27 april

Ni som är inne både här och på instagram får stå ut med samma bilder för mobilkameran är den enda som används just nu (systemkameran har flippat ur så ska nog köpa en kompakt systemkamera när jag har råd).

Igår var det i alla fall jobb som gällde till 17, sen hem och snabbt duscha, göra sig i ordning och laga mat innan det var dags för lagfest hemma hos Emma. Tänkte att jag skulle ta det lugnt med drickan och bara ta nått glas vin men det sket sig när Lollo tog fram fiskeshoten, går ju inte att motstå. Så jävla god. Efter några timmar hos Emma drog vi oss ner mot stan men det var bara jag och Lollo som kom in på deluxe. Trevligt ändå dock.

Idag började vi dagen med en promenix runt sjön med Marco, Sandra och lille Alex. Om en timme ska vi iväg på lite kalas sen blir det en lugn kväll. Imorgon är det jobb på arenan som gäller.


Tatueringsdags

Kan inte fatta att det redan är 1 maj nästa vecka, och tatueringsdags för min del. Mina föräldrar lär hata mig efteråt för jag har inte bara tänkt fortsätta på rosorna på armen utan jag tänkte även passa på att göra en blixt eller måne på fingret också (om tatueraren går med på det vill säga). Mina föräldrar är inte så glada i de tatueringarna som är svårare att dölja (händer och hals t.ex) men men.. Det får de stå ut med.

Frågan är bara om man ska göra en blixt eller måne, ev en måne med en liten stjärna över? Svårt det där..


Äppellådor

Jonathan fick äppellådor av sin syster i födelsedagspresent, vilket gjorde mig (förhoppningsvis honom också) överlycklig. Nu väntar vi bara på att betongskivan ska bli klar sen har vi äntligen ett nytt soffbord. Betongskivan måste vi dock behandla några gånger innan vi kan börja använda den, men det blir nog bra det här, när allting är klart.


Matchen

Fy fan vad trött jag är idag, känns som att jag knappt har sovit nått. Matchen igår var riktigt dålig, i alla fall från Östers håll. Dessutom satt vi väldigt nära Malmöklacken och var omringade av Malmösupportrar så det kändes bara helt fel. I halvlek spelade dom här fotboll fast mest sprang dom runt och tacklades, såg så jävla roligt ut. Jag vill också! 

Malmö-Öster

Jag lyckades efter många om och men få ledigt idag, så om drygt två timmar beger vi oss ner till Malmö för att kolla Malmö-Öster. Efter matchen åker vi direkt hem igen. Blir en liten måndagsutflykt helt enkelt. 

Födelsedagsfirande

Igår bjöds det på tre-rätters och lite gäster här hemma för att fira att min karl fyller år idag. Idag började vi morgonen med frukost och paketöppning innan vi cyklade över till Jonathans moster. Därefter blev det en tur ner till stan för födelsedagsmiddag i form av McDonalds (som är Jonathans favoritmat för er som inte vet det). Nu ligger han utslagen i sängen och vilar, tror jag ska joina min gamla gubbe en stund. Man är lite lätt seg efter gårdagen. 
 
Bästa vädret ute idag för er som missat <3

5.6

För ungefär två veckor sen köpte vi oss en ny skalle eftersom det är sprickor i den andra. Då passade vi även på att räkna alla våra mynt och idag tog jag min 5.6 kilos påse med mynt och åkte ner till stan och fixade över dom på kontot. Så nu har vi pengar till mer än halva betongskivan fixat. Känns mycket bra!

Har även varit och sökt jobb på ett café i stan, hoppas verkligen att jag åtminstone får komma på intervju.


Livet

Har försökt sysselsätta mig hela dagen så att jag skulle kunna somna lättare ikväll men det gick åt helvete så nu har jag förflyttat mig från sängen till tvn och soffan i hopp om att lyckas bli trött. Sitter och funderar på livet och känner att allt börjar gå åt rätt håll igen. Kan ju bero på att det börjar bli vår också. Äntligen!

Är överlycklig över att Black Sabbath biljetterna inte sålde slut i fredags också så att man fortfarande har en chans på en biljett när pengarna kommer.


Gårdagen

Började gårdagen med att passa Casper medan mor och far var i Karlskrona med Noomi. Tog en runda på stan med hund och Jonathan innan vi mötte upp Emma och Jakob på Stars and stripes där det vankades mat, öl och Syrianska-Öster. Mycket glada över segern gick vi hem till Emmas och Jakobs nya fina lya och drack lite innan vi drog till Deluxe där vi hade finbesök från Malmö. En mycket bra kväll! Idag mår man som man förtjänar.


