Pubrundan


Igår var det som sagt dags för pubrundan och för en gång skull använde jag kameran. Kvällen började på Stars and stripes och världens äckligaste mat, vilket förstörde min kväll lite. Jag hade inte ätit på hela dagen så min mage blev kaos, men jag hade ändå en jävligt rolig kväll.

Imorgon drar vi ut till Tyrolen för att spänna musklerna lite.

Tatuering - lår

När vi ändå är inne på det där med tatueringstid.. Tiden jag har bokad i augusti är tänkt för att börja fylla armen, men jag är jävligt sugen på att boka en till tid dock lite senare i år för att göra låret. Jag tycker det är så förbannat snyggt att ha något maffigt på sidan av låret så troligtvis är det nästa grej efter armen. Vad det blir för motiv har jag däremot inte kommit fram till än. Armen däremot vet jag exakt hur jag vill ha den, i alla fall överarmen som är det vi kommer göra denna gången. Så småningom ska väl hela armen fyllas. Men det får väl bli efter låret skulle jag tro.

De två översta bilderna är hittade på tumblr och sista är på den här bruden.

Lägenheten

Jag vill så gärna ta lägenheten men tyvärr kommer jag nog inte kunna göra det. I och med att jag inte vet hur det blir med jobb, har en tatueringstid inbokad som jag helst inte vill avboka och ska kunna leva i sommar så kommer jag inte ha råd att betala för den om jag inte lyckas få ett jobb och att chansa är lite riskabelt. Men förhoppningvis blir någon annan glad över lägenheten och så kan vi ju hålla tummarna för att jag hittar en ännu bättre lägenhet när jag väl har jobb och pengar. Det svider dock lite att behöva tacka nej.

Nu är jag ledig resten av veckan vilket känns så sjukt gött. Imorgon är det pubrunda och på onsdag ska jag försöka återhämta mig innan vi drar på Muskelrock torsdag-söndag. Så förhoppningvis återkommer jag med massvis av bilder (om kameran vill samarbeta) när veckan är slut.

Beslutsångest

Jag har världens beslutsångest just nu. Jag har blivit erbjuden min favoritlägenhet med inflytt 1 september men jag vet inte om jag kommer kunna ta den eftersom jag inte vet hur det ser ut på jobbfronten då. Jag ska i alla fall på intervju i Kalmar om två veckor men jag är lite osäker på det jobbet, om det kommer löna sig att pendla osv. Men ska som sagt dit och se vad de säger i alla fall. Annars håller jag tummarna för ett annat jobb jag har sökt. Det i Kalmar är nämligen ändå bara över sommaren. Och inte nog med all beslutsångest gällande jobb och lägenhet, jag vet inte hur jag ska göra med Sweden Rock. Vi har pratat om att åka ner på lördagen, men det kostar ju en del det också, som allt annat så jag vet inte om jag har råd men är jättepepp på att dra dit. Och så är det ju det där med Spanienresan jag har blivit erbjuden att följa med på i juli, där det i stort sätt bara är flygresan som kostar. Men de där jävla pengarna alltså. Ska gå och köpa en trisslott idag bara för det. Och angående lägenheten så velar jag fram och tillbaka hela tiden. Det hade varit asgött att ta den, men samtidigt hade det varit gött att kunna bo hemma och spara pengar till kommande resor och allt sånt där man kan behöva pengar till.

Nu ska jag slänga på mig lite kläder och bege mig till Värendsvallen för att fixa med kioskerna och kolla på Öster.

OROFLUIDO

Idag fick jag paket innehållandes Orofluido. Jag har inte använt den förut, men har läst väldigt mycket bra om den så jag hoppas att det stämmer. Den luktar i alla fall gudomligt.
Imorgon är det sista dagen på praktiken, vilket känns lite sorgligt. Jag har i alla fall bakat kladdkaka som vi kan gotta oss med innan jag tar mitt pick och pack och lämnar salongen. Snart lämnar jag skolan också, känns så jävla gött! Det är typ bara två riktiga skoldagar kvar.

