29 juni

I torsdags när jag skulle resa mig från soffan och gå till toaletten så hände nått med min fot, vad vet jag inte men efter det har jag knappt kunnat stödja på den. 
 
 
Igår efter jobbet hade den blivit värre men jag trotsade smärtan och faktumet att jag skulle jobba idag och åkte hem till Emma för lite förfest innan vi drog till deluxe. Mycket trevlig kväll. Har mått bra idag förutom foten som bara blir värre och värre. Förstår verkligen inte hur jag ska orka jobba 8 timmar med den imorgon när jag knappt stod ut 4 idag. Ett läkarbesök kanske man skulle satsa på men pallar inte åka till akuten och sitta där och glo i flera timmar som det alltid blir när man är där. Men får väl helt enkelt försöka stå ut imorgon också och kolla upp den på måndag om den inte blivit bättre. 
 
 

Inredningsinspo

 
 
Vill bara bli klar med lägenheten nu men det kommer ta ett bra tag till innan den är klar. Högst upp på listan står först och främst en komatta, ska åka och kolla på Ikea om två veckor. Hoppas verkligen de har en som ser ut som vi vill. Man får ju typ betala hälften där också om man jämför med alla andra som säljer komattor. Vi är dessutom på jakt efter en ny tvbänk, soffa och ev en fåtölj. Jag vill ha fladdermus fåtöljen på sista bilden men Jonathan har väl inte direkt den som favorit. Men som ni kanske märker är vardagsrummet prio ett just nu. Sovrummet är ju så gott som klart, lite småfix som ska göras bara. Hoppas på att få hjälp med skohyllan snart också så vi kan få ordning på hallen också. Sen återstår väl bara köket men där går det inte att göra så mycket mer än att ev byta bord och stolar. Stolarna vi har nu är på väg att falla sönder så de måste verkligen bytas ut. Ovan är i alla fall lite inredningsinspo. 

På jakt

Är på jakt efter snygga posters/prints och ramar till vår blivande tavelvägg i vardagsrummet. Hittade till Ramon Maiden's sida och föll pladask för den här bilden så kunde inte låta bli att beställa den.

Skulle verkligen vilja åka på Loppis och leta ramar men är svårt när man varken har körkort eller bil. Ska försöka lura med mamma på roadtrip nån dag när vi är lediga.

Imorgon har jag min enda lediga dag denna veckan men kommer tyvärr inte vara helt ledig då jag måste till jobbsökarkursen på morgonen och sen ska klippa både Ellen och pappa. Har som tur är lite sovmorgon på fredag i alla fall då jag jobbar eftermiddag/kväll.


Jobb

Har redan hunnit vara uppe en timme för att om en liten stund cykla till jobbet. Jobbar 6 av 7 dagar denna veckan och idag kör jag dubbelpass. Först 8-14 på McDonalds och därefter 17.15-21.15 på Öster. Dagen har knappt börjat men jag är redan trött. Kommer vara helt färdig ikväll och så ska man upp lika tidigt imorgon. Och inte nog med det så har jag sovit sjukt dåligt inatt, haft svårt att somna, vaknat en miljon gånger osv. Men men, det är bara att stå ut och tänka på pengarna. Får ju dessutom bättre betalt nu när jag fyllt 20, så tummen upp för det.


Presenter

 Fyllde ju år igår för er som missat det. Fick för första gången nånsin frukost fixad av Jonathan. Fick dessutom bästa presenterna av honom, som ni ser på bilden - plattång från Ghd, samt resefön och hårspray från samma märke och ett par solbrillor från Rayban.


Lite senare på dagen åkte vi hem till mor och far för lite grillat och jordgubbar. Av dom fick jag Mohedatofflor, jeans och lite saker till badrummet som dock kommer först nästa vecka. Fick även lite pengar som jag nog ska försöka spara undan till något bra tillfälle.

Hade med andra ord en underbar både midsommar och födelsedag. Idag är jag dödstrött.


Midsommar

Hade en så himla bra midsommar, bästa på länge. God mat, folk i alla åldrar, brännboll, tre-kamp och dans runt stången.


Herre Jesus

Alltså herre Jesus vad jag har mått dåligt idag, var verkligen baksmällan från helvetet. Har klarat mig ifrån att bli bakis de senaste gångerna jag druckit men självklart blir jag det när jag ska jobba. 
 
