Kurser

Det här med att vara arbetslös suger verkligen. Innan jag tog studenten var jag inställd på att inte plugga på ett bra tag men nu har jag faktiskt sökt tre kurser till våren. Alla är 50% på distans, så jag kan åtminstone plugga hemma om jag kommer in. Tråkigt bara att behöva vänta ytterligare några månader, om jag nu inte hittar ett jobb innan dess.. 
 
Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag beger mig iväg till Självfallet där det väntas massage. Fan så gött.

Ja, tack!

 
Amen tjena, vill ni flytta in i min garderob typ nu? Jag måste verkligen ha en ny skinnjacka, min andra håller på att trilla ihop. Och lite nya skor tackar man ju aldrig nej till. Jackan är från Jofama by Kenza och skorna från Topshop. När jag får pengar, då jävlar ska det shoppas. 
 
Idag har jag förövrigt varit ute och övningskört för första gången på evigheter. Sjukt ovant, men nu måste jag verkligen komma igång så att jag kan ta det där jävla kortet nångång. 

Releasefest

Ikväll är det releasefest för Scams & Bullets nya plattor i parken. Är så jävla pepp. Och så blev jag ännu mer pepp på en resa till London nu när jag såg att Victoria's secret har öppnat där. Men det får bli till våren eller nått. Jag & gubben har i alla fall bokat en liten minisemester till Sthlm i november, så jag får gå loss på butikerna där uppe så länge. Segt att behöva vänta 2 månader bara. 
 
Nu ska jag börja göra mig redo för kvällen och försöka få i mig lite käk. 

Världens finaste kille

Jag tror jag har världens finaste kille. Igår när jag kom hem till honom hade han en present till mig, bara så där liksom. Och det var inte vad som helst. Ett presentkort på massage på Självfallet. Hans förklaring var att jag behövde det. Det kan ju även ha varit att han tröttnade på mitt tjat i helgen om hur ont min axel gjorde. Oavsett vilket så ska det bli så jävla gött, måste bara boka en tid också. 

Kräftor & hemgjord pasta

Det blir inte så mycket updatering här längre. Jag har ingen ork. Och inte så mycket att skriva om heller för den delen. Det händer ju inte så mycket om dagarna när man går hemma som arbetslös, speciellt nu när jag inte får några pengar (en månad kvar). Men jag har återigen haft en lugn helg i alla fall. 
 
I fredags var det födelsedagsfirande av lillkusinen och i lördags åkte jag och gubben till hans morbror och hämtade lite kräftor, som vi kokade lite senare under dagen. Det var första gången för min del, men vi smakade av en varsin till frukost igår och sen åt vi upp resten på kvällen. Satan vad gott. Vi invigde även pastamaskinen igår. Lyxsöndag. 
 
Nu ska jag göra mig i ordning, så jag kan åka och träffa Emma som äntligen är hemma igen. Ikväll blir det en tur till simhallen, så även imorgon. 

-

Jag hatar mig själv och min kropp just nu. Hur jävla dum i huvudet får man vara? Sitter och skakar och vet inte riktigt vad jag ska göra. Eller vart jag ska ta vägen. Vill att allt ska vara bra. Och så vill jag ha hem min fina Emma. Fan också! 

Lugn helg med jobb

Det känns som att den här helgen knappt har varit, den har gått så fort. I fredags jobbade jag först lite sen var jag och min karl ute och åt efter att ha sett Snabba Cash 2. I lördags var det jobb i stort sätt hela dagen då det var öppet hus på nya arenan. På kvällen tog vi det bara lugnt och glodde på film och ungefär så såg gårdagen också ut. Ikväll blir det jobb igen, premiärmatch på nya arenan. 12000 människor beräknas komma, så jag lär ha fullt upp i kiosken. Håll tummarna för att det inte blir kaos. 
 
Nu måste jag föna håret och sminka mig innan det är dags att ta sig till arenan. 

RSS 2.0