Heldag

Igår kväll ringde telefonen lite oväntat. Det visade sig att jag skulle jobba idag, min första heldag på McDonalds. Jag börjar kl 8 men är så jävla trött så jag kommer nog dö en långsam död idag. Hoppas helt enkelt på mycket folk så att tiden går lite fortare.

Jag som hade tänkt göra en massa ärenden idag och söka jobb. Får väl ta det nästa vecka istället. Jobbar bara två dagar då. Skööönt!


Heltidsjobb

Kan någon vara så snäll och fixa ett heltidsjobb till mig? Det och lite bättre väder är allt jag önskar mig just nu. Men det verkar tyvärr vara lättare sagt än gjort, med både och.

Köpte förövrigt en ordentlig mikro igår. Den vi hade innan fick vi inte ens in en tallrik i, men nu så.


Wrestling

I lördags tidigt som satan åkte jag och Jonathan ner till Malmö igen. Vi spenderade några timmar på stan innan vi drog oss vidare till en kompis och därefter vidare för att titta på wrestling. Det var första men inte sista gången för mig. Förhoppningsvis blir det redan i februari igen, om jag lyckas komma loss från jobb.


Det senaste

Det känns som att jag äntligen börjar komma igång med övningskörandet. Förra veckan var jag åtminstone ute 2 dagar och denna veckan har jag än så länge morgondagen inplanerad. Så småningom hade jag tänkt gå en intensivkurs men det blir först efter att jag har kört och lärt mig grunderna med pappa. Dessutom måste jag spara en massa pengar nu då jag bokade tatueringstid för en vecka sen. Den 1 maj är det dags igen. Så efter det är det väl dags att satsa på körkortet.

I lördags efter jobbet åkte jag och gubben till Malmö. Det blev en lugn helg, med ett besök på Emporia i söndags och ett besök för mig hos Sanga igår medan Jonathan tatuerade sig. Idag är det återigen dags för jobb.


Sjuk

Jag lyckades tyvärr inte hålla mig frisk. Jag trodde dock att jag hade lyckats för jag mådde bra både i fredags och i lördags, men igår kom det smygande tillbaka och idag ligger jag hemma med huvudvärk, halsont och en täppt näsa. Förhoppningsvis blir det inte sämre än så här så att jag kan jobba alla mina pass den här veckan ändå. Det enda positiva är att jag kan käka glass utan dåligt samvete för det och te är typ det enda som slinker ner utan en massa smärta.

Jag övningskörde förresten igår. Har haft ett alldeles för långt uppehåll men det gick bra trots allt. Nu ska jag verkligen försöka köra några gånger i veckan så att jag kan ta det där jävla körkortet snart.


Kroppen gav upp

Ungefär en timme efter förra inlägget så gav min kropp upp. Jag bet ihop och jobbade ändå men 10 min innan jag skulle börja trodde jag inte att det skulle vara möjligt. Fick frossan deluxe, det bara snurrade i skallen och ett tag trodde jag att jag både skulle kräkas och svimma. Som tur är gick de flesta av alla symptomen över efter nån timme men jag är ändå rädd att det är något virus jag har dragit på mig. Håller tummarna för att jag håller mig frisk och att det bara var något väldigt tillfälligt som flög på mig idag, har varken tid eller ork att bli sjuk.


Tröttare än tröttast

Jag är så jävla trött hela tiden. Vet inte om det har med månaden och vädret att göra eller vad det är, men jag känner mig lite som en zombie. Jobbet är väl det som känns allra jobbigast att gå till när det är så här. Hjärnan känns slutkörd. Jag tror jag måste sluta tänka så mycket på min framtid för ett tag och bara ta dagarna lite som dom kommer. Håller nämligen på att bli tokig av allt tänkande gällande alla dessa val.

Har nog aldrig velat ha helg så mycket som nu, ångrar lite att jag tog på mig ett pass imorgon men som tur är så är jag ledig lördag-måndag


Nya lamporna!

Vi har äntligen fått upp lamporna i vardagsrummet samt sänglamporna. Jag har även varit hemma hos mor och far och hämtat lite mer små plock, så som smyckesträden och mina skor. Trodde inte jag skulle få plast med alla mina favoriter men lyckades lösa det rätt bra i ena garderoben.

Jag har även adressändrat idag, drog ut på det lite men nu är det gjort.

 


Svårt att bestämma sig

Allt som snurrar i min skalle just nu är inredning, tatueringar och resor. Varför ska allt kosta så förbannat mycket? Och vad ska man prioritera? Både jag och Jonathan vill göra allt nu, men det finns det tyvärr inte pengar till. Så den stora frågan är om man ska lägga nästan alla pengar på att fixa klart lägenheten detta året och resa nästa eller tvärtom? Någon tatuering kan man förhoppningsvis ha råd med emellan allt.

Funderar även på om jag skulle börja läsa nån kurs på distans, så jag har nått att göra de dagarna jag inte jobbar. Helst skulle jag vilja gå make up utbildningen men jag har ju tyvärr inte de där 63000 den kostar. Har varit lite inne på att kanske börja plugga på heltid igen, men jag kan ju aldrig bestämma mig för vad jag vill göra, ändrar mig från dag till dag. Så lätt är det inte.


Bilder från Sthlm

Jag har helt glömt bort bloggen, här är lite bilder från Sthlm som låg sparat i utkast sen några veckor tillbaka. Hade det så jävla bra där uppe men gjorde av med alldeles för mycket pengar.


RSS 2.0