Gott nytt år!

Maten ligger fint i magen och alkoholen flödar. Om nån timme drar vi till Tingsryd för att fira in det nya året. Gott nytt år gott folk!

Nya året ska firas!


Så jävla kul. Älskar slutet, så nu vet ni vart ni ska komma om ni behöver kondomer imorgon ;) Om allt går som det ska så kommer morgondagen bli grymt bra.

Dag 19 - Det här ångrar jag

Jag försöker att inte tänka för mycket på saker jag har gjort som kanske inte riktigt har blivit som man har tänkt sig för oftast så lär man sig av sina misstag och får ut något bra av det. Sen är det klart att det alltid finns saker man ångrar som man inte riktigt kan släppa men det är sånt man får ta.

Dag 18 - Min favoritfödelsedag


Förra året hade jag en väldigt fin födelsedag. Jag fick som vanligt paket när jag vaknade av mor & far samt av Sanga. Någon gång under dagen kom Kenny och lite senare dök även Emma & Emmii upp, inslagna som paket. På kvällen firade jag & Sanga med en drink ute på altanen.

Huvudvärk

Jag måste bara beklaga mig lite. De senaste 3 dagarna har jag haft så jävla ont i huvudet, idag har inte varit något undantag men som ett litet plus i kanten har jag även varit illamående och haft magknip. Som tur är så kom magknipen när illamåendet hade gått över. Jag hoppas verkligen att detta bara är tillfälligt för jag orkar inte vara sjuk på nyår.

Och inte nog med det så är jag lite ledsen över en grej. Eller kanske inte ledsen men besviken. Och jag har beslutsångest, som vanligt.

Dag 17 - Mitt favoritminne




Halmstad/Steninge 2008 kommer jag nog alltid minnas. När jag är 80 år så är det det jag kommer berätta om för mina barnbarn och kanske kompisarna på hemmet (som jag förhoppningsvis inte har hamnat på än). Jag hade så grymt kul, blev så jävla full och spydde ner hela stället (första gången jag spydde av alkohol). Ovan ser ni några av bilderna som togs, resten är det censur på.


Muskelrock 2010 är nog favoritminnet detta året. Det var så jävla kul även om det kom lite fylletårar över vissa grejer.

Dag 16 - Min första kyss

Jag tror jag var runt 7-8 år när jag fick min första kyss. Jag minns det inte speciellt bra men det hände i röda kojan som fanns inne på avdelning A där jag gick och sen dess har jag fått en och annan kyss, både bra och dåliga. Men en sak som är säker är att om du inte är bra på att kyssas så kommer du aldrig få till det med mig, för det finns nog inget som är så avtändande som när killar inte kan kyssas, hehe.

Nya håret


Det är så jävla svårt att få till bra bilder när det är så mörkt ute så ni får nöja er med denna så länge. Ska försöka ta någon bättre imorgon.

Sista bilderna som blondin



Två av dem sista bilderna som blondin. Om en timme är det dags, men först måste jag ner till stan och köpa ögonbrynsskugga.

Dag 15 - Mina drömmar

Just nu vill jag bara få ordning på mina känslor och att allt här hemma ska lösa sig, men om man ska tänka längre än så så är min dröm att få komma iväg från Växjö så fort jag har tagit studenten. Jag vill ut och resa, gärna jorden runt med trevligt sällskap. Jag vill skaffa mig en snygg man och galet mycket pengar så jag kan köpa ett stort hus och inreda det precis som jag vill ha det, ett måste är en walk in closet och balkong. Jag vill köpa en svart mops och kanske en fransk bulldog också. Sen vet jag inte riktigt vad jag vill göra. Kanske skaffa volvo och barn och leva svensson liv eller strunta i både volvon och barnen och bara ha min man och mina hundar, som också ska få pass så de kan få följa med när jag och min man ska ut och resa.

Tackar det blonda håret för en trevlig tid


Imorgon är det dags. Dagen jag har väntat på i vad som känns som en evighet är äntligen här. Jag tackar det blonda håret för en trevlig tid men nu är det dags för något nytt. Jag är så jävla nervös just nu så håll tummarna för att det blir bra. Det är bilden ovan som ska följa med som inspirationsbild sen får vi väl se hur likt det blir.

Dag 14 - Vad hade jag på mig idag?

Jag har sprungit runt i min morgonrock fram tills för ungefär en timme sen. Då blev badrummet äntligen ledigt så nu sitter jag i mina svarta Cheap monday jeans, ett linne från H&M AIDS grejen som var för 2 eller 3 år sen och min nya favorit, den stickade tröjan jag köpte på H&M's herravdelning för 50kr i onsdags.

