Söndag

Har inte gjort något vettigt idag mer än att ha tagit en tur på stan med Emma och våra mammor. Lagat mat har jag i och för sig också gjort och tränat rumpan, haha.

Idag fyller Ellen 17 så grattis till henne. Imorgon börjar höstlovet på riktigt och det är efterlängtat. Fast jag måste erkänna att jag längtar till nästa helg.

Bildbomb från gårdagen








Kladdkaka!


Tant-Johanna stickade








Ellen visade upp sina danskunskaper


Hallelujah










Det skulle tränas




Johanna visade upp vilken fast rumpa hon fick efter träningen






Pop-pose som på den gamla goda tiden



Låter de flesta av bilderna tala för sig själva, men så här såg det alltså ut igår när vi var hemma hos Emma och firade Ellen. När vi kände oss klara hemma hos Emma drog vi på efterfest hos Manne & Hannes, där det snackades politik när de flesta hade däckat. Taxiresan hem blev inte billig och idag har jag ont i huvudet.

Höstlov!

Har precis målat klart ena handen med silvernagellack och svart graffiti nails på, sjukt snyggt kan jag lova. När jag är klar med andra handen väntar duschen, sen blir det fix och mat innan jag drar till Emma där det vankas födelsedagskalas för Ellen. Återkommer imorgon med bilder från dagen/kvällen.

Slash & Fergie


Lyssna, se, njut. Så sjukt bra. Nu ska jag sova innan jag somnar framför datorn. Imorgon väntar först naturkunskap och därefter prov på hel form (klippning) sen slutar jag och då är det dags för partaj. Fick förövrigt äntligen ett svart graffiti nails från Isadora idag, tack som fan Mimmi. Invigning blir det imorgon, hehe.

Nya brallor


Dom här byxorna provade jag i tisdag, men jag köpte aldrig dom eftersom jag var lite osäker och det är jag glad att jag var för idag kostade dom bara 49kr (öppningserbjudande). Hittade även ett par skinnshorts med hög midja som fick följa med hem. Om jag kommer behålla dom eller inte vet jag dock inte än. Måste i alla fall gå tillbaka med dom för larmet sitter kvar (det tjöt inte när jag gick ut) och jag märkte inget förrän jag kom hem, så jävla surt.

Nu ska jag gå och köpa mjölk. Det var bara det jag skulle säga. Adjö.

Onsdag

Har spenderat dagen i skolan, med naturkunskap, svenska, samtal och styling och allt gick kanon. Jag är så duktig så, hehe. Efter skolan var det dags för barnpassning och nu är jag hemma igen, trött som fan men någon sömn blir det inte än på ett tag eftersom Grey's anatomy och alla andra program är ikväll.

Jag längtar så galet mycket tills på fredag, kommer bli kalas med kalas tillsammans med favoritbrudarna.

Nya pjux, nya vardagskläder eller ny jacka?





Jag har seriösa problem just nu. Jag vet inte om jag ska satsa på ett par nya pjux, lite nya vardagskläder eller en ny jacka. Skulle jag få för mig att köpa skor blir det förmodligen något par av de på bilden, men vilka i så fall? Jag behöver ett par varma skor och det är verkligen dom understa, men dom över är ju så sjukt mycket snyggare. Just nu tror jag i alla fall att jag ska satsa på vardagskläder eller skor, känns som jag har en hel del jackor att välja mellan (kläder också för den delen) men jag har hittat två riktigt fina som lockar jävligt mycket. Ja, ni hör ju själva. Problem. Och ännu mer problem när man har begränsat med pengar.

Panik & shoppingförbud


Fick lite smått panik förut idag när Tania berättade att hon redan hade köpt en nyårsklänning, så jag började leta som en galning på nätet när jag kom hem och hittade en hel del alternativ men sen kom jag fram till att jag nog har några alternativ hemma och visst hade jag det. Har tre olika klänningar att välja mellan så nu behöver jag inte oroa mig för det något mer. Nu behöver jag bara oroa mig för alla julklappar som ska köpas (nästa månad) och bestämma vilka av alla saker jag vill ha som ska köpas, har sån jävla beslutsångest som vanligt och borde egentligen sätta shoppingförbud på mig själv för snart får det inte plats mer grejer i varken byrån eller garderoben.

