Grymt bra helg



Är för tillfället sjukt trött efter att ha busat med Elin och Evelina (de minsta i kusinskaran). Resten av bilderna från gårdagen och dagen kommer, men imorgon. Gårdagen var förövrigt grymt bra, kunde inte blivit bättre :)

Lördag

Är precis hemkommen efter lite käk hemma hos Emma, nu ska jag hoppa in i duschen, raka benen och allt sånt där som behövs, sen är det fest! Kameran följer med.

Världens lyckligaste

Vem är världens lyckligaste? Jag så klart! Haha. Kissbiljetten är min. Imorgon ska det firas ;)

Årets första julklapp

Nu har jag handlat årets första julklapp! Nästa vecka ska jag försöka fixa resten, om ekonomin tillåter. Ska ju ha råd med Göteborg (om det blir nått), nyår, airbourne, muskelrock, skor, samt kameran som jag måste betala. Men förhoppningsvis löser det sig på nått sätt :)

Bilder@frisörtekniken







Här kommer tre av några bilder jag tog i skolan idag. De flesta ville inte vara med på bild, men jag tvingade Emma. Kanske inte världens bästa bilder eller snyggaste frisyr men Emma ville prova hur det var att ha riktigt lockigt hår så här har ni resultatet.

1. Lägg till lite rynkor och ni har tant-emma
2. Färdigt resultat från sidan och en del av den bakre delen.
3. Färdigt resultat framifrån.

Tjugofjärde

Idag är det den tjugofjärde. alltså en månad kvar till julafton. plus en vecka på det och det är nyår. några julklappar har jag dock inte köpt än, men min nyårsoutfit är i stort sätt fixad, vilket känns jävligt gött. Tog förövrigt med mig kameran till skolan idag, så det lär komma upp några bilder på Emma och hennes hår (som jag stylade) lite senare.

Kiss



Pluggandet går inte riktigt som det ska just nu, är så jävla exalterad, fick precis reda på att Kiss kommer till Sthlm och Malmö i sommar. Biljetterna släpps på Fredag och jag hoppas verkligen jag har varit tillräckligt snäll i år för att få en biljett till Malmökonserten i julklapp :)

Måndag



Gött att man kommer till skolan och har en lektion. Kunde lika gärna stannat hemma och pluggat. Fick i och för sig en hel del gjort i skolan ändå eftersom jag stannade kvar och övade permanent. Men nu blir det i vilket fall som helst pluggande resten av dagen till Lady Gaga på högsta volym. Hennes uppträdande igår på AMA var som vanligt lika underhållande, så har ni inget att göra kan ni ju ta er en titt på det.


Gladare tjej får man nog leta efter

Om 19 månader fyller jag 18, haha! och just nu kan jag nog inte bli gladare. puss.

Gårdagen



Gårdagen spenderades först med mor och far, samt några gäster dom bjudit hem, men jag kände mig så jävla ensam så Emma kom och gjorde mig sällskap, vilket verkligen behövdes.

Nu ska jag plugga, har prov på massa hårvårdsprodukter och sånt där på tisdag och jag kan ingenting.

Åtta månader

åtta månader. sen första träffen. det är helt sjukt vad tiden går fort. och jag saknar det. men inte lika mycket. som jag gjort. och igår hände något. som var så jävla likt den där gången. innan första riktiga träffen. och han var så fin. precis som du. och jag ville bara springa fram och pussa på honom. men det gjorde jag så klart inte. med lite mer alkohol i kroppen hade jag nog gjort det. och jag önskar att jag hade haft lite mer alkohol i kroppen. för han var verkligen så där. underbart fin.

When I Say Mötley You Say Crüe





Sitter för tillfället svettig och härlig och tittar på lite liveinspelningar från Mötley Crüe i köpenhamn och Hardcore Superstar i Göteborg. Fy fan va man saknart. Under Home Sweet Home stod jag med världens finaste pojk och hade det allmänt trevligt och mitt i allt pussande brister jag ut i skratt. Svergieflaggan säger jag bara. Oj oj oj så fint det var. Alltihop. Och Tommy Lee.

Gårdagen var förövrigt ganska bra. Träffade folk man inte träffat på ett tag, vilket var jävligt fint tills vi drog på någon kass fest som förstörde hela kvällen. Ikväll blir det antingen myskväll eller fest. Vi får väl se lite. Nu ska jag i alla fall duscha.

Fredag

Vaknade av att jag hade mensvärk, magknip och migrän. Kan ha varit något av det värsta jag varit med om. Visste inte vart jag skulle ta vägen, men försökte i alla fall äta frukost och började göra mig i ordning men kände att jag aldrig skulle orka gå till skolan, så gick och la mig, vaknade och tvingade mig till teckenspråket. Nu mår jag bättre och ska strax baka pizza, sen blir det fest och trevligheter.

Din sko



De här skorna från Din Sko, som kommer ut i vår kan man inte annat än älska. Så förhoppningsvis står de på min skohylla om några månader.