Nu ska jag ut med hundarna sen kommer Tania & Emma hit. Ikväll hade jag velat vara full på palladium, men eftersom jag inte är 18 blir det inget med det.

Julklappar


För er som är nyfikna på vad jag fick i julklapp så har ni det här.

1. Färgbomb till mitt blivande röda hår
2. Tavla med mig och Alexandra på från när vi var i stallet i somras
3. Smyckesträd
4. Aussie schampo
5. Aussie balsam
6. Aussie inpackning
7. Sminkpenslarna från Make up store
8. Halsduk
9. Mössa
10. Raggsockor
11. Ett par dr martens (kommer inom en snar framtid).
12. Världens snyggaste ring till min nyårsoutfit från Emma (inte med på bilden)
13. Glitterspray så jag kan glittra fint i håret på nyår, också från Emma (inte heller med på bilden)
14. Bidrag till den röda ögonbrynsskuggan från Make up store.

Dag 13 - Den här veckan

Den här veckan har jag spenderat 3 dagar i skolan med att inte göra något vettigt. Jag har varit på bio med mannen och jag har handlat de sista julklapparna. Jag har glömt bort att äta i stort sätt varje dag och jag har fått julledigt från barnpassningen. Igår fick jag min efterlängtade tacos och spelade bingolotto med familjen. Idag är det julafton för er som har missat det och dagen spenderas här hemma med familjen och kusinerna.

God jul gott folk.

Dag 12 - I min handväska


I min handväska kan man verkligen hitta allt man behöver. Plånbok, en liten sax, nagelprylar, vantar, mössa, tamponger, kondomer, lypsyl, busstidstabell osv. Så är det något man behöver så är det bara att komma till mig.

Jullov

Efter att inte ha missat en enda lektion denna terminen är det äntligen jullov. Det är så sjukt efterlängtat. Jag är helt slut nu efter allt slit i skolan och efter dagens shoppingrunda med Emma & Tania, men nu är i alla fall alla julklappar fixade förutom en som jag inte ens vet om/vad jag ska köpa.

Dag 11 - Mina syskon


Kenny är 31 år och pluggar för tillfället bildjournalistik på Biskops-Arnö utanför Stockholm. Han är alldeles för skäggig och dålig på att höra av sig, men bortsett från det så är han grym. Jag & Kenny har inte samma pappa men det inget vi pratar speciellt mycket om eftersom min pappa kom in i bilden när Kenny var väldigt liten, så här är det ingen som kallas för halvbror/syster. Kenny kommer förövrigt hem ikväll :)

Alexandra är 20 år och är för tillfället arbetslös, men hon söker massvis med jobb för att kunna ta sig söder ut till sin pojkvän i Malmö. Till skillnad från Kenny så är hon inte speciellt skäggig (skäggbiff möjligtvis, haha) och hon hör av sig lite oftare än honom. Jag & Alexandra har en väldigt bra relation till varandra och kan prata om det mesta. Varken hon eller jag är dock speciellt pratglada av oss om det inte är något/någon som intresserar oss vilket gör att folk oftast uppfattar oss som ganska tysta (här hemma är vi allt annat än tysta). Både jag och Alexandra är jävligt barnsliga, men hon tar nog priset. Ibland kan man tro att det är hon som är yngst ;)

Dag 10 - Det här hade jag på mig idag

Jag har inte tid att ta kort på vad jag har på mig idag, men i vilket fall som helst så har jag på mig svarta cheap monday jeans, en grå tröja från Topshop och dödskallehalsband samt mina svarta converse och leopardpälsjackan. Det är riktigt kallt om fötterna idag, det vill jag lova.

Nu ska jag gå på bio, vet dock inte vilken film det blir än.

Dag 09 - Min tro

Jag vet faktiskt inte om jag tror på något speciellt. Hela grejen med gud och jesus tror jag i alla fall inte ett skit på, men för att citera min syster så tror jag att det här; "Behandla människor så som du själv vill bli behandlad" har haft väldigt stor inverkan på mig.

Och med det säger jag godnatt. Nästsista dagen i skolan imorgon, sen kan jag äntligen få vila upp både min hjärna och axel, som är helt åt helvete just nu (värktabletterna är mina bästa vänner på nätterna).