Tycker förövrigt det borde bli helg och höstlov nu, men speciellt helg eftersom det ska drickas alkohol och Ellen ska firas.

Nytt rekord

Hade sovmorgon till 11 idag som alla andra måndagar. Jag vaknade först vid 8 och var uppe och kissade sen gick och la mig igen för att sova en timme till. Det blev lite mer än en timme. Vaknade nämligen vid halv 11 och for upp ur sängen när jag insåg vad klockan var. Jag hade då ett missat samtal och en massa sms från Emma där hon frågade var jag var. Jag hade även missat mina 3 alarm jag hade satt. Trodde aldrig jag skulle hinna i tid till skolan, men jag hann både slänga i mig mat, klä på mig, sätta upp håret och slänga på lite puder innan jag åkte iväg, så nu satte jag ännu ett rekord, haha.

Träningsvärk



Idag har jag träningsvärk, inte lite heller. Känns verkligen överallt, men rumpan och axlarna är värst. Inatt fick jag ett samtal som gjorde att jag hade velat haft den där alkoholen jag pratade om på facebook igår ännu mer, men det kommer fler chanser och tur är väl det.

Nu ska jag käka lite, sen måste jag färga mammas utväxt och gå ut med hundarna.

25 min!

Jag drog till slut på mig träningskläderna och åkte på fotbollsträning. Knät höll och jag dog inte. Däremot har jag sjukt ont i mitt smalben nu. Efter träningen åkte jag hem och hör och häpna, duschade, klädde på mig, sminkade mig och fixade håret på 25 min för att kunna åka till Lanterna där fotbollstjejerna och mat väntade. Jag har nog aldrig hunnit med allt det på 25 min (stolt).

Nu ska jag slänga mig i sängen och kolla på veckans repriser av Paradise hotel, om jag lyckas hålla mig vaken vill säga. Har förövrigt sjukt ont i halsen. Jag hoppas verkligen inte att Sanga har smittat mig så jag också får halsfluss.

Leopardtokig



Jag tror jag har spenderat för många timmar hemma hos min farmor när jag var mindre. Jag var alltid hemma hos henne på loven och jag tror fan hon har gjort mig leopardtokig. Det är så sjukt snyggt och jag tröttnar aldrig. Både skorna i svart och leopard hade varit perfekta i min skosamling. Jackan är billigare än den på MQ som inte finns här i Växjö och har dessutom luva. Klänningen kan jag inte riktigt bestämma mig vad jag tycker om, lite så där fulsnygg, men den lär ändå aldrig bli min. Jackan däremot är jag nästan helt säker på att jag ska köpa när jag får pengar. Skorna får vi väl se om jag har råd med någon gång i framtiden.

Nu ska jag kanske sätta på mig träningskläderna och träna fotboll för första gången på ett halvår. Jag är rädd att knät inte kommer hålla och att jag kommer ligga död ute på planen efter en kvart (konditionen är inte världens bästa just nu), så vi får väl se om det blir träning eller inte. Har en halvtimme på mig att bestämma mig.

Världens sämsta förmiddag

Hade kanske världens sämsta dag i skolan idag, allt gick åt helvete vilket resluterade i att jag blev på sjukt dåligt humör. Bättre blev det dock när jag åkte hem till busungarna Evelina & Elin som jag har spenderat hela eftermiddagen hos. Nu ska jag äta innan jag dör av hunger, sen kommer Emma hit för lite Idol och mys.

