Fredagens födelsedagsfest i bilder











Här har ni några av fredagens bilder. Några till finns på bdb. Och jag tycker dom är så jävla kul. Fast ingenting slår filmen, haha. Eller kvällen som blev sjukt lyckad. Och just de, finns typ två eller tre bilder från lördagen också som jag nog slänger upp nån dag, måste bara få Emmii att skicka dom först.

Pirr i magen

Jag vet inte riktigt vad det är. men det pirrar i min mage konstant. eller nästan i alla fall. jag vet inte om det är för malmö nästan helg. eller om det är för att våren kanske kan vara på väg. eller om det är någon pojk. men pirrar gör det i alla fall. och jag är så glad. och det känns som att det kommer gå bra nu. jag vill ha sommar. grillfest. mys. och en pojk. och förhoppningsvis kan det bli sommar. snart. och jag är så glad. och det pirrar. och malmö nästa helg alltså. kan inte bli så mycket bättre. och min mobil kom idag. fint. slipper jag gå runt och skämmas.

Onsdag



Det blir inga bilder idag heller. Alla bilder är på datorn där uppe och Sanga har tagit bort de flesta från kameran så det blir till att försöka få över dom till denna datorn på nått annat sätt, när jag har tid och det har jag inte just nu. Måste göra klart en uppgift i handel & service, bild & form, äta, duscha, titta på grey's anatomy osv. Imorgon kanske jag hinner. Annars kommer dom upp i helgen.

Dagen har förövrigt varit ganska bra. Vaknade på helt fel sida, men mitt humör ändrades ganska snabbt efter att ha skrivit det nationella provet i engelska. Köpt nya strumpbyxor och en ring har jag också gjort idag. Och passat barn som vanligt.

Hade mer än gärna hoppat över skolan imorgon

Dagen har bestått av skola, umgås med bror lite som har varit hemma på en snabbvisit, tvättat håret, kollat på laget som spelade (idag hade jag verkligen velat varit med) och nu sitter jag här. Sa även upp mig idag också om man nu kan kalla det för det, hann ju knappt börja. Men nog pratat om det. Nu ska jag sova, har nationellt prov imorgon så det är väl bäst att man är utvilad. Ska försöka slänga in lite bilder från helgen imorgon också.

Mer död än levande

Min helg har varit underbar, förutom gårdagen eftersom jag var så jävla bakis. Idag har jag varit i skolan och haft jobbutbildning, tror dock inte att jag ska fortsätta. Men mer om helgen och det imorgon, nu ska jag sova. Är mer död än levande och min mage mår inte bra.

Vill ha helg hela tiden!

Imorgon är det födeledagskalas så det smäller om det. På lördag ska jag troligtvis till Hovmantorp och kolla på lite band och bli full. Nu ska jag sova, så jag orkar med allt festande i helgen. Nästa helg är det Valborg och just nu känner jag bara för att ta det lugnt då, men det kan ju ändras snabbt. Och veckan efter det drar jag till Malmö på födelsedagskalas och det är i stort sätt det ändå jag tänker på om dagarna, hur jävla kul det kommer bli. Så jag hoppas verkligen att skoldagarna går fort de kommande veckorna, så man kan få vara i Malmö och leva livet snart.

Black Book & H&M


Black Book & H&M har äntligen släppt kollektionen dom har samarbetat ihop med och fy helvete vad snygga linnen och t-shirts det är. Speciellt de här två. Den högra är egentligen till män men jag vill ha båda två. Ska försöka flörta med mamma lite när hon kommer hem, så jag åtminstone kanske kan få den vänstra. Vid modell med smal arm. Precis som jag vill ha det.

Bulgarien



Sitter för tillfället och arbetar med min muntliga redovisning i svenska och eftersom jag ska prata om vår misslyckade resa till Bulgarien som vi gjorde för några år sen kunde jag inte låta bli att kolla igenom bilderna och fy fan va smal och fin jag var. Mitt hår var väl kanske inte världens snyggaste, men den kroppen hade jag inte tackat nej till, så nu jävlar ska det börjas träna. Eller jag ska försöka i alla fall. Mitt knä är fortfarande inte helt okej, men jag måste verkligen gå ner några kilo nu innan jag blir galen.

Sjuka drömmar

Har sovit så jävla gott inatt. Vaknat lite då och då på morgonen bara, men lyckats somna om varje gång. Tills klockan var halv 2. Drömt sjuka drömmar har jag också gjort. Bland annat att Jens (Sanga's pojkvän för er som inte vet) mördade Emma och la henne i frysen, i bitar. Fy fan. Och Sanga brydde sig inte ett skit och fortsatte sitt gullegull med Jens. Kan ni tänka er hur jävla arg och ledsen jag var eller? Fattar dock inte var man får allt ifrån. Men nog pratat om drömmar. Nu måste jag göra mig i ordning, snart dags för barnpassning.

