Lättnad

vilken jävla lättnad. nu kan jag pusta ut, ett tag i alla fall. men jag känner mig så dum. som gör om samma misstag om och om igen. lär mig aldrig. måste lära mig snart. eller bestämma mig, åtminstone. annars kommer inte det här sluta bra. det kanske det inte gör ändå. men då har jag bestämt mig i alla fall.

nu är hardcore superstar bokat till i april, gött som fan. nu vill jag bara ha lördag. men först studiedag och några skoldagar till.

Grodspel, lampan & twister




Bilderna snodde jag av Elin, de är från i lördags för er som inte förstår. Lollo har förövrigt världens snyggaste lampa och twisterspelet på de två nedersta bilderna gick väl inte riktigt till som det skulle men kul som fan hade jag i alla fall.

Skinnshorts


De här skinnshortsen från Jofama By Kenza är så sjukt snygga, synd att dom går på en tusenlapp bara men om jag inte hittar något annat i Göteborg i april så kanske de får följa med hem, om de finns kvar och sitter bra vill säga.

Gårdagen var jävligt bra, hade sjukt kul. Bilder från kvällen lär dyka upp om Sanga lyckades ta några bra.


Lördag


Nu ska jag göra mig iordning, sen drar jag till Lollo för födelsedagsfirande av Jens och lite avskedsfest för Sanga, som flyttar till Malmö om en vecka.

Igår färgade jag äntligen min utväxt och fixade till längderna där färgen hade släppt.

Det är förövrigt nästan en månad sen jag drack alkohol sist, men ikväll ska man alltså på att igen och nästa helg är det BULLET, är så taggad.

Fryser ihjäl

Idag kom Thin Lizzy linnet jag beställde från Topshop förra veckan, älskar det. Nu ska jag ta en liten powernap innan det är dags för mat. Jag håller förövrigt på att frysa ihjäl här hemma, det är svinkallt även om alla elementen är på (sov med duntäcke, filt, 2 överkast, strumpor och ett lite tunnare täcke inatt men ändå så låg jag och skakade.

Stressdag

Skola - 40 min väntan på bussen i kylan - hem och baka - åka till barnpassningen - hem och färga Sanga's hår (ska jag göra när som helst) sen kl 19:30 är det dags för träning. Får lite smått panik, blir ju aldrig någon tid över till allt annat som måste göras (städa mitt rum t.ex).

Tatueringstid bokad


Idag har det bokats tatueringstid, den 4 juli är det dags. För er som är nyfikna så kan jag berätta att det kommer bli en text på revbenen som jag tror ska vara i något liknande typsnitt som bilden ovan. Vad det ska stå behåller jag dock för mig själv och några få som jag har berättat det för, tills tatueringen är klar.

Gör inte annat än färgar och klipper

Just nu känns det som att jag inte gör annat än färgar och klipper hår på folk. Igår klippte jag Sanga och idag skulle Ellens hår färgas. Nästa gång är det i alla fall min tur att få håret fixat, utväxten börjar komma fram och färgen har släppt en del så nu är det på tiden att det görs något åt det.

Tycker förövrigt tiden kan gå lite snabbare, vill ha nästa lördag nu och sommar, som vi har planerat lite smått idag.

Träning & nya prylar



Igår tränade jag fotboll och tog det lugnt på kvällen. Idag har jag varit på powerparty och skakat rumpa, hehe. Än så länge sköter jag alltså träningen, bara hoppas att det fortsätter så här men jag är så taggad just nu så jag borde lyckas.

Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag försöka flörta lite med mamma och se om vi kan beställa hem det här. Väskan har hon i alla fall sagt att jag ska få :)

Första kundpasset avklarat

Snart kommer Emma hit för att få sitt hår färgat sen ska jag ta det lugnt för jag är helt slut efter kundpasset, som gick väldigt bra (skriver kanske lite mer om det på 30-dagarslistan som jag har glömt bort dag 30 på). Jag är förövrigt sjukt myssugen idag och känner att jag nog borde skaffa mig en ordentlig man snart, hehe.

8-16

Jag är så sjukt trött idag, är inte van vid att gå 8-16 och behöva stå upp i stort sätt hela dagen men det är väl bara att börja vänja sig. Min axel och rygg mår dock inte speciellt bra och någon tid hos sjukgymnasten fanns inte förrän nästa måndag, och redan imorgon är det ännu en lång dag då det är dags för första kundpasset. Hur ska jag orka?

Thin Lizzy



Åh, kan vara det snyggaste linnet jag har sett på länge. Funderar på om jag ska strunta i lite av alla andra saker jag vill ha och beställa det här istället.

Nu tror jag att jag ska försöka sova eller åtminstone lägga mig i sängen och titta lite på tv.

Träningspasset

Träningspasset igår var något av det jobbigaste jag har varit med om, mot slutet skakade både mina händer & ben så sjukt mycket men jag lyckades ta mig igenom hela passet ändå. Idag har jag träningsvärk i varenda liten del av kroppen men det var nästan värre igår när jag kom hem, kunde knappt gå då.