Snö & huvudvärk



Översta bilden visar hur det såg ut utanför mitt sovrumsfönster imorse och den andra visar hur jag såg ut för några dagar sen, sjukt sleten och ofräsch. Ungefär som jag har känt mig idag. Nu känner jag mig dock lite fräschare efter att ha färgat min utväxt och haft i inpackning, så nu ska det bara duschas sen är jag på topp igen. Eller man kan ju hoppas i alla fall. Mitt huvud har inte riktigt varit med mig denna veckan, har haft så sjukt ont och jag vet inte om det är migrän eller spänningshuvudvärk. Huvudvärkstabletter hjälper i stort sätt bara i 5 min så de är egentligen helt onödiga, men just nu känns det guld värt att slippa huvudvärken om så bara för en liten stund.

Skolan nästa

Nu drar jag iväg till skolan för att ha styling, sen är det dags för barnpassning. Har sjukt ont i halsen idag och håller tummarna för att inte bli sjuk igen.

Svara!


Ibland ångrar jag att jag började frisör, för fy fan vilket jävla sug man får efter olika smink och hårprodukter. De ovan är bara lite av allt jag vill ha. Och när jag ändå är inne på hår kan jag ju fortsätta.. Jag har världens beslutsångest över mitt hår som ni kanske redan vet, men nu är det verkligen extremt. Det är i stort sätt allt jag har tänkt på de senaste dagarna, blir fan galen snart. Blont, rött eller ljusbrunt med blonda toppar? Hellugg eller snelugg? Och svara nu för tusan. Ni kan ju bara vara anonyma om ni inte vågar berätta vilka ni är.

Zombie

Jag tror naturkunskapsprovet gick bra idag, även om jag var som en zombie när jag skrev det. Har nämligen inte sovit någonting inatt, så har varit galet trött hela dagen. Imorgon har jag sovmorgon till halv 2, vilket är väldigt behövligt och då är det bara styling som gäller. Fick även tillbaka matteprovet idag, så nu har jag bestämt mig för att fortsätta läsa matte b eftersom jag lyckades med det.

Nu ska jag titta på Show by Kling, sen blir det nog en liten powernap innan jag går ut och går.

Naturkunskap


Försöker plugga till naturkunskapsprovet vi har imorgon, men misslyckas ganska hårt. Blir så uttråkad och lägger ifrån mig boken lika snabbt som jag har öppnat den. Som tur är kan man det mesta sen högstadietiden.

Fick sjukligt ont i ryggen och magen precis, kom från ingenstans. Kan ju i och för sig bero på att jag oroar mig för en massa, en del helt i onödan. Men nog pratat om det, nu ska jag försöka mig på pluggandet igen innan jag beger mig ut på promenad med Emma och våra mammor.


komma ifrån. släppa. våga.

Det är mycket som snurrar runt uppe i huvudet just nu. för mycket. jag vet inte hur mycket mer jag klarar. försöker vara stark. är stark. men kanske inte så länge till. vill komma ifrån Växjö. och det mesta av folket. börja om på nytt. ibland vill jag. det. idag vet jag inte vad jag vill. men jag tror att jag vill ha honom. idag. och de flesta dagarna vill jag. ha honom. tror jag. men jag måste våga. släppa allt. inte bygga mur. våga. är stark. borde våga. ska våga.

Sminkpenslar, gårdagen & dagen


Den här SKA bli min. Jag blev lite smått förbannad när bara skönhet och hälsa fick sminkpenslar från MUS och till ett jävligt bra pris, men min ilska försvann när jag hittade de här 18 penslarna på Eleven.se för 399kr och såg att de var av gethår.

Gårdagen spenderades förövrigt med att titta på The runaways och Paradise hotel med Emma. Idag har jag pluggat och klippt min kusin. Nu ska jag ut och gå med mamma, sen blir det nog lite plugg igen och tv-tittande.

Ikväll borde alla tycka synd om mig



Så här ser jag inte ut idag. Så här såg jag ut igår, med och utan jacka. Vad handen håller på med på andra bilden vet jag inte riktigt.