Getaway Rock Festival



Varför har inte jag en biljett hit, till Getaway Rock Festival i Gävle. Vill verkligen dit. Så jag tycker någon snäll liten själ där ute kan köpa en biljett till mig, då hade jag blivit världens gladaste. Och det kan jag lova att jag inte är nu, så jag behöver det. Varför i helvete snöar det i mitten av April? Och varför ska jag alltid lyckas få sån jävla rethosta vid den här tiden. Förra året hade jag den i några månader och hostade sönder revbenet. Inte så trevligt. Förkyld som ett as är jag också. Ni hör ju själva. Jag är värd en biljett till Getaway Rock Festival.

Kalmar & tisdag

Kalmarresan igår var jävligt härlig. Drog runt på stan, hittade en zebraklänning och kunde inte låta bli att köpa den, sen letade vi i evigheter efter en pizzeria och tillslut hittade vi en och fy fan va gott det var. Italia hette restaurangen. Ät där om ni är i kalmar. När vi hade ätit klart gick vi vidare till Fredriksskans där det vankades Kalmar-AIK och mitt lag vann så klart. 3-0. Och för er som inte vet, AIK är det som gäller, hehe. Efter matchen åkte vi hem. Och sen var dagen slut.

Idag var det skola som vanligt och nu sitter jag här som vanligt och undrar vad fan jag ska äta. Tror det blir nudlar. Eller pastagratäng. Måste i alla fall försöka komma på så fort som möjligt så jag hinner duscha innan jag ska iväg på äventyr med brudarna. Gött som fan att man är ledig imorgon. Och helvete vad det här inlägget känns rörigt. Men det är skitsamma, nu måste jag ha mat.

Kalmar nästa



Köpte som sagt en ny bikini och då är det ett måste att posa järnet och det är precis vad jag gjorde igår och här har ni en av alla bilder. Nu ska jag strax slänga i mig lite mat sen beger jag mig till Kalmar med Emma. Ha det as kalas för det tänker jag ha.

Möte & bio

Nu ska jag göra mig i ordning och dra på möte med barnpassningen, sen blir det bio. Vi kan dock inte bestämma oss för vilken film vi ska se. Remember me eller flickan från ovan? Svårt det där.

Gårdagen & ny bikini



Bikinin blev precis min. Linnet hade jag gärna också ägt, men är man fattig så är man. Får helt enkelt önska mig de i födelsedagspresent.


Gårdagen blev inte alls som väntat. Hade bestämt att jag skulle hem till Emma och äta, vilket jag gjorde och det var så jävla gott. Men sen var det tänkt att vi skulle stannat hemma hos henne och tagit de lugnt, men istället mötte vi upp Emmii och drog till Anton. Men vi tog de rätt lugnt ändå. Avslutade kvällen på McDonalds och jag har nog aldrig skrattat så mycket. Fin musik spelade dom också. Hårdrock. Inte ofta man hör det där. Men fint som sagt.

Nu ska jag nog hoppa in i duschen och förhoppningsvis är de nybakta bullarna klara när jag är färdigduschad.

Torsdag & en bra sådan



Arbetsintervjun gick bra och allting kändes kanon. Den 29 april blir det utbildning. Gött som fan. Kanske man överlever sommaren trots allt. Känns dock inte som att jag kommer överleva nu, har så jävla ont i halsen och det bränner som fan. Inte så trevligt. Något som däremot är trevligt är att det är fredag imorgon. Och jag kommer ha en extra dag ledigt eftersom jag ska till Kalmar på måndag. Sen är de ju studiedag på onsdag också. Och på fredag fyller Sanga år, så då blir det i alla fall inget teckenspråk för min del. Hur bra låter inte det? Jävligt bra enligt mig. Och nu ska jag nog sätta punkt och slänga i mig en macka. Puss på er era små fiskorvar.

Att komma över

För några timmar sen var jag ute och körde. eller pappa körde. jag satt jämte. och där kom han gåendes med kompis och systembolagskasse. och jag fick som en klump i magen. så fort jag såg att det var han. men jag kunde inte slita blicken. från honom. och jag saknar nog honom. lite. trots allt. har försökt. intala mig själv. att det är över. att jag är över. honom. men det är så jävla svårt. och jag är nog inte över. men jag försöker. komma över. men det är svårt. och ibland kan man bara inte släppa. det. honom. hela grejen. för man vill så gärna ligga famn. och känna doft. världens bästa doft. men ibland vill jag bara släppa. det. inte idag. men ibland. försöker. men lyckas inte. svårt. det är svårt. men jag trivs. rätt bra ändå. och det är det bästa. tycker jag. men ligga famn och känna doft. hade inte varit helt fel. nu.

