Bilder från gårdagen












Efter en tur på Ikea känns allting plötsligt lite bättre. Och här har ni bilderna från igår. Nu måste jag börja packa. Lyckades förövrigt hitta ett billigt hotell i Sthlm idag, det vi hade tänkt bott på först var man nämligen tvungen att vara 18 år för att bo på och det trodde vi var vårt sista hopp, men vi lyckades som sagt hitta ett annat som var ledigt till samma pris, vilket var en stor lättnad. Tack gode gud för det. Nehe, packa var det jag skulle göra.

Lite tankar bara

Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. eller vad jag ska göra. allt är en enda stor röra i mitt huvud. och jag velar fram och tillbaka som vanligt. och blir så jävla osäker på allt. på mig själv. vet inte vad jag vill. och det är nog det jobbigaste. resten löser väl sig. bara jag kan komma fram till vad jag viill. förhoppningsvis kan jag komma fram till det i Halmstad. jag hoppas verkligen det. för så här orkar jag inte ha det. men nog grubblat. nu ska jag nog slänga på mig lite kläder och följa med Emma till Ikea.

Malmö och kvällen



Fy helvete vad jag saknar Malmö och alla underbara människor där. Helst av allt skulle jag vilja spendera hela min sommar där, men istället drar jag dit om en månad på en kort visit. Det duger rätt fint det också. Har förövrigt spenderat kvällen med att ta årets första dopp (jävligt sent för att vara mig) och det med hundarna. Kameran fick följa med så det lär väl dyka upp lite bilder imorgon. Nu ska jag nog sova. Godnatt.

Uttråkad & varm

Är så jävla uttråkad och varm. Vill åka och bada, men har ingen som kan följa med. Det är tur att man ska till Halmstad på torsdag, kan man bada hur mycket man vill. Om vädret tillåter vill säga, men enligt smhi ska det ju va fint väder hela veckan vi är där förutom på måndag. Gött som fan.

Perfekt i garderoben



De här sakerna hade jag inte tackat nej till. Skorna kostar bara 100kr så jag funderar faktiskt på att klicka hem de senare idag. Mustaschtröjan hade passat perfekt i min garderob. Bikinitrosan också, som jag ångrar att jag inte köpte samtidigt som överdelen. Vi får väl helt enkelt se om något blir mitt. Jag håller tummarna för att min ekonomi tillåter det i alla fall.

Magkatarr

De senaste dagarna har min mage inte riktigt varit på min sida. Jag hade hoppats på att den skulle va bra idag så att man hade kunnat åkt och badat, men självklart har jag fortfarande lika ont i den. Förhoppningsvis hinner den bli bättre tills på torsdag då jag drar till Halmstad/steninge i en vecka. Så nu är det väl bara att hålla tummarna.

Midsommarafton i bilder













Helgen

Helgen har tagit död på mig, jag skulle nog behöva sova hela dagen för att kunna känna mig levande igen. Midsommarafton spenderades ute på min altan med trevligt folk, god mat och så lite alkohol. Det spelades även öl(cider)-spelet och jag dansade fint i fåtöljen till Kiss efter att ha fått i mig lite alkohol. Lekte lekar med grannarna gjorde vi också och det dracks groggar i mängder.

Och inte nog med det. Igår hade vi kusinbesök, då det skulle firas att jag har fyllt år. En alkoholfri kväll för min del med god mat, trevligt folk och kubb. Man skulle dock kunna tro att det var alkohol iblandat med tanke på hur jag mår idag, men man får väl helt enkelt inse att man har blivit gammal, höhö.

Bilder från helgen kommer så fort jag har orkat föra över de till datorn.

Midsommar

Får väl önska alla en trevlig midsommar. Nu ska jag äta frukost, göra mig i ordning och laga mat, sen jävlar är det party!

Pyssel

Hade ju tänkt pyssla om mig själv lite ikväll, men det hade jag helt glömt bort. Kom ungefär precis på det, har bara hunnit raka benen än så länge. Måste fila och måla naglarna, noppa ögonbrynen, tvätta håret, skrubba kropp och ansikte och förmodligen något mer och allt ska helst hinnas med innan 22:00 då det börjar en film jag vill se. Herregud säger jag bara. Nu jävlar måste jag nog börja om jag ska hinna. Later.

Lite nytt



Det här är vad jag fick med mig hem från stan idag. Zebraväska från Glitter och två hål i öronen, ett i varje. Både väskan och hålen i öronen var lite sena födelsedagspresenter så jag har fortfarande kvar alla mina pengar och känner mig rätt stolt faktiskt eftersom jag hittade en del grejen jag ville ha, men lät bli att köpa.

