Begravning

Håller för tillfället på att dö av hunger. Har inte ätit sen 8 imorse och det var som vanligt smörgåstårta på begravningen, som jag hatar, men nu ska jag i alla fall få pannkakor. Så jävla gott. Efter pannkaksätandet blir det barnpassning och sen får vi se vad som händer ikväll. Har blivit hembjuden till en man men får se om man orkar dra dit eller bara stannar hemma eller drar till Emma. Imorgon ska jag i alla fall till ingelstad. Fast först behöver jag en rejäl sovmorgon.

Kuk tisdag med några undantag

Jag gick inte vidare till morgondagens intervju, men det visste jag nästan redan när jag gick ut från intervjun att jag inte skulle göra. Kändes inte alls bra. Gruppintervju är helt enkelt ingenting för mig. Kom i alla fall hem och gick och la mig, skulle kunnat sovit hur länge som helst men efter många om och men gick jag till slut upp igen och drog till läkaren som kollade mitt knä, sen vidare till stan för att träffa Emmii och Emma och nu är jag hemma igen, fortfarande lika trött. Och imorgon kommer jag inte heller få någon sovmorgon för jag ska på begravning och det suger kuk. Nu ska jag i vilket fall gå och lägga mig. Eller i alla fall lägga mig i sängen och vila.

Top model



Så här såg det ut hemma hos oss i lördags och just nu är jag så jävla sugen på räkcocktail och kräftor. Hade suttit fint, men istället blir det kotlett, potatis och sås. Och på tal om något helt annat. Ikväll börjar äntligen top model igen. Med korta modeller. Som jag har längtat.

Vidare till nästa intervju



Woho. Dom ringde precis och sa att jag gick vidare. Världens lyckligaste. Blir dock ingen sovmorgon för mig imorgon. Kl 8 ska jag vara där, men det gör inte mig någonting för jag vill verkligen ha jobbet.

Arbetsintervju

Första arbetsintervjun någonsin är avklarad. Nu är det bara att hoppas att man går vidare till nästa som är imorgon och nästa efter det som är på onsdag och sen att man får jobbet.

Plastig



Haha, måste bara lägga upp den här bilden för jag dör lite varje gång jag ser den. Hur fan lyckas jag se så jävla plastig ut. Som en jävla barbie. Nej usch. Borde skämmas. Men skrattar istället. Dagen har förövrigt spenderats i Jönköping som jag nämnde tidigare. Mitt knä är dock helt åt helvete nu, så i veckan blir det nog ett besök hos farbror doktorn. Nu tror jag närmare bestämt att jag ska lägga mig i sängen och försöka sova istället för att sittta här och skriva massa strunt. Är sjukt trött och imorgon hade jag tänkt dra mig till arbetsförmedlingen för att söka sommarjobb på Mcd och då kanske man borde se pigg och fräsch ut?

Jönköping nästa

Nu drar jag till Jönköping för att spela lite fotboll. Jag tror nog det blev lite för mycket kräftor igår för idag mår min mage inte allt för bra. Får helt enkelt hoppas att man inte bajsar på sig ute på planen, hehe.

RÖSTA



Rösta på min bikini här och jag blir världens lyckligaste, även om det känns omöjligt att vinna.

Påsklov

Äntligen är det lov. Och jag sitter för tillfället utan byxor för jag håller på att dö för att det är så jävla varmt, men hur underbart är inte det? Ikväll ska det troligtvis bara mysas med Emma, imorgon ska vi ha kräftskiva här hemma och sen får man helt enkelt se vad lovet har att erbjuda. Men festas ska det i alla fall göras ordentligt nästa helg. På fredag med några klasskompisar och på lördag med Emmii & Emma. Gött som fan.

Festival



Det här från H&M's festivalkollektion som släpps i maj hade jag inte tackat nej till. Allt de här är precis i min smak, speciellt shortsen, den svarta tröjan och jeansjackan.

Idag hade jag förövrigt sovmorgon till 10, hade engelska som var sjukt slappt och sen drog vi till tipshallen där det var dag x. Var dock sjukt segt så vi tävlade mest bara i allt vi såg och drog tillbaka till skolan igen där en timmes frisörteknik istället för 2 ½ väntade. Gött som fan. Bara en dag kvar sen får jag lov. Underbart.

