Roligaste kvällen på länge



Slänger in en bild på hur jag såg ut igår innan jag hoppar in i duschen. Gårdagen var en utav de roligaste på länge, jag kunde inte sluta skratta. Bilder finns som vanligt på bilddagboken, men slänger nog upp några här också lite senare.

Världens finaste Emmii, 17 år!



Imorgon fyller världens finaste Emmii år, men eftersom jag antagligen inte kommer hinna vara inne på datorn då så slänger jag in ett grattis till henne nu. Om ett år kommer hon lämna mig och Emma för krogen, haha. Så vi får passa på att fira så det smäller om det imorgon.

Några tusenlappar fattigare

Är hemma några tusenlappar fattigare, men är så jävla nöjd med allt. Resan gick awesome, förutom att tåget blev försenat på hemvägen men de gjorde inte oss något, slapp vi stressa som galningar. Nu ska jag göra mig i ordning för att sen dra ner på stan och kika efter lite presenter och byta skorna jag köpte i Gbg till en större storlek.

Nervositet

Jag blir alltid så jävla nervös när jag ska åka någonstans och vill ha koll på allt och därför planerar jag som en tok långt innan jag ska åka. Denna gången har jag inte haft lika lång tid att planera allt (en vecka), men jag känner mig ändå ganska lugn. Ska ju trots allt bara vara borta över dagen och världens bästa Emma ska ju med, så jag tror inte det ska bli några problem. Så fort jag sitter på tåget kommer all nervositet släppa, det gör det alltid. Nu har jag iaf duschat och tvättat håret och känner mig som en ny person. Nu är bara frågan vad fan man ska ha på sig?

Sanga!



Casper saknar dig. Vi andra också. Hoppas du har det jävligt gött. Tror inte du är inne på datorn, men du lär ju se detta när du kommer hem i alla fall. Puss på dig din lilla fis.

Orkar inte vänta

Jag vill åka nu! Orkar knappt vänta en dag till. Nu är det bara att hålla tummarna för att vi slipper förseningar och andra problem, men det verkar ju som att sträckan mellan Kalmar och Göteborg har funkat alla andra dagar så då borde det ju göra det imorgon också.

Gratis sminktips

Var precis inne och kollade på Elin Klings blogg och vid sidan av den hittade jag en video där Elin fick gratis sminktips från en make-up artist på åhléns vilket dom från och med på torsdag kommer börja ge för allmänheten (till och med 7 mars) i Malmö, Göteborg, Uppsala och Sthlm. Så jag klickade in och bokade en tid. Man får ju passa på när man ändå är i Göteborg och det är gratis.

saknar. puss. och ligga i famn.

jag saknar att ha någon. att ha någon att prata med. speciellt på kvällarna. och igår saknade jag dig. men det gör jag inte egentligen. du är borta ur bilden. för länge sen. och det är jag glad för. men jag saknar att ha någon. att prata med. och träffa. och pussa. men inte dig. utan någon annan. som jag inte är lika glad för. att han. är borta ur bilden. och han lägger upp bilder. som vanligt. och är lika fin. som vanligt. och jag tycker om. att titta på dem. och jag saknar. puss. och ligga i famn. och inte behöva säga nått. men det är borta. tror jag. hoppas inte. men jag börjar släppa honom. mer och mer. men bilderna. som är så fina. går inte. att släppa. så är det bara. för han kommer aldrig bli ful. i mina ögon. aldrig. och idag saknar jag. puss. och ligga i famn. lite extra mycket. och snart är jag i göteborg. men du är borta ur bilden. för länge sen. och det är jag glad för.

Vinn en outfit




Caroline anordnar en tävling där man kan vinna en outfit och den här hade jag inte tackat nej till. Har letat som en tok efter en snygg skinnjacka och aldrig hittat någon, men den här är precis i min smak. Ett par svarta byxor är nog det jag är i störst behov av just nu, då alla mina är sönder och det där med att ha pengar är inte riktigt min grej. Skärpet, brillsen och t-shirten är också precis i min smak och en skoälskare som jag skulle absolut inte säga nej till de där skorna. Så snälla, låt fattiglappen vinna ;)

Långrandigt



Inatt drömde jag att jag var i Göteborg och hittade de här långrandiga strumpbyxorna, blev så jävla besviken när jag vaknade. Har nämligen varit ute efter ett par långrandiga byxor/strumpbyxor i evigheter och nu såg jag att de här tydligen ska finnas på H&M så jag hoppas verkligen att de finns kvar på torsdag för helvete vad snyggt det är.

