Skånelandet nästa

Nu bär det av till skånelandet. Första anhalten är Eslöv, ikväll drar vi oss vidare till Malmö för att korka upp och imorgon tar vi oss vidare till Halmstad för lite Mustasch, mycket bättre kan det inte bli.

Sjukt taggad


Jag har som sagt lite brist på bilder just nu, men här är i alla fall en icke photo booth bild. Dock några månader gammal, men har aldrig lagt upp den. Men nog pratat om bilden. Ni anar inte hur jävla taggad jag är. 11:20 går tåget imorgon. Vi får se om det blir Crashdiet & Bullet, men slå klackarna i taket ska vi i vilket fall som helst göra, kommer bli sjukt gött att komma ifrån Växjö lite och det bästa av allt, cidern som väntar. Som jag har längtat efter en iskall jordgubb-lime cider, som inte finns i alkoholfri variant.

Grattis

Grattis säger vi till min far som blir 47 år idag, så dagen kommer spenderas åt att fira honom och packa till imorgon. Ikväll ska vi ut och äta på Sangria, sen var det väl tänkt att kanske spela minigolf också men vädret är ju inte världens bästa så vi får väl se hur det blir med det. Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite. Eller jag ligger ju redan i sängen, men ska stänga av datorn och läsa lite.

Pugs Not Drugs


Här är t-shirten jag pratade om för ett tag sen som mamma & Sanga hade hittat till mig. Jag hann dock aldrig beställa den förut idag innan den tog slut, men förhoppningsvis finns den i Sthlm annars blir jag jävligt ledsen, haha. Finns nog ingen tröja som skulle passa mig så bra som denna ;)

En sista Photo Booth bild


Jag är så jävla hungrig, men är för lat för att gå ner och fixa något. Snart lär jag få reda på hur det har gått. Och jag är så jävla pepp på Malmö, får bara hoppas att min hals blir bättre, gör ont som fan just nu. Mitt nya blekningsmedel funkade förövrigt grymt bra igår, som var första gången jag testade det. Inget gult, kort värkningstid och billigt. 4 av 5 toasters. Och fy fan va sugen jag blev på toast nu. Känns det genast lite lättare att ta sig ner för trappan, så nu blir det mat.

Nu lär ni slippa en massa Photo Booth bilder på ett tag. Ska försöka börja använda kameran mer. Den kommer i vilket fall som helst få följa med till Malmö, Halmstad och Sthlm, det är en sak som är säker.

Onsdag

Nu har precis Kusin Daniel, Siv och lille Sondre åkt. Jag är galet trött och har ingen aning om vad jag ska göra idag. Hade velat sova hela dagen, men då lär jag ju inte kunna sova inatt.

Jag hoppas verkligen att allt går som det ska nu kl 2. Vilken lättnad det hade varit.

Tre dagar kvar


Idag är det tre dagar kvar till Malmö. Fyra till Halmstad och Mustasch. Idag ska jag äntligen bli av med min utväxt. Idag kommer min kusin, hans brud och deras unge hit. Och sist men inte minst så har jag sjukt ont på vänstersidan av mitt huvudet idag. Det känns som att jag har slått i det i något, men jag har inget minne av hur det skulle ha gått till och då har jag ju ändå inte druckit någon alkohol på över en månad så att det skulle ha hänt på fyllan är omöjligt. Man börjar ju undra om det har hänt i sömnen, det skulle inte förvåna mig så som jag kan hålla på ibland, men ont gör det i alla fall.

För lite sömn men glad ändå

De höll på till kl 4 inatt. De kommer från bland annat bolivia och kuba (tror jag det var) och ska stanna tills på lördag, så jag lär inte få så mycket sömn de kommande nätterna heller. Och just det, klänningen från H&M tog ju slut lika snabbt som den kom in ungefär, men nu såg jag att de hade fått in fler så nu är den äntligen på väg hem till mig. Glad tjej med andra ord.

Tryck på länken och läs



Har spenderat kvällen med att ha sjukt ont i vaderna, äta pannkakor, posa lite och titta på Celebrity Rehab. Just nu sitter jag och gråter efter att ha läst det här. Det är helt sjukt vad jag har gråtit de senaste dagarna, förstår inte riktigt vad det är med mig. Nu ska jag i vilket fall som helst sova. Eller försöka i alla fall. Det är ett jävla liv utanför mitt fönster, bakom kullen vid skolan precis som igår.

