Virrvarr

Just nu är det ett enda virrvarr i mitt huvud. Det känns som att jag går runt som en tickande bomb, minsta lilla någon säger fel så kan det smälla, det är en sak som är säker. Jag vill egentligen bara isolera mig från omgivning och reda ut alla frågetecken som flyger runt i huvudet, men det går ju tyvärr inte.

Det är så mycket jag inte vet just nu, om hur jag vill göra med allt. Skolan gör mig sönderstressad, även om jag kanske egentligen inte har så mycket att vara stressad över. Att inte veta vad jag vill göra efter skolan gör mig också stressad. Och så han. Jag höll på att bryta ihop i söndags när vi låg där och han höll om mig. Och det var egentligen inte rädslan av att bryta ihop inför honom som skrämde mig utan att jag inte hade kunnat förklara varför. Egentligen handlar det nog till större delen av all denna stress och alla tankar om vad jag vill och inte vill. Men så är det ju den där andra lilla grejen som tycks dyka upp och göra sig påmind hela tiden.

Tre från Malmö och Vapiano


Helgen spenderades alltså i Malmö med mor och Sanga. I fredags var vi bara hemma och tittade på tv. I lördags gick vi alldeles för många timmar på stan och åt på bästa Vapiano. Deras mat slår allt, så sjukt gott. Den här gången åt jag Granchi di fiume, kräftor i hummersås <3 På kvällen tryckte vi i oss en massa fika framför melodifestivalen och sing a long innan jag däckade. Igår kom vår faster på besök och det åts ännu mer mat och fikades innan vi åkte tillbaka till Växjö. Jag har nog aldrig varit med om en segare resa än igår, men jag somnade gott när jag kom hem i alla fall.

Idag har jag bara haft en lektion i skolan, vilket var det bästa som kunde hända. Så istället för lektioner till 16.10 kunde jag åka hem redan vid 10.30.

Överskottsenergi

Jag förstår inte hur folk som går arbetslösa står ut. Efter en veckas lov har jag så mycket överskottsenergi så det är helt sjukt. Jag hade lätt kunnat snörat på mig joggingskorna, om jag hade haft några och tagit en springtur nu. Istället sitter jag hos Sanga i Malmö och har precis tryckt i mig lite fika framför kassa melodifestivalen. Skorna två inlägg ner var förövrigt inte alls lika snygga i verkligheten så det blev inget köp men det var ju gött för plånboken i alla fall. Jag kanske borde ta de där pengarna och köpa ett par joggingskor istället, men det är ju så tråkigt att lägga pengar på träningskläder, speciellt när hela Topshop's hemsida är full med andra snygga kläder som vill komma hem till mig. Men min studentklänning är i alla fall beställd, så nu håller jag bara tummarna för att jag lyckas slippa en massa tullkostnader.

Nu ska jag återgå till dem andra och försöka vara lite social.

Nytt

Jag kände att det var dags för något nytt här, så tills vidare får den här bilden pryda min header (det tycks inte vilja samarbeta just nu så det återstår att se när bilden dyker upp).

Idag har jag inte gjort många knop. Jag har i stort sätt bara varit ute och ätit med mor och far på 4 krogar. Maten var awesome och pricken över i:et var ju vädret. Det var så sjukt gött när solen stekte på, så nu håller jag tummarna för att det håller i sig och blir ännu varmare.

Ikväll har jag egentligen blivit medbjuden på bio, men jag känner inte riktigt för det så istället ska jag nog träna lite och packa för imorgon ska jag tydligen till Malmö.

Studentklänning och skor

När man minst anar det så dyker allt man vill ha upp. Igår hittade jag min blivande studentklänning och idag de här skorna, som jag bara måste ha (från scorett). Nu behövs det bara lite pengar för att allt ska bli mitt, vilket det förhoppningvis blir på fredag eller nästa vecka när pengarna kommer.

Jag överlevde förövrigt övningskörande igår, trots att pappa lät mig börja på det gropigaste och blötaste stället vi kunde hitta. Nu måste jag bara se till att försöka köra några gånger i veckan så att jag kan ta det där jävla körkortet nångång, men det ska det nog inte vara några problem med.

Valpträffen

Noomi
Zeta, 12 veckor. Varför kan de inte vara så här små hela tiden? Eller åtminstone lite längre, tiden går så fort.
Noomi, Zeta och Nova i bakgrunden.
Hugo
Noomi
Hugo och Noomi
Hela gänget. Tyvärr var det bara 4 av 10 syskon/hundar med på träffen.
Noomi
Nova och Noomi tyckte att det var lekdags inne på kliniken lite senare under dagen.
Nova
Hugo
Noa
Hugo.

Bakom ratten

Idag är det tänkt att jag ska sätta mig bakom ratten för första gången och övningsköra lite. Jag känner att det är dags att börja ta tag i det, så att man förhoppningsvis kan ha ett körkort till hösten. Imorgon ska jag ta tag i nästa grej, nämligen träningen. Det ska införskaffas ett simkort så att jag kan kombinera simning med träning hemma eftersom jag inte riktigt har råd med gymkort just nu.

