Kvällens sysselsättning


Innan

Efter en blekning på hela håret (vi hittade ingen avfärgning och eftersom jag ändå hade blekning hemma så fick det bli det).

Efter att ha lagt i färgen Natural & Easy satin mörkblond.

Det här är vad jag och Emma har spenderat hela vår eftermiddag/kväll med att göra. Imorgon ska vi fortsätta med att lägga i ljusa slingor i hela håret sen är det förmodligen klart, så bild kommer då.

Söndag

Min söndag spenderas med plugg, flytt, pizzaätande och städning på EFG. Imorgon är det tillbaka till skolan igen, känns gött att vi inte börjar förrän kl 13.

Fredagens födelsedagsfirande i bilder







Förstörd

Det känns som att jag har blivit överkörd av ett tåg, är helt förstörd men nu ska jag hoppa in i duschen för att sen bege mig hem till mina kusiner där det väntas mat.

Invigning


Nu ska jag bara få i mig lite käk sen är jag redo att åka till Emma där firandet hålls. Ikväll inviger jag min fransjacka som jag köpte för några månader sen, jag känner att det är på tiden att börja använda den för den är så jävla snygg. Bilder från kvällen lär dyka upp imorgon eller på söndag.

Idag saknar jag mitt blonda hår något fruktansvärt.

Fredag

Nu ska jag gå ner och börja förbereda tårtan, sen kommer Tania och Emma hit för lite tjejsnack och ikväll är det födelsedagsfirande av Johanna som gäller.

Årets töntigaste bilder



Nu är jeansshortsen i min ägo, även klumpskorna för er som inte visste så nu är jag redo för vår och sommar. Det enda som saknas är Cheap monday jeansen och ett par Jeffrey Campbell's. Fick förövrigt ett halsband (syns på sista bilden) på köpet när jag köpte shortsen, har inte riktigt bestämt om jag gillar det eller inte.

Jag känner mig jättetöntig så här i efterhand när bilderna ska läggas upp men jag är så nöjd med mina köp.

Det är bögarnas fel


Jag är så jävla förbannad just nu! Thin Lizzy ska inte spela på torsdagen på Sweden rock längre utan på lördagen istället. Detta förstörde mitt upplägg lite då jag hade tänkt gå på torsdagen men nu kanske jag får börja tänka om. Tyvärr så skulle jag vilja se Judas Priest (som gör sin sista Sverigespelning innan de går i pension), Joan Jett och Mustasch på torsdagen men Thin Lizzy känns lite mer lockande just nu. Helst av allt hade man ju velat att Phil Lynott fortfarande skulle vara med i Thin Lizzy men han finns ju inte längre.. Och alltihop är bögarnas fel!

Helvetesnatt

Har haft en helvetesnatt med kramp i magen som inte har velat ge med sig, nu verkar magen dock må lite bättre i alla fall. Idag skulle jag vilja shoppa, men Växjös utbud är kasst och några pengar trillar inte in förrän på fredag och måndag men de pengarna ska gå till jeansshorts och biljett till Sweden Rock så så mycket shopping lär det nog ändå inte bli. Jag får helt enkelt spara mig till den 15 april då jag kommer befinna mig i Göteborg, där utbudet oftast är jävligt mycket bättre.

Nu ska jag försöka ta tag i pluggandet sen ska jag iväg på barnpassning, som jag helt hade glömt bort för en stund.

Malte & Casper


Insåg precis att det inte var så mycket roliga bilder på systemkameran från Malmö men här är i alla fall en bild på Malte och Casper.

Nu måste jag trots sportlov plugga sen tänkte jag gå ut och gå en runda. Ikväll beger jag mig hem till Emma för lite tv-tittande. Jag blir så jävla rastlös av att bara gå hemma och inte ha något att göra, någon som har förslag på vad man kan hitta på?

