Jeffrey Campbell

Jag blir helt exalterad när jag ser alla skor från Jeffrey Campbell, det är knappt så jag vet vart jag ska ta vägen. Skorna längst upp är inga skor jag själv skulle köpa, de är ju helt sinnes. Men de andra två. Kärlek ♥ Det är inte långt ifrån att jag klickar hem de i mitten, men jag tvekar på vilka jag helst vill ha. De nedersta har ju inte kommit in än. Så, vilka tycker ni?

Bilderna är från Henry Kole's facebook sida.

Det är över nu

Det är med det här vi har spenderat vår senaste vecka, och nu är det äntligen över. Nu ska vi bara sammanställa allt och göra redovisningen sen är vi klara med projektarbetet, så himla skönt. Men det kommer nog kännas lite tomt också.

Nu ska jag försöka plugga till religions provet som är imorgon, men förhoppningvis får jag göra det på tisdag eller onsdag istället. Eftersom vi har spenderat all vår tid med projektarbetet så jag har inte riktigt hunnit förbereda mig tillräckligt mycket för att kunna göra det imorgon så håll tummarna för att vår lärare har förståelse för det.

Studentklänning

Efter tre veckors väntan dök studentklänningen äntligen upp igår. Jag fick dock vänta ännu mer, tills idag med att hämta ut den eftersom att jag inte har varit hemma. Men en sak är säker, det har varit värt väntan. Den var precis lika fin i verkligheten, om inte finare så nu vill jag bara att det ska bli den 12 juni så att jag kan få använda den också.

Finaste väskan

från modekungen. Synd att den kostar 799kr bara, lite väl dyrt för min plånbok. Men den hade varit fin till studenten och allt annat, så vi kan väl hålla tummarna för att det blir pengar över så småningom så att den kan bli min.

Det är väldigt mycket nu med musikalen och det, så jag återkommer när den är slut och jag har något vettigt att skriva.

Bästa

Bästa vädret, bästa smoothien och bästa sällskapet.
Och jag överlevde övningskörandet även denna gång.

Ledig

Idag är jag ledig hela dagen, vilket jag tycker jag har gjort mig mycket välförtjänt av. Det enda jag har inplanerat är att övningsköra lite, sen ska jag bara ta det lugnt så att jag är utvilad och redo för alla föreställningar den kommande veckan. Det hade varit gött med en fika ute i solen också, så förhoppningsvis kan jag styra upp en dejt med Emma senare idag.

Nu däremot ska jag slänga i mig lite mat och kolla på Top Model, som jag missade igår.

Vädret, skor, projektarbete & jobb


Jag ska väl inte vara sämre än alla andra.. Vädret idag alltså ♥ Så jävla underbart. Det får mig dock tyvärr att bara vilja shoppa en massa vår och sommarkläder, men min ekonomi tillåter inte riktigt det just nu. Men så småningom ska jag nog köpa mig ett par skor i alla fall. Frågan är bara om jag ska köpa ett par röda låga converse eller ett par vita Dr martens?!

Idag har det förövrigt varit fullt upp med projektarbetet och det kommer att fortsätta hela veckan. Fram till onsdag är det repetitioner som gäller, på torsdag är det genrep och på fredag drar föreställningarna igång ordentligt. Det kommer vara så skönt om två veckor när de flesta skolarbeterna är överstökade. Då ska jag bara njuta.

Imorgon hade jag tänkt söka jobb på en av frisörsalongerna här i stan. Jag hoppas verkligen på ett jobb där. Annars får jag fortsätta mitt sökande.

Mycket trevligt

Igår var en mycket trevlig dag, som började med 75års kalas för farmor och därefter åkte jag hem till Emma, kollade på melodifestivalen, dansade som en tok och förfestade innan vi tog oss till Deluxe där jag hade en av de bättre kvällarna på länge. Vi hann även med en tur till Pauze innan de stängde. Kvällen avslutades dock inte på bästa tänkbara sätt men överlag var det en bra kväll.

Idag har jag varit lite bakfull, men en promenad runt sjön gjorde susen så nu mår jag relativt bra igen. Jag lyckades även köpa simkort idag (som jag har glömt göra alla andra dagar) så nu ska jag bara orka ta mig dit och börja simma, inte idag dock.

Fullt upp

Jag har inte gått och dött, jag är fortfarande vid liv bara det att jag har haft väldigt mycket att göra de senaste dagarna. Det är fullt upp med projektarbetet/musikalen som drar igång ordentligt nästa vecka och en massa andra arbeten som ska slutföras. Dessutom försöker jag skriva personligt brev och cv, så att jag förhoppningvis kan ha ett jobb efter studenten men det är inte det lättaste. Och det blir inte lättare av att jag är osäker på vart jag vill ta vägen, men det löser väl sig så småningom.

Imorgon och på fredag är det återigen praktik, men just nu vill jag bara ha helg. Jag är så pepp på lördag, då det först blir lite födelsedagsfirande för farmor och därefter utgång.

Unif hellbound

Någon som känner sig manad att köpa ett par unif hellbound till mig? Jag vill ha! Men tyvärr alldeles för dyra för min ekonomi just nu.

Det känns som att jag är på väg tillbaka nu, från min lilla svacka jag har varit inne i ett tag. Allt börjar kännas roligt igen, speciellt praktiken. Det enda lite sämre nu är min spänningshuvudvärk som gör mig galen, men förhoppningsvis hjälper akupunkturen jag ska få i pannan på tisdag (är ganska nervös inför det just nu).

Igår var en mycket trevlig kväll. Eller början av den i alla fall. Fram tills jag fick huvudvärken from hell och vi kom till Deluxe där det var rätt dött. Men det var skönt idag i alla fall, att jag lyckades komma hem tidigt och slapp vara bakis. Jag använde inte kameran så mycket igår men någon bild lär nog dyka upp så småningom.

Tatueringstid

Igår bokade jag en ny tatueringstid. Tyvärr är det inte förrän den 31 augusti, men den som väntar på något gott.. Nu ska jag iväg på praktik för första gången på vad som känns som en evighet. Ikväll ska vi fira Johanna som fyller år och så blir det en sväng till Deluxe där det är Muskelrock deluxe.

RSS 2.0