Vit helg & träning

Efter helgen i Malmö förra veckan så fick det bli en vit helg denna helgen. Mitt konto ekar nämligen tomt, vilket är en av anledningarna till att det inte blir något partaj. Istället har jag varit och tränat. Det blev en halvtimme på crosstrainern och ungefär 1,5 timmes styrka, vilket lär kännas imorgon. Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag ska träffa Emma. Det vankas myskväll.

Malmö

I fredags när jag kom hem väntade rosor och ett grattiskort. Det blev även lite firande i form av mat på Lanterna. I lördags bar det av mot Malmö där det väntade födelsedagsfirande. Vi förfestade i en studio, så jag försökte lära mig att spela trummor men det blev ju inte direkt lättare med alkoholen i kroppen. Därefter drog vi till födelsedagsfesten där jag hade en mycket trevlig kväll som sedan avslutades på Deep. Bästa kvällen på länge.

Nu ska jag avsluta det sista med projektarbetet och sen skicka in det. Så jävla gött. Det är tre dagar kvar på praktiken och tre dagar kvar i skolan. Behöver jag ens nämna hur det känns?

Slut som artist

Benen värker, hela kroppen värker. Mitt huvud är helt slut, hela kroppen är slut. Från 8-18 har vi slitit som djur för att klara delprovet. And I fucking made it! Hur det gick till vet jag däremot inte. Jag var bombsäker på att jag hade misslyckats på minst ett moment, men icke då. Det känns gött att ha det avklarat i alla fall, även om jag inte vet om jag kommer att jobba som frisör. Det är nämligen inte världens lättaste att hitta jobb. Men jag fortsätter mitt sökande så får vi se vart jag hamnar.

Nu ska jag sova. Imorgon bär det av till Malmö för att fira bästa Sleezy och självklart fira att jag klarade delprovet, trots att jag var nära på att strunta i att göra det.

Gå i ide

Jag har ingen ork eller lust till någonting just nu. Jag skulle bara vilja gå i ide och komma tillbaka om några månader eller åtminstone några veckor, måste komma bort från allt. Om jag hade kunnat hade jag sjukanmält mig resten av tiden som är kvar i skolan, är så trött på allt vad skolan innebär. Och på fredag ska jag göra delprovet, som jag inte ens vill göra längre. 1250kr kastade i sjön. Kul.

Och jag borde plugga men ger fan i det, som med allt annat just nu. För jag tillåter mig att göra det när jag är inne i mina svackor. Och jag är inne i en sådan nu. Jag är trött på omvärlden och mänskligheten precis som allas vår älskade Forni beskriver det. Eller för att citera henne exakt. "Det känns precis som att jag har en liten godisautomat i mig som man bara köper och köper ur tills den är tom och då blir jag verkligen helt tom. Så får jag vänta tills några små gubbar kommer och fyller på automaten igen".
Och jag väntar febrilt på att bli påfylld igen.

Jeffrey Campbell Crochet

Det här var vad som låg i paket igår. Jag beställde även de här, men dem hade skickat fel storlek och så var de riktigt fula på, så det blir till att skicka tillbaka dem. Men de på bilden ovan, kärlek. Invigning blir det dock inte förrän på studenten.

Spårar ur

Det där med att det spårar ur i slutet av kvällen börjar bli en vana. Jag hade en mycket trevlig kväll på valborg innan slutet av kvällen, då det spårade. Jag glömmer bort att använda kameran nu för tiden så det finns inga bilder från kvällen, men vi började med kubb och häng i trädgården hemma hos mig innan vi drog ut. Tyvärr var taxin en halvtimme försenad så precis när vi kom fram till Deluxe var det fullt, så det blev Pauze istället men det var gött där också, för en gång skull kanske man ska säga.

Just nu mår jag piss, är jätteillamående och vet inte vart jag ska ta vägen. Jag håller tummarna för att jag mår bättre imorgon i alla fall. Då ska det hämtas ut paket också. Vill hämta det nu!!! Vad det innehåller lär ni märka, ni som inte redan vet.

RSS 2.0