Kryper i hela kroppen


Åh, jag såg precis att det finns ett par Jeffrey Campbell Lita skor i storlek 38 på nelly, de bara väntar på att få komma hem till mig. Jag "råkade" till och med lägga dem i shoppingbagen. Alltså det här är fan hemskt, det kryper i hela kroppen på mig. Någon som kan sponsra med lite pengar så jag kan klicka hem dem?

Hög midja


Från bikbok. Bild lånad här.

Cheap Monday

Bild lånad här.

Just nu älskar jag i stort sätt allt som har hög midja, det är så himla snyggt. Jag provade både jeansshortsen och jeansen när jag var i Malmö men väntade med att köpa dem eftersom jag skulle behöva spara lite pengar, men jag vill så gärna ha båda två men då måste jag leva fattigt denna månaden. Jeansen tror jag i och för sig kommer finnas kvar ett tag så det smartaste vore väl att köpa jeansshortsen nu och jeansen sen. Skinnshorsten kommer förövrigt från H&M men jag vet inte när de kommer ut i butik, jag hade tänkt försöka få tag i ett par i alla fall.


Hemma i Växjö igen







Nu är jag hemma från Malmö igen. Jag har inte orkat lägga in de få bilder som har tagits men jag snodde Sangas så länge. Om ni undrar så har jag haft det jävligt gött och vi har mest bara tagit det lugnt. Nu ska jag packa upp min väska sen tänkte jag bege mig hem till Emma för att kolla på Big brother som äntligen börjar igen.


Sonisphere



Idag har de bekräftat att det blir Sonisphere i Sthlm i år igen, imorgon släpps banden och jag hoppas verkligen att Motörhead och Airbourne kommer, annars ska jag fan trolla fram pengar så jag kan åka på Sonisphere i England och se dem.


Nu ska jag strax åka och passa barn sen måste jag packa och tvätta mitt äckliga hår. Imorgon direkt efter skolan tar jag, Emma och pudeln tåget ner till Malmö för att stanna tills på söndag så då är jag förmodligen tillbaka med en hel del bilder.


Bilderna ovan är från min och Emmas vistelse i Sthlm när Sonisphere var förra året.


Rastlös och myssugen

Jag är så himla rastlös och myssugen idag. Igår var det skönt att vara ensam men idag är jag i väldigt stort behov av sällskap, och då menar jag annat sällskap än det min mor och far bidrar med. Jag tycker de 2 närmsta dagarna kan gå snabbt så jag kan få åka ner till mitt älskade Malmö och hälsa på min kära syster. När jag kommer hem igen ska jag försöka skaffa mig en redig karl för nu är jag fan ta mig desperat, haha.

Myser med tända ljus



Sitter i min ensamhet, vilket i och för sig är jävligt skönt och myser med tända ljus och väntar på att pappa ska börja med maten så att min mage slipper skrika efter att få i sig någonting. Jag måste försöka ta tag i städandet snart också så det slipper flyga runt en massa äckligt damm i mitt rum, sen ska jag slänga mig framför tvn och kolla på Top model.

Jag har trots att jag hatar alla hjärtans dag haft en väldigt bra dag, dock utan en massa kärlek.

Allt fjärtars dag

Jag har som vanligt inte kunnat sova ut när jag väl har chansen, istället vaknade jag först vid kl 2 och sen kl 8 när jag hade kunnat sova till 11. Jag insåg precis att det är världens mest överskattade dag idag också, eller det är ju i alla fall tråkigt för oss som inte har någon man att mysa med men jag får väl pussa lite extra på Emma istället.

Nu ska jag göra mig i ordning så jag kan åka till skolan om någon timme. När jag kommer hem igen MÅSTE jag städa mitt rum, det är så jävla vidrigt.

Nya skor till våren



Just nu är jag jävligt sugen på att köpa ett par snygga skor till våren. Helst av allt skulle jag ju vilja ha Jeffrey Campbell skorna, som kommer in i slutet av februari igen men de är alldeles för dyra för mig så nu har jag siktat in mig på de ovan istället. 699kr från Scorett, men köp blir det nog när jag är i Göteborg i så fall, om de är snygga på vill säga.