Lägenheten

Tror inte jag borde ha tränat igår, har ju känt att förkylningen har varit på g och idag när jag vaknade så hade den kommit. Har brutal huvudvärk och är täppt och rinnig om vartannat. Näsan kan jag väl stå ut med men den här huvudvärken är fan inte trevlig.

Jag ignorerar dock förkylningen så gott det går och försöker istället lägga all energi på att få till lägenheten som jag vill ha den men jag vet inte riktigt.. Klädställningen har gjort mig galen enda sen jag skruvade ihop den men nu tror jag att jag har hittat rätt ställe att ha den på. Men jag fick offra en hylla för den. Hyllan kan nog få plast på andra sidan fönstret i alla fall. Skulle vilja hitta en bra sänggavel och några tavlor också, är så himla tomt på väggarna just nu.

I eftermiddag ska jag åka till Jonathans jobb och hämta lite material till vår framtida skohylla. Längtar som tusan efter vårt nya soffbord också. Betongskivan håller för tillfället på att gjutas, sen ska den behandlas och så måste vi åka till Malmö för att kunna köpa äppellådorna innan det kan få ta plats i vardagsrummet.

Lär ju ta minst hela detta året innan jag har fått in allt jag vill i lägenheten, men till slut så ska det nog bli bra. Hoppas jag i alla fall.

 

Den röda taklampan hänger förövrigt bara där tills vi hittar någon mer passande. 


Black Sabbath

 Jag vet att jag skrev om det igår, men jag vill verkligen gå! Men det är svårt när man har en massa att spara ihop pengar till, som tatuering, festival, sommaren och dessutom har en man och en syster som fyller år snart. 


Ska göra mitt bästa för att försöka få fram pengar till fredag, eller måndag då Köpenhamns biljetterna släpps. Men just nu känns det rätt hopplöst. Hade önskat att man fick betalt för gårdagens jobb denna veckan men icke.


Det där...

Det där med att jag vaknade upp med halsont och en rinnig näsa en och en halv vecka efter att jag blivit av med den förra förkylningen känns ju sådär.

Det där med att Black Sabbath kommer till Sverige i höst (lämnade tillbaka biljetten sist, när Tony Iommi fick cancer och de ställde in och Ozzy körde istället) men att biljetterna släpps redan på fredag känns också lite sådär. Hur fan ska jag lyckas trolla fram pengar tills dess? Vill ju gå!!!

Ikväll blir det jobb på Öster-Helsingborg. Har fått dra på mig Jonathans alldeles för stora långkalsonger så att jag förhoppningsvis slipper bli ännu mer sjuk.


Helgen

Igår var det först jobb i några timmar som gällde, sen en liten klippning av bror som var i Växjö över helgen. Därefter gick jag och Jonathan lite spontant ut och åt innan vi var och såg "The place beyond the pines", som enligt mitt tycke var alldeles för lång men annars helt okej. Den där Gosling kan man ju inte få nog av i alla fall.

Idag har vi varit och hälsat på några kompisar och deras en vecka gamla bebis Alex, så jävla liten och söt. Det där med att jag aldrig ska skaffa barn tar jag nog tillbaka. Fast jag behöver några år till i "friheten", hehe.


Fotbollsträning

Idag ska jag träna fotboll för första gången på väldigt länge, ska bli så kul. Kommer nog vara roligt att kolla på också eftersom många av dom som ska vara med aldrig har rört en fotboll men vi har ju en månad på oss att bli bra innan korpen drar igång i alla fall.

Så nu är det snart dags att packa fotbollsväskan och dra iväg.


Dödstrött

Jobbade dödspasset 10-19 igår och känner mig helt slut i kroppen idag. Skönt att jag bara jobbar 11-14.30 idag då och sen är ledig imorgon. Imorgon tänkte jag dock försöka få ordning på lägenheten lite, ser ut som ett bombnedslag efter Jonathans krig med byrån i fredags och mina kläder som jag bara slängt i en hög för att jag har varit alldeles för full eller trött för att ta hand om. Men nu kommer jag förhoppningsvis få plats med min klädställning i alla fall. Dock lär vi väl ändå behöva köpa nån ny byrå men det får bli lite längre fram, tycker det flesta som finns i butik nu är så otroligt fula.


RSS 2.0