Dag 1

Har precis ätit hotellfrukosten, som var riktigt mäktig och ligger just nu i sängen och försöker vakna till liv. Igår när vi hade landat och checkat in gick vi och åt innan det blev häng och drinkar uppe på terassen där det även finns en liten pool. Sjukt gött. Därefter blev det mer mat innan vi gick och la oss, var helt förstörd igår kväll efter bara 3 timmars sömn natten innan. 
 
Om en stund ska vi gå och kolla på Katedralen och sen blir det nog en sväng ner till havet. 

Redo

Har som sagt varit på jakt efter en hatt utan vidare resultat. Ingen av de jag kollat på på deras hemsidor hade kommit in i butik men så väldigt tursamt hittade jag en kvar på Lindex rea, som jag aldrig sett där tidigare. 100kr kändes ju som hittat så jag vandrade till kassan där jag fick reda på att det dessutom var tag 2 betala för 1 så det fick följa med ännu en hatt hem, fast i en annan modell. Fick alltså två hattar för ynka 100kr, bra köp med andra ord. Nu är jag så redo för Barcelona som jag bara kan bli. Men måste erkänna att jag är lite smått nervös inför flygningen, var ju trots allt en herrans massa år sen sist men det ska nog gå bra :)

Får se om det blir nån uppdatering där nere, annars kommer det en massa när jag är hemma istället. Instagram lär väl uppdateras flitigare än bloggen i alla fall.


Stress

Har fullt upp hela dagen med saker som måste fixas, är glad att jag fick ledigt idag och att jag insåg att en sovmorgon var en dum idé. Tror aldrig jag hade hunnit med allt då, lär bli stressigt ändå.

Nu ska jag äta frukost och hoppa in i duschen, sen ska det packas och därefter måste jag iväg och göra lite ärenden innan maten ska vara klar tills gubben kommer hem.


Sista jobbdagen på ett tag

 Jobbar min sista jobbdag på två veckor, så ett 10-19 pass ska man nog stå ut idag. Imorgon när Jonathan slutat jobba åker vi ner till Malmö för att på fredag morgon ta flyget till Barcelona. Äntligen! Vädret ser ju dessutom mycket lovande ut. Det ska bli så jävla gött att få komma iväg lite, har inte varit utomlands sen jag var 13 år vilket är 7 år sen för er som inte kan räkna. Herrejisses säger jag bara. Förhoppningsvis kommer det inte dröja lika länge tills nästa gång då vi har lite lösa planer på nästa resmål. Men först ska jag bara njuta av Barcelona.

Casper

Min fina älskade lille Casper skadade benet i lördags, så pass illa att vi inte vet hur det kommer gå. Förhoppningsvis blir han bra under de kommande veckorna då han ska ha benet lindat och vila, annars verkar det inte finnas så mycket mer att göra då han är så pass gammal. Men fy fan vad det smärtar i hjärtat bara av tanken att han skulle försvinna. Hoppas verkligen att det blir bra så vi kan få några år till ihop. Håll alla tummar nu, ni som läser.

Ensam

Jonathan åkte till Malmö tidigare idag medan jag jobbade och nu ikväll har Emma och Tania varit här, vilket har varit guld värt. Men det där med att inte ha något sällskap inatt eller imorgon på morgonen känns sådär. Jag är verkligen inte gjord för att vara ensam, hatar det. Som tur är så kommer han hem redan imorgon eftermiddag/kväll igen så det är ju inte överdrivet länge jag behöver vara själv. Kan väl vara nyttigt det med, försöker intala mig själv det i alla fall.

Imorgon ska jag för övrigt gå och träna för första gången på evigheter. Jag kommer vara helt död sen men jag måste verkligen börja ta tag i det där med motionen. Så jag kör en "mjukstart" med passet imorgon och så får jag ta tag i det mer när jag är hemma från Barcelona igen.


Mopsar

Igår var vi och kollade på mopsvalpar, så mysiga. Nu vill man verkligen ha hem en liten valp. Får väl säga att alla valpar som tur är var sålda annars hade vi nog köpt en. 
 
Men hur söta är de inte? Längtar så tills vi skaffar oss en liten. Nu återstår det bara att se vilken ras det blir men det står mellan Mops, Boston Terrier och Dvärgpinscher. Tycker ju fortfarande att Fransk bulldog verkar vara det mysigaste som finns, men med alla de problemen man hör att de har så blir man väldigt tveksam. 
 
