Vuxenpoäng

Känner att jag börjar samla på mig vuxenpoäng om vartannat. Roadtripen till Ullared i måndags var mycket trevlig, lyckades dock komma hem med lite mer än beräknat men men. Idag har jag varit uppe sen kl 7, på min lediga dag och tvättat. Nu ska jag på världens tråkigaste och kanske onödigaste möte på arbetsförmedlingen. Imorgon bär det av till Estocolmo :)


Sambo

Och så var det bestämt, jag ska bli sambo. Jag är nästan bara hos Jonathan nu för tiden så det känns som en självklarhet. Nu ska det bara fixas med allt som adressändring, flytt av mina prylar och fix med lägenheten, fast det får tas lite i taget där så vi inte blir fattiga. Nu ska jag strax hoppa in och jobba, fördriver tiden på Grand Samarkand så länge. Ikväll blir det lite firande av kusin Ida, på måndag ska jag på roadtrip till Ullared med brudarna och på torsdag åker jag och gubben upp till Sthlm för några dagars semester. Fan så gött det här kommer bli.

Hade förövrigt inte tackat nej till bordet, hoppas nästan på att inte hitta nått i Sthlm så vi kan köpa det.


Nov. 06, 2012

Jag har äntligen fått en fungerande telefon och så har jag gått och skaffat mig instagram. Det lär med största sannolikhet bli flitigare uppdatering där. Nellasjosten hittar ni mig på.

Nu ska jag strax börja laga lite mat innan det blir bio, "en oväntad vänskap" med min man.


RSS 2.0