Gott nytt


Gott nytt år då! Inte så pepp på att jobba imorgon men men..

Oops..!


Skulle egentligen hålla mig borta från all typ av shopping men kunde bara inte motstå de här som jag förälskade mig i i Köpenhamn, nu när de var på rea. Men nu blir det jävlar inga fler Jeffrey campbell på ett bra tag. Nästa köp att prioritera är ett par nya träningsskor och ev nya dr martens, försöker dra ut på det så mycket som möjligt. Så länge det inte är någon snö går det fortfarande bra att ha dem, trots hålet mitt på skon. 

Jobbar tyvärr både imorgon och på nyårsdagen men det blir ändå lite nyårsfirande imorgon. Men om jag ska orka med både det och jobb måste jag nog försöka sova nu, och det är precis vad jag tänker göra. 

Kaos


Alltså fy fan vilket jävla kaos det har varit på jobbet ikväll. Ville typ skrika ut min frustration på allt och alla men istället måste man stå och se glad ut. Det måste vara det värsta med servicejobb, att man alltid måste vara trevlig oavsett hur otrevliga de är eller hur mycket folk det än är. Idag var jag dock mest frustrerad över hur lite folk vi var som jobbade till det antalet människor som hela tiden droppade in. Tackar gudarna för att alla jag stötte på var trevliga och hade förståelse för att typ allt tog svin lång tid på grund av för lite personal. När man i vanliga fall brukar ha rast runt 18 och sen 21 så förstår ni nog hur mycket det varit när jag fick min första rast kl 20.20 och den sista kl 23. Och då stänger vi kl 00. Behöver jag ens säga hur skönt det är att vara hemma och att ha fått krypa ner i sängen? Nu ska jag bara stå ut en stängning till innan jag får ledigt en dag igen. Hoppas innerligt att det blir lite lugnare på jobbet imorgon annars lär jag behöva flera veckor för att återhämta mig. 

Slut på ledigheten

Så var det slut på ledigheten, den lilla ledighet jag haft (julafton och igår) och dags att återgå till jobbet. Har stängning hela helgen och det borde ni ju veta vad jag tycker om vid det här laget men försöker tänka så positivt som möjligt. En sak som underlättar är att jag hann göra alla tre proven som var idag så nu har jag det avklarat och slipper ha ännu en sak att tänka på under helgen. Skönt att veta att man kan sova lite längre också istället för att gå upp tidigt och behöva plugga. 

Nu ska jag strax göra lite pizza innan det är dags att bege sig till jobbet. 

Gårdagen



Hade en mycket bra kväll igår efter jobbet, som började med förfest här hemma innan vi drog till Palladium för lite Scams & Bullet. Valde dock helt fel skor, kunde fan knappt gå hem till Emma efteråt och idag har jag ont i både fötter och nacke. 

Nu ska vi hem till mor och far på lite käk, har hört ett rykte om att det blir tacos. Perfekt dagen efter mat. 

Julafton


Bild tagen hemma hos mor och far igår. Jag är ju som sagt inget stort fan av julen men det blev ändå en bra julafton, som dock slutade relativt tidigt för mig eftersom jag ska jobba idag. Ikväll blir det partaj med brudarna. 

23 december


Drog töntigaste posen igår innan jag skulle sova. Hade så jävla svårt att somna först. Förmodligen för att jag sov betydligt mycket längre igår morse än vad jag gjort de senaste månaderna. 

Idag har det varit jobb från 8-14, tiden gick sjukt fort så nu är man ledig tills på onsdag igen i alla fall. Är dock inte alls sugen på det här med julafton längre. Hoppas på att kunna fira julen utomlands nästa år. Men man får väl försöka göra det bästa av situationen som är nu, har i alla fall köpt mig en kalkon så jag slipper gå och vara hungrig när alla andra hugger in på julbordet. 

Paket under granen


Nu är vi i stort sätt klara med alla inköp inför julafton, men det tog på krafterna. Imorgon står städning på schemat, sen ska jag bara ta det lugnt och placera arslet i soffan och inte röra mig en meter mer än nödvändigt. Hade så gärna också velat ha lite långledigt. Jonathan är ledig i 17 dagar, så avis. Men jag är ju åtminstone ledig julafton och annandagen. 