Nu ska jag ut och gå med hundarna, sen ska jag kanske ut och gå igen utan hundarna. Därefter ska jag laga mat och sitta hemma och deppa för att jag inte får gå på Scams och för att jag inte har några pengar så jag åtminstone kan bli lite full eller vara med på festen nere i Malmö. Som tur är kommer Emma hit och gör mig sällskap, så vi ska deppa ihop istället. 8 månader kvar till 18. Fy fan säger jag bara. Känns som att tiden aldrig har gått så sakta som den gör nu. Det är tur att det är trevligt höstväder ute, gör ju en lite gladare i alla fall.

Igår

Igår åkte jag ner på stan en snabbis för att möta upp mamma och kolla runt lite och äntligen fick jag med mig de långrandiga leggingsen från Lindex. När jag kom hem var det dags för pizzabak och därefter kom Emma och Tania hit för lite Idoltittande. Jävligt skön kväll med andra ord.

Dagens önskeoutfit


Så här hade jag mer än gärna gått klädd idag. En leopardpälsjacka i den färgen har jag varit ute efter i flera år men aldrig hittat, inte någon snygg i alla fall (förutom en viss mans men den ville han inte ge till mig) men nu äntligen finns det en. Problemet är att jag inte har några pengar och att jag redan har en leopardpälsjacka fast i annan färg. Bu fucking hu. Funderar förövrigt på om jag ska söka deltidsjobb på Netto eller inte. Det är ju pengar om man får det, men frågan är om jag kommer orka med det. I och för sig så är det bara 1-10 timmar i veckan.

Äntligen fredag!

Så jävla skönt att det äntligen är fredag och helg. Den här veckan har gått sjukt sakta och jag har varit på väg att bryta ihop ett antal gånger, så i helgen ska jag ta det lugnt och försöka vila upp mig. Jag har nämligen en tendens att stressa upp mig för minsta lilla vilket leder till magkatarr och kaos uppe i hjärnkontoret.

Idag fyller Bullis hela 12 år. Gamla gubben. Nu ska jag gå ner och käka något innan jag dör av hunger. Ska även försöka samla kraft och storstäda mitt rum.

Imorgon spelar Scams på Palladium och jag är så jävla arg för att det är 18-årsgräns. Jag hade längtat så mycket efter ett releaseparty och lite härlig fylla, men istället blir det alltså en lugn kväll.

Kissin' bombs


Varför har man aldrig pengar när man hittar något man vill ha? De här byxorna är som gjorda för mig. Jag älskar allt med dom. För er som undrar så kommer dom från Kissin' bombs och ni hittar dom här.

Har förövrigt äntligen fått en ny dataskärm till datorn här nere så nu slipper jag sitta och försöka få igång den i en halvtimme varje gång jag ska sitta här.

Min fru och jag


Jag och min fru (Emma som nog ska bli brunhårig igen) har bestämt oss för att försöka hitta praktikplats i Eslöv eller Lund till våren. Vi kommer vara ute i 3 veckor och då hade det varit så jävla skönt att komma ifrån Växjö. Boende är vi garanterade, så nu ska vi bara hitta bra salonger som vill ha oss men det ska vi nog kunna fixa, hehe.

Igår var det barnpassning som vanligt, dock utan barn vilket var jävligt skönt eftersom jag hade sjukt ont i magen. Igår fick vi även börja sminka på stylingen och jag tycker det är så förbannat kul och då har vi ändå bara börjat med basen (foundation, concealer och puder).

Nu ska jag strax slänga i mig lite käk sen ska jag och Emma ut och powerwalka, saknas bara ett par bra skor som jag verkligen måste införskaffa snart (Reebook easytone, tack).

Jobbiga tisdag

Klockan är bara 5 och jag är tröttare än jag brukar vara när jag går och lägger mig runt 11, hur fan ska det här sluta? Sen att jag är lite nere idag och är i behov av en massa kärlek gör ju inte saken bättre. Jobbiga tisdag. Huvudvärk och matteprov har jag också haft idag, vilket verkligen gör det här till en jobbig tisdag. Nu ska jag fortsätta denna jobbiga tisdag med att tvätta håret (finns nog inget tråkigare och jobbigare), sen blir det förmodligen en promenad, mat och tv. Kanske lite sömn däremellan också.