Bilderna från valpträffen dyker upp senare under dagen.

Lördagens förfest i bilder

'
Här är en del av alla bilder som togs i lördags. Kvällen kan väl sammanfattas med fula miner och muskler. Det spårade ur lite framåt småtimmarna, som ni kanske ser. Men det var en mycket trevlig kväll. Tyvärr var det väldigt dött ute på krogen, men det går väl inte att förvänta så mycket mer helgen innan löning.

Black sabbath inställt


I fredags kom beskedet om att Black Sabbath ställer in. Jag är så jävla besviken. Det är ju Black Sabbath man har betalt för att se, inte Ozzy and friends. Förmodligen lär jag väl åka upp till Stockholm ändå, men det blir ju inte samma grej. Jag förstår att Tony's hälsa måste komma i första hand, men det är ju ändå en stor besvikelse och jag har svårt att bestämma om jag ska åka upp ändå eller återlösa biljetten..

Bilder från igår kommer nog lite senare. Min kamera är nämligen kvar hos Emma för jag valde att åka hem inatt av olika anledningar. Men här är en mobilbild så länge i alla fall.

Helrenovering

Nu ska jag åka till Emma för en helrenovering. Håret ska färgas, ögonfransarna likaså och ögonbrynen ska noppas. Känns som en bra start på lovet. Imorgon är det valpträff i Karlskrona som gäller och därefter kräftskiva och utgång. Kameran följer med, så på söndag lär det dyka upp bilder.

Beslutsångest deluxe

Jag kan inte bestämma om jag ska behålla västen eller inte. Om jag ska behålla den och låta den vara lite för stor, sy in den eller sälja den?! Det skulle inte förvåna mig om hela skiten går åt helvete om jag syr in den.

Jag hade förövrigt en mycket bra dag igår med thaimat och mys framför tvn hela kvällen. Imorgon är det bara praktik som gäller och förhoppningvis zumba på kvällen, sen har jag sportlov vilket ska bli så sjukt skönt. Det enda jag har planerat är valpträff och kräftskiva på lördag och så ska jag ta tag i träningen också. Jag har som mål att vara fit for fight till studenten, så nu gäller det att ligga i.

Hundarna den senaste veckan

Noomi har kanske världens skönaste stil när hon sover. Precis innan denna bilden klickades låg hon med ena framtassen upp i luften, intrasslad i gardinen.
Vinbullis förra lördagen, tror jag det var.
Snögubben Bullis idag.

Malmö

Jag har haft en mycket trevlig helg i Malmö. Efter flera timmar på Lánza åkte jag och Emma hem till Sanga och Jens där det i stort sätt bara var till att byta om och slänga i sig lite käk för att sedan bege sig vidare till förfesten. Därefter drog vi till Kb, där vi träffade Per Andersson som inte var kapabel till att ta en bild men vi lyckades ändå. Dock blev det årets fulaste bild, haha.

Vi var uppe i ett dygn, så igår var jag helt slut när jag kom hem.

Svullen


Jag satt precis och rensade bilder och upptäckte lite opublicerat material. Det här var, om jag minns rätt tre dagar efter att jag hade tatuerat mig. Mina fötter var gigantiska, som köttbullar ungefär. Dagen innan de här bilderna togs var de dock ännu större. Nu däremot har det återgått till normal storlek och mår hur bra som helst, med undantag för ett litet blad som är lite torrt.

På fredag åker vi till Malmö med klassen, men imorgon finns det ingen tid till att hinna packa så jag måste göra det nu. När jag är klar med det ska jag nog ta en powernap och försöka bli av med min huvudvärk innan jag beger mig bort till (lilla) gubben.

Feber för första gången på år och dar

Idag vaknade jag med feber och var helt förstörd. Jag har inte haft feber på flera år, jag trodde nästan att jag inte kunde ha det tills jag tog tempen idag då vill säga. Hela dagen har spenderats liggandes i sängen, så nu är jag väldigt rastlös. Men jag mår åtminstone bättre än i morse. Dock kommer kvällen spenderas här hemma framför tvn ändå. Jag håller tummarna för att jag är relativt frisk imorgon och kan mysa lite då istället.

Insåg precis att jag har en massa skoluppgifter att fixa också, men det känns ju inte så lockande en lördagkväll även om man ändå bara ligger hemma och är sjuk.

Sjuk

Igår hade vi 1-års jubileum på salongen. Idag mår jag piss, inte pga av gårdagen utan för att jag har gått och dragit på mig något skit. Jag har känt att det har varit på g hela veckan och idag kom det. Ont i halsen och hela kroppen. Känns som att jag har feber också men har inte hunnit kolla det än.

Var förövrigt jävulskt jobbigt att vara på praktiken och må så här, så jag håller tummarna för att jag mår bättre imorgon annars blir det nog till att stanna hemma. Det känns skönt att inte ha något planerat i helgen i alla fall, om jag skulle bli ännu sämre.

RSS 2.0