Skola, nagel & smink



Har nog haft världens onödigaste dag i skolan idag, bara städat lite och haft mitterminssamtal. Fick dock min nagel som gick sönder i fredags fixad vilket var jävligt gött, så nu ska jag vara extra rädd om naglarna så de sitter till nyår. Någon liknande sminkning som bilderna ovan visar hade jag förövrigt tänkt ha på nyår, men då hade jag tänkt göra det noggrannare och på lite längre tid än 5 min.

Dag 08 - Ett ögonblick

Just nu kan jag inte komma på något speciellt ögonblick att skriva om så jag låter denna dagen få vara så här tills jag kanske har något att skriva om.

Gårdagen i bilder









Jag fick äntligen åka pulka igår. Gullungarna var här så då hade man en anledning att ge sig ut i backen.

Dag 07 - Min bästa vän


Min bästa vän heter Emma och är världens bästa brud. Vi har känt varandra sen vi var ett halvår. Vi träffades i pulkabacken och sen dess har vi suttit ihop som två siamesiska tvillingar. Jag vet ärligt talat inte vad jag skulle göra utan henne. Vi har aldrig någonsin bråkat (förutom när vi var 6 år och det blev ett missförstånd med en sparkcykel, men det löste sig väldigt snabbt) och jag hoppas verkligen det fortsätter på den banan, vilket jag tror det kommer att göra.

Dag 06 - Min dag

Har inte varit en speciellt händelserik dag än så länge. Jag har i stort sätt bara varit i skolan och klippt lite och nu sitter jag här hemma mätt och go. Om en stund hade jag tänkt städa lite, sen måste jag duscha och därefter beger jag mig förmodligen till mannens bror med Emma för intag av alkoholhaltiga drycker.

Nya naglar


Före

Efter

Idag har jag bara varit i skolan och klippt lite, sen åkte jag hem, åt och därefter åkte jag tillbaka till skolan för att få naglarna fixade av Tania. Ni ser resultatet ovan. Mina naglar har varit katastrof den senaste tiden, skäms nästan för att visa bilden men nu ser dom betydligt mycket bättre ut. Förhoppningsvis håller de till nyår.

Dag 05 - Vad är kärlek?



Det här är kärlek för mig. Mina underbara brudar.

Dag 04 - Det här åt jag idag

Frukost: Macka, ägg och oboy.
Lunch: 2 negerbollar (fika med klassen)
Mellanmål: Macka och oboy
Middag: Spagetti och köttfärssås.

ingen bra dag

idag är ingen bra dag. jag mår skit och vill bara släppa ut allting, gråta. men jag gråter väldigt sällan nu för tiden. och som vanligt har jag beslutsångest över en massa saker. jag försöker att inte tänka på det men det kommer ikapp mig hela tiden.

Dag 03 - mina föräldrar


Jag hade tänkt skriva en massa om både mina föräldrar, om min uppväxt och allt sånt där men jag vill att det här inlägget ska handla om min mamma. Pappa kanske ni får en liten skymt av i slutet av texten, det återstår att se.

Min mamma är min största förebild. Jag älskar henne över allt annat och skulle kunna göra vad som helst för att ha all den styrka hon har. Det finns nog ingen som kämpar så mycket som hon gör och oftast så gör hon det för att alla andra runt omkring henne ska ha det så bra som möjligt. Hon har gått igenom så mycket (bland annat gick hennes mamma bort när hon var 9) men hon har alltid fortsatt vara lika stark och det beundrar jag verkligen henne för.

Om jag i framtiden skulle få för mig att skaffa barn så tror jag verkligen att de kommer få världens bästa mormor.



Här har ni min far. Sportfånen nummer ett som sitter och skriker sig hes på varenda match även om det visas på tv (jag har lyckats få den genen av honom).


GHD-tång


Åh vad jag vill ha den här plattången. Jag har velat ha en GHD-tång så jävla länge men har inte haft pengar till det vilket kanske är bra eftersom jag hittade den här som till och med är på rea nu. Snälla jultomten!?

Dag 02 - min första kärlek

Från det att jag var runt 4-5 år till ungefär 12 år var jag tillsammans med en hel drös killar. Det var ju inget direkt pirr i magen men trots det höll jag och en av killarna ihop i 7 månader sen bytte jag ut honom mot hans kompis och därefter hittade jag någon annan och så där höll det på. När jag var 13 år och precis hemkommen från Bulgarien träffade jag en kille som var 4 år äldre än mig. Vi blev tillsammans men det var aldrig något seriöst från min sida. Jag var inte ens kär i honom. Det höll i två månader. Efter honom har jag inte haft något förhållande men för lite mindre än 2 år sen träffade jag en kille som jag föll pladask för. Han var den första jag verkligen kände det där ruset i magen med. Vi träffades lite då och då men som ni förstår så blev det ingenting mellan oss vilket hade sina anledningar. Idag har jag efter många om och men kommit över honom. Vi har dock fortfarande kontakt med varandra.

