Från helgen






I fredags satt vi hemma hos Sanga och drack vin, vilket resulterade i en mindre härlig huvudvärk i lördags men det hindrade inte oss från att åka över till Köpenhamn där det blev lite shopping. På kvällen åkte vi tillbaka till Malmö där det var Wrestling och en massa dans efter det. Så jävla kul helg. 


Wild Cactus


Danmark levererade finfina flaskor som fick följa med hem. Helgen har för övrigt varit den bästa på länge men mer om det imorgon. 

På tåget


Sitter för tillfället på tåget ner til Malmö. Är så galet trött, men inte så konstigt när man gick och la sig kl 2 och klockan ringde 7 i morse. Jävla syster man har som tvingar en att gå upp så tidigt för att hon vill ha sällskap på stan. Så det är vad som gäller när jag kommer fram. Ikväll kommer det andra gänget ner och då verkar det som att det blir vinkväll. Imorgon står Köpenhamn och utgång på schemat. 

Fan vad skönt med några dagars ledigt alltså! 

Utskriven

Lyckan i att precis ha skrivit ut sig från arbetsförmedlingen! Ska bli så skönt att slippa gå på alla möten, speciellt som idag när jag var tvungen att gå trots att jag jobbar stängning ikväll. Så nu måste jag försöka sova nån timme så jag orkar med jobbet. 

Och på tal om något helt annat.. Helvete vad jag längtar till helgen! 

Varmare breddgrader


Sitter och kollar på Project Runway där de bland annat besökte Barcelona vilket fick mig att börja drömma mig bort till varmare breddgrader. Kan inte riktigt beskriva hur mycket jag saknar det här. Poolhäng med en drink i handen, kan inte bli så mycket bättre. Måste verkligen boka en resa snart så man har något att se fram emot och orkar stå ut vintern. 

Jobb, jobb och ännu mera jobb

Ska strax bege mig till jobbet för sista passet innan jag äntligen har en dag ledigt. Har jobbat 7 av 8 dagar denna veckan så det ska bli så skönt med framförallt en liten sovmorgon imorgon. Imorgon ska jag dessutom försöka mig på det där med att köra bil igen sen blir det en liten dejt med min kvinna som för en gång skull är ledig samtidigt som mig. 

På onsdag och torsdag jobbar jag stängning sen är jag ledig fredag-söndag och då tar jag mitt pick och pack ner till Malmö för en riktig tjejhelg. Köpenhamn står bland annat på schemat så jag är riktigt taggad. På fredag tänkte jag dessutom försöka boka ny tatueringstid, för mars. Vill ju bli klar med armen nån gång så man kan gå på nästa projekt. 

Minusgrader


Inatt har jag äntligen sovit bra och känner mig utvilad för första gången på länge. Att ta sig till jobbet idag var dock ingen rolig historia. Trodde jag skulle frysa ihjäl ett tag. Hade glömt bort hur det känns med minusgrader och insåg att jag är i stort behov av en ordentlig vinterjacka. Så tråkigt att lägga pengar på bara och billigt är det ju inte, inte de jag kan tänka mig i alla fall. Men måste nog köpa en snart. 

Nu ska jag återgå till jobbet.

Zombie

Började ju som sagt skift förra veckan och just denna veckan är det fullspäckat på jobbschemat. Och jag som inte är speciellt van vid att jobba så här mycket är helt slutkörd i hjärnan och då har jag ändå hela helgen och måndag kvar innan jag får en dag ledigt. Att jag dessutom har sovit väldigt dåligt och blivit väckt tidigt på morgonen efter stängningarna har ju inte direkt gjort saken bättre. Så om ni ser en zombie så är det nog bara jag. 
 
Idag har jag äntligen tagit tag i min ansökan om att få plugga på distans, så troligtvis blir det naturkunskap b på 25% om några veckor. Måste ju som sagt ha det för att kunna söka in till sjuksköterska i vår så nu får vi hoppas att jag kommer ihåg hur fan man pluggar, var ju trots allt mer än ett år sen. 
 
Och velpotta som jag är så vet jag ju egentligen inte vad jag vill göra, ändrar mig från dag till dag som ni kanske märker men söka kan man ju alltid göra, så får man väl se om man kommer in och om det känns rätt när det tillfället kommer. 
 
Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar med öppningen imorgon. 

Jobb, hur svårt ska det vara?

