Linne

Idag har jag äntligen hittat ett linne med urringning i ryggen. Jag har letat i över ett år, så jag kunde inte låta bli att köpa det. Dessutom hittade jag de här godbitarna på Topshop, men om det blir en beställning eller inte har jag inte bestämt mig för än.

Just nu är jag förövrigt på sjukt dåligt humör. Varför vet jag knappt. Vill bara gråta typ. Och huvudvärk har jag också. Somnade med migrän igår, som inte riktigt har släppt än så efter maten funderar jag nästan på att gå och lägga mig. Känns som att jag har massor med sömn att ta igen.

Lite för mycket av det goda


Idag mår jag förjävligt, men det var en trevlig kväll igår i alla fall. Jag och Emma satt först här hemma med Alexandra, tittade på Gladitatorerna och drack lite sen bar det av till Deluxe för mig och Emma. Jag fick lite för mycket av det goda, så efter ett tag tappade jag bland annat rösten och blev förkyld. Trillade av stolen gjorde jag också, så idag har jag ont i rumpan.

Nu ska jag göra vitlöksdipp och sätta mig med den, lite gurka och samhällsboken och försöka plugga till provet imorgon. Vitlök är det bästa förresten, speciellt dagen efter.

Det senaste som hänt

Jag har väl egentligen inte så mycket intressant att skriva om, men igår var jag och Emma på Sherlock Holmes, som var jävligt mycket bättre än vad jag trodde. Därefter tog jag mig hem till gubben (som jag uppenbarligen kallade honom på fyllan) där natten spenderades. Idag har vi haft studiedag, så jag och Emma har varit nere på stan, invigt Condeco och köpt lite smycken till våra öron. Och så har Emma klippt mig, bara topparna men det känns så jäkla mycket bättre nu. Ikväll har jag varit på mitt första men förhoppningvis inte sista Zumba-pass.

Imorgon är det återigen dags för praktik, sen blir det nog till att äta ute med mor, far och Sanga som kommer hem över helgen. Sen är det inte helt klart vad mer som händer i helgen men troligtvis blir det utgång antingen imorgon eller på lördag.

Vit helg

Jag har för första gången på evigheter haft en vit helg och den blev väldigt vit, med tanke på all snö som kom. I lördags var jag på ett av de bästa träningspassen jag har varit på, pt cirkel fit hette det. Efter träningen åkte vi ner till farmor och farfar i Älmhult där kvällen och natten spenderades. Noomi fann snabbt sin nya bästa kompis i Cindy och följde henne vart hon än gick. På bilden sover de ihop i köket.

Slag för saken

Jag gjorde slag för saken redan igår och tränade hemma i över en timme. Nu börjar träningsvärken komma, men det bästa sättet att få bort den är ju att träna mer så imorgon är det som sagt dags igen.

Nu ska jag lägga mig framför tvn och äta choklad, som jag har gått och suktat efter hela dagen (hej lingonveckan). En man att mysa med på det och allt hade känts perfekt, men det blir det inget med ikväll, tyvärr.

Sug

Tiden flög förbi på praktiken idag, trots att jag inte hade någon kund. Imorgon har jag åtminstone en klipp och färg.

Idag har jag återigen ett sug efter något och inte vad som helst, hör och häpna.. Jag är så jävla träningssugen så det är helt sjukt. På lördag ska jag göra slag för saken och sen ska jag försöka köpa ett träningskort så fort pengarna kommer. Nu däremot ska jag gå och köpa pizza, är inte alls sugen på det men ingen orkade laga mat idag så då får det bli så. Men så fort träningskortet är införskaffat ska det inte bli någon mer äcklig skräpmat, eller inte efter denna dag helt enkelt.

Tatueringssug

Åh, nu börjar tatueringssuget komma igen. Efter 16 dagar. Dock har jag inte riktigt bestämt vad jag ska göra nästa gång, men det lär ändå inte ske förrän i augusti eller september eftersom hela våren kommer spenderas med att lägga pengarna på annat, tyvärr. Men då har jag ju i alla fall lite tid till att bestämma mig.

Nu ska jag gå och köpa lite mjölk. Imorgon är det praktik igen, vilket jag inte alls är pepp på för tillfället då det förmodligen kommer vara lika dött med kunder som förra veckan. Jag hatar januari.

