Väder

Såg precis att Kenza har köpt de amerikanska shortsen från Topshop så nu lär väl varenda jävel springa och köpa likadana. Surt som fan.

Har spenderat dagen med jobb ute i det stekande vädret vilket har resulterat i en början till bonnabränna så nu blir det inte t-shirt mer för mig när det ska jobbas. Egentligen borde jag inte klaga på vädret men det är sjukt jobbigt att behöva ligga ute och rensa ogräs när solen lyser konstant på en och man inte har möjlighet att bada. Jag hade inte sagt något om jag hade fått ligga vid ett hav i detta vädret men när det är jobb som gäller så föredrar jag annat. Men man kan ju alltid hoppas att vädret håller i sig till helgen för då beger jag mig ner till Malmö och där finns det ju hav, hehe.

Nu ska jag åka och kolla på Öster sen ska jag sova, är så galet trött.

På väg hem till mig


Det här linnet och de amerikanska shortsen från Topshop är nu på väg hem till mig. En försenad födelsedagspresent från mor och far helt enkelt. Nu håller jag bara tummarna för att det ser bra ut på också.

Har förövrigt blivit firad lite till idag med god mat och sommartårta. Emma har varit på besök också och så har jag städat på jobbet. Nu ska jag sova så jag orkar med det andra jobbet imorgon.

Fyra från midsommarafton

Försökte oss på att göra en midsommarkrans, som tyvärr blev alldeles för stor.
Lille Roffe skulle bada hela tiden
Sen eldades midsommarstången upp.
Det blev till att fira midsommar på sjöudden till slut och det ångrar jag inte en sekund. Hade det sjukt trevligt med god mat och gött sällskap. Idag mår jag förvånansvärt bra.

Glad midsommar

Firande min födelsedag på kanske bästa tänkbara sätt. Först jobb (kanske inte världens bästa på sin födelsedag dock), sen mat på Sangria med mor och far för att sen ta en drink eller två på p&m och sen vidare till Deluxe med Emma och Johanna. Igår var det däremot inte så roligt att gå upp efter 4 timmars sömn för att jobba.

Idag blir det antingen till att fira midsommar här hemma eller på sjöudden, men jag har lite svårt att bestämma mig.

18

Idag fyller jag ju tydligen 18 så ikväll blir det en sväng till Kafe deluxe med Emma och Johanna men först jobb.

Fullspäckat schema

Skulle egentligen varit iväg och spelat match nu men den blev inställd pga för mycket regn på planerna så nu sitter jag och är uttråkad som fan. Hade ju hela söndagen planerad men det gick ju åt helvete. I och för sig så är det ganska skönt att inte ha något att göra idag för nästa vecka har jag inte mycket tid över till att ta det lugnt på. Då ska jag nämligen hinna med att jobba, spela match, fylla år och självklart gå ut, klippa lite folk, hålla Emmas hand när hon tatuerar sig, samt fira midsommar men det lär ju åtminstone komma en drös med bilder från allt sen.

American flag

Ja tack. Jag fyller faktiskt år på onsdag. Kan dock inte bestämma vilken bikini eller vilka shorts jag tycker är snyggast. I och för sig så är bikinin på andra bilden slut i min storlek så den kan man väl glömma.

Jag lyckades få igång mobilen efter att ha haft den i torkskåpet någon timme, men jag tror ändå det är dags att skaffa en ny snart.

Från Stylebytyra, Chicy.se och Topshop

Mobilen drunknade

Har lyckats dränka min mobil på jobbet idag. Eller regnet öste ner i jackfickan där mobilen låg så nu är den död (om den inte återuppstår ), så för tillfället har jag en lånemobil jag fick från vaktmästaren men förhoppningsvis så blir jag ägare till en iphone inom kort.

Nu ska jag äta inbakad kassler och hålla tummarna för att min mobil vaknar till liv efter en stund i torkskåpet.