Dag 01 - om mig


Jag vet inte riktigt var jag ska börja. Att beskriva sig själv kan nog vara det svåraste, hade varit mycket lättare om någon annan hade fått skriva det här inlägget. Att skriva om min uppväxt, när och var jag föddes känns inte så intressant. Hur jag är som person vet jag knappt själv eller vet gör jag ju, men det är svårt att sätta ord på det. Jag säger alltid vad jag tycker vilket oftast får mig att framstå som den elaka, men frågar man de som känner mig så är det det sista jag är. Tycker jag om någon så är jag nog ganska bra på att visa det. Jag vill alltid att alla ska ha det så bra som möjligt vilket gör att jag oftast sätter mig själv i andra hand på både gott och ont.


Vad jag vill göra i framtiden vet jag inte riktigt just nu. Jag har svårt att bestämma mig och ändrar mig konstant som ni säkerligen har märkt av här i bloggen. Ibland önskar jag att jag bara kunde ta dagen som den kommer, men jag älskar att planera och är lite av ett kontrollfreak vilket gör det nästintill omöjligt men ibland händer det faktiskt att jag är väldigt spontan och de dagarna älskar jag.

Förövrigt så älskar jag skor.

30 dagar

Jag tänkte följa trenden och sätta igång med den här listan som man hittar på var och varannan blogg. Vi får se om dag 1 kommer idag eller imorgon.

Dag 01 – Om mig

Dag 02 – Min första kärlek

Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Dag 05 – Vad är kärlek?

Dag 06 – Min dag

Dag 07 – Min bästa vän

Dag 08 – Ett ögonblick

Dag 09 – Min tro

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Dag 11 – Mina syskon

Dag 12 – I min handväska

Dag 13 – Den här veckan

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

Dag 15 – Mina drömmar

Dag 16 – Min första kyss

Dag 17 – Mitt favoritminne

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 20 – Den här månaden

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Dag 22 – Det här upprör mig

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Dag 25 – En första

Dag 26 – Mina rädslor

Dag 27 – Min favoritplats

Dag 28 – Det här saknar jag

Dag 29 – Mina ambitioner

Dag 30 – Ett sista ögonblick


Hemmakväll med rödvin över hela rummet


Hade en jävligt mysig kväll igår som slutade med att jag hade rödvin i hela rummet (nästan i alla fall). Jag är glad att jag struntade i klassfesten och hade en lugn hemmakväll istället. Ikväll blir det också lugnt. Skönt som fan om ni frågar mig.

Penslarna ovan står väldigt högt på önskelistan just nu. Hoppas verkligen jag får dem av tomten.

På g igen





Jag har varken haft tid eller lust att skriva något de senaste dagarna, men nu är jag på g igen. Igår blev det lite julklappsshopping, en tröja till mig själv och lite saker till mor och därefter låg jag mer eller mindre helt utslagen på soffan hela kvällen. Jag var så sjukt trött och hade såna jävla krämpor i magen. Idag är det lite bättre i magen men jag har fortfarande ont. Nu ska jag käka och duscha sen kommer mannen hit.

Bilderna ovan är från gårdagens och dagens frisörlektion. Den översta har jag och Emma gjort och den nedersta har jag, Emma, Frida, Tess och Matilda hjälpts åt med. Temat på den nedersta var frostigt, frasigt, moln. På den översta skulle vi visa vårens trend, som vi själva fick komma på.

The blind side

Jag är sjukt trött idag, skulle kunna somna när som helst så nu ska jag slänga mig i sängen och titta på The blind side. Förhoppningsvis lyckas jag hålla mig vaken under hela filmen.

Lördagens bilder




















Vi hade allsång, spelade spel och drog hem till Per 02:20 ungefär. Kl 5 däckade Emil och vi tyckte det var väldigt underhållande så vi var tvungna att busa lite. Ni ser reslutatet ovan. Det finns bilder där hela kroppen syns men de känns lite för brutala för att lägga ut. Han dog alltså av både alkoholen i glaset och kniven. Stackars pojk, haha.