Det där med att försöka hitta ett annat jobb, på heltid med lite mer passande arbetstider verkar lättare sagt än gjort. Sökte ett jobb för ett tag sen, där jag har utbildning inom ämnet och dessutom så har jag ju jobbat med försäljning och service i över ett år nu vilket gjorde att jag hoppades på att äntligen få komma på åtminstone en intervju men det sket sig som med alla andra jobb. Då undrar jag, vad fan ska man göra om man inte ens får komma på intervju till ett jobb som man tror man hade älskat och där man dessutom både har utbildning och erfarenhet? Om man inte ens får komma på intervju då, när fan skulle man då få komma på intervju till andra jobb, där man dessutom har mindre erfarenhet än till det senast sökta? Hoppet om att hitta ett annat jobb börjar sakta men säkert försvinna, blir så trött på hela situationen. 
 
Nu ska jag väl dock inte klaga för mycket. Jag har åtminstone ett jobb men jag vill ju så gärna ta mig vidare och få jobba med alla de delar jag brinner för. Nu är det ju i stort sätt bara försäljningen och servicen jag får utlopp för och jag vill ha mer än så.
 
Vill bara poängtera att jag trivs bra med jobbet jag har nu, så det inte blir några missuppfattningar men som sagt. Jag drömmer större än så. 

Casper

Idag fyller världens finaste 15 år 💕

Ordning

Äntligen ordning i hallen! Skulle nog egentligen vilja ha ett par andra korgar/lådor på hyllorna men de vi hade hemma får duga så länge i alla fall. Skönt som fan att slippa ha allt slängt i sovrummet som vi haft den senaste veckan. 
 
Idag jobbar jag stängning och så även imorgon. Hade mer än gärna stannat hemma istället för just nu har jag sån jävla huvudvärk men förhoppningsvis hinner det gå över till kl 16 när jag börjar. 

Ute och sprang

Igår var jag ute och sprang en runda för första gången på ungefär ett år och det märktes, det kan jag lova. Helvete vad tungt det kändes ett tag men så skönt efteråt. Så nu ska jag försöka komma ut två gånger i veckan, måste dock investera i ett par nya skor när lönen kommer för de jag har nu mördar mina fötter och knän. 

Idag ska vi troligtvis förbi Mio en runda och kolla en grej till hallen. Hoppas verkligen att den funkar så vi kan få ordning på det sista, som just nu ligger slängt i sovrummet. Efter det så är det nog bara lite småfix sen ska hallen vara klar. Och då återstår vardagsrummet, men det lär dröja några månader innan vi får klart där. 

Senaste tillskotten

 
Här är bild på de två senaste tillskotten på armen för er som inte redan sett. Gjorde ju en ros också men den känns ju rätt ointressant eftersom jag haft liknande rosor ett tag nu. Men den sitter till höger om den nedersta, ungefär vid armbågen. Förhoppningsvis blir det påfyllning på armen i mars, ska ringa och försöka få tid när han släpper nya om två veckor. Hatar att man ska behöva vänta så länge men det är helt klart värt det för han är så jävla duktig. Blir alltid lika nöjd och dessutom är han väldigt snabb när han kör, så man slipper plågas allt för länge. 

Pappan

Igår var jag och mamma på "pappan" med Henrik Hjelt som hon vunnit biljetter till. Jag hade inga direkt höga förväntningar men blev positivt överraskad, man fick sig ett och annat skratt under de där 80 minuterna. Kvällen avslutades med säsongsstarten av Greys Anatomy, bra kväll med andra ord. 
 
Nu har jag bara ett 11-15 pass kvar på jobbet innan det äntligen är helg igen. Fan vad skönt det ska bli med en lugn helg för en gång skull. Har absolut ingenting planerat vilket känns så jävla skönt efter att ha varit iväg på saker i stort sätt varenda helg sen vi kom hem från Barcelona. Och har vi inte varit i väg så har det varit jobb istället så ni kanske förstår hur skönt det ska bli. Men nog tjatat om det. Nu ska jag strax gå och lägga mig, har varit dödstrött hela dagen. 

Hallen

Det var inte det lättaste att få med allt på bild men så här ser det i alla fall ut i hallen nu. Tusen gånger bättre än innan. Vi var dock tvungna att sätta stången lite högre upp än vi tänkt från början, då det hade blivit för trångt för galgarna annars. Men jag är nöjd. Nu måste vi bara hitta en bra förvaring till våra mössor, hattar och grejer men det verkar rätt svårt eller så är det vi som är kräsna. 
 
Nu ska jag strax ta mig till jobbet, ska bara ligga kvar i sängen och dra mig en liten stund till. Älskar att gå upp, göra mig i ordning och sen gå och lägga mig i sängen lite till innan jag ska åka.