Lyckades inte få i mig någon frukost heller, satt bara framför toan och hulkade. Fick pappa till att köra mig till jobbet och tur är väl det, hade dött på bussen annars. Nu börjar det äntligen kännas bättre men kan ju inte säga att det var roligt att jobba idag. 
 
Men till gårdagen.. Började med mat på Båtsmannen innan vi lånade Emmas mammas lägenhet eller balkong rättare sagt och satt och drack där. Tänkte ta det rätt lugnt men helt plötsligt hade jag råkat dricka upp båda mina cider och hela vinflaskan och sen var det kört. Tänkte mig inte för så drack ju en drink ute på krogen också. Kan väl säga att jag för tillfället inte är så sugen på att supa imorgon men det lär väl hinna ändras. 

Bakis

Fy fan vad jag mår dåligt idag. Vi var ute och firade Emma igår (mer om det senare) och jag drack nog lite för mycket för att orka jobba idag. Men man får väl försöka stå ut 11-15, hoppas verkligen det går över innan jag börjar. Är helt skakig och kan inte få i mig nån mat vilket jag nästan aldrig har problem med. Ska göra ett nytt försök till att äta snart men vi har typ inget jag är sugen på hemma, bara knäckebröd som smakar torrt i min redan torra mun.


Namnbyte

Alltså jag måste verkligen byta namn på bloggen. Sticky sweet är en gammal Mötley Crue låt men jag lyssnar ju inte ens på dem längre, väldigt väldigt sällan i alla fall. Frågan är bara vad man ska byta till. Ska fundera lite men om några dagar lär det vara bytt. Jag antar att man blir direktslussad till det nya namnet även om man skriver in det gamla annars vore det ju illa.


18 juni

Sitter på jobbsökarkursen för första gången på evigheter och är så uttråkad det bara går att bli. Är galet trött, så jag vet inte hur jag ska orka vara här till 12 eller hur jag ska orka spela match ikväll. Hoppas verkligen vi lyckas vinna, känns som en match som vi faktiskt kanske skulle kunna vinna nämligen. Håll tummarna för oss!


Gårdagen och kommande planer

Igår började vi dagen med en runda på stan innan det blev lite häng på ballen. Därefter drog vi oss bort till Jonathans kusin för att kolla på Öster. Efter matchen cyklade vi hem och hämtade lite kött och pastasallad och åkte tillbaka och grillade lite hemma hos Micke och Anna istället för här hemma som det var tänkt från början. Kollade även lite på film innan Micke och Jonathan helt plötsligt fick den briljanta idéen att vi skulle gå ut och ta en öl, så vi cyklade ner till Pauze runt halv 1 och blev kvar till stängning. Jag mår bra idag men Jonathan verkar må desto sämre.

Idag har vi för övrigt bokat hotell i Göteborg så den 24-25 juli åker vi tillsammans med Jakob och Emma. Blir väl Liseberg, en utgång och lite shopping skulle jag tro. En kräftskiva är även planerad lagom till semestern. Fy fan vad gött! Planerade även lite inför Ullared igår, så den 27 juli drar vi dit. Tänkte stanna över på deras hotell också, ska bli mycket intressant.

Nu ska jag käka lite sen frukost. Mer om mina sommarplaner nån annan dag.


Slut som artist

Jobbade 11-17 igår och det var fullt ös under nästintill hela passet, så när jag kom hem var jag helt död. Tänkte först gått och lagt mig redan vid 9 men hade lite att fixa med så kom ändå inte i säng förrän 11. Känner mig betydligt mycket piggare idag än vad jag var igår men lär väl förmodligen vara helt slut efter dagens pass också. Skönt att man för en gång skull inte har något planerat i helgen så man kan få vila ut. Känns som att jag varit på språng varenda helg i flera veckor nu och lugnare verkar det ju inte direkt bli. Har ungefär varenda helg under sommaren planerad. Är det inte jobb så är det nån fest eller resa. Ska med största sannolikhet nämligen till både Ullared, Göteborg och Kolmården. Eventuellt Köpenhamn också beroende på tid och pengar.


