Full som en kastrull

Blev alldeles för full i lördags och allt spårade ur i slutet av kvällen. Min mobil försvann i taxin och allt blev kaos. Lyckligtvis ordnade allt upp sig i söndags och jag fick tillbaka min mobil. Jag har dock fortfarande brutal ångest, men jag skyller på den där sista tequilan jag blev bjuden på.

Nu ska jag strax iväg och träna fotboll för första gången på över ett halvår. Jag kommer dö. Min kondition är sämst just nu, men det ska det bli ändring på.

Full

Ikväll ska jag bli full.. för kärlekens skull eller för min egen skull.

Tradera

Nu har jag för första gången i mitt liv lagt upp lite annonser på tradera, så in och buda här. Jag behöver pengar. Dessutom är det saker jag knappt användt. Skorna ovan är använda max 2 ggr. Jag la först upp min baseboll jacka från Carlings också, men blev helt plötsligt osäker på om jag vill göra mig av med den så det återstår att se om den dyker upp igen lite senare eller inte.

Steninge & Ullared

- Ullared för andra gången i mitt liv, check.
- Festivalredo, check
- Skärp i äkta läder (som jag fick ge 80kr för, tidigare har jag hittat liknande för 400-500kr), check.
Jag har haft en mycket bra helg i Steninge. Igår tog vi en tur till Ullared innan det väntades tre rätters i stugan. En promenad nere vid havet har vi också hunnit med. Jag hade faktiskt tänkt tagit med mig bikinin och tagit ett dopp men den glömde jag så klart hemma. Havet var ungefär så kallt som väntat, men det lockade ändå.

Ledig

Hur underbart är det inte att vakna kl 8, helt utvilad och veta att man är ledig hela dagen? Om en stund ska jag till sjukgymnasten, sen tänkte jag lämna ytterligare några cvn. Därefter ska jag ner på stan en sväng med Emma och kolla lite. Jag tänkte även beställa converse innan vi åker till hennes stuga i Steninge där helgen ska spenderas.

Jag kommer förövrigt vara ledig varje fredag fram till studenten. Känns rätt gött.

Bra sista påsklov

Lördagskvällen blev minst sagt lyckad, den också. Jag har med andra ord haft ett väldigt bra sista påsklov, som igår avslutades med att Sanga, Jens och Brutus åkte tillbaka till Malmö och jag åkte hem till gubben där natten spenderas. Dock blev det en i stort sätt sömnlös natt då jag inte somnade förrän runt 4 och gick upp vid halv 7, men jag har trots det överlevt dagen och varit förvånansvärt pigg.

Det är ungefär 26 dagar kvar i skolan och på praktiken innan det är dags att ta studenten, vilket känns förjävla gött.

Lyckad kväll






Vilken lyckad kväll det blev igår! Bästa på länge, men det kan ju knappast bli annat med det sällskapet. Imorgon ska jag på att igen men då byter jag ut delar av gänget mot ett annat och hoppas på en minst lika bra kväll. Ikväll däremot blir det relativt lugnt. Min kusin, som fyller 15 ska firas men allt jag är ute efter är egentligen lite mat. Jag är så himla sugen på mat nu nämligen.

Träningsskor

Idag har jag fyndat träningsskor på Lidl, hehe. 199kr och de satt som en smäck. Jag tycker inte det är värt att slänga ut en tusenlapp på ett par jogging/uteskor då jag av erfarenhet vet att de slits och går sönder rätt fort. Men nu är jag i alla fall fit for fight för uppgiften på idrotten som kommer hålla på de kommande veckorna. Och så ska jag ju så klart försöka komma ut och springa även de dagar jag inte har idrott.

Idag har jag förövrigt varit och lämnat cv på flera salonger i stan. De senaste dagarna har jag närmare bestämt sökt över 10 jobb på frisörsalonger, både i stan och utanför. Nästa vecka tänkte jag fortsätta mitt jobbsökande med att lämna cv på olika klädbutiker. Jag SKA ha ett jobb efter studenten.

Noomi, Casper & Brutus

Jag inledde mitt sista lov med att åka till Malmö med hundarna i fredags. Det var kärlek vid första ögonkastet mellan Noomi & Brutus, som har lekt för fullt hela helgen vilket ledde till att Noomi var helt utslagen när vi kom hem igår. På onsdag kommer lillskiten och Sanga hit så då lär det bli fullt ös igen.

RSS 2.0