E.L.F, Malmö & Top Model


Så fort jag får pengar ska jag nog beställa det här, hur billigt som helst. Allt detta med frakt blir ungefär 135kr.

Det ser ut som att det blir en tripp till älskade Malmö om en månad. Om det bara blir shopping över dagen eller om vi ska åka dit redan på lördagen och festa också vet vi dock inte, jag & Emma. Nu ska jag gå upp och slänga mig i sängen framför tvn där det vankas Top Model och makeover (som är det roligaste på hela programmet) om en halvtimme. Lite sällskap från en viss man hade inte varit helt fel.

jagkännermigfuldygnetrunt period


Just nu befinner jag mig i en jagkännermigfuldygnetrunt period. Jag vill göra något nytt med mitt utseende, men vet inte vad. Ena stunden vill jag bli rödhårig, andra vill jag behålla mitt blonda hår och ibland är jag sjukt sugen på det mer naturliga med lite blonda toppar. Ska jag klippa hellugg, behålla sidbenan som jag kan ha som mittbena eller klippa en lite busigare snelugg? Ska jag pierca mig (om några månder) eller låta bli? Tatuering blir det i alla fall. Ska jag fixa en helt ny frisyr eller bara toppa det jag har nu och klippa upp det lite? Ska jag operara brösten eller låta bli? Ni hör ju själva, haha. Jag behöver hjälp. Och det där med brösten var jag inte seriös med. Jag är nöjd med de jag har nu ;)

Remember me & Bullis



Har avklarat en film än så länge, blev Remember me som helt klart är sevärd. En liten tår föll i slutet av den. Trodde dock det skulle komma mer efter att ha hört allt snack om alla tårar som har fällts när folk har sett den.

Hur söt är inte Casper (eller Bullis som vi kallar honom nu för tiden) på bilderna när han försöker få ner filten? Han börjar bli gammal. Hela 12 år blir han på fredag, men jag hoppas det blir en jävla massa år till.

Sovit som en gris

Jag tog aldrig hit något sällskap igår och tur är väl det för efter att ha kollat på Ps. I love you (som gick på tv) i ungefär en timme däckade jag och sov som en gris tills filmen var slut, då var jag tvungen att gå och lägga mig i mitt rum istället. Har sovit så sjukt gott inatt, men är fortfarande väldigt trött. Idag ska jag städa på EFG, åka och kolla på skor med mamma & Sanga samt försöka kolla på filmerna vi hyrde igår utan att somna. Älskar att vi har sovmorgon varje måndag.

Lördagkväll & spindel



Jag är så sjukt uttråkad, är sjukt sugen på lite allt möjligt och hade mer än gärna haft manligt sällskap hos mig ikväll. Än så länge har jag i alla fall fixat dipp och snart ska jag och mamma åka och hyra film, sen hur det blir med sällskap vet jag inte riktigt.

Hur mysig är inte spindeln på bilderna? Den satt ute på vår altan idag när mamma skulle plocka in möblerna. Ni skulle hört hur hon skrek.

Förälskad i fransjackan

Igår fick jag hem den vita bustiern och fransjackan, tidigare än väntat och jag är helt förälskad, speciellt i jackan. Stod och stirrade på den i en evighet förut bara för att jag tyckte att den var så jävla snygg. När den invigs får vi se. Kanske när Ellen ska firas eller tidigare.

Jag tror jag har bestämt mig för att ta det lugnt ikväll eftersom jag bara känner mig mer bakis för varje timme som går. Det börjar liksom slå till nu eller vad man ska säga. Ska i alla fall försöka få mamma och pappa att hyra någon film så man har något att göra ikväll.

Tremanna förfest@my place











Här är bilderna från igår när vi var hemma hos mig, spelade ölspelet, drack massa olika grejer och lyssnade på gammal härlig musik. Jag kan verkligen inte bestämma om jag ska ta det lugnt ikväll eller om man ska festa till det. Återstår alltså att se hur det blir.