Träningsvärk

Nu drar jag & min träningsvärk ner på stan en runda, snart i alla fall. Ska bara vänta på att Emma ska bli klar sen drar vi.

Taggad



Jävlar vad jag tränade förut, med Jane Fonda vilket var sjukt jobbigt. Eller vissa övningar i alla fall. Nu ska jag bara försöka fortsätta med detta så jag kanske kan lyckas gå över till det avancerade om ett tag. Annars har det inte hänt så mycket mer under dagen/kvällen. Jag har mest suttit och taggat midsommar och halmstad nästa vecka. Är förövrigt galet myssugen ikväll. Fast det är jag i och för sig nästan alltid men åh vad jag hade velat ha en viss man här nu, men icke. Får istället lägga mig själv i sängen och titta på någon film. Imorgon blir det stan med världens bästa Emma, men jag ska försöka hålla i pengarna. Återstår det bara att se hur jag lyckas med det. Nehe, nog pratat nu kallar sängen.

Bild från i lördags på mig och Ellen.

Tristess

Jag klarade av att ligga i solen i ungefär en timme, sen gav jag upp. Jag får panik så fort jag inte har vatten i närheten som jag kan slänga mig i. Blir alldeles för varm och uttråkad, så nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra istället. Träna kanske? Här hemma då alltså. Det får nog bli så. Har ju inte tränat på evigheter så det är väl på tiden att man försöker komma igång igen.

Hjälp!





Jag har beslutsångest som vanligt. Vilka converse ska jag köpa? De längst ner har jag haft i ett antal år, men nu kan man stoppa in hela handen genom sulan så det är på tiden att köpa nya, men jag har lika svårt att bestämma mig som vanligt. Så 1, 2 eller 3 gott folk?

17

Idag fyller jag år. 17 år närmare bestämt. Jag vaknade av migrän. Extrem sådan. Jag trodde jag skulle dö så ont det gjorde. Nu börjar det i alla fall gå över lite och tur är väl det för hur kul är det på en skala 1-10 att ha migrän på sin födelsedag? Men nog pratat om det, nu har jag inte tid att sitta här.

Low luv by Erin Wasson


Hade jag varit lite rikare än vad jag är för tillfället hade den har ringen förmodligen varit på väg hem till mig just nu, men eftersom jag är jävligt fattig får jag helt enkelt bara drömma om den tills jag kanske kan ha råd med den. Och för er som undrar så kostar den 675kr och kommer från Low luv by Erin Wasson och hittas här.

Hachiko



Igår kväll kollade jag på den här filmen, Hachiko. Det var en av de finaste filmerna jag har sett på länge. Jag låg och grät i stort sätt halva filmen, men sen är ju jag ganska blödig av mig men ändå. Ni borde se den. Speciellt om ni gillar hundar. Jag blev helt förälskad. Tänk att få ha en liten Akita och Mops som springer runt hemma hos en, hade ju varit helt underbart.

CrazyCrazyNight













Här är lite bilder från gårdagens bravader, mer kommer komma upp på bilddagboken och facebook så småningom.

Mustasch



Jag har alltid gillat Mustasch, men efter att ha sett dem när de var förband till Kiss så har jag nog fan gått och blivit lite förälskad. De är i stort sätt det enda som spelas här hemma just nu och om allt går som jag vill så blir det till att se dem i Halmstad den 31 Juli, dagen efter Bullet & Crashdiet i Malmö. Hur jävla gött låter inte det? Jävligt gött enligt mig.

Sjukaste kvällen på länge

Gårdagen var nog en av de sjukaste kvällarna jag har varit med om. Jag orkar inte berätta allt, men det slutade i alla fall med att jag och Emma rusade ifrån statoil med civilpoliserna efter oss. Emma höll på att spy på vägen och helt plötsligt har hon en bil bakom sig med civilpoliserna i, men på nått jävla sätt lyckas hon springa i från dom och gömma sig i gräset som inte var speciellt nyklippt. Jag såg ju såklart inte detta utan trodde att de hade tagit henne eller att någon annan hade kidnappat henne, så i världens fart springer jag tillbaka till festen med tårarna rinnandes och ringer Emmas mamma, i hopp om att hon har hört något, men icke. Precis när jag ska börja förklara allt för hennes mor kommer kvinnan inspringandes i lägenheten och jag blev världens lyckligaste igen. Jag fattar fortfarande inte hur Emma lyckades komma undan poliserna och jag fattar inte varför dom inte brydde sig ett skit om mig som stod som ett jävla fån med både min och Emmas telefon i handen full som en kastrull, men kul var det i alla fall. Bilder kommer så fort jag har orkat ladda kameran och fört över bilderna på datorn.