Ett år och tre dagar

Idag har det gått ett år och tre dagar. tiden går snabbt. och i söndags var det exakt ett år sen. och jag släpper det mer och mer. är glad att jag kom ifrån växjö. och inte tänkte alls på det. skönt. och det är skönt att jag släpper det mer och mer. men ibland så kan man tänka tillbaka. och sakna. men ändå ångra. men nu vet jag. i alla fall. till nästa gång. vad jag inte ska. eller borde. göra.

Nya skor, igen.

Idag gick jag och blev med nya skor. Igen. Men jag har velat ha dom så jävla länge och nu fick jag en schysst deal av kassörskan och kunde inte låta bli. Har även hunnit trycka i mig två kanelbullar idag, men dom ska tränas bort om en stund. Skola har jag ju så klart också haft, med frisörteknik och matte på schemat. Nu ska jag plugga, så man har det gjort och slipper göra det senare i veckan.

Malmö & Airbourne


Kom till Malmö & drog hem till Sleezy

Emma var snygg som alltid

Tyckte jag tydligen också att jag var

Någon började bli full.

Sleezy & Emma posade järnet

Jag & Emma. Och här började jag också bli full. Lite för full.

Drog oss till Kb där det var full fart


Mums


Ungefär så här såg min lördag ut. Fint som fan. Och jag vill tillbaka nu. Förhoppningsvis lyckas man få ihop 400 kr så man kan dra dit den 8 maj. Och på tal om något helt annat. Hade bara en lektion idag. Så jävla skönt. Är fortfarande helt död efter helgen, hehe. Men fy fan va kul jag har haft.

Underbart

Gårdagen var underbar. Jag älskar att komma ifrån Växjö. Och önskar att vi hade haft tid att stanna lite längre. Men det blir att dra tillbaka den 13 juni och kanske den 8 maj. Konserten igår kan jag väl inte säga så mycket om eftersom jag var full som en kastrull och knappt kunde stå, men det jag minns var kanon. Jag & Emma var dock jävligt korkade och gick ut genom fel dörr efter konserten som gjorde att vi inte kunde komma in igen. Men men.. Kul hade jag i alla fall. Bilder från kvällen lär nog dyka upp så småningom.

Skåne nästa



Imorgon bär det av till Malmö med världens bästa Emma. Eller först Eslöv sen Malmö & Airbourne och sen tillbaka till Eslöv. Vid den här tiden imorgon är vi förmodligen fulla och glada och på förfest hos Sleezy. Så jävla gött. Nu ska jag måla naglarna och packa. Ha det gött gott folk!

Illamående

Gårdagen hade mycket att erbjuda. Först lite vanliga lektioner, sen fick vi besök av sexologen Mia nånting som var grymt bra. Efter det åkte jag ner till stan, bytte den långrandiga kavajen mot en bh och åkte hem för att snabbt slänga i mig lite mat och sen åka vidare till friskis där det var barnpassning på schemat. Och konstig barn var det ocskå. En del förstår man sig verkligen inte på. När jag kom hem var det småbarn på besök här också, Elin och Evelina närmare bestämt och det finns nog inga goare ungar än dem.

Idag har jag legat hemma hela dagen och mått illa. Har trott att jag ska spy hela tiden men det kommer inte upp nånting och någon mat får jag knappt heller i mig, fick tvinga ner yoghurten. Nu är det dock lite bättre, för tillfället i alla fall, men jag hoppas verkligen det håller i sig för jag vill verkligen inte vara sjuk på lördag.

Tisdag

Har spenderat dagen i skolan där vi rullade permanent, lyssnade på en barnmorska som gick igenom sånt man redan visste, hade matte och sen drog jag vidare ner till stan där jag fick med mig en långrandig kavaj från h&m. När jag kom hem lyckades jag på nått sätt sträcka foten, vilket inte känns helt okej eftersom jag hade planerat att gå på yoga ikväll och nu kanske inte kan göra de eftersom det gör så jävla ont. Men det är ju tur att de händer nu så man slipper det på lördag.