Gårdagen spenderades förövrigt tillsammans med Emma framför melodifestivalen i brist på annat.

Highway pirates



I lördags när Bullet hade releasefest så hade jag tänkt att jag skulle köpt mig en tröja men det blev ju så klart inget med det, jag var för lat helt enkelt. Nu däremot är jag jävligt sugen på att beställa en, frågan är bara vilken? Jag kan verkligen inte bestämma mig.

Idag har vi förövrigt haft fotbollsturnering mot ettorna hela dagen, det är helt sinnessjukt vad ont i kroppen jag har nu.

vill inte falla för fel

jag blir arg på mig själv. för att jag tänker för mycket och velar för mycket. måste bestämma mig snart. men det är svårt. det är alltid svårt. och jag kände något i helgen som jag sällan gör. men jag vill inte ta fel beslut. eller falla för fel. ibland känns det fel men oftast rätt. eller bra i alla fall. och det är ju bra det ska vara. om det bara får vara så. och jag slutar vela. så blir det bra till slut. tror jag. hoppas jag. så nu ska jag sluta vela. och allt ska bli bra. måste bara våga också. men jag ska våga denna gången. och jag ska släppa allt gammalt.

sparade först i utkast när jag skrev det. visste inte om jag ville publicera det. men nu får ni ta del av det ändå. inget jätteviktigt egentligen, bara lite tankar som vanligt.

Mat & träning


Efter barnpassningen idag skulle jag och Emma egentligen gått på ett step-pass men jag var så jävla hungrig så vi skippade det. Istället ska vi spela fotboll hela dagen med ettorna imorgon, väldigt spännande må jag säga. Men det var egentligen inte det jag ville komma till, utan jag ville bara säga hur jävla gott det är med mat. Har suttit och kollat en massa recept på nätet och typ dreglat över vissa saker så nu har jag gjort upp ett matschema för den närmsta veckan. På fredag blir det TACOS, så jävla gott så jag dör. Den närmsta veckan måste jag försöka komma igång med träningen på friskis och svettis också om jag ska kunna bli fit till sommaren, tur att jag åtminstone springer efter en boll en gång i veckan (blir fler gånger när vi börjar utomhus), har idrott i skolan och går på ett pass i veckan.

Lördagen ur systemkameran






Här är det bilderna jag tog med systemkameran i lördags, bara på Emma & Tania när de äter, dricker och sminkar sig.

Idag är jag sjukt trött vilket i och för sig börjar bli lite av en vana. Jag vill ha vår och sol NU. Idag har jag och Emma bestämt att vi åker till Malmö nästa torsdagkväll, vi har däremot inte bestämt hur länge vi ska stanna men vi får väl se hur lång tid det tar innan Sanga kastar ut oss.

Nu ska jag äta sen måste jag försöka göra klart ett arbete som jag aldrig lyckas få färdigt, hoppas på bättre lycka denna gången i alla fall.

Lite allmänt bara

Just nu är jag så sjukt kissnödig och varm men jag orkar varken gå på toa eller ta av mig alla kläder/öppna fönstret. Jag sitter istället och drömmer mig bort lite, till sommaren och allt som händer då. Och tills om två veckorna då jag äntligen ska få åka till mitt älskade Malmö och hälsa på min kära syster som bosatte sig där i lördags. Jag skulle även vilja åka till ett annat ställe på sportlovet eller vilken helg som helst egentligen men det behövs lite mer än min vilja till det, så vi får väl se hur det blir med det. 

Jag var tvungen att både gå på toa, slänga av mig byxorna och öppna fönstret till slut.

Tania's bilder


Fixa lite musik. Förövrigt tycker jag min arm ser ovanligt musklig ut.

