Malmö, Vapiano och valpshow

Nu är jag hemma igen! Igår åkte jag till Malmö och Sanga. Det känns som att jag bara har tryckt i mig en massa mat under min vistelse men vi har hunnit med lite annat också. Vi började i alla fall lördagen med lite shopping (blev bara ett par jeans) och sen gick vi till nyöppnade Vapiano och åt, så jävla gott. På kvällen intog vi soffan, käkade chips, drack julmust och glodde på film. Idag har vi varit på valpshow, ätit pizza, lussebullar och druckit varm oboy, sen var det tyvärr dags för mig att åka hem. Jag trodde dock inte att jag skulle lyckas ta mig hem, men mitt tåg var som tur är inte inställt och jag kom hem i samma skick som när jag åkte.

Nu ska jag gå och lägga mig, är så jävla trött.

Struntprat

Idag har jag haft en betydligt bättre dag på praktiken än igår. Nu är jag helt slut. Jag har nämligen klippt Jens lillebror nu ikväll också, så jag har haft fullt upp i ungefär 11 timmar så sängen känns väldigt lockande. Och med tanke på att jag ska ta tåget till Malmö kl 9 imorgon är det nog lika bra att gå och lägga sig. Vägen upp för trappan känns dock väldigt tung. Jag kom precis på att jag måste packa också. Behöver som tur är inte ha med mig så mycket.

Nehe, nu ska jag sluta prata massa strunt och packa istället så att jag kan komma i säng i tid. Hade mer än gärna haft sällskap av en man ikväll, är i stort behov av massage och lite mys.

Black Sabbath


Bestämde mig ganska spontant i morse för att jag var tvungen att se Black Sabbath, så nu är det bokat och klart till spelningen i Estocolmo. Maj/Juni nästa år kommer vara fullspäckat med roligheter. Först Black Sabbath, veckan efter är det muskelrock, därefter SRF och sen tar jag studenten! Jag kommer vara mer död än levande efteråt men det kommer vara så värt det.

Idag har förövrigt varit en riktig skitdag på praktiken, håller tummarna för att morgondagen blir bättre.

Lägligt

Det känns som att jag har lyckats tajma in min kommande helg ganska bra. Jag är nämligen jävligt trött på Växjö och skolan just nu så en tripp till Malmö och Sanga kunde inte komma lägligare. Nu vill jag bara att tiden ska gå fort tills på lördag när jag åker. Ska försöka haffa tröjan ovan också när jag ändå är i Malmö. Från Weekday, bilden kommer härifrån.

Det har förövrigt inte hänt något intressant sen sist. Skolan tar död på mig, så jag har knappt någon ork över till annat. Jag vill göra så mycket, men är lite för feg och så den där tröttheten då. Plus magen, som dock har varit bättre de senaste dagarna så lite framåt känns det ju som att det går i alla fall.

Tränat

Idag har jag tränat för första gången på vad som känns som en evighet. Imorgon lär jag har brutal träningsvärk, jag har nämligen tränat alla muskler jag i vanliga fall inte brukar träna så det lär som sagt kännas en del. Men nu ska jag i alla fall försöka komma iväg och köra minst en gång i veckan plus lite övningar hemma så att min rygg kan bli bra.

Utökat garderoben

Igår var jag duktig och utökade mitt skoförråd, med ett par riktiga vinterboots med foder i så att jag slipper gå runt i mina converse i år igen. Dessutom köpte jag en vinterjacka, så jag slipper frysa röven av mig. Idag har jag fyndat en volume master för 199kr på Mediamarkt. Nu vill jag bara åka till Göteborg och shoppa, tre veckor kvar! Och sex veckor kvar tills det är tatueringsdags igen. Jag vill ju gadda mig nu. Funderar på att boka tid till i maj, på fredag men bara om jag lyckas bestämma vad jag vill göra, har ju en massa idéer men kan ju bara göra en sak i taget.

Veckan som gått, med Noomi

För en vecka sen badade Noomi, så här gullig var hon då.
Nu har hon nästan rest öronen helt. Det känns som att det skedde över en natt.
Matdags


Katastrof

Jag vet inte vad det är med min mage just nu. Den har varit bra med små undantag lite då och då enda sen i somras då jag slutade med laktosprodukter. Nu är den dock katastrof. Det känns som att tarmsystemet har slutat fungera eller nått. Idag lyckades jag få i mig lite yoghurt till frukost, två tuggor av min mat till lunch sen var det tvärstopp, förutom en blåbärsmuffin som lyckligtvis slank ner några timmar senare. Jag var egentligen bortbjuden på mat och lite fredagsmys ikväll men mat kan jag ju glömma att äta borta när magen är så här (känns ju dumt att bara sitta och peta i maten), så nu återstår det att se om jag lyckas få i mig lite revben här hemma utan att magen gör uppror, igen så att jag åtminstone kan få mitt fredagsmys.

Jag ska förövrigt prova på något läkemedel som mamma har köpt hem som ska vara bra mot IBS, så håll tummarna för att det hjälper.

Chilli

Jag tror det var dumt av mig att gå in på Chilli idag, nu vill jag bara skaffa mig en egen lägenhet och få inreda. Det här soffbordet alltså. Kärlek. Jag måste ha ett sånt. Så jävla snyggt slitet. Dessutom gick jag och köpte en tänkbar nyårsklänning. Jag hade först tänkt ha samma som förra året men när jag hittade en som var precis i min smak för bara 99kr så kunde jag inte motstå.

Idag är jag så himla myssugen. Jag vill ha en man.

Fyra på hundarna


Hjärta/hjärna-situation

”Det där är en typisk hjärta/hjärna-situation. Antingen så följer du hjärtat och slänger dig in i det du vill ha eller så använder du hjärnan och håller dig borta från någonting du alltid kommer att vilja ha men vet aldrig är bra.”
Citat av Michaela Forni.

