Svacka

Jag är inne i någon typ av svacka just nu, så jag har egentligen inget kul att skriva. Allt känns bara så jävla jobbigt, jag är trött hela tiden och har ont överallt. Jag känner mig med andra ord som en zombie, men jag hoppas att det går över snart.

Idag har vi provat studentmössor i skolan, så nu ska jag bara bestämma hur jag vill ha den. Just nu är fåglarna ute, och jag sitter på helspänn hela tiden, men jag måste försöka bli av med min rädsla. Imorgon är det dags för praktik igen och jag känner inte alls för det, vill bara stanna hemma och sova.

Detta kanske är världens mest osammanhängande inlägg men min hjärna hänger inte riktigt med.

Fem från helgen via Björns Iphone

Här är fem bilder från helgen i skåne. I fredags tog vi bilen in till Malmö för The ark. I lördags tog vi tåget till Lund för lite shopping sen tillbaka till Eslöv där vi gjorde tacos, jag gick in mina nya skor och vi drack cider, både hemma hos Camilla och Björn samt på B2.

Igår och idag har jag tyvärr varit tillbaka i skolan igen, och så har jag varit nere på stan och köpt jeans som jag kan ha på salongen och kladda ner (ska så klart försöka att inte kladda ner dem), samt provat skor som jag också kan ha när jag arbetar. 1500kr känns dock jävligt saftig för ett par skor man bara ska ha när man är på salongen, men det är nästan ett måste för att min kropp ska fungera så det är väl lika bra att slå till.

Skor

Jag har ju haft köpförbud på högklackade skor i några månader, men sagt att så fort skolan börjar får jag köpa igen. Och det första jag hittar när skolan börjar är de här skorna, nedsänkta till 400kr så jag kunde inte motstå. Tidigare kostade de 1399 så det är ju ett kap, från Topshop.

Helgen i Eslöv och Malmö har varit så jävla bra. Jag vill aldrig åka därifrån. The Ark var sjukt bra, funderar på att se dem i Helsingborg eller Lund om två veckor igen, det är ju trots allt snart slut. Det finns ett fåtal bilder från helgen, mobilbilder så jag kanske slänger upp någon sen.

Nu ska jag gå och köpa vaniljvisp sen blir det blåbärspaj.

Min kropp vägrar samarbeta

Jag orkar på riktigt inte med min rygg mer. Efter att ha haft praktik i en dag plus lite fotbollsträning så är den helt förstörd och imorgon är jag fullbokad hela dagen. Jag förstår inte hur jag ska klara av det, men jag tänkte i alla fall knarka lite värktabletter och se om det hjälper. Det enda som känns positivt just nu är pengarna som trillade in på kontot idag, och att jag hade räknat fel så jag fick lite mer än beräknat.

Hoppas ni kan stå ut med lite klagomål, annars får ni helt enkelt sluta läsa. Men som ni kanske förstår så vägrar min kropp samarbeta så jag är jävligt trött på den nu.

Springtur

Hade det inte varit för att jag duschade för en timme sen så hade jag tagit på mig träningskläder och gett mig ut på en springtur nu. Jag känner mig så jävla pluffsig så måste börja röra mer på mig, har varit alldeles för lat under sommaren. Imorgon tänkte jag i alla fall försöka mig på att träna fotboll med min rygg, som ska röntgas trots allt. Min tröga läkare ville ju inte skicka mig dit, men min sjukgymnast och sjuksköterskan jag pratade med idag tyckte att det var lika bra, så nu återstår det bara att se när det blir.

Saknar sommarlovet

Jag saknar sommarlovet något fruktansvärt just nu. Jag är helt slutkörd efter två dagar i skolan och nätter med alldeles för lite sömn. Dessutom har jag haft magknip i 3 dagar och jag har ingen aning om varför. Imorgon börjar praktiken, så framöver hittar ni mig på salongen torsdagar och fredagar. På fredag ska jag förresten ner till Malmö och se The ark en sista gång hade jag tänkt, och njuta allt jag kan av helgen.

Nu ska jag slänga i mig något att käka, har bara ätit en fralla sen frukost kl 6 så min mage har börjat skrika lite.

Halsbandet ovan måste jag förövrigt ha, från monkeystore.

Första skoldagen

Nu är första skoldagen avklarad, och jag är redan trött på att. Jag vill ta studenten nu! Och få ett jobb direkt efter, eller helst innan så klart. Men förhoppningsvis går sista året snabbt i alla fall.

Imorgon ska jag äntligen till sjukgymnasten och förhoppningsvis få lite massage så att min rygg kan bli bra igen, för som den är nu funkar det inte att ha den. Jag har ont i stort sätt 24/7. Och för att ni ska tycka lite extra synd om mig så är jag sjukt myssugen ikväll. Den enda jag kan gosa med just nu är Bullis, men jag vill ha en man!

Schäfervalp

Om allt går som det ska så föds vår nya lilla schäfervalp om två veckor. Fy fan vad jag längtar! Ovan ser ni hundarna som är parade med varandra, som vår lilla valp kommer att komma ifrån i så fall.

Håller tummarna!

Har spenderat dagen på stan med min kvinna, Emma. Jag har hittat massor, men måste fundera lite på allt innan jag köper något. En mascara fick i alla fall följa med hem, och glasögonfodral till mina solglasögon så jag inte lyckas förstöra ännu ett par.

Ikväll håller vi tummarna här hemma, jag återkommer om varför lite senare.

Daisy, Betty & Casper

Igår kom dem här små gullegrisarna hem till oss. Casper blev förälskad och sprang efter Daisy vart hon än gick. Själv har jag haft Betty snarkande jämte mig hela natten medan Daisy har legat nere vid fötterna och tryckt. Casper verkar sakna dem lika mycket som jag, nu när de har åkt igen.