Emma dansar loss

Vi körde ölspelet



Inne på toan i folkets park

Kissa lite

Se lite groggy ut

Bullet



Jag och Emma. Jag ser helt nyförälskad ut. Frågan är vem det är jämte mig?

Tania på bussen hem

Emma på bussen hem

Mina vantar, som hade fått ben under kvällen.

Här är Tania's bilder från lördagen. De jag tog med systemkameran ska jag försöka hinna lägga in idag men först måste jag hjälpa till med maten, och göra två skolarbeten.

söndags/bakisångest

jag har söndags/bakisångest ikväll och är i stort behov av en man att mysa med, tyvärr finns det ingen sån i närheten så jag sitter här i min ensamhet och mår dåligt. jag kom precis på att jag måste plugga också, har dock ingen kraft till det. all min kraft går till att försöka komma fram till vad jag vill, denna ständiga beslutsångest gör mig galen.

Gårdagen via photo booth



Så här såg det ut hemma hos mig igår via photo booth, det togs även lite bilder med systemkameran men de har jag inte orkat lägga in än. Bullet var i alla fall lika bra som vanligt och jag hade en trevlig kväll. Jag kom i säng vid 4 inatt och skulle upp igen kl 7 för att spela fotbollscup, det var inte så lyckat men vi lyckades komma på delad tredjeplats på cupen ändå.

Work in progress




Vi får se hur det här slutar. Än så länge är det bara basen och ögonbrynen som är gjorda, och så har jag fått på mig ett par strumpor och ett grått linne som jag ska ha under en annan sak. Bilder på det färdiga reslutatet lär dyka upp om någon timme för innan jag börjar fixa med hår och resten av sminket så måste jag ut med hundarna.

Sanga har lämnat oss för Malmö

Nu har Sanga lämnat mig och Bullis för Malmö, bu fucking hu. Ikväll är det dock dags för Bullets releasefest så jag är glad ändå, och sjukt taggad.

4 februari

Har som alla andra fredagar haft kundpass till 4, därefter var det bara hem och slänga i sig käk för att sen ta sig till Tipshallen för att träna fotboll. Jag är helt slut nu, men ett fotbad har i alla fall lyckats få mina fötter att må lite bättre. Nu ska jag föna håret sen väntar sängen, ska bli helt underbart att få lägga sig ner.

8-19


Jag är helt slut just nu, har inte tagit det lugnt en sekund idag känns det som. Har stått upp nästan konstant mellan kl 8-19 med några få pauser där jag har kunnat sitta, mina fötter mår inte så bra. Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på en film, om jag lyckas hålla mig vaken. Imorgon är det kundpass och efter det har jag fotbollsträning, jag förstår inte hur jag ska orka med allt i helgen.

Bild från helgen, jag håller stadigt i glaset.

Onsdag

Idag har jag varit sjukt trött och haft huvudvärk men jag har ändå kämpat mig igenom skoldagen och passat barn samt tränat som var det onödigaste träningspasset jag någonsin har varit på, tränaren var katastrof. Nu ska jag duscha sen ska jag sova så jag kanske kan vara utvilad imorgon eftersom jag har fullt upp hela dagen.

Känslovrak


Idag har jag varit ett känslovrak, det började redan igårkväll/natt. Som jag sa för ett tag sen så gråter jag väldigt sällan nu för tiden men idag har tårarna runnit en del, både över jävligt löjliga och mindre löjliga saker. Men när man väl gråter så är det lika bra att göra det rejält och släppa ut all skit man går och bär på sig så nu borde det inte komma mer tårar på ett tag, hehe.

Nu måste jag försöka göra ett arbete om vänskap som egentligen ska vara inne imorgon (tror jag) men min dator har kraschat så jag vet inte om jag kommer kunna göra klart det.

Min underläpp ser helt mongo ut på bilden och mina ögonbryn råkade jag nog göra lite för tjocka. Bilden är från igår förresten.

RSS 2.0