The Hills



Åh, sista säsongen. Och det ser ut att bli jävligt spännande. 27 april alltså. Jag kommer sitta fastklistrad, som vanligt. Och på tal om något helt annat. Hörde precis Robert Pattinson sjunga, fan vilken härlig röst. Blev helt chockad.

Arbetsintervju på torsdag

Igår sökte jag ett jobb. Idag ringde de från jobbet och sa att de vill att jag kommer på arbetsintervju på torsdag. Så ni får ta och hålla tummarna för mig då. Annars har det inte hänt så mycket nytt. Skola, stan, köpa öronhängen, åka hem, äta varma mackor. Ungefär så har min dag sett ut. Och nu ska jag lägga mig och vila lite.

Hål i öronen


De här blir förhoppningsvis mina imorgon. Från Lindex. Och det bästa, de kostar bara 39,50kr. Sen att jag fortfarande inte har tagit mina efterlängtade hål i öronen är en annan sak. Men tänkte faktiskt göra det så fort jag får pengar. Kanske nästa vecka eller något sånt. Vi får se helt enkelt. Men öronhängena ska bli mina i vilket fall som helst.

Sommarjobb

Sitter för tillfället och letar jobb vilket inte är världens lättaste grej när det knappt finns några. Men jag måste verkligen hitta ett sommarjobb annars vet jag inte hur jag ska överleva i sommar. Hade förövrigt bara två lektioner idag och fick sluta vid 11. Är galet trött och har ont i huvudet så det var välbehövligt kan jag lova.

Gårdagens



Så här såg jag alltså ut igår efter att Sanga hade sminkat mig samt fixat mitt hår. Kläderna bestämde hon också. Skulle se vuxen ut och jag tycker jag lyckades ganska bra med det.

Önskelista



Om ungefär 2 månader fyller jag år och idag sa mamma till mig att jag borde skriva en önskelista snart. Och här har ni den eller i alla fall det som står högst upp på den. Så nu vet ni.

Redo för party, men det blir de inget med

Sanga har precis sminkat och stylat mig till hennes projektarbete och jag är supernöjd. Hade suttit fint med lite party nu, men det blir de inget med idag. Men helt klart en sminkning och frisyr som kommer få följa med mig ut på äventyr i framtiden. Ni får se sen, har massa bilder.

Lite förvirrad bara

Förra året. vid den här tiden. hände en hel del. och allting. börjar spela upp sig. igen. och det skrämmer mig. och ikväll. kanske. men bara kanske. ska jag träffa. honom. och jag vet inte. hur det kommer kännas. och jag vet ingenting nu. bara att jag är jävligt sårbar. och bryter ihop för minsta lilla. självförtroendet. det är som bortblåst. men ikväll. kanske. och det är ju det jag har längtat efter. så länge. men det skrämmer mig. för båda. kommer samtidigt. igen. och jag vill inte. vill inte att förra året. ska spela upp sig. igen. men kanske att de blir bra. bättre. denna gången. hoppas kan man alltid göra. och det gör jag. men vet. att det inte spelar någon roll. för jag har hoppats förut. och allting. har bara gått åt helvete då. och även om jag är sårbar. och förvirrad. så känner jag mig ändå ganska bra. för det är ju det här. man har gått och längtat efter. men kanske inte att det skulle bli. som förra året. Och nu ska jag äta mat. kycklingpasta. har aldrig testat, men receptet lät gott. så jag återkommer sen. om hur det smakade.

Rrrrr



Gårdagen spenderades med de här brudarna. Började med lite käk och förfest hemma hos Emma i vanlig ordning, sen drog vi oss vidare till något ställe där det var sjukt segt så vi drog oss in till stan istället och träffade alla awesome grabbar som var fulla som fan. Det bjöds på allsång, en skalle mindre, en fin bussresa hem och en massa r. Ungefär så i alla fall. Ikväll blir det nog ingen alkohol för min del, men sitta hemma och glo tänker jag inte göra.

Svin

Nu orkar jag inte med alla killar som beter sig som svin, så jag går och lägger mig istället, haha. Hoppas på en fin morgondag. Med någon fin liten trevligt pojk istället för ett svin. Men jag lyckas ju alltid träffa svinen så vi får väl se hur det går med det där. Nu ska jag i alla fall krypa ner i sängen. Godnatt.

Veckans värsta dag är över



De här skorna kan tyckas vara extrema, men jag gillart. Och snart kommer de ut i butik och jag är sjukt sugen. Sen är ju frågan om plånboken skulle bli lika glad som jag. Vi får helt enkelt se. Och just de, imorgon ska jag nog köpa en ny mobil trots allt. Hittade en till ett bra pris som förmodligen kommer duga bra till mig. Något mer som ska göras imorgon är att det ska köttas, haha. Och veckans värsta dag är äntligen över. Eller nästan i alla fall. Men torsdag kvällarna brukar vara rätt sköna, så jag överlever nog det sista av den här dagen.