Gårdagens utgång i bilder

Jag, Emma och Johanna började först med kräftor och fina haklappar hemma hos Emma, innan resten av gänget anslöt. Efter lite ölspel drog vi till Deluxe och sen gick allt utför. Kvällen avslutades med pizza på Napoli.

Kräftor

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag äta kräftor ♥

Boka tatuering

Nästa vecka ska jag äntligen boka en ny tatueringstid, hade jag tänkt i alla fall. Jag vill göra den/dem nu, men det kommer inte bli förrän i Januari eller Februari, men den som väntar på något gott..

Idag har jag förövrigt köpt en extern hårddisk, kände att det var på tiden. Vill inte vara med om att alla bilder försvinner en gång till, har redan varit med om det två gånger. Dessutom blev jag och pappa påkörda bakifrån när vi var påväg hem, så min rygg är inte riktigt som den ska nu. Var kanske inte världens bästa timing eftersom jag ska jobba i trädgården imorgon igen, och då är det sista jag behöver en rygg som värker.

Malmö & Motörhead

Nu lämnar jag Växjö för en dag i Malmö, ska bli skönt att komma bort några timmar. Igår upptäckte jag att Motörhead♥ ska spela i Sverige i december, jag måste dit! Jag fattar inte hur jag kan ha missat att dem kommer.

Lite nytt

Lite grejer fick minsann följa med hem igår, och paketet med bikinin hade kommit när jag kom hem. Nu vill jag bara kunna använda den också! Får dock se om jag behåller tröjan längst upp till vänster, är lite osäker på mönstret men modellen är underbar.

Idag mår jag förjävligt. Det blev en spontanutgång igår, som nästintill blev gratis tack vare någon snubbe som bjöd på i stort sätt allt. Och inte nog med all dricka så har jag kört till det ordentligt för mig, så idag har jag brutal ångest. Och så vill jag ha pizza! Ska försöka övertala mamma att köpa en till mig sen när hon kommer hem.

Shoppingsug

Idag borde min nybeställda bikini komma. Idag ska jag försöka stilla mitt shoppingsug. Imorgon ska jag kanske jobba, om jag orkar. Och nästa vecka har jag också blivit erbjuden jobb. Tror det blir jobb båda gångerna, så jag kan shoppa med gott samvete. Ska nog träffa mannen också, om jag lyckas bli helt frisk. Och så ska jag till Malmö på söndag. Det ser alltså ut som att jag kommer ha en fullspäckad vecka innan skolan börjar. Måste försöka hinna med en utgång någonstans emellan också, sen är jag nöjd.

Schäfer

Åh, vad jag saknar min älskade schäfer. Det är så tomt här hemma utan honom, men det är tur att jag har lille Bullis. Förhoppningsvis kommer det dock hem en liten schäfer hit om ett tag, men denna gången blir det nog en tik.

Bilderna ovan hade jag helt glömt bort, de togs i Karlskrona när vi väntade på att jag skulle få tatuera mig.

Halmstad från mobilen

Jag lyckades efter många om och men få över bilderna från mobilen till datorn. Alla utom de två översta är tagna med den, under måndagen och tisdagen när vi var i Halmstad/Frösakull/Tylösand. Halmstad på sommaren kan vara något av det finaste som finns.

Jeffrey Campbell

Jag har gått och blivit sjuk så i brist på annat att göra sitter jag och kollar på utomlandsresor och skor. Jag är kär i Jeffrey Campbell, båda skorna ovan är därifrån. De översta kommer i höst och de andra tror jag fanns förra året men jag hade mer än gärna haft dem nu.

Bild från henrykole.se och google men med min egen redigering.

Tre från helgen


Det har varit karl-oskar dagarna i stan, så jag har spenderat både fredagen och lördagen med trevligt folk, sanning eller konsekvens, Bullet och utgång. Det finns en video från fredagen då vi kör sanning eller konsekvens som lär dyka upp så småingom.

Ikväll ska jag på bio med min kvinna, det blir "Kyss mig" denna gången.

Halmstad


Igår kom jag hem igen efter några dagar i Halmstad, några av dem roligaste dagarna på länge. I lördags när vi var på plats i stuga nr 1 lagades det först mat sen kom alkoholen fram och på kvällen drog vi in till Halmstad och James rockbar, där det turligt nog var happy hour så det blev en billig kväll, och en sjukt rolig sådan. Jag har nog aldrig träffat så mycket konstigt, och roligt folk på en och samma kväll som jag gjorde då. I söndags sov jag bort i stort sätt hela dagen, jag var tvungen att ta igen all sömn jag missat tidigare under veckan och så käkade vi tacos ♥.

I måndags åkte vi till stuga nr 2, solade och badade i havet och hade det allmänt gött. Vi var även på Tylösand, där jag käkade den dyraste, men godaste pizzan i hela mitt liv. I tisdags fortsatte solandet och badandet, och så var vi på afterbeach innan vi drog hem till stugan där det väntades räkor och kräftor ♥. Efter kräftätandet åkte vi in till Halmstad och satte oss på Morfars och tog en drink och sen begav vi oss till James igen, denna gången med väldigt mycket mindre folk men fortfarande jävligt roligt folk.

Igår kom mamma, pappa och Kenny på besök så det blev ännu en dag nere vid havet som avslutades med grillat uppe vid stugan, sen lämnade jag Johanna och Emma och åkte till ett väldigt tomt hem.

Jag har en massa bilder från alla dagar på min mobil, och några till från kameran men just nu får jag inte över dem på datorn så de dyker upp när jag har lyckats fixa det.

RSS 2.0