Nu ska jag åka iväg till Friskis & Svettis för att passa barn, sen ska jag hem och sova. Ni anar inte hur trött jag är, kan knappt hålla ögonen öppna.

Hårdträning


Idag börjar hårdträningen. Jag har redan tränat på idrotten idag men ikväll är det dags för skivstång. Man kan ju hoppas att man får en sån här man framför sig som man kan spana lite på, haha. Jag måste förövrigt köpa nya träningskläder men denna månaden har jag en massa andra saker jag vill ha så det får vänta.

Trött på Växjö

Jag är så trött på Växjö just nu, jag måste komma iväg snart. Den 15-16 april ska jag och Emma till Göteborg, men jag tror jag måste försöka komma iväg innan det, frågan är bara vart man ska åka. Och nu pratar jag så klart bara över en eller 2 dagar, ingen längre tripp alltså för det har jag inte råd med.

Har förövrigt så jävla ont i mina ben, kan knappt stå upp för det känns som att jag ska trilla ihop, förstår inte vad som har hänt.

Träning



Bilder från i fredags innan jag drog iväg till bowlingen.

Från och med denna veckan som kommer och ett antal månader framåt ska det tränas ordentligt, minst 3 gånger i  veckan. Jag & Emma har nämligen kommit fram till att våra kroppar behöver bli lite fastare så nu har vi som mål att bli lika vältränade och snygga som Carolina Gynning. Jag är fortfarande inte helt frisk men på tisdag ska jag oavsett hur jag mår ta mig upp till Friskis & Svettis och gå på ett skivstångspass.

Fuck off and die

Jag är så sjukt förbannad just nu och skulle bara vilja slå något hårt i huvudet på en viss person (tur att jag inte kommer träffa personen idag). Jag förstår verkligen inte hur endel tänker ibland, men nu har jag åtminstone löst ett av mina problem som jag har gått och grubblat över ett bra tag, så nu ska jag bara försöka lösa allt det andra också.

Discobowling





Igår efter skolan tog jag mig hem för att sova lite, sen mötte jag upp Emma och Ellen och käkade på Lanterna, Johanna dök också upp efter ett tag. Efter maten var det dags för discobowling som ni ser på bilderna ovan. Jag lyckades till slut ta hem segern.

Vitt eller svart?



Jag behöver hjälp! Jag kan inte bestämma om jag ska ha det vita eller svarta linnet, tycker det är så jävla svårt. Egentligen hade det varit gött med båda men jag har annat mina pengar behöver gå till, så till att börja med blir det bara ett i alla fall. Vilket ska jag köpa?

Från Kandeeshop.se för er som undrar.

Trött & förvirrad

Är så jävulskt trött just nu. Och förvirrad, men jag har haft en bra dag i alla fall. Bilder dyker nog upp imorgon.

Dag 29 - Mina ambitioner

Jag vill egentligen bara leva ett så roligt liv som möjligt, bara göra sånt jag tycker är kul men så länge jag går i skolan så kan jag tyvärr inte göra det, inte fullt ut i alla fall. Men så fort jag har tagit studenten då jävlar ska jag försöka hinna med allt jag vill göra. Resa en massa, flytta upp till Sthlm, kanske utbilda mig till make-upartist, jobba som frisör, försöka hitta ett jobb i någon av mina favoritbutiker (Weekday, Topshop & Carlings bland annat) eller jobba med mode. Jag vill aldrig behöva tänka på pengar utan bara kunna njuta och göra vad jag känner för.

Skor & lägenhet



Om ungefär 12 dagar kommer äntligen de översta skorna vara på väg hem till mig (om inget går åt helvete på vägen). Åh som jag har längtat. Och jag SKA spara ihop pengar så Lita skorna också kan bli mina. Jag sitter och tittar på bilder på dem flera gånger om dagen men jag orkar inte mer snart, man blir ju typ psykiskt störd, haha.

Men nog pratat om det. Nu ska jag iväg och kolla på lägenhet med Emma (vi ska tyvärr inte flytta ihop, inte än i alla fall).

Dag 28 - Det här saknar jag

Jag saknar våren och sommaren och allt som hör till. Jag saknar Berlin och att ha en man, trots att jag älskar att vara singel.

Faliraki




I augusti är det tänkt att jag, Emma & Tania ska åka utomlands, om alla lyckas få sommarjobb. Vi har inte bestämt vart vi ska åka än men Faliraki på Rhodos (bilderna) är ett alternativ. Fy fan vad jag längtar. Jag behöver sol och värme nu. Och en man.

Har förövrigt varit ledig idag då vår lärare tyckte att vi behövde sova ut, underbart om ni frågar mig som knappt har sovit något de senaste dygnen, inatt gick det lite bättre och idag får jag äntligen en hostmedicin som förhoppningsvis ska funka. Det känns dock som att jag ännu en gång har lyckats hosta sönder mina revben.