Bild: Lånad av http://sexandthecitty.blogg.se/

Ibland är pappor bra att ha

Sitter för tillfället och äter kanelbulle, dricker varm o'boy och känner mig febrig, samt funderar på om jag ska äta wookat eller tortillapizza. Svårt det där. Pappa kom förövrigt precis hem med en efterlängtad chokladkalender till mig. Ibland är han bra, den där gubben.

Idag är det exakt en månad kvar tills jag får jullov :)


Lady Gaga



Lady Gaga kan ju vara det bästa som har hänt världen musik-mässigt. "Bad Romance" har haft 12 500 000 visningar på bara några veckor. Sjukt. Och nu har hennes andra låtar från albumet (som egentligen släpps nästa vecka) läckt ut. Kan än så länge säga att "Speechless" är grymt bra.

För några minuter sen



Så här såg det ut framför mig för några minuter sen. Varm O'boy dark med grädde. Det var välbehövligt kan jag lova. Har under veckan planerat att jag SKULLE gå hem från skolan idag, istället för att åka buss och även om det spöregnar ute, är kallt och blåser så tvingade jag mig själv att gå, vilket resulterade att jag höll på att frysa ihjäl, såg ut som en blöt hund och inte hade någon känsel i benen. Men duktig känner jag mig i alla fall.

Tummen upp



idag har varit en bra dag. med en massa trams och skratt. och längtan till jul och nyår. en månad kvar. och lite till. i år vill jag ha en riktigt nyårskyss. av någon jag tycker om. haha. förra året blev det lite för många.

för första gången på länge mår jag riktigt bra. tummen upp för det. nu blir det plugg.

Here we go

har under en längre tid funderat på att radera allt på bloggen. och på något sätt börja om. idag gjorde jag det. med nästan allt. det lilla som är kvar betyder för mycket för mig för att raderas. så nu kör vi. förhoppningsvis blir det bättre denna gången.

Trodde inte man kunde sakna någon så här mycket

23 Juli

du är så fin. och jag tycker om dig. sjukt mycket. kanske lite för mycket. varje gång det piper till i mobilen hoppas jag att det är du. men jag hoppas nog lite för mycket. hoppas att få ligga i dina famn och bara pussa på dig. hela tiden. få vara med dig. hela tiden. i din famn. där det är så varmt och mysigt. åh vad jag älskar det. och dig. eller? fan jag vet inte. hatar. att allt är så svårt. men jag tycker om dig. sjukt mycket. men det vet du nog redan. har sagt det så många gånger.

29 Juli

trodde aldrig att jag skulle tycka om dig. så mycket som jag gör. ungefär så häääääääääär mycket. fast ännu mer. saknar dig. sjukt mycket. men antagligen så är det inte ömsesidigt. varje gång du inte svarar blir jag lika ledsen. men sen gör du mig så glad igen varje gång du skriver minsta lilla. vad du än skriver. man skulle väl kunna kalla det olyckligt kär. men jag vet inte. det bästa kanske vore att sluta prata med dig. inte prata nånting alls. Skulle aldrig klara det. Det vet jag redan nu. Så nu har jag ingen aning om vad jag ska göra. Inte så länge du inte säger nått. säg nånting. vad som helst. snälla. det skulle göra saken så mycket bättre. men jag hoppas verkligen. att få träffa dig igen. känna din underbara doft och bara krypa ner i famnen. det bästa som finns. jag hoppas du vet hur mycket jag tycker om dig nu. det borde du göra. men du kan väl säga nånting tillbaka? vad du känner. eller precis vad som helst.

11 Augusti

ena stunden vill man så gärna. och tror verkligen. tror att det kan bli så där bra som man vill ha det. nästa inser man att det nog aldrig kommer bli så. och det är precis, precis så det känns nu. med allt. med allt som har med dig att göra. Det har nästan gått exakt fem. fem månader. sen vi träffades för första gången. på riktigt. för vi hade ju sett varandra innan. och ibland undrar jag. hur det hade blivit om vi aldrig hade träffats. den där första gången. då kanske jag aldrig hade tappat kontakten. med han den där. som jag också precis hade träffat. och allt hade varit väldigt annorlunda. jag borde inte skylla på dig. men det är ju faktiskt lite ditt fel. eller egentligen inte. för det var ju mitt val. men du var en stor grund till det där valet. och jag kommer nog alltid undra. hur det hade varit. men aldrig få veta.

17 Augusti

när man tror att allt är över. har gett upp hoppet. och nästan börjat gå vidare. så dyker du alltid upp. och man börjar känna så där igen. åh jag vill. vill pussa och gosa. och känna din doft. och bara hålla om. ligga i din famn. men denna gången. för första gången. vet jag inte om jag vill. för jag vet att jag blir. blir så jävla glad. varje gång. men sen sårar du. igen. och jag blir så jävla ledsen. men jag tycker ju om dig. och egentligen vill jag så gärna ge det en sista chans. och jag kanske borde göra det. bara för att. men jag vill ju inte bli så där jävla ledsen. igen. men kanske. en sista gång.

RSS 2.0