efter en dag full med stress och fotbollsspelande. Runt 7-tiden anlände Emma och vi började förfesta sen drog vi hem till Per där vi stannade till halv 5. Sjukt bra kväll ska ni veta. Nu ska jag dra ner på stan en snabbis med mamma sen måste jag städa på EFG. Mitt eget rum skulle också behövas städas men frågan är om man orkar.

Fullt upp

Idag hade jag sovmorgon till 9:20, frisörteknik till 12 och därefter tog jag mig ner till stan för en fika med Manne och nu är jag hemma igen, sjukt trött men jävligt glad. Imorgon kommer jag ha fullt upp hela dagen. Först på morgonen måste jag ta mig till tipshallen där det ska spelas match sen duscha snabbt som tusan, ta mig till skolan där det är öppet hus och vara där till 12, sen skynda mig tillbaka till tipshallen för nästa match och nästa och kanske nästa och nästa. Ja ni förstår. Det ska spelas cup men jag måste som sagt till skolan och medverka på öppet hus också. På kvällen vankas det fest (stress om vi går till final). Så för att klara av morgondagen ska jag bara ta det lugnt ikväll och försöka gå och lägga mig tidigt. Nu ska jag käka något innan jag dör. Adjö.

Älskade torsdag







Idag startade vi äntligen igång med färgningen i skolan, i och för sig bara på dockor men det är en början. Ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra. Är lite sugen på att träna men det är så jävla jobbigt att ta sig upp till Friskis & Svettis, så det blir förmodligen bara mys framför tvn. Är förövrigt jävligt sugen på ovanstående grejer men har inte riktigt råd med allt.

Don't worry be happy


Jag är så glad idag. Allting börjar falla på plats och jag känner en enorm lättnad, men samtidigt är jag sjukt nervös men det hör ju till. Skulle jag inte vara nervös skulle något vara fel med mig, hehe. Nu förstår ni förmodligen ingenting, men det är inte meningen heller. Lite måste man få behålla för sig själv. Emma vet ju såklart också, men vad vet inte den kvinnan om mig?


Nu ska jag försöka börja med mitt naturkunskapsarbete som jag har försökt börja med ett antal gånger men bara raderat efter ett tag. Håll tummarna för att det går bättre denna gången.

Tatuering



Så sugen som jag är på att tatuera mig nu har jag nog aldrig varit, tror bestämt jag ska boka tid snart (lång väntetid) så jag kan göra den någon gång i juni. Jag tänker dock inte visa eller berätta något om mina planer förrän tatueringen/tatueringarna sitter på kroppen. Bilderna hittade jag här.

Måndag

Jag är så sjukt uttråkad. Jag vill ut och gå men det är så tråkigt att gå när det är mörkt ute. Jag är myssugen men har inget sällskap. Och framförallt så vill jag ha lördag nu. Eller lördagkväll i alla fall.

Gårdagens förfest i bilder














Så här såg det ut på förfesten hemma hos Emma igår. När vi kände oss klara där hemma drog vi på 18-års fest och blev lite för fulla. Ni skulle sett Emmas fall och hört hennes hicka, jag har nog aldrig skrattat så mycket. Idag mår jag förvånansvärt bra, lite illamående till och från bara. Nu ska jag äta soppa sen tänker jag spendera resten av kvällen framför tvn. Imorgon är det dags för skola igen, som tur är har jag sovmorgon till 11 och går bara till 2 (med 1 timmes lunch ska tilläggas).

Fredag

Är precis hemkommen från en runda på stan med Emma. Egentligen hade jag inte tänkt köpa något men det fick bli ett lip care mix från Make Up Store som jag har velat ha i en evighet och ett par lacktights (ovanligt) från Gina Tricot. Jag får dock se om jag behåller tightsen eller inte, har ju en hel del redan. I och för sig är de flesta avskavda men ändå. Nu ska jag i alla fall prova och se om min läppar kan bli bättre av lip care mix, sen blir det mat och därefter beger jag mig hem till Emma för mys med henne och Tania.

Inget med Malmö


Min söndag blev helt plötsligt förstörd. Det blir inget med Malmö och det irriterar mig så sjukt mycket. Jävla producent jävel. Det enda som är positivt är att jag förmodligen inte kommer shoppa upp alla mina pengar (om jag inte hittar en massa gött i Växjö förstås). Men som tur är så kom mina skor idag så det lättar upp stämningen en aning.

Leopardskorna

Jag beställde hem leopardskorna igår, nu är det bara att hoppas att 38 i blir för stort. De svarta har jag inte riktigt bestämt om jag ska köpa eller inte, måste i alla fall snacka klart med säljaren först innan jag köper dem. Nu ska jag hoppa in i duschen, sen måste jag gå och ta ut pengar och därefter är det dags för barnpassning.

Skor


Det är alltså de här skorna jag pratade om i förra inlägget. Jag har velat ha de så jävla länge och nu har jag äntligen pengar, till och med så det blir pengar över. Frågan är bara om jag ska slå till på båda eller bara leopard? Sen finns det ju en massa andra skor jag också vill ha, men de här känns mer rätt och kostar dessutom lika mycket tillsammans som de andra gör själva.

Bra humör

Tänk att man kan bli på så bra humör bara över ett par skor. Eller faktiskt två par skor. Nu ska jag bara se till att de blir mina också, men det ska jag nog kunna lyckas med. Men nu har jag inte tid att sitta här mer, måste göra mig i ordning så jag kan dra på pannkakslunch hos världens bästa brud.

Praktikplats fixad



Har spenderat dagen med att sova lite för länge, träffa Ida & hennes besök från Holland samt fixa praktikplats. Imorgon är jag bjuden på pannkakslunch hos Emma, låter fint det. Fick även reda på att det har trillat in lite pengar på mitt konto idag, vilket var jävligt oväntat men gött så nu kanske jag köper några av alla skor jag vill ha trots allt eller så sprarar jag pengarna. Vi får helt enkelt se hur det blir. Nu ska jag i vilket fall som helst tvätta håret och äta.

RSS 2.0