Dag 27 - Min favoritplats

I sängen, gärna med en mysig man jämte mig.

Dag 26 - Mina rädslor

Jag är så jävla rädd för att få HIV, mitt liv skulle vara över. Jag är rädd för den dagen min mamma kommer att gå bort, andra nära och kära också så klart. Sen har jag under de senaste åren av någon konstig anledning blivit väldigt rädd för fåglar, varför vet jag inte.

Känner förövrigt att det här kan vara världens tråkigaste blogg just nu, men jag är helt slut pga av hostan så jag har ingen energi till någonting. Inatt sov jag mellan 23-03 sen låg jag vaken och hostade till 7, då jag lyckades somna och kunde sova 1 ½ timme till sen var det dags för skolan.

Dag 25 - En första

Jag har lite svårt för att komma på vad jag ska skriva på den här, så jag tror jag låter den vara ett tag. Jag funderar på att berätta om första kundpasset (om det finns något kul att berätta om det) men det har jag ju inte förrän nästa fredag så ni får vänta tills då i så fall, annars ska jag nog komma på något annat.

Färgar håret



Så här ser det ut här hemma när jag färgar håret på Sanga. I skolan kan jag ha snygga vanliga kläder även när jag färgar håret eftersom vi har förkläden men det hade jag inte tagit hem så då fick min otroligt fina Öster-tröja komma fram.

Har förövrigt inte gjort något vettigt idag, mer än att ha tagit en välbehövlig dusch men vad ska man göra när ens planer går i kras?!

Bilderna är tagna av min bror som ni hittar här.

Dag 24 - Det här får mig att gråta

Nu får tiden gråter jag inte så ofta men för ett tag sen när mitt hjärta hade gått i tusen bitar grät jag väldigt ofta. Vissa filmer kan så klart också få mig att gråta, t.ex Hachiko. Den var så fin och jag grät mig igenom halva filmen.

Nervös


Jag blev helt plötsligt jävligt nervös när jag insåg att det är dags att boka tatueringstid den 25 januari. Förhoppningsvis får jag tid i slutet av juni annars får det nog bli i augusti. Vad det blir får ni se när det är klart men det är tänkt att den ska sitta på revbenen i alla fall.

Har förövrigt inlett det nya året med hosta och förkylning. Jag hoppas att hostan inte blir lika långvarig som för 2 år sen för jag tror inte mina revben klarar av mer, det gör så jävla ont.

Dag 23 - Det här får mig att må bättre

Vi kör en liten topp tre på det.

1. När jag får vara med mina brudar/folk jag tycker om
2. Skor
3. Män

Dag 22 - Det här upprör mig




Jag grät floder när jag såg de här filmerna första gången, speciellt när jag såg den översta (som jag inte har klarat av att se efter den första gången). Jag förstår verkligen inte hur man som människa kan göra så här och klara av att leva med sig själv.

Tisdag


Nu ska jag äta fajitas sen ska jag & mamma på Sound of music eftersom jag vann en biljett när jag tävlade om New York resan i smålandsposten (tröstpris), annars hade jag aldrig fått för mig att gå. Har förövrigt varit hos tandläkaren idag och tänderna mår lika bra som alltid, sen tog jag även en sväng ner på stan med Emma och kom äntligen hem med ett par fjäderörhängen samt ett linne från Monkis rea.

Dag 21 - Ett annat ögonblick

Kvällen med äcklet. Jag kommer alltid minnas den. Och jag kommer alltid att bli lika förbannad när jag ser honom. Men det var ett tag sen jag såg honom nu, vilket är jävligt skönt för då slipper jag gå runt och vara förbannad.

Nyårsafton i bilder













Ta inte bilderna allt för seriöst. Jag hade en jävligt bra nyårsafton i alla fall. Igår hade jag träningsvärk i hela kroppen.

Lita & allt annat


Åh jag blir galen. Lita skorna har kommit in igen och finns i min storlek, så jag funderar på att tömma mitt konto och klicka hem dem men jag vill ju ha allt annat också. Vi får helt enkelt hålla tummarna och hoppas att pappa vinner lite pengar idag (men den turen lär vi väl aldrig ha) så jag kan få allt.

Dag 20 - Den här månaden

Detta inlägget skulle egentligen varit igår men ni får det nu istället, men om december alltså.

Den här månaden har det varit väldigt mycket olika känslor. Jag har träffat mannen lite då och då, men haft svårt för det där med känslorna som vanligt. Jag har försökt ställa saker och ting till rätta men med mindre framgång. Jag har blivit rödhårig och trivs bra i det. Jag har tagit det ganska lugnt med alkoholen och jag varit både ledsen och glad, men mest glad. Jag har firat julafton med min familj och mina kusiner. Nyåret spenderades med Tania & Emma i Tingsryd.

RSS 2.0