Nu jävlar ska det firas



Nu är jag i stort sätt färdig för att dra vidare, ska bara slänga i mig lite käk sen jävlar ska det firas. Har med mig båda kamerorna så det lär komma upp en hel del bilder sen. Och som ni kanske märker är jag rätt mycket för det där med svartvita photo booth bilder.

Gårdagen & dagen

Hade en jävligt bra fredagskväll igår med filmtittande och en massa pussar. Idag ska jag äntligen få träffa Emmii & de andra brudarna eftersom det ska firas att Emma har fyllt år och att jag fyller år på tisdag. Är sjukt taggad och tror och hoppas att kvällen kommer bli grym. Nu ska jag nog hoppa in i duschen och börja göra mig i ordning så jag slipper stressa sen.

Vandrarhemsletande





Igår var jag så jävla uttråkad så det enda jag gjorde var att fota alla studentblommor (de få som fortfararande lever) tills Emma kom på besök. Då blev det istället kortspel och vandrarhemsletande i sthlm, som har fortsatt idag. Allting är fullbokat, men nu verkar det som att vi äntligen har lyckats hitta ett någorlunda billigt hotell i alla fall. Tackar jag gudarna för, annars hade jag förmodligen fått sälja min Sonispherebiljett och istället fått roa mig på Karloskardagarna i Väjxö. Inte helt fel det heller, men slår ju inte precis Sonisphere.

Protect yourself



Humöret går lite upp och ner idag. Ena stunden känns allting bra, men sen börjar jag tänka efter för mycket som vanligt och allting känns helt plötsligt skit. Lyckades dock hitta denna videon som fick mig på en aning bättre humör. Sjukt kul. Saknar förövrigt en viss man. Lite extra mycket idag. Det är inte varje dag det händer och det är väl kanske därför humöret har varit lite skruvat idag. Vi får väl se om det är bättre imorgon, jag hoppas på det i alla fall.

Trött

Egentligen borde man väl gå ut och sätta sig i solen, men jag tror nog jag måste sova lite till eftersom jag knappt kan hålla ögonen öppna.

Kanske världens lyckligaste



Jag kan vara världens lyckligaste just nu. När jag kom hem låg det nämligen ett paket från H&M med min t-shirt i. Den har alltså hittat rätt trots allt. Älskar den redan, så den lär få följa med på många äventyr i sommar.

Vakna skrattandes

Har nog aldrig vaknat skrattandes, men det gjorde jag imorse. Och jag kunde inte sluta skratta, åt drömmen eller hela grejen. Ett sjukt bra sätt att vakna på om ni frågar mig. Nu ska jag göra mig i ordning och dra ner på stan för att köpa födelsedagspresent till Emma med Johanna, Ellen och kanske Emmii.

-

Hatar att jag alltid ska ha sån beslutsångest. Det som egentligen skulle ha hänt på torsdag hade varit så jävla gött, men när man vet att man kommer göra någon besviken om den personen får reda på det så är det lika bra att skita i det och så får det nog bli, att jag skiter i det alltså. Vad det är håller jag nog för mig själv.

En dag och jag har redan tröttnat



Huvudvärken tycks inte vilja släppa, inte magvärken heller, men jag trotsade detta en liten stund och drog på lägenhetsvisning. Hittade en ganska så fin 2a med två balkonger och blev jävligt sugen på att flytta hemifrån (lite mer än vanligt), men det får vänta ett tag till och det suger lika mycket som huvudvärken och magvärken.

Efter att ha varit tillbaka i Växjö i en dag är jag lika trött på det igen. Jag vill tillbaka till Malmö eller till något annat trevligt ställe, som Göteborg typ.

En vecka kvar

Har för första gången på evigheter fått sova ordentligt. Vaknade dock av regn, huvudvärk och magont. Inte okej om man frågar mig. Jag vill ha sol och värme, som det enligt smhi ska bli imorgon och på torsdag i alla fall. Gött som fan i så fall. Och på tal om ingenting, om en vecka fyller jag år. Fast jag har inte riktigt bestämt mig om jag ser framemot det eller inte, har lite åldernoja, men presenter är ju aldrig fel.