På besök


Hade min älskade lilla gubbe på besök i några timmar igår. Noomi var så klart också här. När de hade åkt hem tog vi först en varsin öl/vin men det slutade med lite mer än ett glas. Blev dessutom en liten spontanutgång med Jonathans kusin Johan som kom hit en sväng. Men det är ju oftast de som är roligast och igår var inget undantag. 

Nu ska vi strax ner till stan och handla julklappar. Brukar alltid vara ute i god tid men i år blir det lite i sista sekund eftersom det har varit fullt om med annat hela tiden. 

Med blont hår


Fick precis den här bilden skickade av Kenny, som han skulle ha skickat för typ 3 år sen. Den är tagen precis innan jag skulle till frisören och bli rödhårig. Herregud vad nervös jag var, främst för att jag skulle ångra mig när det väl var gjort. Men så står jag här i dag, fortfarande rödhårig. Bra val helt enkelt. Fast när jag ser den här bilden kan jag bli lite sugen på blont hår igen, dock inte så blont som det var där kanske. Men det lär nog dröja innan jag blir blond igen, om det ens kommer att hända. 

Den där snön bakom mig hade jag inte tackat nej till nu över jul och nyår, så trist väder ute. Och jackan, den hänger fortfarande med. 

Slutkörd

Mycket jobbsnack här nu men jobbet tar stundtals död på mig. Det här med att jobba stängning är väl egentligen inte riktigt min grej, är helt slutkörd i hjärnan efter stängningarna. Men det är väl bara att försöka stå ut. Idag är ju i alla fall sista stängningen innan jag får tre dagar ledigt. Kan inte beskriva hur skönt det ska bli. Det här måste på riktigt vara första lediga helgen på flera månader som det inte finns något planerat. Ska bli så skönt att bara kunna vara hemma och slippa flänga runt för en gång skull. Jag älskar ju när det händer saker men det behövs lite ledighet från det också ibland. 

Nu ska jag hoppa in i duschen, laga lite mat och göra mig redo för jobbet. 

Slut

Om några timmar har jag avslutat min jobbhelg för den här gången. Eller helgen är ju redan slut men jobbar ju idag också. Ska bli så skönt med en ledig dag imorgon. Inte nog med att öppningshelgen alltid är väldigt stressig vilket resulterar i att man är helt slut efter varje pass, nu har jag dessutom varit förkyld hela helgen och är fortfarande, så allting har känts dubbelt så jobbigt. Så nu förtjänar man verkligen lite ledigt. Är ju även ledig fre-sön denna veckan och för en gång skull har jag absolut ingenting planerat, ska bara vara hemma och ta det lugnt. Köpa julklappar måste jag i och för sig också göra men det är ju inte så ansträngande. 

Nu ska jag strax bege mig till jobbet. Ikväll står fika med Emma och våra mammor på schemat. 

Tips

Är det någon där ute som sitter inne på tips om någon bra hudsalva/handkräm? Jag står fan inte ut längre. Mina händer är helt förstörda, har aldrig varit med att de blivit så här förut. Det är ju inte bara att de är torra utan det kliar ju utav helvete också. Den största boven i dramat tror jag är tvålen på jobbet sen beror det väl självklart på vädret också. Men det jobbigaste just nu är att ingen kräm jag har hemma verkar hjälpa, står som sagt inte ut längre så behöver verkligen tips! 

Besvikelse


Idag fick sängen också lite julfeeling, så mer juligt än så här blir det inte här hemma. 

För några timmar sen var vi och kollade på lägenheten i gamla fängelset men det var lite av en besvikelse. Det enda som föll mig i smaken var sovrummet och vinprovarrummet i källaren. Hall, vardagsrum och kök var typ i ett och så vill jag absolut inte ha det, så det blir inget köp denna här gången heller. 

Nu ska jag kolla på Greys anatomy. Imorgon inleds öppningshelgen som jag verkligen inte ser fram emot, men det är bara att bita i det sura äpplet.. 

Wrestling


Det här måste vara en av de fulaste bilderna som skådats på mig. Kan väl bero på att man var dyngfull, hehe. 