Dagen jag har fruktat

Idag har jag äntligen avklarat mitt muntliga i svenska. Jag har fruktat denna dag i flera månader, men jag lyckades i alla fall få fram det jag ville så nu är jag nöjd. Dessutom lyckades vi se till så att vi är helt lediga imorgon, vilket är helt underbart. Nu ska jag gå och ta en powernap, sen blir det matlagning och förhoppningsvis lite mys.

Fyra från i lördags

Jag har inte gått och dött, om ni tror det utan jag har haft fullt upp med annat. I lördags hade vi förfest hos Emma och träffade Jesper för första gången på ett år, dock slutade inte kvällen riktigt som vi hade tänkt oss då Jesper fick lämna oss andra alldeles för tidigt (pga idiotvakter). Trots detta hade jag en trevlig kväll som slutade med kanske världens roligaste taxiresa. Igår låg jag utslagen i sängen hela dagen och idag har det varit skola, som vanligt.

Sista kundpasset

Idag har jag haft mitt sista kundpass någonsin och det känns så jävla gött. Dessutom fick vi reda på lite grejer om vårt schema, som kommer bli awesome efter sportlovet om allt går som det ska. Nu ska jag ner och slänga i mig lite mat innan jag åker iväg och tränar för första gången i år. Jag känner verkligen att det är dags att börja röra lite på fläsket nu, men jag har lite svårt att bestämma mig för om jag ska skaffa ett gymkort eller bara träna hemma. Idag blir det i alla fall gratisträning på Friskis.

Spontanutgång

Jag och Emma bestämde oss ganska spontant för att dra ut igår. Först började vi med några cider och gladiatorerna hemma hos henne innan vi drog på förfest hos Jakob. Därefter blev det en sväng till Deluxe där vi hade det så sjukt gött. Och på något jävla vänster lyckades vi återigen bli bjudna på hela kvällen. Idag mår jag förvånansvärt bra.

New years eve, part four

Här kommer sista delen av alla bilder från nyår.

Tatuering

För er som inte redan har sett tatueringen på facebook, här är den. Jag är så jävla nöjd men den har börjat klia som in i helvete nu men det är bara att stå ut.

Igår var vi förövrigt på muskelrock deluxe. Det var så jävla gött att få komma ut lite och fötterna klarade sig alldeles utmärkt. Nu ska vi grilla här hemma, så himla gott. Hade ju dock suttit fint med lite vår och sommar nu.

New years eve, part three

I "matrummet" hade vi tjejfest med Beyoncé - run the world och allt vad det var ett litet tag. Jag har aldrig dansat så i hela mitt liv, men kul som fan var det (dock finns det inga bilder från vårt dansande och tur är väl det). Killarna fick köra sitt race ute i vardagsrummet.

New years eve, part two


Fötterna

Idag mår mina fötter betydligt bättre än vad de gjorde igår. De är fortfarande svullna men inte alls som igår, vissa ställen var gigantiska. Men nu sticker det lite istället och snart lär de väl börja klia utav helvete. Jag vill bara att de ska vara färdigläkta nu! Jag blir ju så jävla rastlös av att bara sitta hemma och glo. Förhoppningvis kan man ge sig ut i helgen i alla fall.

Lita spike

Åh jag vill ju så gärna ha de här. Och nu finns de inne i min storlek. Men det är inte rätt tillfälle att beställa nu. Inte efter att ha lagt 3000 på tatueringen igår. Jag hoppas de kommer in igen när det är rätt tillfälle.

Bilden lånade jag härifrån.

New years eve, part one

Det är så jävla mycket bilder, så det får komma lite åt gången. Här är de första i alla fall.

Nytatuerade fötter

Har haft en så jävla bra helg i Malmö. Bilder från nyår kommer så fort jag orkar ta mig upp för trappan och ner igen så att jag kan lägga in alla bilder på datorn. Mina nytatuerade fötter smärtar nämligen något jävulskt så trappan är inte min favorit just nu. Dock måste jag strax ta mig upp och ta bort plasten, tvätta fötterna och smörja in dem, ska bara samla lite kraft först.

RSS 2.0