Tingsryds marknad

Har ett par fötter som värker utav bara helvete efter mer än 5 timmar på Tingsryds marknad. Och under de timmarna köpte jag inte ett piss mer än en yoghurt och pucko. Är lite stolt över mig själv som höll i pengarna men mindre stolt lär jag väl bli efter resan till Sthlm då pengarna förmodligen kommer försvinna ganska snabbt, men man får ju passa på när man har några. Helt onödig information men vad fan, har ju egentligen bara bloggen för att skriva av mig och för att kunna kolla tillbaka när man blir äldre och se hur man tänkte när man var yngre, hehe.

Äntligen



Imorgon får jag äntligen träffa Emma igen, som jag har längtat. Och nu ska hon inte iväg på några mer familjeresor vilket jag är sjukt glad över. Nu ska hon bara stå ut med en massa resor med mig :) Och på tal om något helt annat. Vilken jävla dag det har varit. Allt och inget har hänt. Men kaoset som har varit i mitt huvud börjar sakta men säkert försvinna, känns det som nu i alla fall. Men nu orkar jag inte skriva mer, kan knappt hålla ögonen öppna och kom precis på att jag måste upp tidigt imorgon. Godnatt gott folk.

Rastlös

Jag hatar att det är höst ute. Fönstret är stängt och jag sitter i sängen med täcke, men ändå fryser jag. Det är fan inte okej. Och det verkar som att det här jävla regnet ska hålla i sig hela veckan, som det ser ut nu i alla fall, men de ändrar ju väderprognosen hela tiden. Ni anar inte hur rastlös jag blir av att bara sitta inne och glo. Det hade ju varit okej om man hade haft sällskap, något gott att smaska i sig och en film, men nu har ju inte jag det och det suger.

Världens snyggaste


Bild från i juni innan muskelrock (tror jag) i brist på annat. Just nu är jag sjukt sugen på att fixa till mig så man känner sig som världens snyggaste även om man inte är det, supa skallen av mig och bara glömma allt annat för en stund. Istället sitter jag med äckligt hår som borde tvättas, en ful jävla tröja och ett par trötta ögon och ska strax sätta på Sebbe (kan misstolkas, hehe) men filmen menar jag så klart. Allt det där jag egentligen vill göra kommer att göras på fredag och fy fan vad jag längtar och jag vet att jag tjatar, men Malmö är mitt allt just nu (nästan i alla fall, haha). Men nog pratat, nu blir det film.

Kass kväll

Det blev aldrig någon film igår, istället slutade kvällen med mängder av tårar. Varför tänker jag dock inte gå in på, men det får helt enkelt bli film ikväll istället. Nehe, nu orkar jag inte sitta här mer. Ciao.

Dagen

Har spenderat dagen med att gosa med Evelina & Elin som jag har varit hos nästan hela dagen förutom när vi åkte till Ikea för att äta glass för 5kr för att sen åka till farmor & farfar för att gratta honom (mycket för i en mening). Provåkt den nya saab 95 har jag också gjort (var ju tvungen att följa med pappa) och nu är jag hemma igen. Jävligt värd dag och nu blir det film. Antingen V för Vendetta (som man sett ett antal gånger) eller Sebbe.

Han

Jag skulle vilja kidnappa honom. och behålla honom för evigt. kan jag så klart inte göra. men när man vill ha någon så mycket. så borde ni ju förstå hur fin han är. eller i alla fall hur fin jag tycker att han är. och hur mycket jag skulle vilja ha honom. men bara ibland. idag. börjar komma över mer och mer. skönt. men han är fin. och kommer alltid vara.

Visste inte att ett halsband kunde betyda så mycket



Jag tror inte någon kan förstå hur lycklig jag blev när jag hittade ett gitarrhalsband, då jag i april (eller egentligen var det inte jag) tog sönder mitt och inte har kunnat hitta ett som kan jämföra sig med det jag hade, men nu så. Måste fan köpa det så fort jag kommer hem från Sthlm igen och vet hur mycket pengar jag har kvar. Något mer jag måste ha är klänningen från H&M som bara kostar 49:50, vilket är helt sjukt. Och för er som inte vet hade mitt gitarrhalsband följt med mig på i stort sätt allt jag gjorde. Fester, resor, konserter osv. Nästan varje dag hängde det runt halsen, så det var ungefär som att förlora sin bebis när det gick sönder, men nu tycks jag alltså ha hittat en ersättare.