Men hade en sjukt rolig kväll igår. Vi var först på förfest hos en kompis till Jonathan innan vi drog till palatset för att kolla på wrestlingen, som var riktigt bra även denna gången. Efter wrestlingen skulle vi egentligen gå till någon nattklubb men jag och Jonathan lämnade de andra i kön som aldrig rörde sig framåt och gick och käkade istället. Ett mycket bra beslut för idag har ingen av oss varit speciellt bakfulla.

Olle


Igår var även en väldigt tråkig dag. Den här lilla plutten somnade in. Trots att jag har varit livrädd för honom, som med alla fåglar så kommer han alltid ha en plats i hjärtat, den där lilla Olle som var en mycket rolig liten fågel. Nu håller jag alla tummar och tår för att Platon kommer att klara sig utan sin käre vän. 

Man tror att en fågel inte betyder så mycket men som med alla andra husdjur så gör det fruktansvärt ont när de försvinner. Jag kan bara föreställa mig hur jobbigt det här måste vara för Alexandra och Jens som har levt med honom. 

Lägenheten

Alltså lägenheten igår, så jävla fin. Blev helt förälskad i främst badrummet och balkongen av alla grejer. Hade lätt kunnat flytta in där men det kostar ju. Vi ska ändå hålla koll på budgivningen men med största sannorlikhet så blir det inget köp nu. Som jag sagt förut så kollar vi mest för skoj skull, ingen direkt brådska så vi har ju tänkt vänta, spara och så där. Lär ju dyka upp fler lägenheter, som kanske till och med är ännu mer i vår stil/vad vi är ute efter, men alltid kul att kolla runt lite och se vad de hamnar på för priser så man vet hur mycket som krävs när det väl är dags osv. 

Nu ska jag strax bege mig till jobbet, eller försöka i alla fall. Hoppas verkligen att bussarna går som de ska och inte är försenad pga snön. Nu lär dom väl i och för sig ha skottat vägarna vilket de inte hade gjort i morse när Jonathan skulle till jobbet. Han hade fått gå ut och putta på sin kompis bil flera gånger för att de skulle kunna ta sig fram. 

Sönderstressad

Känner mig helt sönderstressad denna veckan. Har så jävla mycket i naturkunskapen och på fredag är det dessutom prov. Vet inte hur jag ska hinna med allt. Funderar faktiskt på att hoppa av kursen. Antingen för att börja lite senare igen, när allt annat lugnat ner sig eller strunta i det helt. Sjuksköterska känns inte så lockande längre, men så har ju jag en tendens till att ändra mig väldigt ofta. Nu känns det dock helt fel och jag har andra saker jag mycket hellre vill göra. Får ta mig en ordentlig funderare över dagen. 

Imorgon ska vi och kolla på ytterligare en lägenhet vi bokat visning på. En i stort sätt nyrenoverad trea. Den vi ska kolla på nästa vecka är ju bara en tvåa och vi vill ju helst ha minst en trea men tvåan ligger ju i det huset vi vill ha lägenhet i, men det kostar ju också. Så vi får väl se hur det går, vill inte förhasta mig och köpa något bara för att, utan det måste kännas helt hundra. Sen får vi ju se vad banken säger också. 

H&M HOME


Varför ska allt man vill ha vara slut? Har hittat massa fint på H&M HOME men så fort jag har tänkt beställa har det varit slutsålt. Skulle beställa vasen som syns till vänster, hade varit inne och kollat på den 5 min innan den skulle beställas och när det väl var dags var den så klart slut. Och nu ungefär likadant med trälådan. Hade så gärna velat ha den i köket men så är den ju självklart också slut, som vanligt när jag ska ha något. Hoppas innerligt att de kommer in igen och att man hinner klicka hem dem innan de tar slut igen. 

Jobbfest


Igår var det som sagt jobbfest med Jonathans jobb. Hockey, god mat och fri bar resulterade i en mycket trevlig kväll. När de stängde på arenan drog vi oss vidare till pauze. 

Idag mår jag förvånansvärt bra, jävligt trött bara. Är så glad att jag tog ledigt idag också annars hade jag börjat jobba om några timmar. Istället ska vi ner till stan en runda, måste köpa ljus till vår adventsljusstake och lite annat småplock. 

RSS 2.0