Hår

Alltså hur snyggt är inte kvinnans hår? Färgen, längden, stylingen, ja typ allt. Är lite sugen på att prova brunt ibland men förmodligen kommer jag vilja gå tillbaka till rött så kanske onödigt att slita på håret. Så tänkte jag i och för sig när jag gick från blont till rött också och nu skulle jag aldrig vilja bli blond igen, inte så blond som jag var då i alla fall.

Får nog ta mig en funderare över det där. Mitt hår har tydligen vuxit som fan det senaste året, äntligen får man väl säga. Men lite längre vill jag nog ha det innan jag är nöjd.


Spårlöst försvunnen

Jag blir snart galen! Kan inte hitta sladden till kameran nånstans och varje gång jag tror att jag hittat den så visar det sig vara fel, känns som alla ser likadana ut men ingen vill passa. Ska göra ett nytt försök hemma hos mor och far någon gång i veckan tänkte jag och leta i varenda litet hörn. Måste ju få över bilderna på datorn! Är inte så sugen på att köpa en ny sladd heller för jag vet ju att den ska finnas, frågan är bara vart? Håll tummarna för att den dyker upp!


Ledig

Är ledig idag vilket känns väldigt behövligt efter förra veckans jobb och helgen. Var helt förstörd igår men nu börjar jag sakta men säkert återhämta mig. Blev dock väckt kl 8 av nån jävla maskinsopning utanför lägenheten men lyckades till slut somna om en timme.

 



Köpte lite blommor igår när vi var och handlade, älskar att ha färska blommor hemma men har varit lite dålig på att köpa det. Måste köpa lite nya blommor och krukor överlag. Men först måste jag köpa en komatta så vi kan få betongbordet på plast men har fortfarande inte hittat den perfekta så jakten fortsätter.


Norje

Åkte en runda till Norje igår, är fortfarande kvar men ska strax bege oss hemåt. Hade en mycket trevlig dag och kväll, tog premiärdoppet i havet också. Första gången vi var nere och badade var det rätt kallt men lite senare på dagen var det riktigt skönt. Livet alltså <3


Jobb

Nu blir det jobb 11.45-17 sen ska jag hem till mor och far för lite käk. Ska försöka hitta den där jävla sladden också så att jag kan fixa alla bilder och filmer från muskelrock. Jag tittade lite snabbt på kameran förut, fan vad jag skrattade.

Imorgon är det jobb samma tid som gäller sen blir det nog lite häng med min kvinna. På lördag kanske jag och karln åker en sväng till Sölvesborg, inget som är helt bestämt än dock.


Pepp

Fan vad mycket en festival och fint väder kan göra plus en del andra faktorer också så klart. Men jag är så pepp på livet just nu, är på så sjukt bra humör idag trots min brutala träningsvärk efter gårdagens match, hehe.

Har dessutom massa saker att se fram emot som inte längre känns så avlägsna. Midsommar, min 20års-dag, födelsedagsfest för mig, mor och far, två veckors semester med min karl, mer festivaler och lite annat smått och gott. Känns som att det kan bli en jävligt bra sommar i år alltså.

Nu har jag inte tid att skriva mer, måste springa till bussen så jag inte kommer försent till jobbet.


Kul så länge det varade

Sladden finns inte här hemma, så den måste vara hos mor och far. Ska försöka åka dit nån dag i veckan och leta.

Om en liten stund ska jag åka och jobba, är en vecka sen jag var på McDonalds nu. Är dock helt galet trött idag plus att min mage fortfarande inte är återställd efter helgens alkohol. Fick dessutom kapa av mitt band idag eftersom vi inte får ha sånt på oss när vi jobbar. Tråkigt men men, det var kul så länge det varade.

Ikväll är det återigen dags för lite korpenfotboll, håll tummarna för oss!


Muskelrock

Lånar två bilder från Johanna och några från min egen instagram tills jag hittat sladden till kameran så att jag kan få över alla bilder på datorn.

Tycker det är tråkigt att Muskelrock redan är över men fan vad gött jag har haft det. Älskar livet ute på Tyrolen.

Min packning var ju typ den sämsta nånsin, inte ens använt hälften av alla kläder men gött med lite alternativ.

Nu tänkte jag i alla fall sova, är ledig imorgon så ska försöka fixa med bilderna då, om jag nu lyckas hitta sladden.


RSS 2.0