Bra kväll

Jag är så galet trött idag. Vi efterfestade till halv 6 inatt, var hemma vid kvart i och var i säng runt 6. Klockan 9 vaknar jag av att mamma är uppe och ska gå ut och gå. Innan det hade jag vaknat ett antal gånger av att min axel gjorde förbannat ont, men lyckades hela tiden somna om, även denna gången. Men när pappa sen gick upp kunde jag inte somna om så nu kanske ni förstår varför jag är trött. 3-4 timmars sömn är ingenting för mig.

Emma blev lite för full igår. Ellen sprang iväg på äventyr och jag var mest jävligt glad. Efterfesten hos Per var lika härlig som vanligt. Och jag är jävligt glad idag också. Kanske blir fest idag igen. Antingen med grabbarna eller så följer jag med Sanga hem till Lollo, om jag får med mig Emma som inte mår allt för bra idag, annars blir det hemmamys med film. Jag luktar förövrigt som en alkis så så fort badrummet blir ledigt ska jag lägga mig i ett bad med tända ljus och försöka fräscha till mig lite. Bilder från när vi var här hemma igår kommer upp så småningom.

Partaj


Ikväll blir det partaj med de här två brudarna. Kommer förmodligen bli lika awesome som vanligt. Saknar förövrigt Berlin sjukt mycket när jag ser den här bilden som är tagen på någon badplats där. Och det var allt jag ville säga. Nu ska jag ta en powernap så jag orkar med kvällen sen väntar duschen och allt som måste göras.

Killmodell, tävling & fika

Idag har jag klippt min första riktiga killmodell och ni anar inte hur nervös jag var innan. Att läraren sen säger att han har det svåraste håret man kan klippa gör inte direkt saken bättre, men det gick bra. Kan man klippa ett sånt hår som han har kan man tydligen klippa alla killhår så nu jävlar ska han få vara modell fler gånger, måste öva en massa så man blir grym på det. Efter klippning var det Svenska och därefter färglära där vi hade tävling, mitt lag vann och jag är en hårprodukt rikare ;) Nu ska jag ta något att äta sen ska jag förmodligen till Annika och fika. Imorgon ska jag äntligen börja klippa min tjejdocka i skolan.

Stylinglektion


Så här sjukt snygga var jag och Emma idag på stylinglektion. Först gjorde vi ansiktsbehandling på Amanda och därefter blev vi indelade i lag och fick i uppgift att sminka varandra. Alla i min grupp hade 2 minuter var på sig att sminka mig och de fick inte prata med varandra. När det var Emmas tur att bli sminkad fick varje person ett ord att gå efter, lycklig, trendig och äventyrlig och ni ser ju resultatet, haha (vi var inte speciellt seriösa för er som inte fattar). Nu ska jag slänga i mig lite käk sen är det dags för barnpassning.

Spöken/andar

I lördags när vi var hemma hos Adam pratades det en del om spöken/andar. Jag satt mest bara och skrattade åt hur jävla löjligt allt lät. Inatt däremot började jag fundera lite efter att ha vaknat upp av att datorn i mitt rum, som inte varit i gång på ungefär en månad helt plötsligt är igång och skärmsläckaren lyser upp hela rummet. Förmodligen så är det jag själv som har satt igång den i sömnen, men tänk om det faktiskt är så att det spökar. Då är jag nog inte lika kaxig längre, haha.

Har fortfarande lika ont i axeln, om inte ännu ondare. Imorgon har jag sovmorgon till halv 2 och då ska jag bara göra en ansiktsbehandling på Amanda (om jag klarar av det med axeln) sen slutar jag. Så jävla gött.

Ont.. & Top Model


Jag har så jävla ont i axeln, vill bara skrika rakt ut ibland. Har suttit och försökt skriva något vettigt på mitt hudvårdsarbete hela eftermiddagen men allt jag kan tänka på är hur ont jag har och på hur mycket jag vill ha helg nu. Det är tur att man har en slapp skolvecka framför sig så det går snabbare.

Nu ska jag ta något att äta, sen blir det Top Model som tydligen börjar idag.