Åsnan


Fy fan jag blir så jävla frustrerad när jag ser det här. Det är så hemskt. Hade jag varit på plats när det hände vet jag nog inte vad jag hade gjort mot personen som fick för sig att skicka upp en åsna i luften, jag tror inte jag hade kunnat behärska min islka.

Och just det, jag har hittat världens finaste t-shirt som jag måste ha. Eller Sanga & mamma hittade den. Förhoppningsvis får jag den av mamma, annars tänker jag köpa den ändå, hur lite pengar jag än har. Ni lär få se den när den är min :)

Jobbigt

Just nu är jag så jävla trött på min huvudvärk som aldrig tycks försvinna. Jag vet inte om det är värmen eller vad det är som gör det, men jobbigt är det i alla fall. Något mer som är lite små jobbigt är väntan till nästa fredag då det bär av till Malmö. Fy fan vad jag längtar. Men nog pratat om jobbiga saker, nu ska jag slänga i mig lite mat och ta en härlig dusch.

Tisdag



Har spenderat dagen på Evedal och nu ikväll har jag suttit ute på Emma's altan med de här brudarna och haft det allmänt trevligt. Även om det bara är Ellen's fina lilla öronhänge i näsan som syns på bilden så har hon också varit med.

Nu ska jag sova. Hade varit gött med en man jämte sig. Godnatt.


Ingenting

Har spenderat dagen med att i stort sätt inte göra någonting. Tvättat håret har jag i och för sig gjort, färgat mammas hår och suttit vid datorn samt kollat på film, men inte mycket mer än så. Nu är jag sjukt trött så ska sova. Måste bara ta mig till toaletten först och borsta tänderna. Känns jävligt långt dit just nu.

19:e Juli


Jag hade hoppats på fint väder idag. Och det var det när jag vaknade, men nu har det kommit in en jävla massa moln så det lär ju inte bli något bad idag heller. Jag som var så sugen. Istället ska jag färga mammas utväxt och kanske cykla ner till stan en sväng om jag orkar. Nu ska jag i alla krypa ner i sängen en stund, fryser som fan och väntar på att mamma ska komma hem.

Bild från Sanga's student

Elins smultronställe


Ni som har Smålandsposten och har läst den idag kanske redan har sett den här bilden, men jag måste lägga upp den ändå, för de som inte har sett den. Elin hittade sitt smultronställe ute i vår trädgård. Och jag dör så söt hon är.

Allt på en gång ungefär

Just nu är jag så jävla pepp på Malmö. Jag har sjukt ont i huvudet, men är sjukt glad ändå. Det känns som att allt som har snurrat runt i huvudet den senaste tiden börjar klarna upp mer och mer. Och det känns förjävla bra kan jag lova. Jag är badsugen. Och hungrig. God mat blir det i alla fall. Kycklingpasta med marinerad vitlök. Som jag ska gå ner och börja göra snart. Måste bara samla kraft först. Är helt slut idag.

Bilder från i måndags










Här är några av bilderna som togs i måndags när vi var och matade fåglarna vid strandbjörket, lekte i lekparken och åt glass. Fy fan vad jag saknar Evelina & Elin, finns nog inga sötare ungar.

En månad & Hardcore Superstar

Nästa helg är det exakt en månad sen jag festade/drack alkohol/var full som en kastrull. Det har varit jävligt skönt att få komma bort från det ett tag, men nu är jag så jävla festsugen, men det lär inte bli något festande förrän i Malmö om 2 veckor. Tror jag i alla fall. Om jag & Emma håller det vi har sagt så blir det så.

Och på tal om något helt annat är jag sjukt sugen på att dra till Göteborg den 11 augusti och se Hardcore Superstar, frågan är ju bara om det finns pengar till det. Troligen inte. Men hoppas kan man ju alltid göra. Och den här jävligt snygga Hardcore Superstar tröjan ska jag nog införskaffa så fort jag får pengar.

Ny skinnpaj



Den här jävligt snygga skinnpajen kom hem i ett fint litet paket till mig i veckan. Försenad födelsedagspresent. Något som jag däremot inte fick i födelsedagspresent är skorna som jag så himla gärna vill ha och inte riktigt kan släppa ur tankarna. Förhoppningsvis kommer jag ha råd med de någon gång i framtiden. Om inte någon rik själ där ute skulle få för sig att köpa de till mig nu ;)

Halmstad/Steninge part two


Påväg ner till stranden.

Solen började gå ner lite smått

Fiskmås

Emma kommer vandrandes

Checkar utsikten lite

Drar en pose

Och slår oss ner en stund

Jag hade bränt upp knäet på studsmattan. Gjorde ganska ont faktiskt.

