Inte hänt så mycket

Det har väl egentligen inte hänt så mycket intressant sen sist. Jag har fått paket från Topshop och Nelly. Jag har gått i skolan och varit på praktik. Mitt hål i örat har gått och svullnat upp, då plutten som ska sitta bakom örhänget halvt hade åkt in i hålet istället, men nu har jag iaf köpt ring som borde vara mycket bättre att ha där. Imorgon har jag praktik igen och på lördag är det sista matchen för säsongen (i alla fall i serien) och sen åker jag till Karlskrona för att kolla på hund och sen bär det av vidare mot Malmö för att fira mamma och hälsa på Sanga. Kameran följer med, så förhoppningsvis dyker det upp lite bilder på söndag eller måndag.

Lagt kameran fel

Jag hade råkat lägga kameran i väskan som fick stanna hemma hos Emma istället för i väskan som fick följa med ut igår, så det blev inga bilder från kvällen, men med undantag för några små saker så var det en trevlig kväll i alla fall. 

Fredag

Nu drar jag iväg till praktiken, sen blir det lunch med mor och far och därefter ska jag äntligen röntga ryggen. Ikväll tänkte jag dra på tattoomässan med Johanna och Emma, och så blir det nog en liten tur till Deluxe innan också.

Beställning från Topshop

Nu är tröjorna och jackan från Topshop i några inlägg längre ner beställt. Jag hade mer än gärna beställt de här skorna också men det blir lite mycket pengar på samma gång så det får vänta. Nu hoppas jag bara att allt sitter bra och passar så jag inte har beställt i onödan.

Studentfesten igår var förövrigt helt okej. Förfesten var askalas men själva festen var väl inte så mycket att hänga i granen. Kanske slänger upp någon bild sen på hur det såg ut. Nu ska jag sova och hoppas att jag vaknar upp med en bättre mage imorgon än idag.

Mag- och ryggvärk

Jag har haft brutal mag- och ryggvärk idag, det har känts som mensvärk men har gjort dubbelt så ont. Ett tag höll jag till och med på att börja gråta för att jag hade så jävla ont. Som tur är så var det bara två lektioner i skolan men fy fan vad jag fick kämpa mig igenom dem. Jag hade tur som hade tid hos sjukgymnasten direkt efter också, där jag fick akupunktur som tillsammans med värktabletterna har gjort att jag har mått bra i stort sätt hela kvällen.

Nu håller jag bara tummarna för att jag mår bra imorgon då det är dags för studentfest. Jag har varit pepp hela helgen så det vore surt om jag inte skulle kunna gå.

Lugn kväll

Jag har äntligen köpt parfym. Nu ska jag ut med lille skrutthunden sen ska jag ligga och ta det lugnt framför tvn hela kvällen. Förhoppningsvis får jag sällskap lite senare också. Jag är dock sjukt festsugen men jag får spara mig tills på tisdag då det är dags för första studentfesten.

Hösten/vinterns schema

20/9 Studentfest
23/9 Tatueringsmässa eller utgång
1-2/10 Malmö
6-9/10 Malmö, kräftskiva och utgång
4/11 Malmö & Hardcore Superstar
9/12 Göteborg & Motörhead
17/12 Hår- och sminkvisning (Projektarbete)
2/1 Tatuering!

Och så lär det ju säkert dyka upp mer alltefter som. Jag vet i och för sig redan en till grej som förmodligen kommer dyka upp men jag vill inte skriva något om det förrän allt är klart, men än så länge tycker jag det ser ut som att det kommer bli en grym höst och vinter.

Massor med kärlek


Jag kommer på fullt allvar börja gråta om jag inte får tag på de här skorna när det kommer in på henrykole.se i höst. Kärlek vid första ögonkastet. Och så har vi ju Hardcore Superstar´s nya singel. Kärlek. Massor med kärlek idag alltså.

Och förhoppningsvis åker jag till Malmö den 4 november och kollar på Hardcore Superstar, igen. Hela min höst/vinter är i stort sätt fullbokad nu och det känns så jävla gött. Älskar att ha massa planerat.

Skulle behöva en paus

Jag skulle behöva en paus från allt just nu. Det är alldeles för mycket tankar som snurrar runt i huvudet på en och samma gång. Jag vet inte längre vad jag vill. Och jag sover jättedåligt om nätterna. Dessutom gör min rygg fortfarande förbannat ont, de två senaste dagarna har jag knappt kunnat ta mig upp ur sängen på morgonen.

Och så är det ju den där ständiga beslutsångesten, som nästan alltid handlar om samma sak. Det gör mig galen.

Parfym & projektarbete

Jag har äntligen hittat en parfym som har fallit mig i smaken (doften), Diesels nya doft loverdose, så jag tror minsann det blir köp i veckan. Än så länge har jag bara ett litet prov här hemma som jag använder men jag älskar den.

Idag har jag och Emma bestämt oss för att byta projektarbete. Från början var det tänkt att vi skulle göra makeovers på folk men nu ska vi istället anordna en modevisning med fokus på hår och smink ihop med två andra tjejer i klassen. Om allt går som det ska tror jag att det kan bli riktigt bra.

Suverän helg

Jag hade världens roligaste kväll igår, och idag har jag jobbat backstage på modevisningen uppe på Grand Samarkand. Jag har med andra ord haft en suverän helg och nu tänkte jag färga mammas hår, sen ska jag lägga mig i sängen och titta på film.

Motörhead och min kvinna

Jag tror att jag har glömt berätta att jag har köpt biljett till Motörhead i Göteborg den 9 december, kommer bli så jävla gött.

Idag, eller faktiskt inom den närmsta timmen kommer min kvinna äntligen hem från Mallorca igen, och det ska firas ikväll. Men först måste jag ner och göra några ärenden på stan innan jag ska spela match.

Topshop, Stefan Liv och Emma


Topshop slutar aldrig förvåna mig, så det får nog ta och bli en beställning snart. Jag måste köpa parfym också men jag kan ju aldrig bestämma mig för vilken jag vill ha, svårt beslut det där.

Jag tycker förövrigt det är så jävla tragiskt, det som har hänt med Stefan Liv och hans lagkamrater. Jag tänker på hur jobbigt det måste vara för alla nära och kära, och så tänker jag på Emma borta på Mallorca. Jag vill bara få hem henne nu, välbehållen så klart.

Valpar

Valparna är födda! 12 st blev det. Åh, nu vill jag bara träffa dem och bestämma vilken som ska få komma hem hit. Men istället ska jag till skolan och ha kundpass, orkar egentligen inte men det är väl bara att bita ihop.

Det är okej att känna


RSS 2.0