Inget vettigt

Har i stort sätt inte gjort nått vettigt idag, mer än att ha sytt in ett linne och sytt om ett annat till tubtop. Just nu har jag världens magknip så resten av dagen/kvällen kommer antagligen spenderas i sängen framför tvn. En man i sängen hade ju inte varit helt fel, men man får väl klara sig ensam som vanligt, hehe. Är förövrigt jävligt taggad på allt som denna veckan har att erbjuda. Imorgon ska jag på ki-box, på tisdag ska jag prova på poledance, onsdag är jag barnvakt som vanligt och efter det lär de väl bli lite träning i gymmet, på torsdag drar jag till Göteborg och på fredag eller lördag är det som sagt födelsedagsfirande som gäller.

Airbourne & Crucified Barbara



Idag är det exakt en månad kvar tills jag är i Malmö och kikar in de här. Så in i helvetes bra. Den här och "Get busy livin" från nya skivan som snart släpps spelas på repeat i stort sätt hela tiden varvat med Bullet & Scams som jag tycker borde ta och spela i Växjö snart. Ikväll ska jag förövrigt bara ta de lugnt, så det här blir första lugna helgen på evigheter. Nästa helg lär ju inte bli speciellt lugnt, då jävlar ska det firas födelsedagar, så kan nog vara behövligt att bara ligga i sängen och glo på tv idag. Förresten, alla måste rösta på Crucified Barbara i melodifestivalen ikväll, så man slipper höra skit som Darin & Alcazar i finalen.

Cancer




Har precis tittat klart på de här två filmer, som var två av de bättre jag har sett på länge. Allt för min syster var den finaste film jag nånsin sett. Jag beundrar verkligen de med cancer och deras nära och kära som orkar kämpa med det varje dag. Jag vet inte om jag hade gjort det. Sjukdomen har redan tagit ifrån mig min morfar, som dog när jag var ett år, en gammal klasskompis som jag långsamt såg tyna bort och min granne, så nu tycker jag det får vara nog. Och jag hoppas verkligen att ni som läser slipper vara med om något liknande.

Friday I'm in love

Har spenderat dagen med att duscha, fika på stan med mamma, fixa lite saker på banken, köpa en sjukt snygg sportbh i leopard och sitta vid datorn. Nu ska jag äta, sen kommer Emma hit för lite filmtittande.

Sportlov

Äntligen har man lov, så himla skönt. Om en vecka är jag i Gbg. Nu ska jag på yoga.

Trött, Skor, Göteborg



Alltså åh.. fy helvete va snygga. Ser ungefär ut som de från Scorett som jag vill ha, som dock inte finns kvar i min storlek här i Växjö så man kan ju hoppas att de finns i Göteborg. Och åh vad bra det kommer bli. Är det enda jag tänker på just nu, samtidigt som jag håller på att somna. Är så himla trött, så nu ska jag nog faktiskt sova. Haha. Skulle egentligen behöva tvätta håret, men jag orkar fan inte.

Tryck på bilden för att komma till källan.

Ändrade planer

Jag & Emma drar till Göteborg nästa vecka istället. Vi kunde helt enkelt inte vänta. Underbart är allt jag har att säga. Ikväll drar min syster till kastrup och sen vidare till Egypten tidigt imorgon. Hatar att hon kommer se ut som en neger när hon kommer hem & att jag kommer känna mig ännu blekare än vad jag redan är. I fredags konstaterades det nämligen att jag är blekare än blekast, så ni förstår ju hur kul det är för mig. Och av tidigare erfarenheter kommer Sanga springa runt och jämföra sig med mig hela tiden och bara skratta åt mig, haha. Men då kan jag skratta åt henne för jag kommer ha massa snygga kläder från Göteborg och inte hon, hehe. Nog pratat om massa strunt. Nu drar jag till friskis & svettis för lite barnpassning.

Lindex



Den där jeansjackan och bustiern från Lindex hade jag inte tackat nej till. Om jag har råd och om de finns kvar om en vecka när man får pengar så kommer de antagligen få följa med mig hem. Och om en vecka är det BARA en månad kvar till Göteborg. Vill åka nu. Men man kan ju i alla fall hoppas att en månad går snabbt.

Saknar mitt hår!



Satt precis och tittade igenom lite gamla bilder på bdb (därav den dåliga kvaliten) och hittade bland annat de här och fy fan vad jag saknar de håret. Fluffet, luggen, slingorna, allt. Känns som att man har gått och skabbat ner sig totalt. I alla fall när man är i skolan. Orkar aldrig fixa varken smink eller hår längre förutom när man ska på fest eller ska träffa nån pojk, men får väl försöka bli ändring på det nu. Vill vara snygg igen. Hela tiden. Fast i och för sig så har man ändå ingen att visa upp sig för i skolan, haha, så egentligen spelar det kanske inte så stor roll.

Och ja, jag är medveten att jag skrev ett inlägg om mitt hår för en vecka sen. Men här är ju lite bättre bilder på hur det såg ut.

Nu ska jag äta semla. Sen ska jag försöka att inte äta en massa onyttigt skit. Känner att jag har gått upp ganska mycket i vikt de senaste åren så får väl försöka bli ändring på det också.