Måltidsersättning



Första dagen i skolan är avklarad vilket känns jävligt gött. Imorgon slutar jag ganska tidigt och innan de skulle någon komma och prata om kärlek med oss. Hoppas verkligen på lite heta tips, hehe. Och på tal om ingenting. Jag drog ner till stan efter skolan idag och höll på att dö av hunger, så när jag var inne på apoteket med Emma hittade jag några måltidsersättningar som lät jävligt goa. Choklad och karamel. Bara det att efter andra tuggan blev det bara äckligare och äckligare, men eftersom jag var så jävla hungrig tvingade jag i mig dem. Och det ångrar jag. Mådde så jävla illa efteråt och trodde verkligen jag skulle spy mitt på storgatan. Så vad ni än gör. Köp aldrig de måltidsersättningarna som finns på apoteket för 12 kr.

Pumps



De här pumpsen från din sko gick jag och blev förälskad i igår. Jag brukar inte vara så glad i rosa, men de här till något svart enkelt skulle vara sjukt snyggt. De svarta kan man inte annat än älska.

Rosa Maränger









Ungefär så här såg min kväll ut igår. Plus Airbourne på högsta volym under bakprocessen och melodifestivalen i bakgrunden under ätprocessen. Det är synd att man blir så mätt snabbt, för det var himlans gott.

Ut på äventyr

Har precis kommit hem från en runda på stan med lite gott käk på palladium. Nu ska jag ut på äventyr igen. Nödvändigt att bara komma hem och vända men jag orkade inte sitta och vänta i stan i en timme.

Ta det lugnt

Idag fick jag hem jeansskjortan och jag älskar den. Kommer nog bli en favorit i vår. Ihop med lite mörkare jeans. Eller lacktights. Och på tal om ingenting. Idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Imorgon också. Fast hemma hos Emma. Vi ska baka, titta på melodifestivalen (haha) och tagga inför nästa helg. Låter rätt fint tycker jag.

Telephone


Idag släpptes videon till Lady Gaga's och Beyonce's låt "telephone" och hur grym är den inte? Det är alltså fortsättningen på "Paparazzi" och en fortsättning på denna kommer komma i "Alejandro". Kan fan inte sluta titta på den. Lady Gaga har så jävla snygg kropp så det är inte sant och Beyoncé är ju inte direkt världens fulaste om man säger så. Jonas Åkerlund gör ett grymt jobb ihop med Gaga.

Trött

Är så jävla trött. Har hållt på att somna hela dagen. Så nu ska jag titta klart på Sveriges värsta bilförare sen väntar sängen.

Sova, passa barn & klippning

För första gången på länge kunde jag sova ut riktigt inatt. Vaknade kl 13, men låg kvar i sängen nästan hela dagen. Fram till barnpassningen. Vilka jävla barn det finns alltså. Den ena som var där idag ser ut som en liten dock och man vill bara ta med henne hem. Den andra hade sån jävla energi som aldrig tog slut. Kan väl vara kul ibland men hela tiden. Nej fy fan. Efter barnpassningen drog jag hem till Jens & Sanga där Annie var och skulle klippa mig, så nu har man några cm kortare hår men förhoppningsvis ser det bra ut ändå (har inte hunnit föna det). Nu ska jag i vilket fall som helst glo på Grey's anatomy. Imorgon är det skola igen. Men bara två dagar kvar till helg.

Anna Anka

I brist på annat att titta på satte jag igång Svenska Hollywoodfruar från igår och man kan fan inte annat än älska Anna anka, haha. "Kolla mina armar. Hur snygg är jag alltså? Kolla röven. Har du sett en snyggare röv en anna ankas? Jag kommer ju nästan när jag ser denna" och " Paul Anka go fuck yourself" är bara några av hennes underbara kommentarer.

