Midsommardagen

Värt att nämna är kanske att vi (tjejerna) vann mot killarna hela tiden, så de var lite knäckta sen. 

Helt färdig

Min axel är helt färdig av allt ogräsrensande. Jag är så trött på det nu men som tur är har jag bara två dagar kvar, innan arbetslösheten väntar och allt annat kul jag har i tankarna att försöka göra i sommar. Förhoppningvis kan jag få lite klartecken över vissa grejer redan i helgen, då det även lär bli en tur ut till Säljerydfestivalen. 
 
Nu däremot ska jag äta jordgubbar med grädde och titta på fotboll. Bilder från midsommardagen kommer imorgon eller på fredag.

Midsommarafton


Midsommarhelgen

 
För er som inte redan vet så spenderade jag midsommarhelgen i Steninge, där det inte bara var midsommarfirande utan även födelsedagsfirande av mig som gällde. Vi har bland annat grillat, ätit midsommarmat och sommartårta, badat i havet, och spelat kubb i mängder. 
 
Fler bilder kommer så fort datorn vill samarbeta. 

Tre från fest i logen via mobilen


Jobb & förkylning

Imorgon börjar jag jobba. Två veckors jobb sen tänker jag ha semester (eller vara arbetslös) ett tag. Jag vet dock inte hur jag ska orka jobba med denna förkylningen. Att rensa ogräs när man knappt får någon luft för att näsan är helt igentäppt är ingen höjdare. Och redan nu när jag bara sitter ner framför datorn så rinner svetten av mig. Hur fan ska det då bli imorgon? Dessutom är mitt nässpray slut.

Från fest i logen

igår, som jag drog hem ifrån på natten. Sjukt skönt att få sova hemma. Nu ska jag bara slänga i mig mat innan jag beger mig dit igen. Inatt blir det dock husvagn som gäller. Jag är så sjukt sliten som ni ser på bilden, ögonen bara hänger och dessutom har jag dragit på mig en förkylning. Tre veckors supande sätter sina spår. Efter midsommar ska jag inte dricka en droppe på flera veckor.

Studenten, part one

Igår var det alltså min tur att springa ut i friheten. Jag hade en grymt bra dag med askalas väder och fint folk. Kvällen avslutades dock med världens magknip så jag fick avsluta lite tidigare på Grace än alla andra, men jag är supernöjd med dagen ändå.

Fler bilder kommer så småningom. Nu ska jag sova. Imorgon är det Johannas, Carros, Emmes & Matildas tur att springa ut, så det blir lite firande av dem innan det är dags för fest i logen på fredag.

Förberedelserna är i full gång

Nu jävlar är förberedelserna för studenten i full gång. Skylten är fixad, en del av maten har börjat tillagas och kommentarerna om pyntningen av flaket bara öser in på facebook. Jag är så jävla pepp men samtidigt är det lite pirrigt. Känns galet att inte behöva sätta en fot i skolan igen.

På shoppinglistan

Överst på shoppinglistan står just nu en ny kompaktkamera. Den andra har börjat leva sitt egna lilla liv och startar bara när den själv känner för det, så det är nog dags att skrota den snart. Men jag tänker nog köra på en Sony denna gången också. Troligtvis blir det kameran ovan. Och förhoppningvis är den i mina ägor om en vecka eller två.

Nu ska jag strax slänga i mig en pizza. Sen måste jag nog tvätta håret, var en vecka sen sist tydligen.

Spy upp gårdagen

Vi gick ut och söp igår. Idag är allt kaos. Vill spy upp gårdagen så att min mage kan må bra igen. Men jag hade en bra kväll i alla fall. Med kanske den roligaste hemfärden någonsin med min kvinna, som dessutom fyller år idag. Imorgon är det skattjakt och ännu ett studentfirande innan det är min tur på tisdag. Jag förstår dock inte hur jag ska överleva denna veckan, som kommer bestå av studentfirande i mängder och fest i logen i slutet av veckan.

Science Fiction, 3D & studentfirande


Jag hatar Science Fiction men följde snällt med och såg Prometheus igår. Jag blev av med min 3D-oskuld men var varken imponerad av det eller av själva filmen. Noomi Rapace var dock lika grym som alltid.

Nu ska jag fixa iordning mig lite innan det bär av till årets första studentfirande. Om 4 dagar är det min tur!

Och nu då?

Vad ska jag göra nu? Igår tog jag farväl av Desperate housewives. Och idag av fina fina Lexie i Greys Anatomy, som dessutom tar säsongsuppehåll. Jag grät som ett litet barn till Greys idag. Och fick mig en rejäl tankeställare. Men nu då?

Mobilbilder

Från pubrundan & Muskelrock.

Saknar Muskelrock

Jag saknar Muskelrock och människorna som fan. Jag kunde först inte ens somna inatt, ville bara fortsätta festandet. Men nu är det i alla fall inget kvar i skolan mer än skattjakt på måndag och sen är det STUDENTEN! Imorgon och kanske på fredag ska jag dock spendera dagarna med att göra baluppsättningar. Och så kanske det blir en liten tur ner till SRF på lördag. Känns gött att man bara har en massa att se fram emot i alla fall.

När jag väl somnade inatt måste jag har flänkt runt som fan i rummet för när jag vaknade hade jag tagit på mig byxor och lådan till mitt nattduksbord stod öppen och det är inget jag har något minne av. Så jag tror det var tur att jag sov själv.

Muskelrock

Här är en del av alla bilder som togs. Jag har haft det asgött trots att det har varit svinkallt. Men jag tycker tiden gick alldeles för fort, hade kunnat spendera hela mitt liv ute på Tyrolen. Nästan i alla fall.

RSS 2.0