Ge mig helg nu!



Slänger upp en bild från i lördags. Finare brudar får man nog leta efter. Och jag vill ha helg nu. Thaimat, fest och mys står på schemat. Kanske bio också. Och idag vill jag ha en mysig famn att ligga och gråta lite i.

Nu ger jag upp

Idag är ingen bra dag. min mobil dog. och är stendöd. vilket gör mig jävligt ledsen. jag klarar mig inte utan den. så enkelt är det. och någon av de skruttmobilerna som finns här hemma vill inte heller fungera, så nu ger jag upp. kommer bryta ihop snart. mobilen är fan mitt allt. och några pengar till en ny finns inte heller.

Rastlös, trött och myssugen

Jag är så jävla rastlös, trött och myssygen. Kan inte bli annat än galen. Så det är väl lika bra att man går och lägger sig. Hoppas att den här veckan går snabbt och veckan efter de. Sen går allt snabbt till sommarlovet eftersom man hela tiden har saker att se framemot under den perioden. Och tillbaka till det förra ämnet. Myssugen var det, ja. Jag hatar det. Vill mysa nu. Och jag hatar att jag faller så jävla lätt för vissa pojkar. Och inte kan släppa dem ur tankarna. Vilka problem man har alltså. Nog pratat. Sängen väntar. Ursäkta det röriga inlägget förresten. Men det är ganska rörigt i mitt huvud just nu.

Långfredagen









Ungefär så här så min långfredag ut. Sjukt värd. Brakfrukost hemma hos Emmii, matlagning, besök av en fasantupp, sitta ute i solen, åka buss, festa, klippa, tjäna pengar och få gratis jeans. Sen finns de väl några mer saker som hände som jag inte tänker berätta om, men fy fan va kul jag hade det. Mer bilder kommer upp på bdb så fort jag orkar.

Sönder

Jag hinner inte slänga upp några bilder idag, måste titta på några filmer som ska vara tillbaka imorgon. Har förövrigt blivit av med en bit av min tand. En boll i nyllet. Fint. Och halsen till mitt gitarrhalsbandet (som har varit mitt favorit halsband ett bra tag nu) gick sönder i fredags och nu hade Danny hittat de men tror inte det är så stor mening att laga det så får väl försöka hitta ett nytt. Vet ni något så säg till!

Annandag påsk

Har sovit så jävla gott inatt. Tror det var för att jag sov i min egen säng för första gången på några dagar. Nu ska jag i vilket fall som helst slänga i mig en macka sen ska jag försöka spela lite boll. Match alltså. Återstår bara att se om mitt knä håller. Men med pappas supertejpning som jag har sprungit runt och berättat om för alla i helgen kanske det kan gå, vi får väl se, hehe. Slänger in lite bilder från helgen så fort jag kommer hem.

Återkommer imorgon

Tänkte bara säga att jag nog återkommer imorgon istället. Nu ska jag lägga mig i ett bad och sen blir det nog lite filmtittande. Själv eller med sällskap vet jag dock inte än. Är nog lite för lat för att orka dra mig till Hovshaga så det blir antagligen själv.

Och det här var nog ett av de onödigaste inläggen på länge.

Fin helg

Bläääää. mår sämst. trött. kall. bakis. och äcklig. men fan vilken fin helg alltså. och att natten slutade som den gjorde hade man aldrig kunnat tro, haha.

Bästa på länge

Gårdagen var nog en av de bästa på länge. Gratis sprit, trevligt folk och lite svarta pengar för att man klipper någon när man är full som en kastrull. Gött som fan. Idag mår man dock inte allt för bra, men ikväll ska man på att igen. Nog pratat om gårdagen, nu måste jag klä på mig. Emma's mamma kommer snart och hämtar oss och sen drar vi oss till Teleborg. Hoppas att det ligger ett påskägg hemma och väntar på mig.

Generation Wild



Tänkte bara slänga in den här videon/låten som är sjukt bra. Och sen tänkte jag även meddela att det nu är bestämt att jag drar till Malmö den 8 maj med favoritbrudarna och det kommer bli så jävla najs. Längtar som fan.

Emmii nästa



Om några timmar befinner jag mig hemma hos den här bruden. Ikväll blir det mys. Och imorgon drar vi oss in till stan igen och tar oss vidare till någon fest. På lördag är det också fest. Så det smäller om det. Ser alltså ut att bli en grym helg. Fick först för mig att det var skola på måndag och började undra hur jag skulle överleva skoldagen, men sen kom jag på att vi är lediga då, vilket känns jävligt gött.

RSS 2.0