?


Jag skulle visa mina bensträckar konster.

Man skulle kunna tro att det är Maria Montazami. I alla fall om man tittar på håret

Emma försökta ta sig ut till en av stenarna

och lyckades

Sen skulle vi gå längre ut på klipporna

och lyckades med det också




Här är andra och sista delen av Halmstad/Steninge bilderna. Alla från sista kvällen.

Tystnad

Det känns konstigt att inte vakna upp och höra en massa skratt och skrik. Allt är så tyst här hemma. Och jag kan väl bara erkänna. Jag saknar dem redan. De små liven.

Nu ska jag nog städa lite. Det är kaos i mitt rum. Och just det. Jag skulle behöva färga min utväxt. Men ska försöka låta bli att göra det tills i slutet av Juli. Får väl se hur det går med det.

Motorcykel




Avslutade kvällen med en härlig tur på motorcykeln. Nu ska jag titta på Sherlock Holmes. Eller försöka i alla fall. Är galet trött. Imorgon (om inte åskan som ska komma sätter stopp för det) lär bilder från veckan komma. Kanske del två av Halmstad bilderna också.

Weekday



Nästan exakt ett sånt här linne som Elin Kling har på sig har jag letat efter jag vet inte hur länge, men självklart så är det köpt på Weekday som inte finns i Växjö. Jävligt surt. Men förhoppningsvis så finns det kvar när jag är i Sthlm eller i Malmö om det nu skulle bli en shoppingrunda där.

Har förövrigt spenderat nästan hela dagen i vattnet på Evedal. Sjukt härligt. Nu ska jag gå ner och gosa med småttingarna innan de åker hem igen. Kanske blir en tur på motorcykeln också, om jag får som jag vill.

Konstig känsla

Ont i huvudet. trött. och lite ledsen. eller inte ledsen. men kan inte beskriva det. någon konstig känsla är det i alla fall. och det är ungefär så här jag mår just nu. men det går nog över till imorgon. hoppas på det i alla fall. och jag har så mycket jag vill skriva. sånt som snurrar i huvudet. men så fort jag börjar skriva är det tomt. som om det inte har existerat där uppe. i hjärnkontoret. och han. gör mig förvirrad. eller skulle kanske säga att jag förvirrar mig själv. inte han. men det handlar om honom. lite i alla fall. och en annan. som jag inte kan släppa taget. vissa människor kan man bara inte glömma. men nu ska jag inte sitta här och deppa. utan kolla på Shutter Island istället. hade varit gött med lite sällskap. men icke.

Halmstad/Steninge part one


Emma på bussen påväg till Halmstad

Efter en liten shoppingrunda gick vi och handlade mat, mindre bra idé eftersom vi var tvungna att hämta väskorna på stationen och ta oss till busshållplatsen som tog evigheter. Borde alltså handlat efter att vi hade hämtat väskorna.

Vi missade bussen och fick sitta och vänta i värmen, vilket resulterade i härliga märken på benen.

Dag 2 eller 3 tror jag. Vi skulle gå och kolla på Plejboys, haha. Sämsta jag har hört.

Emma posade lite innan vi drog oss till Klubbstugan där Plejboys skulle spela.

Jag kände också för att posa lite.

Kan ha varit dag 4. Dåligt väder på dagen, fint på kvällen.

Blev en hel del häng på studsmattan den dagen.

Och de andra dagarna det var mulet.

Emma

Som sagt en hel del häng på studsmattan.

Det här gulliga hade Emma skrivit till mig på min tortillapizza. Åh, vad jag älskar den kvinnan.

Efter att ha sett Heartbreak hotel var det här i stort sätt det enda vi sa till varandra, så vi kunde inte låta bli att dekorera tortillapizzorna med det.

Och det var de första bilderna från Halmstad/Stening. Nu ska jag gå bort till lekplatsen och leka med Evelina & Elin.

Min dag



Idag har jag varit på Evedal och badat, träffat Emma och taggat inför Stockholmsresan och bestämt att vi skippar Crashdiet & Bullet i Malmö och bara åker dit och festar istället eftersom de spelar gratis i Sthlm när vi är där, ätit och kollat på tv. Ungefär så har min dag sett ut. Nu ska jag sova, så man orkar med morgondagen. Godnatt.

Bild: Steninge, sista kvällen.