Jeansskjorta & man

Nu blev jeansskjortan från H&M äntligen min. Och jag är sjukt glad. Inte bara pga av det utan för att jag är ledig imorgon eftersom alla lektioner jag har då är inställda. Hur gött är inte det? En man på det och allt skulle vara på topp. Jag håller seriöst på att bli galen. Har inte varit så här myssugen på flera månader och det hjälper inte ens att gosa med mamma, haha. Och hon brukar funka bra. Några tips på hur man blir av med myssuget eller hittar en man hade inte varit fel? Hehe. Nu ska jag äta korvstroganoff. Och tycka synd om mig själv som inte har någon att mysa med.

Fin måndag

Har för en gång skull haft en fin måndag. Började dagen med att mötas av en man i sina bästa dar utanför dörren, som erbjöd sig att skjutsa mig till skolan. Jag bugade och bockade och hoppade in i bilen. Vem tackar nej till bil istället för buss liksom? Väl i skolan hade jag 2 lektioner, mat, sen blev jag äntligen klar med datakunskapen (så nu slipper jag den skiten i några veckor) sen kunde jag dra hem eftersom svenskan var inställd. Bakat scones har jag också hunnit med att göra. Det satt fint. Ikväll blir det troligtvis fotbollsträning om min fot håller, vilket den nog inte kommer göra.

7:e mars 2010



Dagen har spenderats med att gå ner till stan, köpa puder och trosor, åka hem, göra bild & formarbete, ligga i sängen och titta på the hills och sitta här. Snart blir det ris och någon grej med kassler. Awesome. Imorgon är det skola igen. Inte lika awesome.


Vet aldrig vad jag ska skriva här, men gårdagen iaf

Gårdagen spenderades först hemma hos Linn, sen vidare mot stan och Johan. Jävligt härlig kväll med trevligt folk. Ikväll blir det mys hemma hos mig med Emma, Johanna & Ellen.

Fredag & party?


Jag vill ha tillbaka förra helgen. Allting var så jävla lyckat. Och glad som fan var man ju också. Hela kvällen. Nu ska jag nog hoppa in i duschen (om jag orkar). Sen får vi se vad som händer. Var tänkt att vi skulle festa imorgon, men kanske blir ikväll istället. Jag vet ingenting just nu.

Torsdag & yoga

Kom precis hem från yogan. Sanga kommer hem om en halvtimme. Förmodligen jävligt brun. Nu ska jag sova. Är så jävla trött. Det är tur att det bara är en dag kvar i skolan. Sen helg igen. Underbart. Hoppas på en lika bra helg som förra.

Yoga är nog fan de bästa som finns. Nästan i alla fall. Somnar alltid lika gott efteråt.

skägg. och mörkt hår.

jag tror jag håller på att bli kär. i alla mörkhåriga lite äldre killar. med skägg. inte mycket skägg. men lite. och idag. har jag mött två. som man inte riktigt kan slita blicken ifrån. för dom är så jävla snygga. med sitt skägg. och mörka hår. och man vill bara ligga i famn. och mysa. och titta på mörkt hår och skägg. och kanske puss också. gärna puss.

Täcket på stolen

Hur fan lyckas man bädda en säng, men glömma täcket liggandes på stolen bredvid? Det har min pappa lyckats med två gånger den här veckan.

Ge mig!



De här skorna och skjortan från h&m står högt upp på min önskelista just nu, men mannen står snäppet högre upp. Så jävla snygg. Hade blivit världens lyckligaste om han låg i min säng och väntade ikväll när jag kommer hem. Han hade gärna fått ligga där med skorna och skjortan till mig också :)

Gym & yoga

Nu ska jag tvätta håret, sen blir det gym och yoga. Lite konstigt att tvätta håret innan träningen kanske ni tycker, men ska bara köra lite lätt i gymet och yoga blir jag inte direkt svettig av och tvätta håret när man kommer hem och är trött är inget jag föredrar.

Födelsedagskalas


Skattjakt och tårta väntade födelsedagsdamerna när de kom till Emma

Äta och fira lite

Emmii var söt och glad.

Johanna

Skratta lite

Skratta ännu mer, vilket jag gjorde konstant hela kvällen

Pussa lite på Emma och några mer bilder tog jag inte. Emmii tog några, men de har jag inte fått än. Nu ska jag vila, har så jävla ont i magen. Och är trött. Hade stora problem att komma upp ur sängen idag.

RSS 2.0