Tre kvar



En skoldag avklarad. Tre kvar. Som jag hoppas går väldigt fort. Sen är det äntligen lov. Har dock ingen aning om vad jag ska göra, mer än att det ska firas födelsedagar, vilket kommer bli jävligt najs om allt går som det ska, hehe. Och denna helgen kommer antagligen bli första lugna på jag vet inte hur länge, men det är rätt gött det också. Nu ska jag i vilket fall som helst sluta snacka om massa ointressant och försöka få lite skolarbeten gjorda. Ciao.

Bättre brudar får man leta efter





Här har ni två utav bilderna från i fredags (mer finns på bdb). Bättre brudar får man leta efter. Nu ska jag lägga mig i sängen, tända ljus, titta på the hills och deppa lite. Kanske slänger upp filmen från i fredags lite senare.

Inget läsvärt

kvävs här hemma. orkar inte mer. trött på allt. alla hjärtans dag är så jävla överskattat. men det enda som skulle kännas lite bättre just nu. skulle vara att ha någon att mysa med. och bara få tänka på nått annat. för stunden. men jag & pojkvän. det låter fel. och är fel. och jag saknar. idag saknar jag. sjukt mycket. dig. och dina läppar. och din famn. och doft. men det är fel. och det blev fel. men saknar. gör jag fortfarande. ibland. idag.



Värt

Gårdagen var minst sagt underhållande. Började hemma hos Emma med lite alkohol, dans och allt vad det var, sen drog vi till Bg för att kolla in Wera men vi hamnade istället i en replokal där det klunkades vin för fullt. Värt att betala 40 spänn för att titta på konserten i 10 min, men förutom det så var kvällen jävligt värd. Idag har jag spelat cup och är mer död än levande just nu. Tror min tånagel håller på att gå av igen och en fin bula har man också fått i huvudet efter att ha nickat den STENhårda boll vi spelade med. Nu kommer snart Emma och det blir mys med popcorn och tv-tittande. Bilder + film från fredagen kommer imorgon.

Myssugen som vanligt

Nu drar jag iväg och tränar. När jag kommer hem blir det plugg. Är förövrigt sjukt myssugen.

2an



Så här kan en konversation mellan mig & Emma se ut på msn. Det är tur att hon är så jävla smart. Och nu vet ni vad jag har gjort idag. Fast lite annat har jag så klart också hunnit med, skola och barnvaktning bland annat. Jävligt gött att man är ledig imorgon igen. Gym står på schemat. Har förövrigt världens träningsvärk i magen sen passet igår, det är fan plågsamt.

Sugen på allt möjligt



Just nu är jag så jävla sugen på att tatuera mig (har en miljon idéer), klippa håret kort (ungefär som bruden på bilden har det), pierca mig, köpa blixt till min Mini Diana så jag kan börja fota med den, åka utomlands (som jag verkligen hoppas blir av i augusti) och shoppa. Frågan är bara hur jag ska ha råd med allt och om jag verkligen vågar klippa det så kort? Vet att jag kommer ångra mig så det är väl bäst att bara låta bli, men lite förändring hade varit kul, sen hade mitt hår nog mått bra av en rejäl klippning.

Träning & Fisar

Har precis varit på ryggjympa på friskis och det var så jävla härligt. Äntligen börjar man komma igång med träningen igen. Mindre härligt med allt folk som springer runt och fiser medan man tränar.

Så jävla snygg



http://karen-wheredidugetthat.blogspot.com/2009/09/prince-peter-x-mick-rock-springsummer.html

Mitt mål är att få lika snygga ben och mage som bruden i blont till sommaren. Så jävla snygg kropp. Känns dock jävligt svårt att lyckas, men ett försök kan man ju alltid ge det. Och på tal om något helt annat så vill jag åka utomlands nu! Orkar inte med vintern & kylan längre. Eller Sverige överhuvudtaget.

Bilderna hittar ni här.

Inga hela strumpor

Jag har i stort sätt inga hela strumpor att ta på mig, men vem fan orkar slänga ut pengar på det? Inte jag i alla fall. Tänkte att ni kanske ville veta. Nu ska jag gå upp och hoppa på mamma som ligger i min säng och tittar på tv. Imorgon är jag ledig, underbart.

Tävling@Foki

Jag är med och tävlar om valfritt plagg från melba och tävlingen hittar ni hos Foki. Känns ju ganska omöjligt att vinna, men hoppas kan man ju alltid göra och skulle jag vinna tänker jag så klart välja skorna som jag har visat som även funnits på modekungen.

Bilder från i lördags


Förfest hos Emma

Ellen & Johanna, som det var sjukt länge sen man träffade och festade ihop med, men det blir det ändring på nu.