Överansträngning

Jag är så jävla orolig just nu. Mitt nyckelben är svullet och det gör så förbannat ont i hela axeln sen strålar det även ut i resten av armen. Vi tror att det är en överanstängning, men skulle det inte vara det så vet jag inte vad jag gör. Jag är så rädd för att råka ut för samma problem som min syster och inte kunna färdigutbilda mig till frisör, så nu tycker jag ni kan hålla tummarna för att det inte värre än en överanstängning.

Profilbild på Facebook & Moonshine



Nu har jag för första gången ändrat min profilbild på Facebook, det var på tiden kan jag säga. Och det blev bilden ovan, den svartvita. Intressant va?

Jag är så sjukt myssugen ikväll. En man att titta på Irene Huss filmen tillsammans med hade varit det ultimata, men det ska ju inte vara vilken man som helst. Jag har ju en speciell jag skulle vilja ha hit ;)

Hardcore superstars nya låt Moonshine är förövrigt så jävla bra. Jag vill se dem nu!

Lördagen i bilder












Så här såg det ut igår när vi var hemma hos Emma. Jag orkade inte bära med mig kameran till Adam så den fick stanna kvar hos Emma. Nu ska jag plocka ur diskmaskinen, sen blir det mat.

Lördagen


I brist på andra bilder får ni en från förra sommaren, men den passar ganska bra eftersom vi spenderade kvällen hemma hos Adam igår som vi även spenderade kvällen med när bilden togs. Först var det alltså lite födelsedagsfirande här hemma sen drog jag hem till Emma där Johanna och Ellen var. Vi spelade öl/cider-spelet och därefter tog vi bussen in till stan, mötte upp min kusin och hennes kompis och tog oss vidare hem till Adam där vi bara tog det lugnt. Bilder från gårdagen dyker upp så fort jag har fått min kamera som är hemma hos Emma.

Världens bästa mamma

Grattis säger vi till världens bästa mamma som fyller 48 år idag. Hon blev superglad för parfymen. Nu kan jag äntligen börja använda min också :) Ikväll skulle jag egentligen träffat brudarna och tagit med dem till BG, men det är instället så nu vet vi inte vad vi ska göra. Jag är sjukt festsugen, så jag hoppas verkligen vi hittar något trevligt. Annars får det väl bli en massa mys hemma istället. Ska i vilket fall som helst fira mamma nu på dagen med en massa god mat, men först måste jag duscha.

Den osminkade sanningen


Det är inte varje dag man får se mig helt utan smink, i alla fall inte utan ifyllda ögonbryn. Den här bilden togs i onsdags efter ansiktsbehandlingen i skolan och jag har alltså inget smink på mig för er som inte fattade det.

Jag har fortfarande inte städat mitt rum, istället tittade jag på Efterlyst. Jag är som besatt av utredningen gällande mordet på Elin Krantz, så jävla spännande och tragiskt, men nu ska jag i alla fall dammsuga av rummet innan jag åker till kusinerna.

Gamla vs nya Converse




Ja, ni ser ju själva vilka som är gamla och vilka som är nya. Jag kände mig som en helt ny person i mina nya converse idag, men att säga att de gamla inte är välanvända kan man ju i alla fall inte göra. Nu åker de förmodligen i papperskorgen även om det tar emot lite. Vi har varit med om mycket tillsammans, hehe.

Onödig skoldag


Har haft kanske världens onödigaste dag i skolan idag, har knappt gjort ett skit känns det som. Nu är jag i alla fall hemma och i brevlådan låg tröjan från Topshop och väntade. Igår beställde jag även hem fransjackan från H&M (Elin Kling matchar den på bästa tänkbara sätt), men det blir jag själv som får betala den. Och för er som undrar hur filmen var igår så kan jag säga att ni borde se den. I alla fall om ni gillar 70-talet.


Nu ska jag gå ner och slänga i mig lite mat, sen ska jag försöka samla kraft till att storstäda mitt rum. Ikväll blir det ännu ett födelsedagsfirande av ännu en kusin.

RSS 2.0