Sol


Äntligen skiner solen! Har precis kommit hem från en pw runt sjön med Emma, så skönt. Hoppas nu detta håller i sig, är så trött på snön och vintern. Men framförallt är jag trött på att vara konstant nere, till största delen på grund av just vädret. Tror aldrig jag har mått så dåligt som jag har gjort denna vintern, speciellt den senaste månaden. Det har ju så klart varit andra faktorer som har spelat in men vädret har nog varit den största. Så om det inte blir vår snart vet jag inte vad jag tar mig till.


Trött

Fan vad trött jag blir! Blev inringd på jobb igår 8-14, helt okej för mig. Men att man sen idag på sin lediga dag ska behöva gå upp för att gå på ett sketet jävla matchamöte gör mig galen. Idag var dock sista dagen för min del, men tyvärr så lär det bli värre nu. På måndag börjar jag istället på nån jobbsökarkurs som jag ska behöva gå på alla de dagar jag inte jobbar på. Skulle vilja sätta ett skott i huvudet på den som kom på idén med det här. Hade SÅ gärna velat gå ur jobbgarantin men de där extra pengarna man får varje månad gör en väldig skillnad. Håller tummarna för att jag hittar ett heltidsjobb snart istället. Eller att jag får ett annat deltidsjobb jag sökt, så att jag kan kombinera det med McDonalds.


Lördagen

I lördags hade vi cykelfest utan cykel. Vi började hemma hos Matilda i jät där det var häng i baren som gällde. Därefter tog vi oss hem till Johanna för pizza och lite mer alkohol. De andra fortsatte ut sen framåt småtimmarna men min mage gav upp så jag fick åka hem istället. Så tråkigt när man har planerat att gå ut för en gång skull och så sätter magen stopp för det. Jag får helt enkelt ladda om för Malmö, där det blir två helger i rad. Först ska jag bara avklara dagens och helgens kommande jobb. Är alltså ledig tisdag, onsdag, torsdag denna veckan. Förhoppningsvis blir det en massa övningskörande de dagarna.


RSS 2.0