Gymkort

När nästa lön kommer SKA jag köpa gymkort. Jag tycker ju egentligen att det är jävligt kul att träna, oftast i alla fall men budgeten har ju tyvärr inte räckt till ett kort tidigare men nu ska jag se till att det gör det. Måste verkligen tajta till kroppen lite, så efter helgen i Malmö den 25-27 blir det förhoppningsvis både gymkort och detox. Tills dess ska jag försöka ta mig ut på promenixer lite oftare och ev springa någon runda. Vädret är ju perfekt för det nu, älskar när hösten visar sig från sin bästa sida. 
 
En del av hallen är nu klar. För er som har instagram kan ni se en sneak peek där annars dyker bilder upp här imorgon. Nu ska vi bara lyckas hitta en bra förvaring till våra halsdukar, mössor och allt det där. Verkar dock lättare sagt än gjort. 

Över en vecka

Det där med att dagens jobbpass blir första på över en vecka känns ju sjukt konstigt och segt. Men från och med idag är det skift som gäller och det börjar med 11-15 fram till på fredag sen en ledig helg, en lugn helg lär det dessutom bli. Skönt som fan om ni frågar mig. 

Senaste dagarna

Från festen i lördags. Hade så roligt, klampade väl in hos Sanga och Jens runt halv 5 på natten/morgonen. 
I söndags var vi sega, magen var kaos och så var det även på tåget. Hur kan man ens ta in så mycket folk? Och dessutom koppla bort vagnar så det blir ännu mindre plats. Ska aldrig mer åka vid den tiden för det är alltid likadant. 
 Kenny var hemma i Växjö i helgen så nu har jag äntligen fått skohyllan byggd åt mig, så nu är det dags för makeover i hallen. Vi tänkte först haft kopparröret som klädstång men insåg att det inte kommer hålla med alla jackor på så nu är det kaos här hemma eftersom den andra hyllan åkte ner innan vi kom på detta. Men förhoppningsvis kommer det hem en ordentlig stång i krom i veckan. Och då lär det komma fler bilder på allting. 

Malmö

I eftermiddag åker vi ner till Malmö där det vankas 30års fest för Jonathans syster imorgon. Ikväll blir det däremot lugnt för min del, vi ska bara och kolla på Vidunder (Jens band för er som inte vet). 

I och med detta så har jag fullt upp innan vi åker. Måste bort till frisörsalongen och köpa schampo, hem och tvätta håret innan jag måste till arbetsförmedlingen, igen. Denna gången är det dock någon information om ett jobb, ett jobb som inte lockar för fem öre men kan ju försöka intala mig själv att det kanske ändras efter informationen. Måste till mammas jobb och skriva ut cv och personligt brev också tror jag. Och hinna äta innan tåget går. Så det är nog dags att sätta igång med allt nu om jag ska slippa stressa. 

Gårdagen

Igår överraskade vi mamma, igen. Jag och Jonathan hade sagt att vi inte skulle kunna komma men när hon kom hem från jobbet var vi redan på plats hemma hos mor och far, där vi bjöd henne på oxfilé och potatisgratäng. Och äppelpaj till efterrätt men den stod hon själv för. Avslutade kvällen med lite kortspel innan det var dags att åka hem, var så trött hela dagen igår. 
 
Noomi måste vara den knäppaste hunden någonsin, hon är på en och ska upp i knät hela tiden. Ena stunden är hon hos Jonathan och sen ska hon på någon annan och så där håller hon på i flera timmar. En mer sällskapssjuk hund får man nog leta efter. 

Nytatuerad

Fy fan vad jag hatar att vara nytatuerad, speciellt första dagen. Denna morgonen har varit en riktig helvetes morgon än så länge. Är så öm och svullen och när plasten skulle av så höll jag på att både svimma och spy. Blev helt kallsvettig och grejer men tror det var en blandning av tatueringen och att jag var hungrig, brukar bli så då. Är så glad att jag är ledig från jobb idag i alla fall, hade aldrig funkat att jobba. 

Idag fyller för övrigt lilla mor år så grattis till henne! 

Sneak peek

Här är en liten sneak peek på vad som gjordes idag. Detta är bara en av tre grejer och som ni kanske förstår var bara linjerna klara på den här bilden. Tyvärr hann vi inte med allt jag ville ha så det får bli om nån månad istället. Nu ska jag sova, är helt slut och så måste jag tydligen till arbetsförmedlingen kl 9 imorgon. 

RSS 2.0