Kiss@Malmö Stadion
















Här är lite av alla bilder från igår. Fler finns som vanligt på min bilddagbok. Och jag fick förövrigt Gene Simmons plektrum :)

Bild 1: Casablanca
Bild 2:
Mustasch

En av de bättre helgerna i skånelandet

Är nu hemkommen från en av de bättre helgerna i skånelandet. I lördags när vi kom fram till Eslöv lämnade vi i stort sätt bara väskorna lite snabbt för att sen ta tåget vidare till Lund där det blev lite shopping. På kvällen, tillbaka i Eslöv blev det film "The ugly truth" som faktiskt var ganska rolig. Efter filmen var det sängdags och igår morse var det bara att hoppa in i duschen och börja göra sig i ordning för att sen ta tåget in till Malmö och buss vidare till stadion där det var dags för Casablanca, Mustasch och Kiss, som förövrigt var något av det bästa jag har varit med om. Bilder kommer så fort jag orkar lägga in de på datorn, måste få i mig lite mat först i alla fall.

Sommarlov

Äntligen är det sommarlov. Dagen började först med lite fika med klassen och sen vidare till kyrkan, jävligt onödigt dock. Hade kunnat stannat hemma med min huvudvärk och sovit istället. Nu ska jag i vilket fall som helst börja packa och laga lite mat. Lax med räktäcke står på schemat, har aldrig provat det men hoppas att det är lika gott som det låter.

Paus

Skulle för tillfället behöva en paus från allting som snurrar i huvudet. Det har helt enkelt blivit för mycket med allt just nu.

Happy b-day



Idag fyller världens finaste brud år. 17 år närmare bestämt. Så en massa grattis till henne. Firandet blir dock inte förrän nästa lördag eftersom vi drar oss till skåne i helgen.

Förra året vid den här tiden var vi på väg till köpenhamn för att se Hardcore Superstar och Mötley Crüe, fint som fan kan jag lova att det var.

Studentfirande i mängder

Igår var det studentfirande för hela slanten (bilder kommer förmodligen nångång). Idag har jag varit i skolan och inte gjort ett skit. Nu har jag världens huvudvärk, men ska nog ändå försöka göra mig i ordning och dra på ännu en eller två studenter.

Muskelrock









Har har ni lite av allt som hände på Muskelrock i bilder. Min hjärna hängde inte riktigt med under helgen, så det blev inte speciellt mycket bilder.

Måndag

Jag har inte orkat lägga in bilderna från Muskelrock än, men det kommer när jag har tid. Har förövrigt fortfarande lika ont i ryggen, min förkylning och hosta som precis hade försvunnit har kommit tillbaka och för tillfället mår jag även sjukt illa. Man kan inte annat än älska det. Men nu borde jag nog gå ner och hjälpa till med allt som ska göras tills imorgon, så vi får väl se när bilderna dyker upp.

Grymt bra helg

Är precis hemkommen från Muskelrock som har varit grymt bra. Gårdagen slutade dock med att jag pajjade min rygg, Lollo eldade upp sina skor och Emma fick senap i ögat, sen får man ju inte glömma bullfittan heller, haha. Har nog aldrig skrattat så mycket som jag gjorde igår. Lite mer sömn hade dock uppskattats, men jag får väl försöka ta igen det ikväll. Nu ska jag ner och hjälpa till med alla förberedelser inför Sanga's student på tisdag. Återkommer med bilder sen.

Svart och vitt





Ikväll kör vi all in på svart och vitt, som det ska vara. Gårdagen var förövrigt jävligt härlig med vissa undantag. Känner på mig att det kommer bli minst lika härligt ikväll.

Ja tack



Allting kommer från H&M och kostar 49:50 förutom skjortan som kostar 99kr. Det randiga linnet är perfekt och står högt upp på önskelistan just nu. De andra hade jag inte heller tackat nej till.

Hade gärna sovit lite längre



Jag hatar när man vet att man kan sova ut men ändå vaknar tidigt, klockan sju närmare bestämt, men idag kanske det var bra att jag vaknade någorlunda tidigt så jag hinner göra allt jag ska göra. Fast någon timme till hade jag gärna sovit. Lite massage hade inte heller varit fel, har sjukt ont i nacken och det suger. Men nu måste jag äta frukost innan jag svimmar, återkommer nog innan jag drar till tyrolen.

Bild: Förra årets Muskelrock på Tyrolen.

Onsdag, dagen innan

Har precis fixat min utväxt och nu ska jag fixa mammas, sen blir det lite häng framför tvn och Greys anatomy. Måste måla naglarna och noppa ögonbrynen också, men det får nog bli lite senare. Det är tur att man har tagit ledigt imorgon, annars skulle jag aldrig hinna göra allt.

Fri & lite förälskad

Nu är jag fri. Fri från skolan för denna terminen i alla fall. Alla prov och redovisningar är klara. Imorgon ska vi bara vara ute hela dagen (egentligen halva) och spela brännboll och kubb och på torsdag och fredag är jag ledig eftersom det är Muskelrock. Mycket bättre kan det inte bli. Köpte förresten världens snyggaste linne idag, är helt förälskad.

RSS 2.0