Och det är ju precis så det är. Och har varit. Jag har använt hjärnan den senaste tiden men så ångrade jag mig, efter övertalan från alla andra. Det slutade åt helvete så jag borde ha fortsatt använda hjärnan. Nästa gång vill jag däremot bara kunna slänga mig in i det. Släppa allt, som jag inte riktigt har lyckats göra än. Men till nästa gång, hoppas jag.

Gårdagens födelsedagsfirande

Igår firade vi som sagt Ellen. Vi började med mat på Lanterna, fortsatte hem till Emma och sen vidare till Pauze där i stort sätt alla gick åt olika håll. Jag hade kanske min sämsta utgång någonsin. Inte nog med att min mage strulade så att jag var tvungen att åka hem tidigare, jag blev besviken och så jävla förbannad. Det är tur att man har människor runt omkring sig som kan göra en lite gladare, så det slutade väl inte helt olyckligt i alla fall.

Nu ska jag försöka få i mig lite mat, sen ska vi åka och släppa hundarna i Skir. Ikväll ska jag frossa i mig en massa tacos, om min mage tillåter.

Dödstrött

Idag var det återigen dags för praktik, och jag är ta mig fan dödstrött trots att jag inte har haft så jättemycket att göra. Imorgon har jag en långhårspermanent inbokad och jag bara fruktar hur min rygg kommer att må efteråt. Jag lär ju vara helt slut och däcka innan kvällen ens har börjat (vi ska fira att Ellen har fyllt 18).

Nu ska jag skriva cv så man kanske kan hitta sig ett jobb så småningom. Idag har jag förövrigt köpt min första julklapp för i år.

Tjädertupp

Idag när mamma skulle gå ut och hämta tidningen på morgonen så ropade hon ut mig. Utanför dörren står en tjädertupp, som innan jag hade hunnit hämta kameran hade förflyttat sig till staketet. Sen flög den upp på förrådstaket och därefter upp till det stora taket där den fick sällskap av skatorna som var lika nyfikna som vi och alla grannar. Jag tyckte hela grejen var väldigt häftig men jag var så jävla rädd. För er som inte vet så är jag livrädd för fåglar och när denna då vänder sig mot oss och börjar flyga upp mot förrådet kan ni kanske förstå vilken panik jag fick.

Det är vid såna här tillfällen man önskar att man hade ett bättre objektiv till kameran.

Shopping & pyssel

Jag är så himla shoppingsugen just nu, men jag tror jag måste försöka hålla mig tills jag är i Göteborg om en månad. Dessutom är jag på pysselhumör. Jag vill göra egna smycken, har så mycket idéer så jag ska se om jag hittar lite grejer här hemma eller om jag kan köpa lite saker och pyssla ihop något fint. Och så sitter jag och letar tyger till min blivande studentklänning. Jag vill fixa allt nu! Istället ska jag hoppa in i duschen och sen tänkte jag lägga mig och kolla på de desperata husfruarna.

Jag måste ha tröjan ovan, så jävla mysig!

Trött på skolan

Jag är så jävla trött på skolan nu, så jag sitter och kollar tänkbara jobb och längtar efter studenten. Sju månader kvar. Det känns som en evighet så jag försöker se fram emot allt som händer innan så mycket som möjligt. Men just idag känns allt bara väldigt tungt. Jag har haft magknip i stort sett hela dagen, vädret har varit tråkigt och så är det en massa andra saker som rör sig i huvudet. Och så saknar jag Malmö. Imorgon hoppas jag däremot på en bättre dag och framförallt bättre väder.

We don't celebrate sundays

När jag kollade igenom kameran igår upptäckte jag att jag både hade lyckats ta ett kort och spelat in en liten snutt under konserten, det är inget jag minns men här är i alla fall filmen.

Malmö & Hardcore Superstar

Jag kommer nog kunna leva på gårdagen jävligt länge. Vi började hemma i Sanga's lägenhet med romantisk middag, några cider och sen tog vi taxi bort till förfesten där jag upptäckte att Emma hade glömt biljetterna hemma i lägenheten (som ligger i andra sidan stan, men som tur är lyckades vi lösa det utan att behöva åka och hämta dem). Efter lite förfestande tog vi taxin till KB där Hardcore Superstar stod på scen och sen behöver jag nog inte tillägga så mycket mer. Jag hade så jävla roligt och blev bjuden på både champagne, cider, shots och drinkar så det ändå jag betalade under kvällen var garderoben. Fint som snus. Och så träffade vi ju Adde och Vic som ni kan se.

Idag har jag mått bättre än vad jag förtjänar, och nu ska vi festa till att med kräftor här hemma. En liten video från konserten dyker nog upp lite senare eller imorgon också.

Snart dags..


Nu börjar jag sakta men säkert bli klar inför kvällen. Om en stund drar vi på förfest för att sen ta oss vidare till KB, men först ska den första cidern för kvällen öppnas.

Malmö

Imorgon åker jag och min kvinna till Malmö för att se Hardcore Superstar för typ sjunde gången. Jag är så jävla taggad! Kameran följer med. Nu måste jag packa det sista.

Jobb

Idag har jag jobbat från 8-14 och rensat ogräs, samma syssla som jag höll på med i tre veckor i somras. Jag förstår verkligen inte hur jag stod ut då, men som tur är ska jag bara jobba imorgon också, och så får jag ju bestämma mina tider själv vilket alltid är gött. Och så pengarna då. De lär ju komma lagom tills jag ska till Göteborg och tills alla julklappar måste inhandlas vilket känns underbart.

RSS 2.0