Nervös

Sitter för tillfället med blekning i skallen, utväxten är på väg bort. Och nu ska ni få höra något spännande. Jag har bokat tid för färgning och klippning nu. Det blir den 27 december vilket var enda tiden kvar innan nyår. Ni anar inte hur jävla nervös jag är redan nu, hoppas verkligen inte jag fegar ur i sista sekund. Om ett tag dyker bilderna från helgen upp. Måste bara skölja ur håret och vänta på att datorn där nere ska bli ledig sen så..

Klippa pappa

Om en liten stund bär det av till skolan där jag ska klippa pappa. Jag tror han är jättenervös för han är så rädd om sitt lilla hår, men det ska nog gå bra. När jag kommer hem igen ska jag äntligen fixa min äckliga utväxt och därefter hade jag tänkt försöka slänga upp bilderna från i lördags. Kameran är nämligen fortfarnade hos Emma men hon skulle ta med den till skolan.

Rött hår


Det är väldigt slarvigt gjort och färgen är inte helt rätt men ungefär så här skulle jag se ut i rött hår, som jag nästan är helt säker på att jag kommer skaffa inom en snar framtid. Antingen blir det precis innan nyår eller efter. Men vad tycker ni, skulle jag passa i det?

Gårdagen & plugg

Hade en jävligt kul kväll igår och det togs en del bilder som kommer komma upp så fort jag har orkat lägga in dem på datorn där nere (kom på att Emma har min kamera så det får bli när jag har fått den). Jag var hemma vid kvart i 7 i morse men jag är ändå förvånansvärt pigg. Nu måste jag plugga till idrottsprovet vi har på tisdag.

Hysterisk



Den översta bilden ger mest rättvisa på hur jag ser ut ikväll, hehe. Nu ska jag äta och sen drar jag hem till Emma. Snart blir jag fan lika hysterisk som Ellen brukar bli om jag inte får svar på ett sms.

4 december


Så här såg jag ut innan jag drog ner på stan för er som är intresserade. Nu ska jag hoppa in i duschen, käka lite och sen är det partey. Jag är sjukt taggad. Bilder från kvällen lär dyka upp imorgon om jag lyckas komma ihåg att ta med kameran.

Inte så ensam längre


Jag kände mig så jävla ensam igår så jag bjöd hit Tania. Vi roade oss med att titta på Idol och en massa youtube-klipp. När Idol var slut fick jag en massa sms om att mannen ville att jag skulle komma så jag och Tania slängde på oss lite kläder (vi hade ju så klart redan kläder på oss) och smink sen tog vi bussen in till stan runt 12. Hade en jävligt trevlig kväll till slut och kände mig inte så ensam längre. När vi skulle åka hem var jag så jävla sugen på kebeb (jag tycker inte ens om kebab egentligen) och väl på bussen kommer så klart en kille in med en jävla kebabpizza i famnen, men snäll som han var bjöd han mig utan att jag ens behövde fråga :) Han såg nog hur jävla sugen jag var, hehe.

Nu ska jag åka in till stan och kanske köpa lite julklappar om jag hittar något. Ikväll blir det fest. Det där med att ta det lugnt får vi bli nästa helg istället.

Kräftskiva & sällskapssjuk.

Kvällens planer ändrades helt och hållet så nu sitter jag här i min ensamhet. Emma är sjuk och jag vill ha kräftskiva. Det hade fan varit underbart nu. Och så lite sällskap på det.

Tavelhyllan från rusta funkar till mycket


Före

Efter

Run to your mama


Synd att man inte har 1630kr. Hade jag haft det hade de här skorna fått komma hem till mig direkt. Man kanske skulle spara. I och för sig kommer typ alla pengar som trillar in innan nyår gå till mitt hår och konsertbiljetter men man kan ju alltid hoppas att det blir pengar över.

Idag har vi knappt gjort nått vettigt i skolan så bara för det ska jag vara lite vettig här hemma istället och städa mitt rum och kanske sätta upp en tavelhylla och fixa lite. Förövrigt borde ni lyssna på låten nedan. Kärlek. Hela albumet är så förbannat bra.


Som förra onsdagen

De senaste dagarna har ungefär varit som min onsdag förra veckan. Jag har tänkt för mycket och mått dåligt på grund av det. Just nu försöker jag att inte tänka för mycket men det är svårt. Och jag velar alldeles för mycket som vanligt. Efter helgen som kommer hoppas jag att jag kan ha fått ordning på det.

Trots att jag har tänkt för mycket och mått dåligt de senaste dagarna har jag ändå haft jävligt kul och det är ju tur det. Annars hade jag nog brutit ihop totalt.

RSS 2.0