Emmi & Emma. Älskar Emma's snygga miner på alla bilder.

Ellen & Emma hemma hos Alexander.

Jocke, Johanna, Emmii & Dardan, fortfarande hemma hos Alexander.

Sen drog vi vidare till Dogge, där det var pusskalas. Finns så klart en historia bakom bilden, men den orkar jag inte dra. Sjukt kul var det i alla fall och några mer bilder blev det inte.

Sjukt trött

Är så jävla trött och orkar inte göra någonting. Har i stort sätt bara legat i sängen hela dagen samt klippt och färgat mammas hår och nu tänkte jag lägga mig i sängen igen. Jävligt gött att man är ledig tisdag och torsdag denna veckan. Sovmorgon på fredag också. Bättre blir det nästan inte. Gårdagen var förövrigt jävligt kul, träffade Johanna på riktigt för första gången på sjukt länge, förfestade hemma hos Emma och sen drog vi vidare. Tog inte så många bilder, men några blev det och de lär väl komma upp lite senare.

Hår



Hittade den här bilden på någons fisbook (som jag så fint kallar det) för någon dag sen och insåg att mitt hår var sjukt snyggt där. Nu får tiden orkar jag aldrig fixa det på vardagarna, bara platta lite och på helgerna är det inte heller ofta jag gör speciellt mycket med det. Saknar även slingorna jag hade i huvudet så nu ska jag ta och färga lite överblivet rött löshår mörkt så jag kan börja ha svarta och röda slingor igen, fast bara ibland. Trivs ganska bra med helblont också, slipper man tänka på att den svarta färgen ska gå ur hela tiden, vilket den gjorde jävligt snabbt eftersom mitt hår var/är väldigt preparerat och färgen har väldigt svårt att fästa på det.

Saknar även de där blåa jeansen som har fått världens största hål mellan benen efter lite för mycket användning.

Åt helvete

Är på världens sämsta humör och allt går åt helvete. Fick även reda på en sjukt tråkig sak för inte så länge sen, som gjorde dagen ännu sämre. Man kan ju undra vad som kommer näst? För min del blir det i alla fall plugg och mat, men sen vet man ju aldrig, kanske får fler tråkiga besked och grejer som gör dagen ännu sämre än vad den redan är.

Det är i sådana här lägen man vill ha en varm mysig famn att kunna lägga sig och gråta lite i. Lite pussar hade ju inte heller varit fel.

Mozzarella

Barnpassningen idag gick kalas. Hade en liten fisgris och hans tvillingbror där som var helt galna, sen kom det fler barn, så jag och Emma hade fullt upp. Den ena tjejen undrade va jag hette men tyckte jag sa Mozzarella, tyckte jag var sjukt kul, så nu vet ni vad ni ska börja kalla mig. Nu måste jag plugga, orkar egentligen inte, men får väl ge det ett försök i alla fall.

Skoabstinens



Istället för rökabstinens som de flesta rökare har, har jag nog skoabstinens istället. Det är verkligen helt sjukt. De här från have2have, de från weekday, scorett och modekungen står högst upp på listan just nu, måste verkligen ha dem, annars blir jag nog galen och bryter ihop.

Backyard Babies i bilder









































Här har ni bilderna från Backyard Babies. Jag kan inte riktigt fatta att jag har sett dem, men underbart var det i alla fall. Verkligen ingen besvikelse som min syster sa att det skulle vara.

Trött och någon konstig känsla

Kom precis hem från skolan och en runda på stan och blev helt plötsligt på världens sämsta humör, helt utan anledning. Det känns som en stor klump i magen och jag kommer säkert börja lipa i vilken sekund som helst. Jävla skit. Fattar ju inte varför heller? Eller satt ju och kollade igenom lite bilder på en viss pojk nyss, så det kanske har att göra med honom, men känns inte som det. Fattar inte heller varför jag är så trött hela tiden, sover ju bra men ändå så kan jag knappt hålla ögonen öppna varken i skolan eller hemma. Lustigt det där.

Kulturnatten i bilder











Här har ni några av bilderna från i lördags. Var minst sagt en galen kväll. Finns 3 till på bdb för er som vill se. Bilderna från Backyard Babies lägger jag upp i morgon för nu ska jag plugga sen sova, är så jävla trött. 

1. Det skulle drickas äpplekaka
2. Snygga brudar
3. Fin blomma
4 och 5. Jag och Emma var nog lite för fulla, men ett jävla ös var det i alla fall

Backyard Babies - Abandon



Håller för tillfället på att föra över alla bilder från Backyard Babies och kulturnatten, så så länge kan ni ju ta er en titt på videon jag spelade in. Jag var ju dock lika korkad som jag alltid är och började radera en massa bilder från kameran i bilen och råkade ta bort videon med refrängen, men lyckades i alla fall spara den här biten. Så enjoy!

RSS 2.0