Full fart

Det är full fart här hemma i stort sätt hela tiden förutom när småttingarna sover förstås. Idag var vi på Evedal och badade med dom. Och nu på kvällen har vi haft ännu mer kusiner på besök. Full fart som sagt. Nu ska jag sova. Imorgon blir det förmodligen Evedal igen.

Måndag

Har spenderat dagen med att springa och jaga Evelina & Elin, åka till Strandbjörket för att mata fåglar (jag sprang iväg i panik efter ungefär 1 min), äta glass och leka lite i lekparken. Nu är jag sjukt trött och en hejdundrans huvudvärk har jag också eftersom jag knappt sov någonting inatt, men innan jag lägger mig i sängen och sover blir det lite Celebrity rehab. Bilder från dagen lär komma upp så småningom.

Vågor






Eftersom det bara är några bilder som vill samarbeta just nu får det bli att bilderna kommer upp lite då och då. Här är i alla fall från sista kvällen när jag och Emma gick ut på klipporna, chillade i solen och fotade vågorna som skvätte upp på oss. Sjukt härlig kväll med andra ord.

Svettigt

Svetten rinner efter massa lek med småttingarna i hettan. Jag har i stort sätt bara legat i skuggan idag för att slippa ännu mer solutslag, men helvete vad varmt det är, både i solen & skuggan. Trodde fan jag skulle dö ett tag. Och just det bilderna från Halmstad får komma när jag har tid och ork, alltså inte nu. Kan väl passa på att slänga in en till liten sak när jag ändå är i farten, Tyskland borde fan varit i final med Holland, men eftersom det inte blev så så borde ju Holland i alla fall ha vunnit. Åt helvete med Spanien. Nehe, nu tror jag att jag ska göra samma sak som gullungarna. Sova alltså. Om det går vill säga. Svetten rinner som sagt. Och ikväll är jag glad att det inte ligger en karl jämte mig i sängen. Godnatt. Nu börjar det regna också.

Evedal nästa



Nu drar jag ut till Evedal en sväng innan Evelina & Elin kommer hit och sätter fart på hela huset (lägenheten). Ska förövrigt försöka få ordning på bilderna från Halmstad så fort jag kommer hem, men just nu är det bara denna bilden som gör som jag vill, alla andra håller på med galenskaper.

Fortfarande inga bilder

Det blir inga bilder från Halmstad ikväll heller, allting är en enda röra i datorn så får försöka styra upp det imorgon. Och på tal om imorgon så kommer gullungarna Evelina & Elin hit då och stannar några dagar, så nu ska jag försöka sova i hettan så man orkar med morgondagen.

Cobrasnake








Nu är det som så att jag har en liten fråga, som jag tycker alla borde svara på (kommer förmodligen bli att ingen svarar, men i alla fall). Ska jag behålla mitt blonda hår, göra det ungefär så rött som på bild 1 eller köra på lite mer natruligt blont i stil med bild 2 & 3? Mannen på sista bilden hade jag förövrigt inte tackat nej till. Lite festival/konserter och fest hade inte heller suttit fel just nu, men jag & Emma kör på en vit månad, så det blir inget med det förrän i slutet av Juli.

Bilder: Cobrasnake

Solfrossa

Håller för tillfället på att somna, så några bilder från Halmstad blir det inte ikväll. Har förövrigt solfrossa och en rygg som kliar som fan, men förhoppningsvis lyckas jag somna ändå. Så godnatt gott folk.

Jobb & sol



Just nu är jag så jävla trött eftersom jag gick upp kl 7 idag för att kl 8 få en liten introduktion på mitt nya städjobb, så egentligen vill jag bara lägga mig i sängen och sova, men man tackar ju inte nej till fint väder så blir väl förmodligen att jag slänger på mig bikinin och följer med mamma & pappa till Evedal för lite bad. Har dock lite svårt som alltid att bestämma mig, så det återstår att se hur det blir. Nu ska jag i vilket fall som helst inte sitta vid datorn mer. Bilder från Halmstad kommer nog ikväll.

Tillbaka

Nu är jag tillbaka i Växjö igen, med lite mer färg än vad jag hade innan jag åkte. Vi har haft det asgött, med kanonväder vissa dagar och molnigt några dagar. Just nu orkar jag inte lägga in bilderna så de får vänta ett tag. Kanske slänger in de efter att jag har ätit min efterlängtade grillade mat.

Halmstad/Steninge nästa



Snart bär det av till Halmstad/Steninge med Emma för lite rehab. Är tillbaka om en vecka, förhoppningsvis lite brunare än vad jag är nu.

RSS 2.0