Förhoppningsvis så har vi både en Dvärgpinscher och en Mops alternativt Boston Terrier om några år i alla fall. Vi började nämligen prata om att skaffa två hundar igår, men det blir ju först en nu om några månader och sen skaffar vi en till lite senare i så fall. Men vad man längtar alltså. Har aldrig varit utan hund så här länge. 

Hatt

Vet inte hur länge jag har letat efter en perfekt hatt nu och nästan gett upp hoppet om att hitta en i min prisklass. Nu har H&M fått in en som ser rätt schysst ut, måste ner till stan och se om den finns i butik så man kan prova storlek och så. Annars hoppas jag på bättre lycka i Barcelona. 


Var så himla trött efter jobbet idag så efter maten somnade både jag och Jonathan och sov tills för en timme sen, dumt men skönt. Håller tummarna för att jag lyckas somna sen ändå.


Flaskor

Alltså jag måste ha de här flaskorna! Speciellt de två längst ut. Ska man behöva åka över till Danmark bara för att få tag på dom?
 
Har för övrigt tackat ja till tjänsten på 75%. Den börjar dock först i oktober men känns gött ändå. 
 
Nu är det snart dags för jobb, bara 7 jobbdagar kvar nu innan vi har lite semester igen. Fan så skönt. 

Två veckor

Idag är det två veckor kvar till sol, bad, shopping och mojitos. Behöver jag säga att jag längtar?


75%

Det var länge sen jag kände mig så slutkörd som jag har gjort idag. Benen har känts som spaghetti och så har jag haft ont i huvudet, förmodligen på grund av dålig sömn och åskan som kom. Men imorgon är jag äntligen ledig sen är det jobb tors-sön igen men jobbar rätt sköna tider så det ska man väl stå ut.

Hade möte med chefen idag och blev erbjuden en 75% tjänst, som jag med största sannolikhet kommer att ta. Skönt att ha bestämda tider så man lättare kan planera saker och få in lite mer cash varje månad. Tills jag vet vad jag vill göra tror jag att det kommer bli kanon. Kanske man kan ha råd att ta det där körkortet också, som jag så gärna hade velat ha nu.


Bröllop

I lördags var jag på mina två gamla klasskompisar från högstadiets bröllop. Först var det vigsel i kyrkan och därefter tog vi oss vidare till minglet som hölls där Majja bodde förut. De var så himla fina. På nedersta bilden ser ni hur jag själv såg ut. Brukar ju inte direkt visa det men mamma ville se hur jag såg ut så den är för henne.
 
Efter minglet åkte jag vidare hem till Jonathans kusin för lite käk och vin. När de andra skulle ut på krogen valde jag att gå hem och sova eftersom jag började jobba kl 8 igår. Dock så fick jag ändå inte så mycket sömn då en viss karl både ringde och fyllesnackade och gjorde det samma när han kom hem. 

 

Idag jobbar jag 10-19 men skulle bara vilja stanna hemma och sova. Var ute en liten runda i fredags också efter att vi suttit här hemma på kvällen, så det blev inte så mycket sömn i helgen. Jag jobbar dessutom alla dagar denna veckan utom onsdag så lär ju vara rätt slut sen. Jobbar nästan varje dag fram tills att vi åker iväg. Men men, är i alla fall bara 2,5 vecka kvar nu!


Helgen

I fredags tog vi amazonen ut till Dädesjö där det var dags för fest i logen. Det blev en kort men trevlig vistelse för min del. I lördags när jag kom hem var det bara att börja göra sig i ordning för födelsedagsmiddagen för Jonathans kusin. Vi käkade på fyra krogar innan vi gick till Bishop för en öl/cider innan jag, Jonathan och Johan gick hem till oss för balkonghäng. 
Igår åkte vi äntligen på loppis. Tyvärr hittade vi inga ramar men en liten låda till våra lp-skivor fick följa med hem, samt hinken i trä där vi hade tänkt sätta en palm eller nått liknande. 


Idag är det kvällsjobb som gäller, men är verkligen inte sugen på det. Började känna mig konstig igår och det sitter tråkigt nog i idag också. Jag som hade hoppats på att det skulle gå att sova bort men icke. Får hoppas på att det hinner gå över tills jag börjar jobba i alla fall.


RSS 2.0