Jobb, begravning och tatuering


Det händer inte så mycket intressant i mitt liv för tillfället, därav kass uppdatering. Idag fick vi sommarlov från skolan men jag får inte sommarlov förrän om tre veckor för nu är det jobb som gäller. Jag börjar imorgon, men jag har tänkt gå på Trygves begravning då så det blir bara lite jobb innan den.

Det blev förövrigt ingen piercing för Emma i måndags, istället har hon bokat tatueringstid på min födelsedag nästa vecka. Jag vill också tatuera mig nu! Är ju lite mer än 2 veckor kvar tills det är min tur men förhoppningsvis går det snabbt tills dess.

Bilden/tatueringen ovan från tattoologist är så jävla gullig.

Känns som sommarlov

Det känns som att jag redan har gått på sommarlov eftersom jag inte har varit i skolan på en månad, men imorgon ska jag tillbaka igen. Imorgon ska jag även följa med Emma när hon piercar sig (jag är också sjukt sugen men det får vänta tills tatueringen är gjord) och sen ska vi äntligen gå på handledar/introduktionskursen så att vi kan börja övningsköra någon gång. Känner att det är på tiden att börja ta tag i det nu, alla andra är ju snart klara med sina körkort.

Trevlig kväll på Sweden Rock

Hade världens trevligaste kväll nere på Sweden Rock igår. Tyvärr tog den slut lite för snabbt, men det är sånt man får räkna med. Idag hade jag tänkt ta hand om Emma som är lite sliten, hehe.  Hon borde vara på ingång snart och då ska det käkas jordgubbar i mängder.

Jag glömmer alltid bort min kamera nu för tiden så jag har aldrig några bilder från mina kvällar men jag ska försöka bättra mig, för min egen skull. Finns ju inget bättre än att titta tillbaka på alla bilder.

Emma

Grattis säger vi till min älskade kvinna som fyller 18 år idag.


Kanske blir en tripp ändå

Det kanske blir en liten tripp till Sölvesborg och Sweden Rock imorgon ändå, beroende på hur vädret är. Om vi drar dit så blir det nog hemfärd på natten eller morgonen efter eftersom vi inte har några festivalbiljetter. Vi får helt enkelt satsa större nästa år istället.

Inget med Sweden Rock

Det blir ingenting med Sweden Rock för min och Emmas del i år, men nu har vi åtminstone lite ledigt från skolan i några dagar ändå, hehe. Och så ska ju Emma tydligen fylla 18 på fredag så då lär det väl bli lite firande av henne.

Shorts

Jag har letat som en galning efter snygga shorts med hög midja som inte är för långa i benen men har inte lyckats hitta några som har varit i min smak förrän nu. Problemet är dock att jag inte har råd eller vågar beställa eftersom det tillkommer tullavgift men om någon skulle ha lite pengar över och vill ge mig något gött när jag fyller år så kan ni ju gå in och beställa de här från Nasty Gal. Jag hade blivit världens lyckligaste. Något mer som hade gjort mig väldigt lycklig hade varit om någon hade kunnat köra ner mig, Emma och husvagnen till Sweden Rock på onsdag men tyvärr så lär väl inte det hända.

Uppdate: Jag hittade precis dem på en annan sida där det inte tillkommer tull. Om det inte blir något med Sweden rock så tänker jag beställa dem.

Slut för den här gången

Nu är det slut på Muskelrock för den här gången. Jag har haft det så jävla kul, vädret har varit underbart och min mage har mått bra i stort sätt hela tiden, så nu är det bara att börja ladda inför Sweden Rock och då ska jag försöka dokumentera lite mer.

Bilderna är lånade från smp.se.

Festival och mage

Om några timmar beger jag mig iväg mot Blädinge och Muskelrock på Tyrolen, men först måste jag duscha och fixa det sista. Jag är så jävla taggad och håller tummarna för att min mage kommer må bra under hela festivalen.

RSS 2.0